Anmeldelse: Senior.dk

85

Senior.dk er for mennesker, der har rundet 50, men som stadig er friske og fyrige nok til at finde en ny livsledsager, en kæreste, en ven eller blot nogle at snakke med. Kort fortalt kan man bruge denne datingside på samme måde som de unge bruger de datingsider, der henvender sig til deres aldersgruppe.

Dette giver dig muligheden for at frasortere alle hvalpene og de alt for unge piger så du i stedet kan finde en rigtig mand eller en moden kvinde med masser af livserfaring.


sexhunt anmeldelse

Bedste

Seriøs dating side
Brugervenlig hjemmeside
Nem, Hurtig & Gratis oprettelse
Dansk Kundeservice


Anmeldelse af Senior.dk – Det siger brugerne

Jette

 

”Jeg har haft store nytte af senior.dk hvor jeg mødte mig en ny mand. Helt fantastisk, at dette kunne ske selvom min alder ikke længere er i 20’erne”, Jette, 72 år fra Senior.dk

 

 

 

Karsten

 

”Min oplevelse med senior.dk har været god. Jeg har mødt en masse dejlige mennesker, og har ikke i 1 sekund fortrudt min beslutning.”, Karsten, 54 år fra Senior.dk

Senior.dk – meget mere end blot endnu et kødmarked

Mange datingsider kan hurtigt føles som et kødmarked, hvor alle jagter kærlighed, frække aftaler og endda sexpartnere. www senior dk har dog meget mere end blot lumre mennesker, der kun vil have din krop – er du ny i den online datingverden er senior.dk det ideelle sted at starte, da du får meget mere end blot kontakt med andre.

Det er ingen hemmelighed, at generationen for 50+ ikke er vokset op med en computer, internettets mange muligheder og denne nye norm, der omhandler online dating. I stedet føler man sig mere tryg når man hører ordet ’kontaktannonce’ – men online dating er det samme, bare forbedret.

På Senior dk kan du finde en lang række artikler om dating, online dating, kontaktannoncer på nettet, chat og meget mere. Disse artikler kan du læse allerede inden du opretter din gratis profil, så du får et bedre indblik i, hvad det er du går ind til.

Denne sikkerhedsmulighed er blot én af mange på www.senior-date.dk, hvor din sikkerhed naturligvis er i højsædet. Når du opretter en profil, skal du oplyse din fødselsdato og mailadresse, dog er der ikke brug for hele dit CPR-nr. og din mailadresse vil ikke være synlig for andre brugere – den er udelukkende til administrativt brug.

Læs Senior Tidende på Senior.dk

Hvis ikke du føler, at artiklerne er nok information for dig, og du i stedet søger mere konkret viden omkring dét at date på nettet, kan du benytte Senior Tidende, der også er en del af senior.dk. Denne online avis har nogle få artikler, der er skrevet af helt normale mennesker, der har erfaring indenfor datingområdet.

Desværre er Senior Tidende ikke så opdateret som man kunne ønske, og du vil hurtigt have læst dig igennem alle 16 artikler. Indholdet fejler dog intet og du vil kunne læne dig tilbage og danne dig dit eget overblik, baseret på andres erfaringer.

Ønsker du derimod at få kontakt med nogle af brugerne på datingsiden, skal du blot oprette en gratis profil og derefter bevæge dig direkte ind i deres Forum. Her finder du mange indlæg, der skrives hver eneste dag og som omhandler alle emner lige fra snak om naturen, mad og måltider, musik, bøger og andre interesser som folk måtte have.

Dette er en mulighed for at komme i gang med en såkaldt icebreaker, hvor du kan bruge forummet til at tage kontakt til andre brugere, der har de samme interesser som dig. Når du først har klikket dig ind på et emne, kan du i højre side af skærmen se, hvem der sidst har kommenteret emnet. Du kan derfor klikke på brugerens profilnavn og komme direkte til deres profil, hvor du har mulighed for at sende en besked.

Senior dk

Senior.dk login

Det er ganske simpelt at oprette en gratis senior profil på denne datingside. Det tager kun 2 minutter at komme i gang og du kan få computeren til at huske dine senior dk login oplysninger således, at du ikke behøver at skrive dem ned et sted.

Den første gang du logger ind, kommer der et pop-up vindue midt på din skærm, hvor du kan uploade et profilbillede til din profil. Du kan dog også vælge at vente med dette til du lige har kigget lidt rundt på siden. Øverst til højre kan du altid trykke på ’min profil’, og derved komme direkte ind på din egen profil.

Her har du mulighed for at rette i dine oplysninger ved at trykke på blyanterne ved de forskellige felter. Du kan bl.a. oplyse om du er ryger, om du har børn, hvilken uddannelse eller branche du arbejder i, din musiksmag og naturligvis generelle oplysninger om din højde, vægt, hår- og øjenfarve osv.

Inde på din profil kan du venstre på skærmen se det fulde overblik over din gæstebog, dine privatbilleder, antal besøgende siden dit sidste login samt dine favoritter. Øverst på siden er der altid en sort actionbar, hvor du altid kan komme til startsiden, se hvad der et nyt, holde øje med din post, komme ind på event og forumsiden samt søge efter andre profiler.

Senior.dk anmeldelse

Senior.dk er en hjemmeside, der virkelig har fokus på hygge, venskaber og naturligvis dét at finde en ny livspartner. Hjemmesiden har en enkelt og brugervenligt design, hvor selv den mindst IT-erfarne bruger kan være med.

Designet er i primærfarverne grå, hvid, sort og blå, hvilket er rolige farver for øjnene – du kan derfor bruge hjemmesiden i flere timer ad gangen uden at din hjerne fyldes med for mange sanseindtryk. Det er utrolig nemt at bruge de to actionbars, der er henholdsvis øverst og næstøverst på hjemmesiden.

Den øverste actionbar giver brugerne mulighed for at redigere deres profiler, gå til sine privatindstillinger, komme til betalingscenteret, få kontakt til kundeservice og logge ud af sin profil. Den anden actionbar er konstant og kan ses uanset hvor på datingsiden man befinder sig.

Denne actionbar giver mulighed for at bruge startsiden, se hvad der er nyt, komme til sin post, søge efter andre profiler, se kommende events, chatte eller benytte forummet.

Alt i alt er denne datingside god for alle voksne, uanset erfaring med online dating. Man kan hurtigt og nemt danne sig et overblik over hjemmesidens design og derfra finde ud af, hvor man skal hen næste gang man trykker på noget.

Senior.dk priser

Som med alle andre datingsider skal man betale for sin profil før man kan komme direkte i kontakt med andre brugerprofiler. Man kan sagtens bruge datingsidens forum uden at have betalt abonnement, men ønsker man at læse og skrive breve til de andre brugere må man betale for en VIP profil.

Dette gøres i betalingscenteret, hvor man med sit dankort kan betale via en sikker forbindelse i stil med de danske online butikker. At en hjemmeside er sikret med SSL betyder at hjemmesiden ikke kan hackes – dine betalingsoplysninger fra dit dankort er derfor sikret mod online tyve.

Når du skal betale for din profil, findes der tre senior date priser. Desto flere måneder du betaler for ad gangen – desto billigere bliver det. Senior date priser er meget billigere end abonnementer på andre datingsider, derfor kan det godt betale sig at have en online betalingsprofil her.

Køber du kun 1 måned ad gangen, koster det 125 kroner i medlemskab. Køber du derimod 3 måneders VIP adgang ad gangen slipper du med 83 kroner pr. måned, dog opkræves alle tre måneder samtidig fra din konto. Sidst men ikke mindst kan du vælge at betale for 6 måneder ad gangen, i dette tilfælde får du abonnementer for 69 kroner om måneden.

senior dating

Senior dk trustpilot

På trustpilot kan man i skrivende stund finde 67 anmeldelser af datingsiden senior.dk. hele 66 % af anmeldelserne har anmeldt datingsiden til at være fremragende, hvorimod 16 % har sat den til at være under middel eller dårlig.

Når man kigger på trustpilot, bør man altid tage anmeldelserne med et gram salt – det er ikke sikkert, at man er i stand til at skrive en positiv anmeldelse, hvis ikke man følte, at ens drømme og forventninger blev indfriet ved brug af hjemmesiden.

Når man kigger sig igennem anmeldelserne, vil man hurtigt se et klart billede af, at man på senior dk kan finde kærligheden, da mange anmeldere fortæller at det netop er, hvad de har gjort. Man kan derfor ikke regne med den samlede score af hjemmesiden, der kun har 2 ud af 5 stjerner. Dette er en misvisende score, eftersom mere end halvdelen af anmeldelserne er positive.

Senior.dk er en god hjemmeside, hvis man vil i kontakt med andre seniorer. Er du på nuværende tidspunkt bruger af senior.dk 50+, er du mere end velkommen til at skrive din egen anmeldelse af datingsiden. En anden fordel ved senior anmeldelse på trustpilot er naturligvis, at datingsiden tager sig tid til at svare på anmeldelserne i en god tone.

Senior.dk anmeldelse – derfor bør du oprette en profil i dag

Set i forhold til mange andre online datingsider er senior.dk en hjemmeside, hvor man kan komme i kontakt med andre brugere i løbet af ingen tid. Voksne over 50+ har i de fleste tilfælde langt større ansvarlighed og anstændighed til at svare ærligt og åbent på alle henvendelser.

Risikoen for, at du bliver ignoreret eller får negative svar på dine beskeder er derfor meget mindre, end hvis du bruger andre datingsider. På seniordk kan du også bruge en lang række af andre kommunikationsmidler som f.eks. chat og forums, hvor du hurtigt kommer på skrivende fod med andre brugere i hele landet.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here