Spiseligt Undertøj – Her er det frækkeste slik undertøj

3370

Slik undertøj eller spiseligt erotisk undertøj er blevt mere og mere moderne i disse tider. Årsagen er naturligvis, at der er tale om et produkt, hvor man i kombination med sjov kan forføre sin partner og tilfreds stille ham/hende. Det er produkter, som forbindes med kærlighed og er noget vi helt klart vil anbefale dig, såfremt du ikke har prøvet det før.

Vi må bare erkende, at slik undertøj kan nået som alt andet legetøj ikke kan. Mystikken giver et pust til jeres kærlighedsliv, og man formår at kunne pirre hinanden på en anderledes og sjov/hyggelig måde.


SLIK UNDERTØJ: G-STRENG

slik g-streng


Forhandler Pris Information
alor.dk logo ca. 79 DKK Tjek Prisen Her

G-strengen til kvinder er klart en lækker sag, at se sin partner i. Man forbinder fredags slikken med undertøj, og pludselig får man på en helt anden måde lyst til at være sammen.  Slikken er det kendte regnbuefarvet, som du kender fra din barndom. Det smager rigtig godt, og så udfordrer det din partner til at slikke og bide sjove og dejlige steder.

Fordele

 • One-Size og kan derfor passes af alle
 • Hav det sjovt med din partner
 • Hurtig og anonym levering

Produktbeskrivelse

Denne type spiselige undertøj er et sjovt indslag i soveværelset, som udover at tilføre en magisk farve også udfordrer din tunge til at dreje og vride sig i positioner den aldrig har været i før. Som kvinde med slik undertøjet på føles det helt vildt dejligt og pirrende. Det kilder dejlige steder, og føles generelt bare skøn.

De entydige tilbagemeldinger fra vores test anmeldere er klart, at det er et produkt man SKAL prøve sammen med sin partner.


SLIK UNDERTØJ: BH

slik bh


Forhandler Pris Information
sjovhilsen.dk logo ca. 59 DKK Tjek Prisen Her

Overrask din partners slikmund med dette spiselige undertøj, hvor han skal slikke/bide sig igennem de dejlige overraskelser og på den måde afklæde dig med tungen.

Fordele

 • Spiseligt undertøj i form af BH med regnbuens farver
 • Hurtig levering af den spiselige BH
 • One-Size

Produktbeskrivelse

Produktet passer til alle størrelse bryster, og en utroligt inspirerende måde at blive afklædt på. Det er ligesom at fange et æble i en spand med vand. Man kan simpelthent ikke vente til man får afklædt sin partner. De stikkende og slikkende bevægelser, når din partner slikker/bider sig igennem er kanon dejlige og kildende. Det spiselige undertøj giver jer et sjovt samvær vi garantere i aldrig har haft sammen før.


SPISELIGT UNDERTØJ: G-STRENG MÆND

slik g-streng til mænd spiselig


 

Forhandler Pris Information
sjovhilsen.dk logo ca. 49 DKK Tjek Prisen Her

Fordele

 • One-Size til mænd
 • Spiseligt undertøj til mænd bestående af G-streng til mænd.
 • Tilfører en sjovt indslag til din partner

Produktbeskrivelse

Det mandlige spiselige g-streng undertøj er lækkert og giver meningen slikkepind en helt anden klang. Din indre slikmund kommer frem, og du kombinere derfor din sødetand med at tilfredsstille din skønne partner på en helt unik måde. Forestil dig den slikken og kilden det giver, og desforuden for din partner tilfredsstillet sin slik sult.


CHOKOLADE BODY PAINT

kropsmaling spiselig


Forhandler Pris Information
sexshop.dk logo 115,00 DKK Se produkt

Denne chokolade spiselige undertøj har en vægt på 100 gram, og fungere ligesom du forestiller dig. Man smører nemlig helt korrekt blot den flydende chokolade på det udvalgte kropsområde, og begynder herefter at slikke det af. Chokoladen indeholder ikke kunstige farvestoffer, og har en cremet sød smag af chokolade.

Fordele

 • Smør på udvalgt område
 • Hav det sjovt med din partner
 • Hurtig og anonym levering

Produktbeskrivelse

Den medfølgende pensel kan vaskes og genbruges, og chokoladens konsistens gør det muligt at tegne/illustrere forskellige kunstværker på din partners krop. Penselstrøgene vil kilde og dermed pirre din partner, og det er herefter kun din kreativitet der sætter en stopper for legene. Du kan skrive søde sætninger, såvel som tegne hele paris.

Hvis uheldet er ude og man spilder chokolade på sin partners tøj og eller i sengen, kan det nemt skylles væk med vand eller blot ved, at tage en våd klud i brug. Chokoladen anbefales at opbevares ved stuetemperatur da den så sætter sig bedst på din partners krop, og dermed giver muligheden for diverse illustrationer.

Det spiselige undertøj er for jer, som vil prøve noget nyt og dermed gøre lidt mere ud af forspillet. Man for tændt godt op under hinanden, og dermed lagt i kakkelovnen for et fantastisk samleje, som i på ingen måde vil fortryde. Faktisk siger vores anmeldere, at de uden forbehold kan anbefale denne lille sjov, da det giver en fantastisk stemning i soveværelset og det føles som, at være 5 år igen og tegne med kridt.

Man kan skifte til at tegne på hinanden, og dermed stimulere hinanden på skift. Dette vil være med i processen til, at give jer en uforglemmelig oplevelse sammen, som KUN jer og ingen andre har.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

6 KOMMENTARER

 1. Ejjj, det er da en helt fantastisk sjov idé. Lige noget undertøj som formodentlig virker efter hensigten og får mandens ansigt lidt mere i “øjenhøjde” høhø. Ej tusind tak for et skønt indlæg, jeg har sku allerede lige handlet et lille sæt bestående af både en spiselig bh slik-top og de der frække slik g-strenge. Glæder mig som en lille, lidt for fræk, pige til at modtage dem, det bliver så sjovt og anderledes at prøve.. :O

  • Hej Emilie.

   Jeg kan garantere at manden lige pludselig får en fornyet interesse for din blomst <3 høhø, ej spøg til side, det er vanvittigt sjovt og super frækt at prøve at få spist sit undertøj både bh'en og g-strengen er geniale som en sjov sexleg og det perfekte tilbehør til det klassiske mad-sex.

   Held og lykke med det, jeg håber og tror du kommer til at nyde det mindst lige så meget som jeg selv!

 2. Endelig! Tak Lise – jeg har ledt så uendeligt længe efter et sted, hvor man kan købe sådan noget spiseligt undertøj. OG jeg har aldrig kunne finde den spiselige bh i den rigtige størrelse. Det er heldigvis lykkedes nu

  • åhh, du varmer gør du! Tak for det, jeg er bare glad for at jeg kan hjælpe. Det er forhåbentligt det Eroti skal kunne gøre for både dig og forhåbentligt mange andre som dig. Jeg syntes nemlig selv det har været svært at finde produktet, og da jeg endelig fandt dem forskellige steder og kunne samlig et spiseligt/slik lingeri-sæt at jeg ville dele det, og det kan jeg høre var godt.

   Tak, mvh Lise P

 3. Ohhh yes! Det er så skide frækt med spiseligt undertøj – bare ærgeligt det ikke holder særlig længe ad gangen med en sulten mand.. Høhø. Jeg håber også i nyder at lege med det lige så meget som mig og min mandski <3
  Tænker også det må være en helt god forretning for dem der sælger det her produkt – man bliver jo ved og ved og ved med at købe det :i

  • HAHA! Du har så meget ret Marlene_29. Det er jo en helt ond cirkel, at man skal blive ved med at købe det skidt 😀

   Og så bliver manden oven i købet snart tyk af det, hæhæ.

   Jeg er sikker på det er en god forretning for de søde forhandler, men det er tilgengæld også skide smart fundet på med denne type produkter! No shit de sælger meget.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here