Sjov gave: Anti Stress bold formet som bryster / patter

804

Dette bliver en meget kort indlæg om denne lille smarte gagdet vi fandt. Det er essentielt en pat-formet stressbold.

Vi har kort prøvet at finde, hvor denne lille brystformede bold kan findes billigst muligt.

Den kan fås til 40,- hos Winkwink.dk

pat bold anti stress formet som patter

Som så mange andre stress bolde, skal denne klemmes. Men når du kan afstresse med at klemme på din nye stress bold formet efter et par skønne patter, så er vi sikre på du slapper endnu mere af.

Køb anti stress bold efterlignet af patter

Vi har fundet den billigste antistress bold til dig, og så har den de dejlige former efter en kvindes bryster, med nipple og hudfarve. Der er ikke sparet på noget her! stress-bolden er egentligt noget blødere end andre lignende anti stress produkter. Men nu skal dette også forstille en replika af et par patter.

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here