Shibari reb – Bedste i test

215

Drømmer du om den ultimative dominans under sex? Eller drømmer du om selv at blive domineret på en yderst pirrende og komplet måde? Hvis du drømmer om at tage dine seksuelle fantasier til et helt nyt niveau og eksperimentere med bondage på den originale og klassiske måde, så kan det være, at Shibari reb er lige noget for dig.

KIhABno
Shibari er en sikker og stærk måde at binde sin partner fast eller sammen for at opnå den ultimative dominans i soveværelset. Shibari reb binder faste knuder og kan nemt løsnes af den dominerende, så du er sikker på at få den bedste bondageoplevelse ud af rebene.
Shibari reb kan bruges som en del af dit og din partners sexliv, når tingene skal gå lidt ekstra vildt for sig, eller det kan bruges med varierende partnere, så du også kan opnå den sexede leg med fremmede.
Hvis Shibari reb lyder som noget du eller din partner kunne være interesserede i, så beskriver vi i denne artikel nogle af de bedste produkter indenfor dette sexede legetøj og de mange former for tilbehør.

tzHFMi2

Shibari reb i et samlet sæt: Kink Bind & Tie Initiation Bondage Sæt 33 m

kink bind tie initiation bondage sæt

Tjek prisen her

 

Dette Shibari bondage reb er for dig eller jer, der ønsker at afprøve den helt fuldendte bondeoplevelse. Pakken indeholder 3 bundter af robust reb i forskellige længder og en traumesaks, så I har alt, hvad der skal bruges for den fulde oplevelse.

KtTNidy
Fordele:
– Indeholder 3 reb i forskellige længder
– Medfølgende traumesaks til akut og hurtig frigørelse
– Lavet af blødt hamp for styrke og for at undgå slidmærker på huden
– Medfølgende diskret taske, så rebene kan pakkes væk og fragtes diskret
Dette fulde sæt af Shibari reb indeholder alt, hvad I har brug for til den ultimative kinky bondageoplevelse.
Rebene er fremstillet i det naturlige produkt hamp for at gøre rebene robuste og stærke, samtidig med at det naturlige produkt sørger for at du eller din partner undgår brandsår og slidmærker fra rebene.
Materialet gør rebet stærkt og nemt at binde knuder, der virkelig holder i længden. Med det naturlige materiale undgår I altså, at knuderne går op på uheldige og forkerte tidspunkter.
Rebet har en diameter på 6 mm., hvilket gør det stærkt, samtidig med at det ikke er unødigt tungt eller besværligt at arbejde med.

IX8aFrQ
De tre reb har to forskellige længder på henholdsvis 2×9 m. og 1×15 m. Derfor har sættet altså nok reb i forskellige længder til, at I kan få den fulde oplevelse ud af bondagelegen.
Udover de tre reb indeholder sættet en traumesaks, der gør det muligt hurtigt og effektivt at klippe rebet over, hvis ulykken skulle være ude.
Derudover ankommer sættet i en sort opbevaringstaske, der både gør det nemt at opbevare og gør, at I kan transportere sættet på en let og diskret måde.

Det simple: 10 meter Shibari bondage reb

shibari bondage reb 3 m

Tjek prisen her

 

Hvis I allerede har investeret i andre Shibari reb og derfor ikke har brug for et helt sæt, eller hvis I har nogle bestemte lege i tankerne, der ikke kræver mere end et enkelt reb, så er dette reb en rigtig god mulighed. Rebet har en længde på 10 m. og er fremstillet i bomuld, så det er både stærkt og skånsomt imod huden.

hPU7lhu
Fordele:
– 100% bomuld for styrke og skånsomhed imod huden
– Stærkt og modstandsdygtigt
– Godt til begynderen
– Flot og stilrent udseende
Dette sorte bomulds shibari reb er 7 mm. i diameter og er lavet til både at være meget stærkt og standhaftigt og samtidig være blødt og venligt imod huden.
Rebet er 10 m. langt og kan derfor sagtens bruges til at binde flere kropsdele sammen eller fast til ting, hvis man er lidt sparsom med længden.
Rebet er godt til de af jer, der allerede har andet udstyr derhjemme og kun mangler lidt ekstra til samlingen, eller til nybegynderne, der vil begynde at eksperimentere med bondage.

zakTg9P
Det naturlige bomuldsmateriale gør rebet både stærkt og nemt at binde knuder på, samtidig med at det forhindrer slidsår og brandmærker.

Det praktiske: Shibari Bondage Reb 3 m

shibaribondage reb 3 m

Tjek prisen her

shibari bondage reb rød 3 m

Tjek prisen her

 

Dette Shibari reb er et af de mere praktiske af slagsen. Med en længde på 3 m. fylder rebet ikke meget, når det er pakket sammen, og det er samtidig nemt at styre, når der skal bindes hænder eller fødder sammen.
Fordele:
– 100 % naturlig bomuld for styrke og skånsomhed på huden
– Praktisk i størrelse og kan nemt både pakkes af vejen og tages med på farten
– Umuligt at rive i stykker
– Godt til begynderen
Dette 3 m. lange shibari reb er ideelt for nybegynderen af bondagereb eller til parret eller solisten, der kan lide af have legetøj med på farten. Rebet er en ideel størrelse til at binde hænder eller ben sammen.

KAhEZ1D
Det naturlige bomuldsmateriale gør både rebet stærkt af natur og gør det samtidig blødt mod huden, så der ikke efterlades mærker og slidsår, ligegyldigt hvor vildt legen går for sig.
Rebet har en tykkelse på 7 mm. i diameter, og da det samtidig er spundet i bomuld, er det umuligt at rive over, ligegyldigt hvad det udsættes for.
Bomulden gør samtidig rebet nemt at arbejde med og med den relativt korte længde, er det både let at arbejde med og let at transportere.

Den med alle muligheder: Jute Bondage Reb 100 m

jute reb 100 m

Tjek prisen her

 

Med dette shibari reb får du alle muligheder for selv at skabe din lege. Rebet er 100 m. langt og kan derfor klippes af efter behov, så det kan tilpasses lige netop jeres lyster. Derudover er rebet ubehandlet, så I selv kan vælge jeres fortrukne voks eller olie til behandling af rebet.
Fordele:
– Med 100 m. er det helt op til jer, hvor lange de enkelte stykker reb skal være
– Fremstillet i jute, der er stærkt og meget holdbart
– God til prisen
– Behageligt mod huden
Dette 100 m. lange shibari reb er jeres helt egen legeplads. Med muligheden for selv at klippe rebet i lige den længde, I selv ønsker det, har I den fulde mulighed for at gøre legen til jeres egen.

JbQQP8b
Rebet er 3-slået og har en diameter på 6 mm. og er fremstillet af det meget stærke jute materiale, der både er 100% naturligt og er behageligt mod huden.

Det ultimative tilbehør: Mister B Shibari Triskeli Suspension Ring

mister b shibari triskeli suspension ring

Tjek prisen her

 

Når der allerede er investeret i bondagerebene, men legen skal gøres endnu mere spændende og kinky, så er en suspension ring et rigtig godt næste skridt. Med en suspension ring kan du skabe et ophængningspunkt og give legene en helt ny dimension. Denne suspension ring har en opdeling i 3, hvilket skaber en perfekt og stabil afbalancering.

jAnt72H
Fordele:
– Kan bære op til 200 kg.
– Opdelt i 3 for perfekt balance i din ophængning
– Fremstillet i holdbart rustfrit stål
– Sikrer nemt knuder og reb
Denne suspension ring er det perfekte tilbehør til dine shibari reb og giver dig mulighed for at tage legene til helt nye højder.
Med en udvendig diameter på 24 cm. og en praktisk opdeling i 3 giver denne ring dig muligheden for på den nemmeste og mest afbalancerede måde at lave ophængninger med dine shibari reb.

Det økonomiske tilbehør: Mister B Bondage Suspension Ring

mister b bondage suspension ring

Tjek prisen her

 

Hvis du ønsker at eksperimentere med ophængninger og fikseringer, men ikke har lyst til at investere helt så meget i en suspension ring, så er denne en rigtig god, økonomisk mulighed til prisen. Ringen er fremstillet i rustfrit stål og er meget holdbar, så du kan bruge den til at udleve dine vilde fantasier.
Fordele:
– God til prisen
– Kan tåle op til 200 kg.
– Kan bruges til alle typer af reb med en diameter på 24 cm.
– Fremstillet i holdbart rustfrit stål
Denne suspension ring er et ideelt tilbehør til dine shibari reb og til at begynde at eksperimentere med ophængninger.

w8U0A35
Ringen er lavet af meget holdbart rustfrit stål og kan derfor bære op til 200 kg. og kan bruges i mange år.
Det er en af de mere økonomiske ringe på markedet, og derfor er den også ideel til begynderne, der gerne vil afprøve nogle af legene, før de investerer for mange penge i det.
Hvad er shibari?
Shibari er en særlig form for bondagekunst, der byder på mange forskellige muligheder for at binde din partner og indgå i kinky lege med ophængninger og dominans. Der findes mange forskellige metoder til brugen af shibari og knuderne kan godt virke besværlige at lære til perfektion, men når det lykkes, så er det også det værd.
I billederne herunder kan du finde inspiration til forskellige former for bondage metoder og lære om de forskellige knuder og muligheder, der findes med shibari reb.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here