Sådan sætter du et kondom på – historie

354

“Sådan sætter du et kondom på” var sætningen da jeg i sin tid skulle have seksuel undervisning i de større klasser i folkeskolen.

Fnisende sad alle os piger med kondomer og dildoer beregnet til formålet. Fuldstændig uvidende om hvad, hvordan og hvorledes. Facts er, at det oftest er fyren som har ordnet den kedelige del af legen for mig førend at vi begyndte på den sjove del. Jeg har aldrig helt følt at det var min opgave så at sige…

Min nuværende kæreste spurgte engang, før vi var et rigtigt par, om jeg ikke frækt kunne sætte det på med munden. Jovist!- svarede jeg kækt. Jeg forsøgte da hvilket også gav point. Men frækt kan man vidst ikke just kalde det. Han endte med at skraldgrine fordi jeg knap havde styr på at åbne sådan en pakke, og fordi jeg fumlende med fedtede fingre forsøgte at se hvilken vej banditten skulle vende og sættes på.

Det frække forsvandt som dug for solen, og blev trods alt erstattet af en sjov oplevelse. Han tog behørigt over, fiksede det i et snuptag ( man har vel styr på sin egen pik ), hvorefter vi fortsatte den sjove del som jeg i allerhøjeste grad også kunne lege med på!

Set i retroperspektiv burde jeg nok have været mere lydhør i folkeskolen da jeg sad der og fnisede, eller da min seksuelle debut udfoldede sig på behørig vis, i stedet for at tænke at det kun er fyrens opgave. Jeg har altid henslængt fået den tørret af på fyrene på en let og elegant måde.

Omvendt ved jeg nu også at sådan en bandit kan være en partykiller som næsten kan ødelægge festen inden den er begyndt. Og så synes jeg ikke det er jævnt sexet at ligge der og rode rundt som en halvblind muldvarp som ikke kan se hvilken vej det skal vende.

Nej ser i, jeg lægger min lid til at min sexappeal ikke er i at påsætte dutten med sexet ynde, men derimod på at være nysgerrig og kaste mig ud i alt det gode der er at opleve i erotikkens verden sammen med en lækker fyr. Så må fyrens opgave fortsat være at passe på os sammen, påsætte banditten, og det vil jeg gerne biddrage med at huske os begge på.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here