Sinful.dk Anmeldelse

463

Der findes mange gode grunde til at handle på sinful.dk. Den største og vigtigste grund er naturligvis, at man her kan finde det største udvalg af kvalitetsprodukter i kategorierne af sexlegetøj.

Hvis ikke man kan finde dét, man mangler på Sinful shop – så findes det ikke endnu.

Teamet bag www sinful dk sørger for at have fingeren på pulsen. Det ses ved, at der løbende implementeres nye produkter i deres kæmpe store sortiment.


Sinful.dk udsalg og tilbud på sexlegetøj:sinful logo


Sinful Gavekort

Sinful forside

Der findes mange måder at forkæle andre på. Når det kommer til sinful gavekort, bør gavens modtager nok være en person, du har et særligt nært forhold til. Sinful gavekort er perfekte som en lille måneds- eller årsgave til din partner, bolleven, kæreste, forlovede eller ægtefælle.

Dog kan du også sagtens give et sinful gavekort til en god veninde eller kammerat. Hvis du ved at de søger nye muligheder for onani eller parleg med deres partner. Når man køber et sinful gavekort sker der naturligvis på hjemmesiden. Hvor du kan vælge mellem følgende beløb; 100 kr., 250 kr., 500 kr., 1000 kr., og 1500 kr.

Gavekort til sinful dk er gyldige i tre år fra udstedelsestidspunktet. Hvilket giver rig mulighed for at vælge en eller flere ting fra det store sortiment. Gavekortet er elektronisk, hvilket betyder, at det leveres på mail.

Du kan vælge at få gavekortet sendt til din egen mail og selv printe det ud til modtageren. Eller du kan vælge at få det sendt direkte til deres mail med en lille hilsen. Sinful.dk gavekort er den perfekte frække overraskelse i pakkekalenderen eller for at hjælpe dig og din partner med at udvide jeres seksuelle horisont.

Sinful Sexlegetøj

Sinful

Hvis man leder efter sexlegetøj af god kvalitet, og som har brugernes behov og ønsker in mente, skal man kigge på sinful sexlegetøj. Sinfull dk har selv designet en stor og bred serie af sexlegetøj. Der berører alle genrer, man kan komme i tanke om. Derudover finder man under sinful sexlegetøj også tilbehør i form af glidecremer, sexlegetøjsrens og andre lignende produkter. Der er nødvendige i forbindelse med vedligeholdelse.

Sinful sexlegetøj har et let genkendeligt designmæssigt udtryk. Der gør det nemt at vælge produkter. Da det primære fokus er på brugen og funktionerne af sexlegetøjet. Alle sinfuls egne sexlegetøjsprodukter bliver fremstillet af de bedste materialer såsom medicinsk silikone, fanta-flesh og kvalitets plast uden skadelige indholdsstoffer.

Sexlegetøjet er oftest også billigere end de andre mærker, der kan købes på www.sinful.dk. Dette betyder dog ikke, at kvaliteten er dårligere, eller at produkterne ikke lever op til de kvalitetskrav. Der er ved andre produkter.

Du kan finde alt fra penisringe til vibratorer i alle afskygninger. Selv magic wands, i sinful sexlegetøjsserien. For at imødekomme brugernes høje krav om kvalitet, funktionalitet og pris bliver der hele tiden udviklet nye produkter til sinfuls egen serien på baggrund af. Hvad der for tiden er in blandt forbrugerne.

Om Sinful.dk

Siden 2008 har denne online butik bredt sig fra Sinful Højbjerg til hele Skandinavien. Hvor bagmændene bag sinful.dk breder deres ekspertise og produkter ud for alle forbrugere. Der ønsker mere frække oplevelser i hverdagen.

Missionen bag www.sinful.dk har hele tiden været at inspirere andre til at opnå seksuel lykke og naturligvis for at inspirere til et mere fuldendt og spændende sexliv. Mange singler kender til dét, at onani hurtigt bliver kedeligt. Når man kun er sig selv, derfor kan man finde mange spændende produkter. Der inspirerer en til sjovere og mere stimulerende masturbation.

Er man i tvivl om, hvilke produkter man skal vælge som nybegynder, som øvet eller som ekspert, står teamet bag Sinful.dk altid til rådighed. Eller man kan gøre brug af de mange guides, der findes på hjemmesiden.

For at hjælpe forbrugerne til et sjovere sexliv, er der naturligvis dag-til-dag levering. Når man bestiller produkter hos www sinful dk. Derudover kommer ens nye produkter også i diskrete indpakninger. Så du ikke skal se naboerne bebrejdende blikke over hækken, når du tømmer postkassen.

Medarbejderne hos sinful.dk:

team sinful

Ejerne fortæller om sinful.dk’s mission:

Trustpilot

Som forbrugere i Danmark gør vi rigtig meget brug af Trustpilot for at tjekke baggrunden bag de virksomheder, der ofte handles hos.

Sinful.dk er en af de få virksomheder i Danmark .Der har en fremragende score på trustpilot.

I skrivende stund har mere end 8000 forbrugere lavet en sinful anmeldelse på trustpilot. Hvilket gør, at 89 % af stemmerne ligger på fremragende. Da mange af forbrugerne på sinful.dk vælger at skrive en sinful anmeldelse på trustpilot. Kan man som ny bruger af hjemmesiden hurtigt danne sig et overblik over, hvad hjemmesiden står for. Hvordan kvaliteten af produkterne er, samt hvordan det fungerer med levering og refundering.

Sinful.dk er samtidig også en af de virksomheder, der vælger at svare på en del af deres anmeldelser på trustpilot. Hvilket blot er endnu en grund til at tage virksomheden seriøst, og for at der kan dannes troværdige bånd mellem kunder og virksomhedens tovholdere.

Bladrer man igennem de forskellige anmeldelser på trustpilot. Kan man se, at skuffede kunder, der er kede af lange leveringstider. Får tilsendt en mail fra www.sinful.dk, i håb om at finde en ordning for at kompensere for ventetiden.

Trustpilot

Sinful Butik

kvinde efter sinful er sexetHvis man slår et smut forbi den online sinful butik, vil man ikke blive skuffet. Det er muligt at betale med alle typer dankort inklusivt visa- og mastercards.

Derudover har man også muligheden for at betale med mobilepay eller PayPal. Som en sidste mulighed ved særligt store køb. Kan man dele betalingen op i mere overskuelige bidder ved hjælp af viabill.

De giver derudover også en forlænget returret på hele 356 dage, så længe produktet ikke har været afprøvet. Da der er tale om primært sexlegetøj. Der skal i direkte kontakt med kroppens mest intime steder, frafalder returretten hvis produktet har været brugt, da det så ikke kan sælges videre.

Er et produkt i stykker ved modtagelse, eller hvis det design- og størrelsesmæssigt ikke lever op til ens krav. Kan man returnere produktet i original stand og få pengene refunderet.

Når man handler i sinful butik, får man også et års reklamationsret på produkter, der mod al forventning går i stykker på trods af retmæssig brug, rengøring, vedligeholdelse og opbevaring.

Hvis man placerer sin ordre inden kl. 22:00, vil ens pakke blive gjort klar til afsendelse samme dag. Sinfull butikken sender oftest deres varer med PostNord. Hvilket betyder at der dog kan opstå komplikationer og længere leveringstid.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here