Er du også træt at have en lille diller, eller har du ligesom mange andre søgt: ”Sådan får du en større diller?”, så er du havnet det helt rigtige sted.

Vi har nemlig igennem en længere periode researchet på hvilke metoder der rent faktiskFå en stor penis i dagvirker, og det har vi gjort med hjælp fra anerkendte eksperter på området. Der har overvåget vores forsøgspersoner (medarbejdere) under processen.

Så til at besvare hvordan får man en større diller? Vil du med sikkerhed finde dit svar her. Mange har nemlig skrevet til os hvordan får man en stor diller, og vi kan lige så godt afkræfte, at det er de færreste metoder som rent faktisk virker. Det som virker ultimativt bedst er tilkøbsmuligheder. Hvis du ønsker hurtige resultater.

Og i en travl hverdag har vi draget denne forudsætning. Vi vil dog alligevel komme ind på hvordan man får en større diller uden piller. Desuden vil vi besvare spørgsmålet: kan man brække sin diller?

Start her:

 1. Se udvalget af Penis Sleeves
 2. Se udvalget af Penis Pumper
 3. Se udvalget af Penis Forlængere

 

Mest Populære produkter til at få en større diller

Hvordan får man en større diller? 

Få en større penis

Kort og godt kan man få en større diller ved at bruge metoden, som fingrene på billedet ved siden af her viser.

Den hedder nemlig OK-metoden, og kort og godt går den ud på, at man former sine fingre på den måde og trækker sin diller oppe fra og ned 50-70 gange to gange om dagen. Herefter vil du allerde indenfor 7 dage finde ud af, at din diller er blevet et sted mellem 0,5 – 1 centimeter længere. Hvis man fastholder sin ‘træning’ hele året rundt. Skulle man kunne komme op på hele 1,5 – 2 centimeter.

Det synes vi er rigtig fine resultater, som vi helt sikkert synes man skal forsøge sig af med. Så får at svare hvordan får man en større diller. Skal du enten følge denne metode eller også købe et produkt til mellem 100 – 500 kroner, som vil spare dig for alt den træning om aften.

Det fandt vi ud af

større penisVi fandt nemlig relativt hurtigt ud af, at mænd ikke ville bruge helt vildt lang tid på at gøre sin diller større. Så derfor fik vi fortalt, at produkter som dem vi henviser til kan løse problemstillingen samtidig med de virker stimulerende.

Derfor bør du lige give disse sider et kig, for på den måde at sætte dig ind i hvad det er de kan. Vi vil åbne lidt op for det nu her, så du har det i bagagen som det kræves. For at kunne lave den rigtige købsbeslutning.

Større diller

En pumpe til din diller eller en forlænger, som de også kaldes. Kan løse disse størrelsesmæssige problemer harmende hurtigt, og du vil allerede efter engang se markante resultater.

Det der nemlig sker der er, at din diller bliver hævet op og holde den tilstand. Så hvis du benytter den i gennem en længere periode, bør du kunne se fremskridt. Vores testere siger hvertfald, at deres partner var yderst tilfredse med deres resultat.

De har nemlig tidligere søgt helt forvirret rundt på nettet med søgeord som: hvordan får jeg en større diller, hvordan får man en stor diller og hvordan får man en større diller. Fælles for alle siderne er jf. dem, at de er uoverskuelige og påstår det ene og andet uden rigtig at have undersøgt det.

Derfor er de utroligt glade for, at være blevet henvist af danske sexologer til disse produkter. Som du som nævnt tidligere finder ved at trykke på nedenstående.

En større diller er typisk nået vi mænd hungrer efter og ikke vores kærester. Men det er alligevel nået de gerne vil have. For jeg har hvertfald sjældent hørt noge klage over at den er for stor og at man skal få den lavet mindre.

Kan man brække sin diller? 

Man kan faktisk godt brække sin diller. Det kan kun lade sig gøre i stiv tilstand og du skal virkelig presse den markant for at det sker. Du vil ikke være i tvivl om når det sker, for den vil være så øm at det halve var nok.

At brække sin diller lyder voldsomt, og det er ord formuleringen også. Det der reelt set sker er, at dine sener rives over ligesom når man for eksempel forstuvet sin ankel. Så er det også et vrid, overstrækning eller helt til delvist overrevet sener, og det samme er tilfældet med din diller.

Heldigvis kan vi allerede sige, at den heler af sig selv. Så du skal ikke have den i gips – men det du dog skal, er at holde den i ro. Det vil dog komme helt af sig selv. For når man på den måde har ondt i dilleren. Så overvejer man ikke engang at få en erektion eller at lave sine øvelser til: Hvordan får man en større diller.

De typiske søgninger vi har besvaret i dette spørgsmål er følgende. Hvis du føler, at du ikke har fået besvaret nedenstående. Må du meget gerne skrive i nedenstående felt. Så vil vi tilføje og/eller rette teksten til således den opfylder de krav du måtte have.

Vi er trods alt sat i verden, får at bringe information til dig som er relevant:
– Hvordan får man en større diller?
– Hvordan får man en stor diller?
– Hvordan får jeg en større diller?
– Kan man brække sin diller?

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

2 KOMMENTARER

 1. Hej jeg er en mand på
  Snart 60 år og har en særdeles flot kone på 55 og vi har været gift siden 1985. Men jeg kan grundet gigt mv ikke længere holde gejsten længe – hvad f skal jeg gøre ???? kh Hansen

  • Hej Hansen

   Tak for din henvendelse.

   Du er på ingen måde den eneste, som oplever en sådan udfordring. Desværre er der en del gigt ramte.

   Det er vores klare erfaring, at der ikke findes et endegyldigt og standardiseret svar til nogle. Dog findes der en række hjælpemidler, og metoder som skulle gøre selve samlejet meget bedre.

   Vi anbefaler, at åbenhed overfor din partner er første skridt. Det vil sige, lav de stillinger som ikke gør ondt. Yderligere er det vigtigt, at du selvfølgelig gennem dagen mentalt og fysisk forbereder dig. Det vil sige, tager smertestillende og måske sender en lille fræk besked til konen.

   Vores oplevelser er også, at sexlegetøj i alt almindelighed er et godt redskab til at få igangsat din sexlyst. Så hvis I ikke har det derhjemme, så synes vi bestemt i skulle prøve det – her kan du tjekke følgende indlæg i vores kategori med sexlegetøj til mænd.

   Behagelige sex stillinger til gigt kan du læse meget mere om her.

   Jeg håber det besvarede dit spørgsmål – således din kone og dig kan få igangsat et godt sexliv.

   Skriv endelig igen hvis du mangler svar på noget.

   De kærligste hilsner
   Lise Petersen

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here