Sådan finder du ud af, om din mand er utro

97

Vi kender alle den tilbagevendende gnavende fornemmelse i maven – er der noget, han ikke siger? Kan det virkelig passe, at han går i fitnesscentret 7 dage om ugen, men ikke rigtig lader til at opbygge flere muskler? Er han hemmelig omkring sin mobil, eller virker han tøvende, når du stiller ham spørgsmål omkring hans færden?

Usikkerheden kan melde sig i os alle, og hvor end den er begrundet eller ej, så kan selve tvivlen ende med at tære nok på forholdet, til at det går i stykker. Men hvordan kan man komme tvivlen til livs? At konfrontere ham uden beviser kan være katastrofalt, og at snage i mobilen virker grænseoverskridende. Men hvordan så? Online datingsider kan være et rigtigt godt sted at begynde at undersøge, om din mand søger imod andre græsgange.

Den anerkendte og populære side: Match.com

Match.com logo

Find hjemmesiden her →

Match.com er en af de største datingsider på det danske online datingmarked, og da den hovedsageligt henvender sig til folk, der ikke er i et parforhold – men gerne vil være det – er det måske ikke det første sted, man overvejer at undersøge kærestens færden. Hjemmesiden har sobre reklamer for at møde den ægte kærlighed og finde manden eller kvinden i sit liv både på fjernsyn og i radioen, så tanken går måske ikke direkte til utroskab.

Men netop fordi datingsiden er så populær, er det et oplagt sted at begynde at lede efter din mand. De mange medlemmer giver nemlig også mange muligheder for at finde mange andre fisk i havet. Det kan altså være en ganske populær hjemmeside for mennesker, der ønsker at finde nogen at være utro med. Der er altså en stor sandsynlighed for, at din mand kender til denne side, hvis han overvejer utroskab. Det problematiske ved at finde din mand på denne website er dog ironisk nok samtidig også det store antal af brugere. Hjemmesiden har nemlig ingen søgefunktion, så du vil være nødt til at swipe din vej gennem de mange singler – eller ikke-singler – for at undersøge, hvorvidt din mand er blandt dem.

Det kan altså godt være en jagt, der er en smule tidskrævende, hvis du skal undersøge hele denne datinghjemmeside. Og så må man huske på, at der også er en chance for, at du kan støde på nogen, du eller din mand kender derinde, der muligvis kan sige noget videre og skabe unødigt knas i forholdet.

Til gengæld har datingsiden en funktion for at finde singler i nærheden af dig – så det vil muligvis kunne afhjælpe tidshorisonten af din søgning en smule. Hvis din mand da bor i nærheden af dig.

Den vovede og mere oplagte side: Erox.dk

erox logo

Find hjemmesiden her →

Erox.dk reklamerer i deres hjemmesidetekst med, at deres hjemmeside er stedet, hvor du kan finde bollevenner, swingerpartnere, fetichsex – og affærer. Det er altså umiddelbart en mere oplagt hjemmeside for din mand at søge imod, hvis han overvejer at have en affære. Det er en hjemmeside, der sælger sig på anonymitet og hemmelighedsfuldhed og er altså et oplagt sted at opsøge utroskab. Hjemmesiden er derudover gratis, hvilket gør det nemmere for både de interesserede partnere at deltage, men også nemmere for dig at undersøge territoriet, hvis du mistænker din mand.

Det er altså gratis for både den utro og for den undersøgende at få en profil på datingsiden, hvilket gør hjemmesiden til en populær destination for mange – og samtidig gør det billigere for dig at undersøge sagerne.

Det problematiske ved at bruge denne hjemmeside til at holde øje med om din mand er dig utro er dog, at hjemmesiden tilbyder fuld anonymitet. Du behøver altså hverken at tilføje dit rigtige navn eller et billede til din profil for at oprette dig. Det eneste, du behøver at informere om ved tilmeldingen, er dit køn, hvad du søger og dit postnummer – og så er du inde. Det kan altså gøre det svært at finde ud af, om din mand befinder sig bag en af de anonyme profiler, medmindre du ud fra sprog og beskrivelser kan genkende din mands ord og persona.

Utroskab over chatbeskeder og anonymitet: Sexhunt.dk

sexhunt logo

Find hjemmesiden her →

Sexhunt.dk er muligvis ikke en af de mest kendte online datingsider. Det er ikke en hjemmeside, der reklameres for i radioen eller i fjernsynet, så måske din mand slet ikke kender til den. Det er dog en hjemmeside, der promoverer sig på anonymitet og muligheden for at smage på utroskab, partnerbytte eller online sexting med fremmede. Hvis din mand kun går og leger med tanken om utroskab, men altså ikke helt har taget skridtet endnu, så kan det meget vel være, at han befinder sig bag en af profilerne på denne hjemmeside.

Det eneste, det kræver at oprette en profil på denne online datingside, er køn, hvad man søger og postnummer, hvilket altså gør det nemt for både du og din mand at gemme jer bag de anonyme profiler. Hvis du vil forsøge at finde beviser på din mands utroskab gennem denne online datingsite, kræver det altså, at du både kan finde din mand og genkende ham på tværs af flere hundrede tusinde anonyme profilet på hjemmesiden. Til gengæld er hjemmesiden gratis, så det vil ikke koste dig noget at kigge dig omkring for nysgerrighedens skyld.

Sexhunt.dk promoverer sig derudover også på muligheden for at chatte og videochatte uforpligtende for at afprøve andre lyster og tanker om utroskab. Hvis du finder din mand på denne side, kan det derfor være at hans lyst til utroskab holder sig til det skriftlige og eksperimenterende.

Den store og anerkendte side: Dating.dk

dating.dk

Find hjemmesiden her →

Dating.dk er nok Danmarks største og mest anerkendte online datingside. Det betyder, at utroligt mange singler – og folk, der lader som om de er singler – er at finde mellem profilerne. Hvis din mand har gået og leget med tanken om utroskab, så er der altså en rimelig god chance for, at han har hørt om denne datingside. Der reklameres nemlig for siden i både radio og fjernsyn, og det er et af de øverste søgeresultater på Google.

Det er gratis at oprette en profil på dating.dk – så længe man holder sig til grundpakken – hvilket gør den nem for både den utro partner og dig at undersøge og tilmelde sig. Datingsiden er ikke som sådan lavet til at være anonym og hemmelighedsfuld, den er derimod lavet for folk, der søger mere seriøse forhold. Derfor er det muligt at oprette sin profil gennem Facebook login, og der opfordres til at anvende reelle oplysninger ved tilmeldingen. Men det er stadig muligt at oprette gennem anonymitet eller simpelthen at lyve om identitet. Derfor kan det stadig være problematisk at undersøge, hvorvidt din mand befinder sig på siden. Denne hjemmeside er dog udstyret med en søgefunktion, der gør det muligt at søge på navne, professioner eller lokaliteter, hvilket kan gøre det nemmere hurtigt at undersøge, om din mand befinder sig bag en af profilerne – hvis han da bruger dine rette oplysninger og navn.

Den seriøse og mere usandsynlige: Single.dk

single dk anmeldelse

Find hjemmesiden her →

Single.dk promoverer sig selv på seriøsitet og professionel matchmaking og frabeder sig folk, der søger hurtige knald og engangsaffære. Det er altså mere urealistisk, at din mand skulle befinde sig på denne side, hvis han er dig utro. Samtidig er Single.dk dog også en af Danmarks største online dating sider med landsdækkende reklamer og høje Google søgeresultater. Det er derfor muligt, at din mand har besluttet sig for at afprøve denne side, hvis han har overvejet idéen om at finde en anden partner.

Denne side er altså ikke den mest oplagte mulighed for utroskab, men hvis du ikke har fundet din mand på nogle af de andre sites, så er det værd at give denne side et skud – det er alligevel gratis at oprette sig – men herefter burde du også kunne lægge din tvivl bag dig.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here