Sådan booster du din sexlyst (med 7 naturlige tilskud)

896

Sundt sexliv med naturlige ingredienser

Der findes i dag mange forskellige hjælpemidler, hvis man har problemer i sengen, eller hvis man er alene, eller blot ønsker at tilføje lidt ekstra spræl. Så hvorfor købe unaturlige, dyre præparater, som er tilsat af forskellige ingredienser, når man kan bruge naturlige, som også giver andre fordele?

 

De 7 bedste urter og tilskud som naturligt booster dit sex drive

Der er ikke nogen grund til at uddybe dette afsnit yderligere. Her finder du 7 af de bedste urter og tilskud, som kan have en skøn og boostende effekt i soveværelset.

 

1. Maca rod

Maca rod kan anskaffes i pulverform, og det er let og hurtigt at røre på i et glas vand eller en smoothie. Et indtag på omkring 3 milligram om dagen siges at kunne øge den sexuelle lyst. Effekten opstår blot inden for 1 time, hvor du vil opleve en sexuel energi strømme gennem kroppen. Maca forbedrer også både fertilitet og den sexuelle ydeevne. For den fulde effekt, bør du altid købe økologisk Maca pulver.

2. Spis jern

For at booste jeres sexliv kan det sagtens anbefales at spise jern-tilskud. Især hos kvinder kan det påvirke kroppen negativt, hvis hun har jernmangel. Mineralen jern kan have fantastiske egenskaber, og har en indflydelse på kvindens ophidselsen, det stimulere ens naturlige safter i kroppen og giver bedre evne til orgasme. Ønsker man jern igennem måltider, bør du spise masser af grønne grøntsager og mørk chokolade. Jern falder godt i spænd med c-vitamin, som fås fx, igennem citrusfrugter, og jern og c-vitaminer, kan give et endnu bedre boost.

3. Ginseng

Ginseng får blodet i kroppen til at strømme frit, hvilket øger følelsen af energi, som skal slippes løs. Man siger, at 3.000 milligram ginseng om dagen øger det sexuelle begær hos kvinder. Hos mænd fremmer det et sundt, frugtbart og langtsigtet testeteronniveau, hvis det indtages regelmæssigt. Ginseng kan endda fungere som behandling mod erektil dysfunktion.

4. Forøg dit indtag af Vitamin A og E samt mineralerne Zink og Selen

Vitaminerne A og E har afgørende betydning for produktionen af androgener og testeteron. Dette får du naturligt ved at spise fødevarer som gulerødder, spinat, sojabønner, mandler, laks og solsikkefrø. Et øget niveau af androgener og testeteron i kroppen vil ligeledes øge den sexuelle lyst og tilfredsstillelse. Modsat et nedsat niveau, hvor du kan opleve en mindsket eller manglende lyst til sex.

5. Ingefær

Ingefær, som er et antioxidantmiddel, er også blevet dokumenteret i flere forsøg, at have en gavnlig effekt når det kommer til sex. Ingefærens evne er nemlig at forbedre blodstrømingen i blodet og ikke mindst at kunne justere temperaturen, som i sidste ende vil kunne forbedre ens ophidselse og større chance for bedre orgasmer. Ingefæren kan nemt anvendes i måltiderne og kan drikkes i form af shots.

6. Planten Horny Goat Weed

Det sjette og næstsidste punkt har muligvis også det sjoveste navn. Horny Goat Weed er en kinesisk urt, der er kendt som urten, som kan give rejsning som viagra. Om det er en garanteret effekt, mener vi ikke er nogen garanti. Urten er dog kendt for sine evner til at bekæmpe erektil dysfunktion og et lavt sexuelt begær. Når man omtaler Horny Goat Weed, hentydes der oftest til tidligere studier, som viser, at urten har den gavnlige effekt, at den ganske enkelt blokerer for enzymer i kroppen, som blokerer for blodgennemstrømning til penis. Dette kommer ganske naturligt til udtryk ved en bedre erektion, følelsen af styrke samt en øget udholdenhed.

7. Kokosolie

Kokosolien er og bliver et vidundermiddel, fordi det netop kan bruges til så mange forskellige ting. Ikke nok med at det kan anvendes til madlavningen, i madlavningen, til hudpleje, og til brug udvortes og indvortes, så er det altså også et hit, hvis man ønsker en naturlig og økologisk glidecreme. Kokosolie er uden unaturlige ingredienser, som muligvis kan skade mere end det gør gavn. Kokosolien indeholder ingen farlige kemikalier, og ikke nok med at det er en effektiv glidecreme, så gavner den også indvortes, både på penis men også vaginalt er olien effektiv. Den plejer og fugter, som er en win-win-situation.

 

En let kombination i hverdagen

Så hvorfor bruge oceaner af penge på at købe diverse hjælpemidler for at booste sexlivet, når du rent faktisk kan kigge i dine køkkenskabe, og finde noget der kan have en naturlig og effektiv virkning.

Du kan eksempelvis starte dagen med at booste dine kropslige funktioner ved en sund smoothie bestående af grønne grøntsager, jernrige gulerødder og spinat. I denne smoothie kan du tilføje Macapulver, Ginsengpulver og Ingefærpulver. Tilføj kokosolie og Horny Goat Weed. Dette må være det ultimative svar på et naturligt, sundt og sitrende elskovsmiddel. God fornøjelse!

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here