Sexartikler – Komplet oversigt over de bedste & billigste

133

Indhold

Markedet for sexlegetøj og andre former for sexartikler er enormt.

Uafhængigt af om man er nybegynder eller mere erfaren i det erotiske univers, er det nemt at fare vild i de mange forskellige muligheder, varianter og forhandlere.

Her på siden er det en af vores fornemmeste opgaver at hjælpe dig til at træffe de rigtige valg og finde frem til de helt rigtige produkter for netop dig.

Derfor laver vi blandt andet hundredevis af anmeldelser af sexlegetøj og andre sexartikler, guides og meget andet godt, som har til formål at hjælpe dig godt på vej. Her kan du få et overblik over de forskellige kategorier.

Sexlegetøj til Kvinder sex toys
Sexlegetøj til Par sex toys

Sexlegetøj til Mænd sex toys

Fetish Sexlegetøj sex toys

 

Guides og artikler omkring sex:

 

Sexlegetøj til kvinder

Når man snakker sexlegetøj, kan et godt sted at starte være at dele de forskellige typer af legetøj op efter, hvilket køn de primært er tiltænkt. Det kan gøre det store marked nemmere at overskue. Blandt det store udvalg af sexartikler og sexlegetøj, der findes rundt omkring på webshops og i fysiske erotikbutikker, findes særligt meget forskelligt sexlegetøj, som er tiltænkt kvinder. Når dette legetøj er tiltænkt kvinder, skyldes det, at det besidder egenskaber, som appellerer til kvindekroppen og dennes seksuelle stimuleringsbehov.
Den mest kendte type af sexlegetøj til kvinder er med al sandsynlighed dildoen. Dildoen kan naturligvis også være velegnet til tilfredsstillelse af mænd ved anal stimulering, men også kvinder kan få meget ud af dildoen.

Nogle dildoer besidder ikke andre egenskaber end at være fallosformede og gjort af et materiale, der føles godt mod huden. Andre har særlige former, som eksempelvis er tiltænkt stimulering af G-punktet, hvilket for mange kvinder kan give anledning til stor nydelse.

Endnu andre typer har forskellige vibrationsfunktioner, der enten kan stimulere vagina eller klitoris. Alene når det kommer til dildoen, er der således mange muligheder.

Mærk de gode vibrationer

Blandt velkendt sexlegetøj til kvinder findes i øvrigt også vibratoren. En vibrator kan tage sig ud på forskellige måder, men den primære funktion er altså at kunne stimulere ved hjælp af vibration. Vibratorer er derfor særligt velegnede til klitorisstimulation, men kan også bruges til eksempelvis en erotisk massage eller blot en massage af ømme muskler afhængigt af vibrationens styre.

Nogle vibratorer er meget små og nemme at have med på farten, mens andre er større og måske besidder flere forskellige vibrationsfunktioner og –mønstre. De større vibratorer har i øvrigt som oftest også muligheder for et stærkere og dybere vibration, der kan øge nydelsen.

Men blandt sexlegetøj til kvinder findes også mindre velkendte typer af sexartikler. Heriblandt kan eksempelvis nævnes sexmaskiner, vaginapumper og bækkenbundskugler. Alle disse forskellige typer af sexlegetøj til kvinder kan du læse mere om her, hvor du også kan finde guides, anmeldelser og meget andet om sexartikler til kvinder. Det er med andre ord al viden, du kunne ønsker dig samlet på et og samme sted.

Sexlegetøj til mænd

Har man snakket sexlegetøj til kvinder, må man nødvendigvis også snakke sexlegetøj til mænd. Der findes nemlig også masser af sexlegetøj, som primært henvender sig til mænd. Som det gælder for sexlegetøj til kvinder, skal det forstås således, at alle former for sexlegetøj naturligvis kan anvendes af hvem som helst uafhængigt af køn, men at noget sexlegetøj med sine egenskaber er særligt tiltænkt den mandlige nydelse.

Som nævnt i det ovenstående kan mænd naturligvis også få glæde af dildoen, som nok må siges at være den mest velkendte type af sexlegetøj – selv blandt de helt uerfarne på området. Men hvor der findes flere forskellige former for meget velkendt legetøj til kvinder, er markedet for sexlegetøj til mænd sandsynligvis ukendt for mange. Det betyder dog ikke, at der ikke er et marked. Sexlegetøj til mænd tæller blandt andet den såkaldte pocket pussy og penisringe.

Den bedste imitation

Meget sexlegetøj til mænd har til formål at imitere det kvindelige kønsorgan, ligesom dildoen skal imitere det mandlige. Således findes der et bredt udvalg af mere eller mindre livagtige gengivelser af den kvindelige vagina.

Særligt velkendt er måske den såkaldte pocket pussy, som i sin udformning kan minde lidt om en lommelygte, der i stedet for en pære for enden har en kopi af en vagina. Der er således tale om et onaniprodukt, hvor manden kan føre sin penis ind og mærke en mere eller mindre livstro følelse af en vagina. Blandt onaniprodukter og sexartikler til mænd findes også de mere omfattende sexdukker, der ikke alene imiterer den kvindelige vagina, men også større områder af kvindekroppen – det kan være numsen, hele overkroppen med bryster eller i nogle tilfælde endda hele kroppen.

Med tiden er producenterne af disse onaniprodukter blevet meget dygtige til at fremstille utroligt virkelighedstro gengivelser af kvindekroppen, der både i farve, følelse og udformning minder meget om ”the real deal.”

Udover disse ofte meget virkelighedstro gengivelser af kvindekroppen, omfatter udvalget af sexlegetøj til mænd blandt andet også penisringe, forskelligt sexlegetøj til anal stimulation og forskellige redskaber, som har til formål at forstørre penis eller sikre en længerevarende erektion. Vil du læse mere om de forskellige former for sexlegetøj til mænd, se eksempler eller læse anmeldelser og guides, kan du besøge vores side om sexartikler til mænd her.

Sexlegetøj til par

Mange af de ovenstående eksempler på sexartikler til mænd eller kvinder kan enten bruges alene eller i selskab med en partner, men der findes også et udvalg af sexlegetøj, som først og fremmest er tiltænkt par. Det kan være sexlegetøj, som skal forstærke følelsen under sex, understøtte nydelsen eller som skal fungere som et ekstra krydderi, der tilføjer en ny dimension til jeres sexliv.

 

Blandt sexlegetøj til par kan eksempelvis nævnes de fjernstyrede vibratorer, som har indtaget markedet i de seneste år som resultat af de nye teknologiske muligheder. Disse vibratorer fungerer således, at vibrationsmønstret og –styrken kan fjernstyres fra lange afstande, så din partner kan stimulere dig, selvom han eller hun ikke er fysisk til stede. Det er næppe nødvendigt at opremse, hvilke forskellige muligheder for fræk leg, det kan give.

Meget sexlegetøj til par er i øvrigt især tiltænkt forspil, der virkelig skal tænde gnisten og få gang i den helt rette stemning. Det kan være frække brætspil, lækker massageolie eller lignende. Vil du læse mere om, hvordan I som par kan krydre jeres sexliv med frækt sexlegetøj til par, kan du klikke her. På siden finder du også anmeldelser, guides samt eksempler på forskellige former for sexlegetøj, der primært henvender sig til par.

Fetish sexlegetøj

Ordet ”fetish” kan rumme meget. Slår man ordet op i ordbogen, vil man finde, at ordet henviser til en genstand, som virker seksuelt ophidsende. Det er således en meget bred definition, der som sagt kan rumme meget, eftersom det er en meget individuel ting, hvad man finder ophidsende. Mens nogle tændes af mere hyppigt forekommende genstande for seksuelt opstemthed såsom et par pæne bryster eller en flot penis, tændes andre af mere utraditionelle kropsdele i den givne sammenhæng – det kan være eksempelvis fødder eller hænder. Endnu andre tændes af faktiske genstande som sko, læder eller lignende. Faktisk er der i princippet ikke rigtig nogen grænse for, hvad man kan blive tændt af og således heller ikke nogen egentlig grænse for, hvad ordet ”fetish” kan omfatte.

En af de hyppigst forekommende fetisher er dog BDSM, som igen omfatter mange forskellige typer af erotiske lege, hvor en part dominerer en anden. Ofte omfatter BDSM også en vis mængde af smerte eller ydmygelse mod den dominerede part.

BDSM kan praktiseres i mange forskellige omfang. Mens det for nogen er en decideret livsstil, som således påvirker mange af deres daglige handlinger, er det for andre noget, der eksperimenteres med fra tid til anden som et ekstra krydderi i soveværelset.

Både for de nye og erfarne

Fordi BDSM kan praktiseres i meget forskellige omfang, er der også mange, der dyrker denne form for fetish eller eksperimenterer med den i den ene eller den anden grad. Derfor findes der også et stort marked for sexlegetøj, som netop er tiltænkt BDSM lege.

Det omfatter blandt andet forskellige typer af bondage – lige fra de lidt klicheagtige håndjern med pels til reb og hele bindesæt. Også blindfolds, forskellige masker og såkaldte gag-balls er meget udbredte i dette miljø, ligesom forskellige kostumer også er det. Ofte består disse kostumer i meget stort omfang af enten lak eller læder eller en blanding af disse to, da dette er materialer, som ofte spiller en stor rolle i BDSM. Dyrker man BDSM i den mere dedikerede ende af skalaen, kan man endda få deciderede sexmøbler – det vil sige møbler, som i deres udformning og med deres funktioner er særligt tiltænkt sex.

Vil du gerne vide mere om BDSM og andre fetishes, eller kunne du godt tænke dig at læse guides til og anmeldelser af forskellige fetish sexartikler, kan du tilgå vores side om fetish sexlegetøj her.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here