Satan flogger – Mere end bare en sexpisk

282

Om I er nye eller øvede inden for BDSM, så er “Satan” bestemt værd at kigge på.

“På en sexmesse kom vi forbi en stand med SM udstyr og vi fik lov til at teste nogle af deres piske. Jeg var nervøs da min mand valgte denne. Vi havde tidligere købt en lille pisk i en sex butik, men den gjorde alt for ondt. Da det første slag ramte, forsvandt tid og sted fuldstændigt. Følelsen var fantastisk, og jeg kunne ikke lade være med at ville have mere. All fokus var på følelsen, og jeg glemte fuldstændig at vi var på en messe, omgivet af folk der bare stod og så på at jeg fik pisk” A’ Slave

bdsm sm flogger sex pisk

Find de frækkeste floggere her

Med denne flogger undgår i rigtig mange af de af de helt klassiske fejl, som mange nye inden for BDSM begår:

Nemlig at købe en lille pisk, at købe en pisk der er for svær at styre, eller endnu værre, at bruge en ride pisk for at komme igang.

Uskyldig BDSM flogger

Min kone og jeg købte selv en lille uskyldig flogger for at komme igang med BDSM. Som så mange andre tænkte vi desværre at en lille pisk betød lille smerte, og stor pisk, meget smerte. Men med den hårde overflade smerte en lille flogger giver, blev vi desværre skræmt væk i mange år fra BDSM.

Vi hører også fra mange andre at de har brugt ridepiske hvilket igen giver en alt for stor og skarp smerte, som desværre ødelægger den ellers fantastiske oplevelse BDSM er.

Kort sagt; små piske og ride piske er og bliver et “No go” for begyndere!

Denne flogger giver derimod en rigtig dyb og blid smerte som de fleste helt sikkert ville elske.

Samtidig giver denne pisk et rigtig godt grundlag for at udvikle jer, og selv som øvet eller meget rutineret, ville denne pisk stadig bringe stor glæde til jeres sexliv.

Når i bliver mere rutinerede ville mange netop vælge at bruge denne type flogger till at varme musklerne op, før de går videre til de lidt hårdere piske.

læder pisk til fetish leg

Find de frækkeste floggere her

 

Da jeg fik pisken i hånden indbød den straks til leg. Da jeg ofte er den dominerende i legen, handler det for mig utrolig meget om at have kontrol og udstråle autoritet. Med denne pisk er der ikke nogen i vores hjem der er i tvivl om hvem der bestemmer når denne tages frem.

Samtidig betyder det at den er nem at styre og regulere hårdheden i slagene, at jeg selv føler mig langt mere selvsikker når jeg bruger den.

Materialerne

flogger til smerte sex lege

Find de frækkeste floggere her

Pisken er fremstillet af okse læder og aluminium, og den indbyder direkte til sjov og leg.

Den føles tung og robust og man lære hurtigt at styre slagene med en god præcision.

Det kølige aluminiums håndtag giver en fantastisk nydelse når denne føres rundt over de intime zoner på kroppen. Samtidig elsker vi den rillede form på håndtaget, der kan benyttes som en kold men stadig behagelig dildo som en del af legen.

Vi er begge ret vilde med duften af okselæder. De lange stykker læder giver lækker ophidsende følelse når den dominante kører dem over ansigtet på den submissive person. En anden ting vi nyder rigtig meget er at lægger den over ansigtet på personen, så personen ikke kan se noget, men bare dufte læderet imens at de ligger ned.

Fordele

bdsm flogger

Find de frækkeste floggere her

En anden fed ting jeg godt kan lide, er at den er så robust lavet. Hvis det skal være lidt hårdere bruger vi den derfor også tit til blid strangulering. Der er ganske enkelt en fed følelse af kunne holde den anden person nede, ved hjælp af læder stykkerne.

“Allerede fra første gang jeg havde pisken i hånden, var det som at have en forlænget arm. Det føltes naturligt. Slagene kom præcist og det var fedt at se min kone (nu slave) blive så tændt at hun glemte tid og sted.” I’ Hersker i forholdet.

Med en pris på 799 DKK ligger denne pisk er vi i den lidt dyrere ende.

Tilgengæld syntes jeg at man får en en fantastisk pisk som gør det nemt og sjovt at komme igang med BDSM. Jeg syntes at pisken er nem og lære at kende og som giver mulighed for at udvikle sig sammen med. Så selv efter at vi er blevet mere rutineret i BDSM, fortsætter denne pisk med at være spændende at tage med i legen.

Samtidig får man en dansk produceret pisk, hvor der bestemt ikke er sparet på noget. Tilmeld kommer denne pisk med en livstids garanti som dækker hvid pisken imod forventning skulle gå i stykker.

Skabene bag denne pisk, er begge passionerede BDSM udøvere, er ganske enkelt var trætte af at pakkerne på marked var i for dårlig kvalitet.

Opsummering:

Så for os er der ingen tvivl. Vi elsker når denne er en del af legen.

“Inderst inde har jeg altid vidst at jeg var til BDSM. Ikke desideret smerte, men det at give slip på kontrollen og lade et andet menneske herske over mig og tage sig af mig” A’ Slave

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here