Sådan holder du gnisten i forholdet

466

Dengang min mand og jeg mødte hinanden, var vi ret unge.

Han var den stille og generte fyr og jeg var den vilde og grænsesøgende pige, men vi faldt godt i hak, især når det kom til sex delen.

Vi var begge med på den værste og nætterne var de mest fantastiske, man kunne forestille sig.

Efterhånden som tiden går og hverdagen melder sig, der kommer fuldtidsjob, børn, hund, huslige pligter og familiemiddage, kan man godt have tendens til at glemme hinanden og det man havde sammen til en start.

Hvis jeg skal være helt ærligt, så sker det jo også, men essensen er at finde tilbage til den gnist igen.

Brætspil (erotiske)

Det kan faktisk være svært at finde ud af hvordan, men vi et heldigvis ret nysgerrige begge to og derfor var det ret naturligt og spændende for os begge, da vi fandt frem til at krydre vores sexliv med erotiske spil.

Det første spil vi prøvede, var et computerspil: Game of pleasure. WOW siger jeg bare, det kan da for selv den mest tørre rosin til at blive flydende.

Læs mere om sex spil her

Spillet er for par (det kan også laves som swinger) og fortæller hvert eneste lille træk du skal gøre.

Man skiftendes til at skulle give og modtage de mange frække kommandoer, som spillet finder frem til via de indstillinger, som man har lavet til at begynde med. Der er alt fra kæl, nus, kys, masser, oralsex osv, det er intet mindre end fantastisk.

Senere som spil til telefonerne er blevet mere udbredte, har vi virkelig fået øjenene op for forskellige spil dertil, som kan tirre os lidt i hverdagen.

I et godt stykke tid har vi efterhånden spillet IPassion. Dette er også et spil for par, hvor der skiftevis svares på spørgsmål om hinanden og man egentlig tester hvor godt man kender hinanden. man får et ret godt indblik i hvad ens partner kan lide og gerne vil prøve. For hvert rigtige svar, modtager man 10 % i et barometer på 100 % og første  mand som når de 100 %, får lov at vælge en præmie. Disse er allerede sat ind, så man kan vælge en, eller man kan betale 45 kr og selv lave alle sine præmier. Jeg behøver

Vel ikke at sige hvad vi har gjort.

Erfaringerne

Spillet har flere forskellige muligheder med bl.a køb så man undgår reklamer osv, dette har vi dog ikke gjort og spillet er helt fint og gør hvad det skal alligevel.

Når man kigger rundt på nettet, fås der faktisk en del brætspil, som alle har det formål at åbne op for erotikken og priserne er overkommelige, om ikke andet, er de i hvert fald en god investering.

Vi har ikke selv prøvet de mange brætspil (endnu), men jeg er ikke i tvivl, DET SKAL PRØVES.

Det lange spil og kreativitet

Hvis man ikke er til de meget langtrukne spil, kan en hurtig søgning på app store hjælpe til at finde forskellige terning spil, med det formål at krydre sexlivet lidt op og tænde for gnisten igen.

Når alt kommer til alt, er det jo kun et spørgsmål om at være en smule kreativ og åben for nye ideer, som vi siger herhjemme; man ved jo ikke om man kan lide det, når man ikke har prøvet det 😉

Gode råd

Dagens gode råd må være; Få børnene passet, lad vasketøj ligge, tænd nogle stearinlys, åben en flaske vin og kast jer ud i en omgang erotisk spil, i vil med garanti IKKE fortryde det 😉

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here