Hvis du vil læse andre frække sexnoveller så klik her (Vi har omkring 20-30 flere på denne side).

Jeg kommer fra et strengt religiøst miljø, og er derfor også opdraget i miljøets syn på sex. Her er lid om hvor dan jeg lærte mig at se på deres syn, og hvordan det endte.

Et par religiøse betragtninger:

Religioner påstår: Sex er syndigt, hvis det dyrkes udenfor ægteskabet.

Religioner påstår: Gud er god og fuldkommen – altså uden fejl.

Jeg påstår: Hvis Gud er god og ufejlbarlig, så har han ikke givet os seksualiteten for at sexnoveller 10forbyde os at bruge den, så snart vi er i stand til det. Seksualitet bør derfor betragtes som en gave, og bør bruges.

Dette er historien om min første sexoplevelse. Den er efterhånden ti år gammel, men jeg glemmer den ikke, bl.a. fordi den sandsynligvis påvirkede min seksualitet i en retning, der måske er skyld i at jeg foretrækker drenge som sexpartnere. Jeg er i dag 28 år gammel, og jeg foretrækker sex med drenge mellem 16 – 18 år.

Jeg har dog haft flere forhold til jævnaldrende mænd. De har været udmærkede på alle måder, men når det kom til seksualakten, drømte jeg altid om, at det var en dreng på 16 år, jeg var sammen med. Jeg kan lide deres kluntede og frembrusende måde at tage en kvinde på.

Jeg er vild med at oplærer dem til den bedste ting menneskeheden har, nemlig den seksuelle akt mellem mand og kvinde. Jeg har dog haft flest seksuelle forhold til voksne mænd. Det er trods alt dem, der har den største erfaring. Det er dem, der inspirere, har fantasierne, tør prøve noget, kan lokke én ud i fantasierne, så de bliver realiseret og dem der har de helt frække idéer.

Jeg bør vel starte med, at jeg er opvokset opdraget i et strengt religiøst miljø, hvor seksualiteten kun var noget, der hørte ægteskabet til. Al anden form for seksuelt samkvem var ondt og syndigt. Selv onani var syndig. For ikke at tale om specielle lyster eller seksuelle fantasier. Og jeg havde det hele.

Indtil jeg var 18 år gjorde jeg alt for at undgå drenge, der lagde op til mere end venskab. Det var ikke fordi jeg var uinteresseret – tværtimod. I hele min pubertet, forelskede jeg mig i adskillige drenge og af og til unge mænd i tyverne. Jeg fandt mig selv drømmende om natten, våd og tændt. Derefter fantaserede jeg mig til, hvordan det ville være at prøve det rigtigt. Fantasierne lærte mig hurtigt at tilfredsstille mig selv. Efterhånden som mine fantasier udviklede sig, mødte jeg to modsatrettede følelser.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Den der gjorde mig flov over mine ”syndige” udskejelser, og den der frydede min sjæl og gav mig en følelse af lykke. Onani blev min store hobby. Jeg fantaserede over temaet; hvordan er det at føle på en stiv pik? Hvordan er det at kæle for den og holde den i et fast greb? Mest fantaserede jeg om, hvordan det ville føles at få den op i mig, og endelig, hvordan det ville være, når den gik oppe i mig – kunne man mærke sæden blive sprøjtet ud af pikken?

Jeg onanerede hver dag. Sommetider op til 5 – 6 gange. Måske derfor var jeg i stand til at holde mig på afstand af ”den ihærdige stor pik”, der ville bryde min modstand. Religionen bestemte over min seksualitet! Efterhånden, som jeg tog ”synden” i anvendelse, følte jeg mere og mere, at denne gave, måtte være givet for at bruges. Og jeg brugte den!

Min modstandskraft mod de drenge og mænd, der lyste langt væk af lyst til at have sex med mig, blev mere og mere nedbrudt. Nok mest fordi, jeg brændende ønskede, at træde ud af den hellige ”jomfrustand”. Jeg gjorde op med mig selv om jeg uden at få dårlig samvittighed, kunne have sex med en mand. Jeg kom frem til, at Gud ikke havde givet mig en seksualitet, hvis det kun var for at undertrykke den.

Dette er så historien om, da det endelig langt om længe skete. Ca. fem måneder efter jeg var fyldt 18 år mente jeg at nu var tiden kommet. Jeg tog selv initiativet ved at oprette en profil på en af de kontaktsider, hvor det handlede om seksuel kontakt. Jeg ønskede at finde ud af mig selv på det seksuelle område. Men på den anden side, ønskede jeg ikke at få et forhold, hvor jeg var bundet alt for fast.

I min profil fortalte jeg om min manglende erfaring, men at jeg brændende ønskede mig at komme i gang. Samtidig var jeg også lidt bange. Jeg ved ikke for hvad, men det skyldtes sikkert al den historie om, hvor ”syndigt” sex uden for ægteskabet er.

Det var med stor spænding, jeg kikkede efter i min mailboks næste dag. 26 var der. Uha. Jeg rystede over det hele. Flere af dem blev straks kasseret. Men en af dem var noget, der fik mig gjort meget interesseret. En ung mand på 16 år skrev, at han selv endnu ikke havde været sammen med en pige, og at han tænkte, det kunne være en god idé, hvis begge parter på den måde ville stå lige, første gang, vi begge skulle have en seksuel oplevelse med det andet køn.

På en eller anden måde lød det tiltalende – faktisk lidt spændende. Nå ja og så var han kun 1½ år yngre end mig, så det kunne jeg ikke se noget problem i. Han fortalte at han var 192 cm høj og vejede ca. 88 kg. Det var altså en pæn stor dreng. Selv er jeg meget mindre, jeg er 167 cm høj og vejer kun 56 kg. Jeg har meget små bryster, hvilket, jeg dengang var lidt ked af. Det er jeg ikke mere – mange mænd tænder på netop den størrelse jeg har – 70A.

Jeg besluttede mig til at kontakte ham for en MSN-chat i første omgang, og sad klar ved computeren på det aftalte tidspunkt. Vi indledte med forskellige høflighedsfraser, og jeg blev glad over, at han ikke straks begyndte at komme ind på hvordan jeg så ud, og om vi skulle ses om en time. Nogen gange oplever jeg også, at nogle direkte skriver om jeg anvender sexlegetøj til kvinder. Sådan nået fræk snak har jeg ikke nået imod, bare man ikke skriver det i første samtale.

Det var faktisk en rigtig hyggelig og rar chat, vi havde. På intet tidspunkt kom vi ind på sex. Vi havde efterhånden chattet i ca. to timer, da jeg synes, vi skulle se at komme ind på det primære emne. Jeg indledte med at spørge ham om han virkelig var lige så meget ”jomfru” som jeg var. Egentlig et tosset spørgsmål, men noget skulle jeg starte med. Det svarede han som ventet ja til.

Vi chattede om dette spændende emne i ca. en time, og bemærkede, at han var lidt blufærdig, men åben overfor, hvad han forventede. Det var som hos mig selv, at drømmen om at skulle være sammen med en anden i stedet for at onanere var intens, og at det skulle være en smuk oplevelse. Vi aftalte at vi nu skulle tænke over vores chat i et par dage og så vende tilbage igen.

Jeg vendte dog tilbage igen senere på aftenen og spurgte ham, om han kunne tænke sig at vi mødtes næste aften på en café. Det ville han gerne. Jeg var indstillet på at, hvis vores interesse stadig var lige stor, så kunne vi gå hjem til mig bagefter. Han boede stadig hjemme, så hvis jeg ville være sammen med ham, måtte det jo blive hjemme i min lejlighed.

Næste aften – fredag – mødtes vi, og bare efter en halv time begav vi os hjemad til mig. Vi havde aftalt, at det ikke kunne blive et rigtigt samleje, men at vi kun skulle kæle, og udforske hinanden. Det var han helt med på. Jeg var dog åben for, inde i mit sind, at hvis jeg ikke kunne modstå det så…….. Men jeg ville gerne undgå det i første omgang.

Da vi var kommet hjem til mig, foreslog jeg ham helt overraskende, at vi skulle gå i bad sammen. Ja, hvorfor ikke – det var jo en nem og god måde at vise sig for hinanden på, men samtidig gjorde jeg ham opmærksom på, at det var mig der skulle tage det første initiativ til et egentlig kæleri.

Han gik først i badeværelset, og da jeg kom derud stod han allerede under bruseren. Han stod med ryggen til, men selv om jeg ikke kunne se hans pik, syntes jeg han lignede en gud. Jeg tog hurtigt mit tøj af, og skyndte mig ind til ham. Det første jeg så efter var hvordan hans pik så ud. Det var jo netop denne legemsdel, der var mine længslers mål.

Den hang nedad, men jeg fornemmede klart at den var vokset en del allerede, så en pludselig indskydelse sagde mig, at hvis jeg skulle have kontrollen, var det mig der skulle rejse den helt op. Jeg trådte ind i brusebadet, så ham smilende i øjnene, derefter kikkede jeg ned på hans halvstive pik. Jeg så ham igen i øjnene, medens jeg instinktivt rakte ud efter hans pik. Jeg greb forsigtigt om den, og synes den var enorm i min lille hånd.

Derefter sagde jeg til ham: ”Stå helt stille. Jeg vil føle, hvordan det er at holde den i hånden, imens den vokser.” Han nikkede bekræftende med halvlukkede øjne. Meget hurtigt var den blevet både meget hård og – syntes, jeg – meget tyk og lang. Det var en fantastisk følelse endelig at føle den i hånden, og en gysen bredte sig i hele kroppen – mest mellem mine ben. Hele min krop var i oprør. Jeg gned den forsigtigt, og kunne fornemme at den var pumpet hårdt op, at den var ved at sprænges.. Huden føltes glat og blød. En var helt fantastisk fornemmelse. Jeg havde aldrig troet, at det var så stærke fornemmelser og følelser, det fik frem i mig. Yderligere havde jeg slet ikke regnet med vi skulle have sex i badet.

Pludselig mærkede jeg, at han havde taget sin hånd ned imellem mine lår, og jeg spredte dem beredvilligt, så han kunne komme bedre til. Han begyndte at gnide forsigtigt frem og tilbage hen over skamlæberne, og pludselig havde han en finger oppe i kussen. Sådan stod vi og kælede for hinandens pik og kusse, indtil jeg stoppede ham og slap hans pik. Det var et smukt og dejligt ophidsende syn der mødte mig, da jeg så at pikken strittede strunk og gejl op langs hans mave. Den var uden tvivl kampklar og beredt til at trænge op i mig.

Det var dog ikke aftalen, så jeg foreslog, at vi skulle vaske hinanden. Han skulle vaske mig først. Han sæbede hele min krop ind og gned særligt mine bryster og baller ind. I revnen mellem ballerne arbejdede hans fingre rigtig for at få sæben godt ind, og min anus fik en ordentlig omgang. Han vendte mig om og sæbede mig ind på lårene og skamlæberne. Jeg nød det hele i fulde drag. Jeg var bare blevet enormt liderlig af det hele.

Jeg havde dog stadig vores aftale så langt fremme i min bevidsthed, ellers var det endt med at jeg havde ladet ham tage mig her og nu. Det var dog heller ikke fordi han ikke prøvede, flere gange svajede hans pik meget nær åbningen imellem mine skamlæber, men jeg modstod fristelsen. Jeg sæbede ham ind, men både for at ophidse ham og for at han ikke skulle få orgasme, undgik jeg hans pik. Jeg strøg mine hænder meget tæt ned til den. Nosserne mente jeg nok, kunne tåle noget mere berøring, så dem udforskede jeg særligt meget. De var både sjove, men også ophidsende at nulre og massere med min indsæbede hånd. Han stønnede højlydt, hver gang jeg masserede nosserne og strejfede hans pik. Det var måske lidt ondt af mig, men jeg nød hans store ophidselse. Specielt nød jeg at se den fantastiske stive pik, der strittede op langs hans maveskind.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Da afvaskningen var færdig og til sidst lignede et på snemænd eller et par skummende sæbefigurer, stod vi tæt omslyngede og nød hinandens sæbeglatte kroppe. Vi kyssede hedt og længe, medens vores kroppe klamrede sig til hinanden.

Jeg kunne mærke hans stive pik mod min mave og kunne ikke lade være med at tænke på, da jeg kunne mærke pikken lå højere oppe end min navle, hvor højt den kunne trænge op i min krop. Tanken fik mig til at ryste af al min indestængte liderlighed. Derfor skyndte jeg mig at trække os ind under bruseren, så vi kunne få skyllet sæben af. Vi hjalp hinanden, specielt mellem vores ben! Det var bare vildt lækkert, at stå under bruseren, føle det varme vand løbe ned af kroppen og samtidig med min hånd mellem hans lår. Jeg fik fat i hans nosser, og kærtegneden dem blidt.

De føltes dejlig bløde og kuglerne var meget pirrende at nusse. Hans reaktion gjorde på en dejlig måde et dejligt indtryk på mig. Jeg kunne ikke lade være med at tænke på, om man kunne mærke dem, når pikken var trængt helt om i. Bare tanken gjorde mig varm og endnu mere liderlig. I et klart øjeblik, forslog jeg at vi skulle, skulle stoppe badet, tørre os og gå ind i stuen. Selv om vi var blevet tørret helt, så jeg at hans pik stadig var helt stiv og pegede lige op ad hans mave, men undertrykte lysten til at holde om den igen. Vi gik ind i stuen, hældte en kop kaffe op og satte os i sofaen.

Vi talte hyggeligt om, hvor lækkert det havde været i badet. Derfor spurgte jeg ham om han ville have trængt op i mig, hvis jeg havde givet ham lov. Det indrømmede han. Vi grinte lid af det, og bekræftede igen, at vi ville vente til næste gang vi sås. Vi talte et stykke tid om, de handlinger vi havde hørt om sexakten, bla at sutte/slikke, at vise sig frem for at friste, kysse, at kæle o.s.v. Vi aftalte, fordi jeg havde stor lyst til det, at vi skulle bruge det næste stykke tid efter kaffen til at kysse, kæle, og så skulle jeg spille hans pik af. Jeg ville bare se hans pik sprøjte.

Imens vi sad og drak kaffen og sludrede om alt muligt, bemærkede jeg at hans pik var faldet lidt. Det lovede godt, at den havde været stiv i så lang tid. Jeg vil dog indrømme, at jeg syntes, at den skulle være stiv igen, derfor satte jeg mig på en måde, så han kunne se mig mellem benene. Jeg vil indrømme at det også ophidsede mig meget, at sidde der og blotte mig for ham. Resultatet udeblev heller ikke.

Efter et kort stykke tid, begyndte hans pik igen at vokse, og jeg bemærkede at han kikkede intens på min fisse. Så farede der en djævel i mig. Jeg følte, at jeg på en måde havde magten over ham, blot ved at vise mig nøgen frem uden at blotte mig. Tvært imod viste jeg så meget frem af det jeg var udstyret med. Jeg spurgte ham drillende om han kunne lide det han så. Mon ikke han kunne lide det. Han var helt vild og hans pik stod igen med fuld rejsning. Hvor lækkert!

Nu førte jeg en finger ned i revnen og kørte den stille frem og tilbage, imens jeg kikkede ham ind i øjnene, Hans øjne flakkede frem og tilbage mellem min fisse og mine øjne. Derfor sagde jeg til ham at han bare skulle se derhen, hvor han synes, det var dejligst at kikke. Det var ret ophidsende, at se, hvordan det påvirkede ham.

Jeg lukkede forsigtigt mine skamlæber op så han kunne se lidt mere. Min egen liderlighed, var efterhånden på sit højeste. jeg havde faktisk lyst til at onanere, imens han så mig gøre det, men i stedet bad jeg ham om at lægge sig ind på min seng. Det skulle jeg ikke sige to gange. Jeg kom lige efter ham, og vi lagde os sammen på sengen. Han lå på ryggen oh jeg lagde mig helt tæt ind til hans krop og trykkede min fisse op af hans lår. Det fik mig til at gnide mig på hans lår, samtidig med at jeg forsigtig tog om pikken og begyndte at gnide den frem og tilbage. En sjov og liderlig tanke jeg samtidig fik, var at jeg da var glad for han ikke havde et pikbur på.

Jeg kikkede intens på han pik, så hvordan hans forhud skiftevis skjulte hovedet og blottede det. Han stønnede mere og mere, og jeg kunne hans krop arbejde med mine bevægelser. Derfor satte jeg hastigheden i vejret, og efter meget meget kort tid, spændtes hans krop sig og hans pik rykkede, samtidig med at jeg på bagsiden af den kunne mærke at der skete noget. Et stort langt sprøjt af sperm blev skudt ud af spidsen af pikken, og jeg hørte en højlydt stønnen fra ham.

Jeg gned og gned, han stønnede og stønnede, og til sidst slappede hans krop af, men spændtes i ryk. Det var vildt lækkert, sådan at kunne styre hans krop i en slags kramper. Så stoppede jeg endelig, vendte mit ansigt mod ham og smilede. Han smilede tilbage og sagde til mig, at det bare var så skønt. Min fisse gned sig stadig op af hans lår, og da jeg så hans salige ansigt, skyllede orgasmen ind over min krop. Endelig kom det længe ventede forløsning.

Bagefter lå vi der sammen og nød hinandens nærvær. Jeg følte forsigtigt på hans sperm, der lå op af hans mave. Det var slimet, men samtidig varmt og silkeblødt at røre ved. Jeg kunne derfor ikke dy mig for at samle noget op med mine fingre og gnide henover min fisse. For mig var det ligesom en rigtig afslutning. En gestus jeg viste ham, men også noget jeg selv syntes var lækkert. Faktisk, syntes jeg at hans sperm var et lækkert fluidum, og kunne ikke lade være med at tænke på, at det var meningen at det skulle op i kvindens krop, at det var dets oprindelige formål. Ret lækkert at tænke på. Det skulle ikke vare længe inden jeg selv fik sprøjtet en ladning op i mig selv.

Kort tid efter faldt vi begge i søvn. Jeg er sikker på, at vi begge havde et saligt smil på læben.

Senere vågnede jeg ved at jeg var begyndt at fryse. Han sov stadig og havde lagt sig tæt op af mig, så måske var det derfor han ikke frøs. Jeg vækkede ham blidt, og sagde til ham at han kunne tage et bad. Så han gik i badeværelset, og efter ca. 10 minutter kom han tilbage og samlede sit tøj sammen. Han var nu lidt blufærdig, og samlede sit tø sammen. Han havde et håndklæde omkring livet, så jeg kunne ikke se det, jeg var mest interesseret i at se, nemlig hans pik, om den var kampberedt, eller hang slapt ned. Det var nok det sidste.

Jeg tilbød han at smøre et par stykker mad, og lave lidt kaffe. Det sagde han ja tak til.

Jeg tog først et hurtigt brusebad, og ordnede det lovede, bar det ind i stuen, og satte det på bordet. Jeg havde som han svøbt et håndklæde om min krop, så vi var lidt ærbare at se på. Vi satte os i sofaen, og fik en dejlig snak om vores første oplevelse sammen. Han fortalte mig at han glædede sig til vi skulle ses næste gang. Hvorfor han glædede sig, lagde han ikke skjul på, men sagde, at det han havde mest lyst til af alt, ar at få et rigtigt samleje med mig, og at få sin pik op i min kusse.

Jeg var nu ikke uenig med ham, men var lidt mere afdæmpet end ham. Det var jeg ikke fordi, det ikke var min lyst – tvært imod – men det skulle ikke se ud som om, jeg var en billig tøs, der smed sig på ryggen med det sammen hun hørte om en stiv pik. Men inde i mig selv, var jeg den billige og liderlige tøs, der var klar til at sprede benene og bare tage imod pikken.

Vi sad sådan og talte i flere timer. Klokken var blevet mange. Ikke mere om vores projekt og ikke om sex. Vi talte om al muligt mellem himmel og jord – nogle af emnerne vi snakkede om var sexpude, sexdating og andet romantisk. Vi var stadig nøgne, som om vi havde en overenskomst om nøgenhed. Jeg gjorde ikke noget for at skjule hverken det ene eller andet, men viste især min fisse frem. For ham var det da heller ikke uden påvirkning. Jeg kunne se at hans pik svulmede og voksede af og til. Dog ikke til fuld størrelse. Men vi talte stadig ikke noget om sex.

Da klokken var blevet hen imod tolv, foreslog jeg ham at han kunne sove hos mig til næste dag, men IKKE mere sex. Vi havde en aftale, og den ville jeg overholde. Han ringede derefter hjem til sine forældre, og fortalte dem at han sov hos mig. Det var til stor forundring for mig helt i orden.

Men min baggrund var jo også en helt anden end hans. Vi talte lidt videre og klokken var efterhånden blevet over et, så jeg sagde til ham, at det vist var på tide at gå i seng. Han gik først på badeværelset, og medens han var der kom jeg til at tænke på, at det var første gang, jeg skulle dele seng sammen med en af det andet køn. Endda en nøgen af slagsen. Reaktionen udeblev heller ikke! Liderligheden, som hele tiden havde ulmet, vældede nu gennem min krop, men jeg var fast besluttet på, at jeg måtte undertrykke den.

Da jeg selv var færdig på badeværelset, gik jeg spændt ind i soveværelset, og konstaterede, at han allerede lå under dynen. Jeg havde ganske vist en gæstedyne, men havde ikke regnet med at få brug for den. Jeg gav efter, medens jeg var på badeværelset, derfor besluttede jeg, at inden vi faldt i søvn, skulle han bedække mig. Bare ordet bedækker, gjorde mig vild og endnu mere liderlig. Nu var beslutningen taget!

Det var kun sengelampen der stadig var lys i, og den fandt jeg ikke nogen lejlighed til at slukke. Jeg skyndte mig under dynen, og lagde mig helt tæt op af hans nøgne krop. Han lå på ryggen, så jeg lagde mig med mit højre lår oppe på hans lår og trykkede mig op mod det, så han kunne mærke min fisse. På mit eget lår kunne jeg mærke hans pik, der lå slapt ned af hans eget lår.

Virkningen på ham udeblev da heller ikke. Han begyndte at trække vejret stødvist og i lange ind- og udåndinger. Hans pik begyndte at bevæge sig. Derfor løftede jeg mit ben op mod den, så jeg nu kunne mærke pikken tydeligere Mit ben var løftet så højt op, at jeg også kunne mærke nosserne. Jeg sagde ikke et ord, men lå kun og ventede på at han ikke længere kunne holde sit løfte.

Hans åndedrag blev tungere og tungere, han vendte sig forsigtigt mod mig og kyssede mig begærligt. Hans hånd var efterhånden kommet ned ved min behåring, og jeg spredte villigt mine ben, så han kunne komme til. Min hånd fandt hurtigt frem til hans pik, og jeg begyndte at gnide dem. Pludselig fandt hans fingre frem til min åbning, bevægede sig ind, og begyndte at køre ud og ind.

Jeg opdagede, at jeg var begyndt at klynk, men det at klynke under hans behandling af min fisse, var bare dejligt, det forstærkede ligesom min lyst endnu mere. Hans stønnen var nu, efter at jeg var begyndt at gnide på hans pik, også blevet højere. Jeg fornemmede det dyriske i hans stønnen, og kom igen til at tænke på ordet – bedækning. Bare han dog snart, ville bestige min krop og parre sig med mig. Min vilje lå i min våde kønsåbning. Jeg havde nu lagt mig på ryggen med spredte ben og helt åben for ham. Jeg var helt klar. Klar til at lade mig bedække!

Han måtte have fornemmet, at jeg nu var åben for hans pik, han trak sine fingre ud af min fissen, og besteg min krop på en ret frembrusende måde. Det virkede som om han var bange for, at jeg ville fortryde. Jeg førte straks hans pik hen til mine skamlæber, og straks begyndte han at støde frem mod min kønsåbning. Den gled ind, og jeg fornemmede en lille skarp smerte, der dog straks fortog sig. Jeg fornemmede, hvordan mine skamlæber blev tvunget fra hinanden og efter en fire fem stød var den helt i bund. Jeg havde spredt mine ben alt, hvad jeg kunne, og lå med dem i vejret.

Da han var nået helt ind og i bund, krydsede jeg mine ben om hans ryg, så jeg kunne kolde fast i hans krop. Mine arme havde jeg lagt om hans nakke, og jeg forsøgte at se ham ind i øjnene. Det var et meget skønt og smukt øjeblik, men det varede kort. Han begyndte straks at kneppe mig, og han gjorde det helt vildt. Jeg var bare i den syvende himmel! Efter et meget kort øjeblik, kom krampetrækningerne i hans underliv, og han stødte hårdt og højt, nærmest brølende.

Jeg forstod straks at han fik orgasme. Selv om min egen udløsning var udeblevet, følte jeg en sand lykke. Endelig! Endelig! Jeg lod ham blive helt færdig, og mærkede, hvordan hans krop blev helt slap og faldt sammen over mig. Hans pik var stadig inde i mig, og jeg kunne slet ikke lade være med at klemme den rytmisk med min fisse (gad vide m det er en refleks).

Da vi havde ligget et stykke tid, trak, han sin næsten slappe pik ud af min fisse. Det gjorde, det mærkede jeg straks, at hans sperm begyndte at løbe ud af mig. Jeg havde ikke nogen idé om, at det var sådan.

Jeg troede, at spermen blev der oppe. Ikke fordi det gjorde noget, det var bare en god erfaring, jeg fik. Siden har jeg elsket at mærke, når spermen siver ud. En for mig meget lækker følelse. Det er i netop det øjeblik, jeg føler at jeg er blevet bedækket! Nogle vil måske mene, at fordi jeg ikke selv fik orgasme, så måtte det være et antiklimaks. Det var det ikke! J

eg oplevede det jeg ønskede mig, og ja, jeg kunne mærke hans nosser på mit mellemkød, da han var helt oppe, og når han stødte sin pik op i mig. Jeg var bare lykkelig, som jeg lå der – brugt!

Jeg fik min orgasme. Jeg fik den to gange. Han tog først hjem søndag formiddag. Jeg tror, at han fik 8 – 10 orgasmer, og alle foregik inde i MIN krop. Da han var gået onanerede jeg, så jeg kunne afslutte weekenden på en rigtig måde. Vi sås ca 2 måneder efter og lærte hinanden op. vi fik lært at kysse, at slikke, at onanere for hinanden og på hinanden og ikke mindst at have samleje i forskellige stillinger.

Siden den oplevelse, har jeg skrevet en dagbog. I den står der notater om de seksuelle oplevelser, jeg har haft. Denne er den første jeg har renskrevet, men ikke den sidste. Det tager lidt tid at få den skrevet, men tro mig der komme snart en ny oplevelse. Jeg vil meget gerne have kommentarer på den.

Tak til Jane B for historien!

 

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

1 KOMMENTAR

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here