Der er flere grunde til, hvorfor mange vælger at bruge sexudstyr og sexlegetøj. Men ofte er det fordi, vi søger mere nydelse, spænding og nye oplevelser. Hvad end det er som par eller solo.

Der findes et væld af sexudstyr til par, kvinder, mænd og til fetish. Hvad man vælger at fylde natskuffen med, er meget individuelt. Vi har alle forskellige præferencer og fantasier, som vi gerne vil opfylde. Nogle gange kan det være svært at danne sig et overblik over alle de mange muligheder der er.

Derfor har vi samlet vores bedste produktanmeldelser af sexudstyr – både til par, kvinder, mænd og til fetish. Sex og onani er sundt og derfor kan det være gavnligt at udforske nye muligheder inden for det spændende univers af sex udstyr.

 

Sexudstyr til par

Er der gået rutine i lagengymnastikken eller ønsker I bare at spice jeres sexliv op? Så er nyt sexudstyr en rigtig god måde at få mere spænding og nydelse ind i billedet. Sexsexlegetøj til par kan ofte bidrage til, at man føler sig tættere på hinanden.

Det skyldes, at nye intime oplevelser sammen kan give mere nærhed. Der er bare noget ved at udforske ting sammen – og især når det handler om noget så intimt som sex.

 

Mest populære sex udstyr til par

Vi har samlet de mest populære varer inden for sexudstyr til par baseret på produktanmeldelser.

 

Byt roller med påspændingsdildo

Den første i rækken er påspændingsdildoen, som også er kendt som strap-on dildo. En påspændingsdildo er yderst populær blandt mange par – både heteroseksuelle og homoseksuelle. Blandt heteroseksuelle par er det især tanken om, at kvinden tager kontrollen og styring, hvor manden blot tager imod.

Det er spændende at bytte rollerne om med dette sex udstyr, så det er kvinden, der penetrerer. Her ændrer man altså helt dynamikken, hvilket kan være enormt tilfredsstillende og ophidsende.

 

Tag kontrollen med vibrator æg

Vibrator æg er et af de mest anvendte stykker sexudstyr blandt par. Ligesom ved påspændingsdildoen er der et element af kontrol, som kan være meget ophidsende. Vibrator ægget er som oftest fjernstyret og trådløs.

Her fører kvinden ægget op i skeden og overlader al kontrol til manden. Det er op til ham at styre hendes nydelse med fjernbetjening. Her kan han skrue op og ned for volumen og se på sin partner vride sig af lyst og tilfredsstillelse. Enormt pirrende!

 

Væk sanserne med blindfold

Et blindfold er et simpelt stykke sexudstyr, men det kan gøre så meget for sex og forspil. Giv din partner et blindfold om øjnene og se hvordan sanserne vækkes til live.

Et blindfold er oplagt til forspil hvor man med fordel kan pirre og tirre sin partner, indtil han eller hun ikke kan vente længere. Med et blindfold kommer andre sanser i spil. F.eks. bliver følesansen styrket, hvilket gør berøring og stimulering meget mere intenst.

 

Tag en fræk gyngetur på sexgyngen

En sexgynge har vi alle hørt om, men sjældent set. Blandt andet er den kendt fra serien Sex and the City. Denne type sex udstyr er blevet mere og mere populær blandt par de seneste år. Det forstår vi godt.

Med en sexgynge kan du og din partner udforske nye, spændende og frække stillinger. Samtidig kan en sexgynge virkelig tilføje noget sjov og spænding til soveværelset.

 

Udfordr din partner i et frækt sexspil

Sexspil er et af de mest populære typer af sexudstyr til par. Og det er der mange gode grunde til. For det første er erotiske sexspil ualmindeligt gode til at krydre sexlivet op – uden at man selv skal forberede og tænke en masse over det.

Sexspil har som regel nogle frække udfordringer, som man skal udføre på hinanden eller sammen. Det kan være, at I opdager nye ting om hinanden og jer selv ift. hvad i hver især tænder på.

 

Stimuler jer begge med penisring

En penisring er et genialt stykke sex udstyr til par. Her opnår både mand og kvinde tilfredsstillelse ved brug af denne simple, lille ring.

Den skal påføres om mandens penisrod, så den strammer om penis. Det gør, at manden holder længere, opnår kraftigere erektion og får en mere intens orgasme.

Og der er ikke nogen tvivl om, at dette også kommer kvinden til gode. Penisringe fås i forskellige varianter, størrelser og funktioner, f.eks. med vibrator og kaninører, som stimulerer kvindens klitoris.

 

Sexudstyr til kvinder

Søger du frækkere sexoplevelser eller mere tilfredsstillende onani? Så har vi samlet de allermest populære produkter inden for sexudstyr til kvinder, baseret på produktanmeldelser.

Hvis man gerne vil prøve noget nyt eller opnå mere intense orgasmer, så er det værd at kigge på sexudstyr.

 

Mest populære sex udstyr til kvinder

Der findes mange forskellige typer af sex udstyr til kvinder, som kan bruges både alene eller sammen med andre.

 

Vilde vibrationer med en kraftig vibrator

Det er ikke for sjov, at vibratoren er en af de mest købte sex udstyr til kvinder. De fleste kvinder har nemlig nemmere ved at opnå en klitoris-orgasme fremfor nogen anden form.

Og der er altså intet mindre end en kraftig vibrator, som kan gøre det. Det er en all-time favorit, som vi vil vove at påstå er et must-have i natskuffen.

 

Vær klar med bundløse trusser

Bundløse trusser er en fantastisk opfindelse inden for sex udstyr! Og det er også derfor mange kvinder er så vilde med dem.

De er super frække og samtidig ret praktiske. Hvis du føler dig lidt våd og kåd, behøver du ikke andet end at trække bukserne ned og gå i gang. Derudover er det bare pivfrækt med en bundløs trusse, når du er sammen med end partner.

Især hvis du har iført dig et frækt sæt med hofteholder og stockings. Så behøver du ikke at skulle bøvle med at få skulle få trusserne af.

 

Oplev de mange fordele ved en sugekop dildo

En god dildo kan gøre underværker for din seksuelle tilfredsstillelse. De fleste har hørt om den klassiske dildo, men kender du til dildo med sugekop?

Hvis ikke, så anbefaler vi kraftigt, at du stifter bekendtskab med dette vidunder.

En dildo med sugekop er et sexudstyr, der kan fastsættes på glatte overflader, hvilket gør, at du har fri hænder til at stimulere dig andre steder. Samtidig har du mulighed for at afprøve en masse forskellige stillinger.

 

Lad sexmaskinen blive din bedste sexpartner nogensinde

Nogen vil måske synes, at en sexmaskine kan virke en smule ekstrem. Men hvis du lægger fordommene til side, vil du opleve, hvordan en kneppe- eller dildomaskine kan give dig en tur, du sent vil glemme.

Sexmaskinen er en type sexudstyr, som bare kan lidt mere end en normal ”håndstyret” dildo. Sexmaskiner fås i rigtig mange udgaver til forskellige priser, så der er lidt for enhver smag.

 

Kom tæt på den ægte vare med en realistisk dildo

Dildoer fås i utroligt mange former, farver og størrelser og med forskellige funktioner. Men en absolut vinder er altså en realistisk dildo.

Dens fleksible form og realistiske design med årer og penishoved giver dig en stimulering som minder utrolig meget om en ægte penis.

Så hvis du søger en naturtro onanioplevelse er en dildo et rigtig godt bud på et godt sex udstyr.

 

Træn din bækkenbund med bækkenbundskugler

Bækkenbundskugler er efterhånden blevet et rigtig populært sexudstyr blandt kvinder. De har nemlig mange gode funktioner, både praktiske og stimulerende.

Mange kvinder er f.eks. glade for de små kugler, når de skal styrke bækkenbunden efter graviditet. Andre nyder bare at styrke og stimulere deres bækkenbund.

Det medfører, at du nemmere kan kontrollere bækkenbunden under sex og opnå mere intense orgasmer.

 

Fræk og diskret stimulering med vibrator trusser

Trusser med indbygget vibrator er populært blandt kvinder, som søger lidt spænding og ekstra nydelse.

Vibrator trusser fås oftest med fjernstyring, som gør, at du kan have trusserne på både hjemme og ude i byen. Så er der altså garanteret stimulering, hvor som helst når som helst, uden nogen opdager det.

 

 

Sexudstyr til mænd

Mange mænd har tendens til at tro, at sexlegetøj er forbeholdt kvinder og par. Og det er der selvfølgelig ingen grund til at tænke.

For der findes så meget spændende og stimulerende sexudstyr til mænd, som er til for at forbedre deres sexliv og onanioplevelser.

 

 

Mest populære sex udstyr til mænd

Vi har her, ud fra produktanmeldelser, samlet de bedste produkter inden for sexudstyr til mænd.

 

Skift hånden ud med en pocket pussy

Ofte bliver onani på den gammeldags manér uden hjælpemidler ofte alt for ensartet. Derfor er der mange mænd, der benytter den geniale pocket pussy.

Disse er oftest designet og udformet, så de føles så realistiske som muligt – altså som en ægte skede.

Det giver mænd langt mere nydelse og er en dejlig afveksling fra onani med hånden. Dette sex udstyr er også kendt som fleshlight, som også kan forestille en mund eller anus. Her kan du altså vælge lige præcis det, du foretrækker.

 

Få et tilfredsstillende BJ med en blowjob maskine

Se nu er vi kommet til en helt igennem genial opfindelse. Vi kan godt blive enige om, at de fleste mænd nyder et lækkert blowjob.

Det kan nu også nydes i eget selskab med en blowjob maskine. Dette sexudstyr giver et perfekt blowjob med de bedste og mest efterspurgte blowjob-teknikker.

 

Kom i frækt selskab med en sexdukke

Savner du at mærke en kvindekrop, når du onaner? Så foreslår vi en sexdukke. Sexdukker er et populært sex udstyr blandt mænd.

Her for du nemlig en mere fuldent oplevelse, da sexdukkens former og huller giver dig fornemmelsen af at have sex med en kvinde. Det er derfor et oplagt valg til dig der søger en mere ægte oplevelse og mere stimulering, når du onanerer.

 

Få en fantastisk orgasme med penis vibrator

En penis vibrator er et særdeles effektivt, men desværre meget ukendt, stykke sexudstyr til mænd. En penis vibrator fås i mange varianter, men typisk er den designet til at stimulere dit penishoved, glans og skaft.

Da penishovedet er meget følsomt, vil du opleve en ualmindelig intens stimulering, som skiller sig ud fra den almindelig stimulering af penis.

 

Fetish sex udstyr

Flere og flere eksperimenterer med forskellig fetish sex udstyr, og det er blevet mere anerkendt og accepteret.

Faktisk er det blevet ret normalt at have en fetish eller være interesseret i f.eks. BDSM-genren.

Hvis du brænder inde med et ønske om at udforske den spændende fetish-verden, så kan du med fordel tage et kig på det mest populærer fetish sex udstyr.

 

Mest populære sex udstyr til fetish

Her har vi samlet det allermest efterspurgte og populære fetish sex udstyr. Her er lidt til enhver smag og form for fetish.

 

Vis din mand, at hans nydelse tilhører dig med et kyskhedsbælte

Tænder du på dominanslege og underkastelse? Så kan det være, at du skal overveje at anskaffe et kyskhedsbælte til din mand.

Dette sexudstyr til mænd er også kendt som et pikbur.

Og som det ligger i ordet, er meningen, at mandens penis er buret inde, og du bestemmer, hvornår den skal befris igen. Det er pirrende, og det er kinky!

 

Indgå i et frækt rollespil med sexkostumer

Frække sexkostumer er rigtig populære sexudstyr blandt par. Her har man nemlig mulighed for at vise sig frem overfor sin partner og gøre sex mere sjovt og legende. Har din fyr en fantasi om at blive plejet af en sexet sygeplejerske?

Eller måske er du en uartig skolepige, som trænger til at blive sat på plads? Man kan finde på mange sjove, frække roller eller scenarier med sexkostumer.

 

Opnå ultimativ tilfredsstillelse med en penis plug

En penis plug kan for nogle mænd virke afskræmmende. Men faktisk kan det være enormt pirrende og nydelsesfuldt at bruge penis plugs under sex.

Dette sexudstyr hører også under BDSM-genren og dominansleg, fordi du kontrollerer hans udløsning. Denne form for kontrol kan for mange være fræk og ophidsende.

 

Mix smerte og nydelse med brystklemmer

De fleste kender udtrykket pleasure is pain. Og der er måske også en god grund til, at det findes?

Mange opnår nemlig mere nydelse, når der indgår et element af smerte. Her er brystklemmer ideelt sexudstyr, hvis I ønsker at eksperimentere med balancegangen mellem smerte og nydelse.

 

Inviter ham indenfor med en benspreder

Finder i bondage og fiksering spændende og frækt? Så er benspredere, manchetter og spredestange måske interessant for jer.

Her afgiver den ene part kontrollen til den anden og får sine ben (og arme) fastspændt.

Derefter kan man bare lade sig blive domineret og tilfredsstillet med dette sexudstyr.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here