Sex Hjælpemidler – De bedste Erotiske Hjælpemidler | Anbefalet af eksperter

218

Præsentation af mig og Sexhjælpemidler

Jeg er en 37 årig kvinde med multiple sklerose, og kørestolsbruger. Mit handicap har forårsaget at jeg har nedsat følelse i underlivet. Føleforstyrrelsen betyder at jeg har brug for en meget kraftig påvirkning af kønsorganerne. For at kunne få nydelse og til sidst orgasme i forbindelse med min seksualitet. Trods mit handicap har jeg et meget aktivt seksliv, både med onaniprodukter og med partner.

Jeg har gennem tiden anskaffet mig flere forskellige seksuelle hjælpemidler, med handicappede sexlegetøjvarierende succes. Beskrivelsen af flere seksuelle hjælpemidler, lover mere end de kan holde. Vibrationen er ikke kraftig nok til at jeg kan mærke det effektfuldt. Det er ligeledes vanskeligt at skelne de forskellige vibrationsmønstre under den seksuelle akt. Derfor kan det være svært for handicappede at købe sexlegetøj, og generelt sex hjælpemidler / erotiske hjælpemidler.

På nuværende tidspunkt, når jeg har sex med min partner. Så sørges der først for min seksuelle tilfredsstillelse, derefter tilfredsstilles min partner. Jeg / vi har gavn og glæde af et seksuelt hjælpemiddel / sexhjælpemidler der kan tilfredsstille os begge samtidigt. Altså som er anvendeligt for både kvinder og mænd.

På grund af de føleforstyrrelser der er forbundet med min multiple sklerose. Er kreativitet en stor og vigtig del i min seksualitet, stimulation af forskellige kønsområder samtidigt er fremmende for orgasmen.

Jeg har nydt brugen af det erotiske hjælpemiddel ”Fairy mini Wand”. Fordi det med store fleksible massagehoved er det nemmere at ramme de erogene zoner. Hvor det føles ekstra godt. Jeg vil i det følgende lave en anmeldelse af dette produkt.

Se udvalget her →


Produkt Fairy mini Wand – Erotiske Hjælpemidler

Sex hjælpemidler

Se Prisen Her →

Jeg har afprøvet flere forskellige slags sexlegetøj og der har været flere fusere der i blandt. De har lovet mere end de kunne holde, så de røg i skraldespanden. På grund af mit handicap (Multiple Sklerose) har jeg føleforstyrrelser i varierende grad. I den forbindelse at jeg er kørestolsbruger har jeg nedsat følelser i mit underliv. Det tager derfor længere tid at opnå orgasme.

Uden en eller anden form for seksuel hjælpemiddel eller sex hjælpemidler, som det også kaldes. Er det ikke muligt for mig at opnå orgasme. Det er nødvendigt for mig at bruge en kraftig vibrator med en kraftig vibration. Fairy mini Wand er blevet min favorit, fordi dens store kugleformede hoved nemmere rammer de forskellige erogene punkter på min krop og i mit underliv. Fairy Wands størrelse og ikke for glatte overflade betyder at den er nem at håndtere, det er også nemt at regulere vibrationernes intensitet. Fairy Wand er både god til onani og til sex med partner.

sexhjælpemidlerDen er også god og effektfuld når min partner har fået en nerve i klemme i ryggen, han nyder de intense vibrationer når han får massage på de ømme muskler. Det er en sidegevinst til et seksuelt hjælpemiddel eller erotiske hjælpemidler.

Seksuelt kan den bruges i mange forskellige stillinger, og den giver gode og autentisk oplevelse. Jeg kan godt lide at eksperimentere med de forskellige stillinger. Mit handicap gør dog at de sommetider kan være farefulde for både min partner og jeg. Fairy Wand spiller ofte en stor rolle i disse oplevelser. – Den giver 8 ud af 10 gange garanti for orgasme.

Sex hjælpemidler er godt for handicappede

erotiske hjælpemidlerEfter orgasmen, mærker jeg at alle mine muskler slapper af. De overspændte muskler får sig en tiltrængt pause, selv de muskler som jeg ikke længere troede eksisterede, bliver vagt til live på en skøn måde.

En stor fordel er at Fairy Wand ikke er batteristyret ”det vil jo være alt for dyrt”, den er nem at sætte til stikkontakten, så dens evne er altid optimal. Den har en dejlig lang ledning som ikke kommer i vejen under akten.

MS er en kompleks lidelse som er forskellig fra person til person. For mig betyder det, at jeg i perioder har rystelser i mine lemmer og sommetider har jeg en følelse af at mine arme eller ben sover. Jeg har på intet tidspunkt oplevet at dette skønne produkt har forværret dette. Jeg har til gengæld oplevet at den er meget nem at betjene, og den kan indstilles til lige netop den vibration som jeg ønsker. Så den kan varmt anbefales.

Fairy mini Wand’s lydniveau er over middel, lyder som en emhætte, men efter et stykke tid så vænner man sig til lyden, men jeg tror ikke at naboen lægger mærke til det. – De har i hvert tilfælde ikke klaget over støj.

Det bør du vide

Det kan varm anbefales at producenten arbejder på at sænke lydniveauet. Desuden oplever sommetider at når Fairy mini Wand, har været flittigt brugt, så bliver apparatet meget varmt. Det er ikke kun det seksuelle der er hot.

Fairy mini Wand er kun til udvortes brug, hvilket jeg synes er meget fordelagtig i min situation, jeg skal ikke uddannes som slangemenneske for at kunne bruge den. Den har også en passende og håndterbar størrelse. Det er et godt og gennemtænkt produkt, det bløde og bevægelige hoved, den håndterbare størrelse og ledningen der altid fungerer, når blot man husker at tænde for strømmen. Alt i alt et meget anvendelig og anbefalelsesværdigt produkt. Som skaber glæde for den der ejer det. Skønt.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here