På vejen til Valby kørte han gennem Istedgade og fandt en sex butik. Han kiggede sig omkring, inden han gik ind, men der var ingen, der lagde mærke til ham.

Sexnovelle 1Han osede lidt rundt, og ekspeditricen spurgte, om hun kunne hjælpe. Det var en flot pige, og han generede sig lidt ved at komme frem med sine ønsker, men hun var helt cool og hjalp ham med at finde tingene frem, blandt andet et æg med trådløs fjernbetjening, en sex maskine, nogle bdsm møbler og bagefter en taws.

Han var blevet lidt mere dristig nu og spurgte hende, om den ville føles mere ubehagelig end en livrem for eksempel.

For første gang slog hun øjnene ned, men svarede så, at hun foretrak tawsen – A. og han var åbenbart ikke de eneste i Storkøbenhavn, der dyrkede – eller skulle til at dyrke – denne form for samkvem, og han mærkede sin selvtillid svulme, mens han så direkte på pigen, der helt tydeligt levede i et d/s-forhold.

Inden han kørte videre, hentede han 2 middagsretter i delikatessebutikken på Vesterbrogade. “Så er der mad”, bekendtgjorde han, da han stod i entréen. Hun så op fra avisen med et fjernt blik – “Dejligt”, mumlede hun. Hun rejste sig ikke engang for at kysse ham, som hun tidligere havde gjort hver dag, når han kom hjem.

“Har du trusser på?” spurgte han og lagde hånden på hendes lår. Hun løftede den ene hånd som for at skubbe ham væk, men han greb fat i den. “Fik du ikke min sms?” snerrede han.

“Hvad er det for noget pjat med dig”, svarede hun let irriteret. Han lod hånden glide op ad hendes lår til skridtet – hun havde trusser på. “Der er vist noget, du skal til at lære”, mumlede han og trak hende ind på soveværelset. “Der skal ske noget her og nu, hvis vi to skal blive boende sammen”. Hun gav et gisp fra sig, da han hev trusserne af hende og vendte hende om på maven.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

Han lod den ene hånd falde med et klask på hendes ene runde balde. “Hvad er det, du gør?!” råbte hun. “Jeg overtager bare styringen, min ven, og det må du til at vænne dig til”. Han gav hende en snes ekstra klask bagi og lod en finger glide prøvende op i hendes grotte. Hun var allerede våd. Han skubbede hurtigt ægget op i hendes skede. Hun gav et grynt, forstod ikke rigtigt, hvad han havde gang i, men var lettet over, at han ikke fortsatte med den endefuld, som mærkelig nok gjorde hende liderlig, fordi hendes klit stødte voldsomt mod madrassen hver gang et slag ramte en balde.

Han trak hende op fra sengen og ind til spisebordet. “Vi må hellere spise, mens maden er frisk”. Hun satte sig ved bordet, og han morede sig over hendes ansigtsudtryk, da han aktiverede fjernbetjeningen til ægget. “Er der noget, der generer dig?” spurgte han drillende. “Du er en led mandschauvinist”, råbte hun. Han satte fjernbetjeningen på high, og hun sad og vred sig på stolen, men han kunne se på hende, at hun nu havde bestemt sig for ikke at lade sig mærke med noget. Det lykkedes ikke helt, og der kom af og til et lille støn fra hende, mens hun spiste.

“Så begynder næste akt”, erklærede han, da de havde spist. “Ind i soveværelset med dig og tag alt tøjet af – jeg kommer om lidt”. Hun vraltede lidt på grund af ægget, mens hun modstræbende gik derind, alt imens hun mumlede nogle nedsættende bemærkninger om mænd i almindelighed og om ham i særdeleshed. “Jeg hørte det godt”, råbte han efter hende, “vi afregner senere”.

Der gik et gys gennem hende, og hun fik gåsehud over det hele. Det var måske slet ikke så dårlig en idé, han havde fået. Deres sexliv var jo ret så forudsigeligt og kedsommeligt, og i den senere tid havde deres samlejer næsten været mekaniske. Noget de gjorde af gammel vane uden den store gnist.

Hun så sig i spejlet, da hun havde klædt sig af. Ganske flot, tænkte hun og lod blikket glide ned over sin figur, hun lagde også mærke til, at der var kommet mere liv i øjnene. Hun stillede sig med ryggen til, kiggede sig over skulderen og kunne stadig se hans håndaftryk på de fyldige balder. “Hvad er det her for noget”, tænkte hun, “tænk hvis mine kolleger vidste, at jeg lader mig underkue på den måde”.

Hun gav ufrivilligt et gisp fra sig, da han trådte ind i soveværelset med tawsen i hånden. Han tog fat i hendes hestehale og nærmest dumpede hende ned på sengen. “Vi skulle jo gerne have en lydig tøs ud af dig, ikke sandt?” sagde han i en dominerende tone, hun ikke genkendte. “Stil dig på alle fire”. Hans hånd gled ned over hendes balder dels kærtegnende og dels med små klaps, hun dirrede let ved hans berøring, og safterne begyndte at sive ned ad hendes lår.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Nu mærkede hun tawsen glide fra hendes hofte og ned mod skridtet, og pludselig faldt det første svirp og det næste og det næste – hun opgav at tælle, stønnede og gispede, mens hendes balder blev til et fast omdrejningspunkt for smerten – eller var det fryd, hun følte? – sveden sprang frem overalt på kroppen, og pludselig svævede hun af sted i en voldsom orgasme.

Han fjernede ægget, smed tawsen på gulvet og trængte ind i hende bagfra, mens de sidste krampetrækninger klemte hans erigerede pik, så rejsningen blev endnu større. Han hamrede pikken ud og ind af hendes våde grotte og kom med et brøl dybt inde i hende.

“Nå, tøs, har du lært noget?” mumlede han, mens de lå og sundede sig bagefter. “Ja, piger kan jo nemt komme flere gange”, svarede hun drillende og begyndte at kærtegne hans pik, der mærkelig nok reagerede lynhurtigt.

For hver gang hun lod tungen glide hen over pikhovedet, fik hun et smæk bagi, hun blev mere og mere fugtig og sad snart overskrævs på ham, mens hans pik igen fandt vej ind i lykkeland.


Inspiration

Vi håber denne sexnovelle eller erotiske novelle var interessant og gjorde dig liderlig. Hvis du ligesom denne novelle er interesseret i hvad man kan få i en pornobutik / sex butik, så har du mulighed for det. Ja, hvordan kan det mon lade sig gøre, når du sidder foran computeren.

Det er nemlig et godt spørgsmål, men faktisk hænger det sådan sammen, at qua vi laver anmeldelser af sexlegetøj til mænd, sexlegetøj til kvinder og sexlegetøj til par. Så har vi på denne side nemlig lavet adskillige sexlegetøj guides omkring de bedste produkter.

Vi håber du vil læse videre på siden, eller om ikke andet skrive nedenstående hvad du synes om denne sex novelle.

 

Læs vores andre super spændende sexhistorier, BDSM noveller og sexnoveller.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here