En silikone dildo eller vibrator er nogle af de mest solgte produkter, når det kommer til sexlegetøj.

Af god grund, silikone er et fantastisk materiale. Det er med sikkerhed derfor du også er på udkig efter at finde en god silikone dildo?

Til at hjælpe dig med det, så får du her anmeldelser og sammenligninger af gode silikone dildoer og vibratorer:

 

Simpel, men effektiv: Sinful Slender Silikone Dildo

sinful slender silicone dildo small sexlegetøj

Tjek Prisen På Small Her

Tjek Prisen På Medium Her

Tjek Prisen På Large Her

Tjek Prisen På Extra Large Her

 

Denne fætter ser temmelig uskyldig ud med sit simple design, men lad dig ikke narre! Sinfuld Slender Silikone Dildo er et effektivt stykke legetøj, der især kan være velegnet til begynderen eller til dig, der gerne vil have en effektiv og pålidelig legekammerat i din samling.

Sinful Slender Silikone Dildo kan alt, hvad man kan forvente og ønske sig, at en dildo kan. Med sit simple, slanke ydre og kurvede form, når den hen, hvor den skal uden nogen dikkedarer. Den kurvede form tillader målrettet stimulation af eksempelvis G-punkt. Dildoen er af kvalitets silikone og har en ekstra stærk sugekop, som gør den praktisk og velegnet til mange forskellige håndfrie lege. Den stærke sugekop gør blandt andet denne dildo velegnet til frække stunder i badet.

Denne dildo fås i hele fire forskellige størrelser – small, som måler 12,5 cm i længden, hvoraf 11,5 kan indføres og 2,3 cm i diameter og i medium, som måler 14,5 cm i længden, hvoraf 13,5 kan indføres og 2,8 cm i diameter. Derudover fås dildoen i large, som måler 17 cm i længden, hvoraf 16 kan indføres og 3,2 cm i diameter. Til sidst fås Sinful Slender Silikone Dildo i extra large. Denne størrelser måler 20 cm, hvoraf 19 kan indføres og 3,8 cm i diameter. Der er altså rigeligt med valgmuligheder, når det kommer til størrelsen på denne dildo.

Det simple design kan både være en fordel og en ulempe. Mens det kan være en fordel med en dildo, der udretter, hvad den skal uden dikkedarer, kan den glatte og teksturløse overflade også mindske stimulationen for nogle. Da dildoen heller ikke har nogen vibrationsfunktioner, kan nogle måske ønske sig en dildo med flere muligheder for stimulering. Der er dog tale om en rigtig prisvenlig dildo, hvor du får et stykke kvalitetslegetøj for gode penge. Det gælder alle de fire størrelser.

Fordele

 • Simpel og effektiv
 • God pris
 • God både vaginalt og analt
 • Kan anvendes i badet
 • Fås i mange størrelser.

 

Ulemper

 • Har ikke vibration
 • Har ingen tekstur.

Det sikre valg: Baseks Begynder Rabbit Vibrator

baseks begynder rabbit vibrator silikone dildo

Tjek Prisen Her

 

Vil du gerne være sikker på succes, når du vælger din silikone dildo vibrator, skal du vælge en såkaldt ’rabbit’. Rabbit-designet er en sand klassiker, når det kommer til dildoer, fordi man sjældent går galt i byen med denne variant. Den dobbelte stimulering både vaginalt og af klitoris er et sikkert hit, og det gør, at mange producenter har lavet deres egen variant gennem tiden.

Denne variant fra Baseks er et sikkert valg, fordi den også har en god størrelse til begyndere, men også kan give anledning til skøn stimulation for den mere erfarne dildo-bruger. Du får med denne dildo 11 cm til indførelse i længden og 3,5 cm i diameter i bredden. Derudover får du den lille rabbit med vibrationsfunktioner, der kan stimulere klitoris udvendigt. Vibratorens overflade er med pirrende tekstur og er af silikone, og den kommer med en multispeed funktion, der giver dig mulighed for selv at vælge, hvor kraftig en vibration du ønsker. Der er med andre ord tale om en sikker vinder, når du vælger Baseks Begynder Rabbit Vibrator. Denne silikone dildo vibrator fås i øvrigt til en rigtig god pris, som alle kan være med på, og som navnet indikerer, er der derfor tale om en rigtig god begynder dildo. Vibratoren også kan være en god legekammerat at have i samlingen for den mere erfarne dildobruger, om end den afhængigt af smag og behag her kan være en kende for ”svag” i sine funktioner.

Fordele

 • Mulighed for både indvendig og udvendig stimulering
 • God pris
 • Formet overflade, der fremmer den vaginale stimulering
 • Multispeed funktioner giver mulighed for selv at vælge vibrationens styrke.

Ulemper

 • Bedst til begyndere.

Det fyldige valg: Fun Factory The Boss Dildo

fun factory the boss dildo black silikone dildo vibrator

Tjek Prisen Her

 

Er du til fylde, og er størrelsen en prioritet for dig, skal du prøve The Boss Dildo fra Fun Factory. Her får du en silikone dildo, hvis primære styrke er dens størrelse. I længden måler denne variant 18 cm, hvoraf 17 kan indføres, og i bredden får du glæde af 4,4 cm i diameter. Denne dildo er i sandhed ”The Boss”, når det kommer til fyldige dildoer. Overfladen er glat og af blød silikone med små detaljer, der skal imitere realistisk tekstur i form af blodårer og penishoved. Det markerede hoved er ideelt til stimulation af G-punktet og kan ellers bidrage med ekstra stimulation i kraft af teksturen. Dildoen er fleksibel og tilpasser sig således dit indre, hvilket ydermere kan yde stimuleringen.

Denne silikone dildo kommer med en fod, der gør den velegnet til analt brug, fordi den kan foden kan fungere som stopper. Derudover gør den markerede fod det muligt at bruge dildoen til strap-on sex, da den passer i de fleste harness.

Afhængigt af smag og behag kan denne dildos størrelse både være en fordel og en ulempe. Det afhænger naturligvis af, om man kan lide fylde, eller om man er til en mindre fyldig stimulering. Inden du køber denne dildo, er det ikke desto mindre en god idé at være bevidst om dens størrelse, da den muligvis kan virke overvældende for nogle. Fun Factory The Boss Dildo er en ’boss’, når det kommer til størrelsen, men har ikke nogen vibrationsfunktioner. Er du til den slags stimulation, er det denne dildo derfor ikke det rette valg for dig.

Fordele

 • Stor størrelse
 • Realistisk tekstur, der fremmer stimuleringen
 • Kommer med fod, der gør den velegnet til analt brug eller harness.

Ulemper

 • Ingen vibrationsfunktion
 • Kan være for stor til nybegyndere

Den realistiske: Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop

baseks realistisk silikone dildo med sugekop small vibrator

Tjek Prisen På Small Her

Tjek Prisen På Medium Her

 

Mens nogle er mest til det simple og glatte design, når det kommer til silikone dildoer, foretrækker andre en mere realistisk variant, der med sit design imiterer en rigtig penis. Hører du til dem, der foretrækker det realistiske design, er Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop med garanti noget for dig. Her får du en dildo af silikone, hvor du kan få glæde af både en året overflade, et realistisk og markeret penishoved og testikler, der ligeledes har realistisk tekstur. De realistiske detaljer og teksturen kan bidrage til ekstra stimulering.

Denne dildo få i to størrelser – small, som måler 17 cm i længden, hvoraf 12 cm kan indføres og 3,8 cm i diameter i bredden. Denne dildo er således især god til dig, der er nybegynder, når det kommer til leg med dildo. Lad dig dog ikke narre af den mindre størrelse – denne dildo kan give masser af fræk nydelse. Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop fås ydermere i medium. Dildoen måler her 20 cm i længden, hvoraf 15 kan indføres og 4,1 cm i diameter i bredden. Denne størrelse er til dig, der ønsker en anelse mere fylde både i længden og bredden.

Både i small og medium kommer denne silikone dildo med en kraftig sugekop, som giver mulighed for forskellige frække håndfrie lege. Dildoen er fleksibel, hvilket giver mulighed for, at den kan formes efter dit indre, men den er fast nok til præcis, fast og målrettet penetration.

Baseks Realistisk Silikone Dildo med Sugekop er altså for dig, der ønsker en realistisk følelse, men som også gerne vil have glæde af alle fordelene ved en dildo. Denne dildo har ikke vibrationsfunktion, men med sin teksturfyldte overflade og realistiske følelse, vil den alligevel sende dig helt til vejrs på nydelsesbarometeret.

Fordele

 • Realistisk udseende og følelse
 • Tekstur, der fremmer stimuleringen
 • Kommer med sugekop, der giver mulighed for håndfri leg
 • Fås i to størrelser.

Ulemper

 • Ingen vibrationsfunktion.

Den multifunktionelle: Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator

sinful dual motor magic wand vibrator dildo silikone

Tjek Prisen Her

 

Ifølge denne silikone dildo vibrators navn er den magisk. Har man først prøvet den, er det ikke svært at tro på. Der er her tale om en vibrator, som vil sende dig direkte af sted mod nydelseshimlen.

Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator er lidt af et mirakel. Her får du nemlig to produkter i ét. I den ene ende af denne ”tryllestav” får du et skønt, rundt massagehoved med hele 10 forskellige vibrationsfunktioner, der er perfekt både til erotisk massage eller til at forkæle klitoris. I den anden ende får du et kurvet skaft, som kan bruges som dildo, og som i kraft af kurven rammer præcis, som den skal. Skaftet indeholder også hele 10 vibrationsfunktioner og udgør derfor en perfekt dildo vibrator. Det hele er svøbt i silkeblød silikone, der føles skønt mod huden og emmer af kvalitet.

Lyder ovenstående ikke i sig selv godt nok, er Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator tilmed vandtæt, hvilket giver mulighed for fræk leg i badet. Det hele fås til en rigtig god pris taget de komplicerede funktioner og mange anvendelsesmuligheder i betragtning. Med denne silikone dildo vibrator følger et USB-kabel til opladning.

Denne dildo er et godt køb for alle, som ønsker sig et stykke velfungerende, solidt og tilregneligt legetøj i sin samling. Skal du nøjes med et enkelt stykke sexlegetøj, skal du vælge dette, fordi du får det hele i en og samme imponerende tryllestav. Med et massagehoved, der måler 4,1 cm i diameter og et indførbart skaft på 10 cm i længden og 3,2 cm i diameter i bredden, er der ikke meget at klage over.

Der fås i øvrigt tilbehør til Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator, som kan krydre den frække leg yderligere. Dette tilbehør omfatter en såkaldt ’rabbit’ med dobbelt stimulering. Som med andet sexlegetøj af rabbit-typen, kan denne rabbit både stimulere dig indvendigt vaginalt og udvendigt på klitoris. Dette rabbit tilbehør kan købes separat og monteres på det vibrerende hoved på Sinful Dobbelt Motor Magic Wand Vibrator. Udover denne pirrende rabbit fås også anal tilbehør til Magic Wand Vibratoren. Der er her tale om en lille dildo, som ligeledes monteres på det vibrerende hoved. Den lille dildo er særligt skabt til anal stimulering. Er det noget, du er til, skal du helt klart prøve dette stykke tilbehør, som ligeledes købes separat.

Fordele

 • Fungerer både som vibrator og vibrator dildo
 • 10 vibrationsfunktioner i hver ende
 • Kurvet dildo, der fremmer stimuleringen
 • God pris.

Ulemper

 • Det er svært at finde nogen ulemper ved dette produkt.

Den kurvede: Loving Joy Curved Silikone 12 cm

loving joy curved dildo 12 cm silikone vibrator

Tjek Prisen Her

 

Endnu en simpel sag, som overrasker med sin effekt. Undervurder derfor ikke den umiddelbart enkle sag – den gemmer på nogle helt særlige evner. Denne dildo er helt simpel i sit design, men magien skal især findes i den kurvede form og det markerede penishoved. Disse egenskaber gør Loving Joy Curves Silikone på 12 cm til den perfekte dildo til stimulation af G-punkt eller prostata. Kurven gør det nemt at ramme helt rigtigt, og det markerede penishoved gør stimulationen ekstra nydelsesfuld.

Her får du en dildo, som kan udrette præcis det, den skal – nemlig at ramme alle de rigtige steder og bidrage med ekstra nydelse til de frække lege i soveværelset. Loving Joy Curved Silikone er en kurvet silikonedildo på 12 cm i længden og 2,6 cm i diameter i bredden. Der er dermed tale om en størrelse, hvor de fleste kan være med, og denne dildo er således blandt andet velegnet til begyndere. Materialet den er gjort af føles ekstremt blød mod huden og fremmer den behagelige og erotiske fornemmelse. Materialet gør dildoen fleksibel, men uden at den tilfredsstillende hårdhed går tabt. Dildoen kommer med en sugekop, der dels giver mulighed for håndfrie fornøjelser og for brug i harness til strap-on sex.

Denne dildo er en prisvenlig sag, som kan, hvad en dildo skal kunne – men ikke særlig meget mere end det. Den kurvede form giver mulighed for skøn stimulation, men Loving Joy Curves Silikone har ikke nogen vibrationsfunktioner, hvilket kan opfattes som en mangel hos nogen afhængigt af smag og behag. Alligevel udgør denne dildo en fremragende begynderdildo i kraft af både sit simple design og sin overskuelige størrelse.

Fordele

 • Kurvet form til stimulering af G-punkt eller prostata
 • Markeret penishoved
 • Overskuelig størrelse
 • Sugekop, der giver mulighed for håndfri leg eller brug i harness
 • God pris.

Ulemper

 • Ingen vibrationsfunktioner
 • Mangel på tekstur på overfladen.

Den alsidige: Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator

sinful pleasure wand vibrator 10 speed silikone dildo

Tjek Prisen Her

 

Ønsker du dig en silikone dildo vibrator til natborsskuffen, som kan lidt af det hele? Så er Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator et rigtig godt valg. Her får du nemlig et multifunktionelt stykke legetøj, der alligevel i al sin simpelhed ikke lover mere, end den kan holde – og det, den lover er stor nydelse.

Denne silikone dildo vibrator er et godt valg, hvis du ønsker dig et enkelt stykke sexlegetøj, som kan lidt af det hele. Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator er nemlig skabt til både at kunne yde indvendig vaginal stimulation og udvendig klitorisstimulation. Der er her tale om en kvalitetsdildo i det lækreste silikonemateriale. Dens stilrene ydre byder på et slankt skaft med en voluminøs spids, der giver ekstra nydelse og giver særligt god mulighed for både vaginal stimulation og stimulation af klitoris. Denne silikone dildo vibrator har hele 10 forskellige vibrationsmuligheder, som hver især kan sende dig i himlen med deres egen pirrende stimulation. Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator måler 17,5 cm. 12,5 af disse kan indføres. I bredden måler dildo vibratoren 3,3 cm i diameter på det bredeste sted.

Denne silikone dildo vibrator kan blive din trofaste følgesvende for en lille pris og vil med garanti blive fast inventar i natbordsskuffen, når først du har mærket, hvad den er i stand til. Har du ikke prøvet at lege med en dildo før, kan denne variant være et godt sted at starte, fordi den kan alt, hvad man kan ønske sig, er nem at bruge, enkel i sit design og overskuelig i størrelsen. Har du tidligere erfaring med dildoer, men ønsker du dig en trofast en af slagsen, som du altid kan regne med, er Sinful Pleasure Wand 10-Speed Vibrator også et rigtig fornuftigt valg, som oven i købet ikke sætter budgettet over styr.

Fordele

 • Dobbelt funktion – både vaginal og klitorisstimulation
 • Voluminøs spids
 • Overskuelig størrelse
 • 10 forskellige vibrationsmuligheder
 • God pris.

Ulemper

 • Ingen tekstur på overfladen.

Den lille, men kraftfulde: Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator Opladeligvelve chloe clitoral vibrator silikone dildo

Tjek Prisen Her

 

Denne lille, fikse vibrator er måske lille af udseende, men den har kraftfulde evner, som ikke bør undervurderes. Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator er en eksklusiv vibrator i et ergonomisk og æstetisk design med kraftfulde vibrationsmuligheder.

Denne lille vibrators ergonomiske design gør, at den ligger helt perfekt i hånden, hvilket gør det nemt at målrette vibrationerne til det helt rigtige sted.

Stimuleringen er yderligere hjulpet på vej af det faktum, at Velve Chloe Luksus Klitoris Vibrator har hele 10 vibrationsfunktioner, som du kan vælge og skifte imellem for at sikre den helt optimale stimulation. Vibratoren er gjort af silkeblød silikone, som føles blød og glat mod huden, og så er den vandtæt, hvilket gør den til en oplagt legekammerat i badet.

Mærket Velve er kendt for sin linje af luksuriøst sexlegetøj, der både føles godt og ser godt ud. Mærkets produkter er designet i Skandinavien i samarbejde med førende eksperter og sexologer, der således ved præcis, hvad der skal til for at give den ultimative nydelse og bedste erotiske leg. Det gør, at du altid kan regne med at få fingre i et kvalitetsprodukt, når du vælger et stykke legetøj fra Velve.

Den lille vibrator er diskret og derfor oplagt at have med på farten, hvis man skulle ønsker det. Ellers udgør den et fornøjeligt bekendtskab at have i natbordsskuffen, hvor den hurtigt kan hives frem til sjov og pirrende leg. Med vibratoren følger i øvrigt en flot opbevaringspose og USB-oplader.

Fordele

 • Ergonomisk og æstetisk design
 • 10 vibrationsfunktioner
 • Høj kvalitet
 • Nem at have med på farten.

Ulemper

 • Relativt høj pris.

Din nye bedste ven: Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

sinful power bunny opladelig rabbit vibrator silikone dildo

Tjek Prisen Her

 

Endnu en kanin har fundet vej til listen! Der er altså bare noget ved det klassiske rabbit-design, der aldrig helt bliver gammelt. Den dobbelte stimulation af både vagina og klitoris på samme tid er en sikker vinder hver gang. Med Sinful Power Bunny Rabbit Vibrator får du en rabbit i absolut særklasse. I fremstillingen af denne silikone dildo vibrator er der blevet kælet for både kvaliteten, formen og funktionerne.

Med denne dildo vibrator får du en dildo med en længe på 21 cm i alt og 9,5 cm, som kan føres ind. Dildoen er 3,5 cm i diameter på sin bredeste del og er således ikke det mest fyldige bekendtskab, men bestemt et kraftfuldt bekendtskab med mange nydelsesfyldte stunder i vente. Dildoen er med en blød overflade af silikone og har i det hele taget et blødt og let kurvet design, som fremmer stimuli og rammer de helt rigtige steder. Når du fører dildoen ind, omfavner de karakteristiske kanin ører din klitoris og giver en skøn dobbelt stimulation, der giver anledning til masser af orgasmer.

Sinful Power Bunny Rabbit Vibrator er klar til at sende dig i himlen med to forskellige vibrationshastigheder og fem vibrationsmønstre, der giver mulighed for mange forskellige vibrationskombinationer, der kan tilpasses til dine unikke behøv. Dildoen er i øvrigt vandtæt og kan således komme med i bad, hvis det kunne friste.

Fordele

 • Mulighed for dobbelt stimulation af vagina og klitotis samtidig
 • Kurvet form, der rammer der, hvor det føles bedst
 • To vibrationshastigheder
 • Fem vibrationsmønstre
 • God kvalitet.

Ulemper

 • Relativt dyr i forhold til andre silikone dildo vibratorer af rabbit-typen.
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here