Romantiske gaver til hende – 20 geniale idéer

93

Mangler du gode idéer til romantiske gaver til hende, du holder af? Frygt ikke for her får du en anmeldelse af hele 20 forskellige gaveidéer, du kan give, hvis du selv er løbet tør for geniale forslag.

Anmeldelsen kommer både omkring produkter, der er oplagte som romantiske gaver til hende, men også oplevelsesgaver.

Produkter er lette at pakke ind og kan gives til særlige mærkedage eller bare fordi, hun fortjener det. Herimod kræver oplevelsesgaver, at en ekstra dag bliver sat af til selve oplevelsen. Oplevelser giver dog mulighed for, at I kan nyde den særlige oplevelse sammen og få minder for livet.

 

1. Gode ting til indretningen

Romantiske gaver til hende møblerTjek udvalget her

Hvis du mangler romantiske gaver til hende, så er det altid dejligt at få gode ting til indretningen af hjemmet. Særligt hvis du husker, hvad hun har manglet eller drømt om, så du kan forkæle hende med lige det, hun ønsker sig allermest.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Giv hende en særlig ting til hjemmet
 • Du kan også få glæde af genstanden

Ulemper:

 • Kan blive en større gave
 • Du skal kende hendes stil og indretningsønsker.

Derfor skal du give hende indretning i gave

Ting til indretningen giver hende mulighed for at skabe hendes perfekte hjem. Hjemmet er der, hvor hun eller I slapper af efter en lang dag. Derfor er indretning også noget, der betyder noget for både, hvordan hun udtrykker sin personlige stil, men også for hendes mulighed for at slappe af i dejlige omgivelser.
Kig eventuelt Nordlyhome igennem sammen, så hun kan udpege hendes favoritting uden at vide, at du vil give hende dem i gave.

 

 

2. Forkæl hende med voksen legetøj

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Hvis du gerne vil tænde op under kvinden i dit liv, så kan du give voksenlegetøj i romantisk gave til hende. Voksenlegetøj giver mulighed for, at I kan komme endnu tættere på hinanden og udforske hinandens kroppe, lyster og fantasier.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Mulighed for at lære hinanden kroppe og lyster bedre at kende
 • Forkæl hende med nye stimuleringer

Ulemper:

 • Du skal kende hendes ønskede stimulering og lyster
 • Ikke alle kvinder finder voksenlegetøj romantisk.

Derfor skal du give hende voksen legetøj i gave

Med nyt legetøj kan I komme tættere på hinanden under lagnerne. Giv hende et af de bedst solgte produkter på markedet, der har fået gode anmeldelser og holder, hvad det lover. Du kan både vælge at give hende et særligt stykke legetøj målrettet hendes krop, eller du kan finde legetøj til par.

Sørg dog for at vælge noget voksent legetøj, der ikke er for grænseoverskridende for hende.

 

 

3. Smykker er for evigt

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget på icebykranz her

Tjek udvalget på pilgrim her

Er du helt i tvivl om, hvad din kvinde fortjener i romantiske gaver til hende, så er smykker altid et sikkert valg. Særligt hvis du kender hendes stil, kan du give hende en gave, hun vil gå med resten af hendes dage.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • En gave der holder hele livet
 • Smykker er romantiske at give

Ulemper:

 • Du skal kende hendes stil
 • Kan blive en dyr gave.

Derfor skal du give hende smykker i gave

Med et smykke er du garanteret, at det er en romantisk gave, hun får. Hold øje med, hvilke former for smykker hun bruger. Er din kvinde mest til ringe, halskæder, øreringe eller armbånd? Kan hun bedst lide pynt og sten, eller foretrækker hun et meget minimalistisk look?

Hos både Ice by Kranz og Pilgrim kan du få smykker, der med garanti vil bringe glæde, når de pakkes ud.

 

 

4. Flot lingeri

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget på Sinful her

Tjek udvalget på netlingeri her

Lækkert lingeri er en skøn gave at få. Særligt hvis du har udvalgt et særligt sæt, som du drømmer om at se din kvinde i. Husk dog at købe den rigtige størrelse!

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Hun føler sig ekstra lækker
 • Lingeri er en romantisk gave

Ulemper:

 • Du skal kende hendes størrelser.

Derfor skal du give hende lingeri i gave

Det er alfa omega, at du kender din kvindens størrelser, hvis du vil give hende lingeri. Du kan både spørge hende direkte, men skal det være en overraskelse, så kan du også åbne hendes undertøjsskuffe og tjekke størrelsen på bh’er og trusser.

Vælg noget flot lingeri, som du gerne vil se din kvinde i. Det er dog også vigtigt, at du ved, hun vil føle sig godt tilpas. Sørg derfor for, at lingeriet fremhæver alt det bedste ved hendes krop, så hun kan føle sig sexet.

 

 

5. Hårprodukter til hende

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Går din kvinde op i sit hår, kan du med fordel forkæle hende med lækre hårprodukter. Hårprodukter lyder ikke som den mest romantiske gave til hende, men det kan det sagtens være.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Forkælelse af hende selv
 • Kan nydes længe efter modtagelsen

Ulemper:

 • Ikke oplagt til kvinder, der ikke går op i deres hår.

Derfor skal du give hende hårprodukter i gave

Selvom det måske ikke oser af romantik, så er hårprodukter en god gave. Den giver nemlig mulighed for, at din kvinde kan nyde sine bade og pleje sit hår. Håret er nemlig ofte kilde til stor stolthed hos mange kvinder. Egenomsorg er enormt vigtigt, og med lækre produkter bliver hendes bad om morgenen før arbejde eller klargøring inden festen endnu mere lækker.

Hos Nicehair får du alt, hvad din kvinde kan drømme om. Der er både hårprodukter og redskaber såsom hårtørrer og glattejern at vælge mellem.

 

 

6. Køkkenmaskiner – Espressomaskine, ismaskine, sodavandsmaskiner mv.

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Er din kvinde en ørn i køkkenet? Så kan den romantiske gave til hende sagtens være en skøn køkkenmaskine, der giver hende endnu flere muligheder med madlavningen.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Viser du er opmærksom
 • Giver hende flere udfoldelsesmuligheder i køkkenet

Ulemper:

 • Ikke oplagt til hende, der ikke kan lide at lave mad.

Derfor skal du give hende køkkenmaskiner i gave

Køkkenmaskiner kan du give kvinden, der har alt og elsker madlavning. Med en lækker ismaskine eller espressomaskine kan hun let lave lækre nye ting i sit køkken.

Har du lyttet efter, kan køkkenmaskiner sagtens være en romantisk gave til hende. Måske har hun længe snakket om at skifte røremaskinen ud eller gerne ville lave sin egen sodavand. Hold derfor øje med, hvad hun selv går og savner i sine køkkenskabe. Hos KitchenOne kan du finde alt, hvad hendes hjerte kan begære.

 

 

7. En romantisk bog, som signalerer du kærer om forholdet

Kærlighedens 5 sprog for singler

Tjek prisen her

En bog kan være en rigtig romantisk gave til hende. Denne bog kaldet Kærlighedens 5 sprog for singler giver et rigtig godt indblik i, hvordan forskellige typer af mennesker viser deres kærlighed på forskellige måder.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Bliv klogere på jeres kærlighedssprog
 • Giver mulighed for udvikling af jeres forhold
 • Læs bogen sammen

Ulemper:

 • Ikke til hende, der hader at læse.

Derfor skal du give hende en romantisk bog i gave

Med en bog om kærlighedssprog, kan I blive klogere på jeres relation. Ofte viser I nemlig jeres kærlighed på forskellige måder. Hvis ikke man er klar over, hvordan sin partner udviser kærlighed, kan det blive en kilde til stor frustration. Giv denne bog som en romantisk gave til hende, og læs den i fællesskab for at blive klogere på jeres tosomhed.

 

 

8. Frække spil for to

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Frække spil giver rig mulighed for, at I som par kan komme endnu tættere på hinanden. Sæt en aften, hvor I kan fordybe jer i et frækt spil og lære endnu mere om hinandens lyster og fantasier.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • I kommer tættere på hinanden
 • Sjov underholdning til tosomheden

Ulemper:

 • Vælg et spil, der passer til hendes gemyt.

Derfor skal du give hende frække spil i gave

Med et frækt spil i romantisk gave til hende, kan du indbyde til en tur under lagnerne og i hinandens drømme og fantasier for jeres fælles sexliv. Med terninger, kort eller et frækt brætspil kan I let sætte gang i en hed aften sammen. Et frækt spil er også oplagt at tage med på weekendophold eller på ferier, hvor I kan hellige jer hinanden.

 

 

9. En ny lækker seng

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Der er ikke noget skønnere end en helt ny og lækker seng, der kalder på at sove søde drømme under dynerne. Har din elskede en seng af ældre dato, kan den trænge til at blive skiftet ud. Forkæl din kvinde med en seng i romantisk gave til hende.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Helt ny og lækker seng
 • Bedre søvn til din kære

Ulemper:

 • Kan være en dyr investering
 • Kræver hun er med på råd.

Derfor skal du give hende en ny seng i gave

Hun fortjener at sove som en engel. Derfor kan en ny seng også være nødvendig, hvis den gamle er for lille eller ikke behagelig nok. Hos Sengefabrikken kan du finde danskproducerede senge i massevis. Der skal med garanti også nok være en, som hun kunne sove fantastisk i.

En ny seng kræver dog, at hun også har chancen for at mærke de forskellige madrasser og vælge den seng, hun ligger mest behageligt i.

 

 

10. Hudpleje til hende

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Forkælelse kan være lækre produkter, der giver din kvindes hud alle de ting, den har brug for. Med Australian Bodycare får du skønne, naturlige produkter, der med garanti vil gøre din kvinde glad.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Forkælelse af hendes hud
 • Er lette at give både på mærkedage og bare fordi

Ulemper:

 • Du skal kende hendes hudtype.

Derfor skal du give hende hudpleje i gave

Husplejeprodukter er en lækker måde at forkæle din kvinde på. Med en lækker rens eller creme kan hun nemlig tænke på dig hver morgen og aften, når hun bruger produkterne.

Sørg for at vide, hvilken type hud hun har. Der er nemlig forskel på, hvad tør hud og fedtet hud har brug for af produkter. Er du helt på bar bund, kan du altid give hende et gavekort til hudpleje, så hun selv kan vælge de produkter, hun vil bruge.

Oplevelsesgaver oplagte som romantiske gaver til hende

Skal du finde en særlig gave til din kvinde, så kan romantiske oplevelsesgaver være en god løsning. Med en oplevelse er der nemlig lagt op til, at I i fællesskab kan nyde en helt særlig ting sammen.

 

 

11. Romantisk ophold for to

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Trænger I til fælles oplevelser og at komme væk fra dagligdagens trummerum? Med et romantisk ophold får I ro og tid til at fordybe jer i hinanden. Som en romantisk gave til hende er det oplagt omkring jeres særlige mærkedage.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • I får tid til hinanden
 • Der er overnatning og mad
 • I kan bruge oplevelsen, når det passer jer

Ulemper:

 • Skal bruges indenfor en særlig tidsbegrænsning.

Derfor skal du give hende romantisk ophold i gave

Hvis der er gået hverdag i den derhjemme, og du gerne vil forkæle din kvinde med en romantisk gave til hende, så er et ophold en god gave. Med et romantisk ophold kan I komme helt ned i gear og nyde hinandens selskab.

Et ophold vil som udgangspunkt altid inkludere aftensmad, overnatning og morgenmad, så I kun skal fokusere på hinanden.

 

 

12. Salsa for par

salsa for par master

Tjek prisen her

Salsa er en sensuel dans, hvor du kommer helt tæt på din partner. Elsker din kvinde at danse til fristende rytmer, kan du derfor give hende muligheden for at blive svunget rundt på dansegulvet af dig.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Til hende, der elsker at danse
 • Mulighed for at komme tæt på hinanden
 • Sjov og underholdende motion

Ulemper:

 • Kræver I begge er mobile
 • Kan for nogen være grænseoverskridende.

Derfor skal du give hende salsa for par i gave

Mærk rytmerne forplante sig i jeres kroppe, når I bevæger jer rundt i den sensuelle salsa. Med salsa for par kan I komme helt tæt på hinanden, og der er rig mulighed for grin og latter, når I kokser i trinene. En underviser sørger for, at I lærer alle de rigtige trin, så I til sidst kan lave jeres eget lille show.

 

 

13. Søde chokoladekursus

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Lær alle tricksene til at lave fristende stykker chokolade af en dygtig chocolatier. Sammen kan det blive en hyggelig eftermiddag, hvor I får den nødvendige viden og mulighed for at lave jeres eget personlige chokolade.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Nye evner i køkkenet
 • God til hende, der elsker søde sager
 • Mulighed for en hyggelig eftermiddag sammen

Ulemper:

 • Ikke for dem, der afskyr sødt og syndigt.

Derfor skal du give hende et chokoladekursus i gave

Er din kvinde en slikmund, vil hun ikke kunne stå for et skønt chokoladekursus. Særligt hvis du tager med, kan det blive en hyggelig beskæftigelse for jer begge. I vil blive udlært i den svære kunst at temperere chokolade, og I vil kunne lave jeres helt egne stykker fyldt chokolade sammen.

 

 

14. Mini cruise med afslapning

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

På et minicruise vil I sammen kunne nyde den behagelige transport med cruiseskibet, mens I befinder jer i afslappede omgivelser. Se helt nye steder sammen med et mini cruise.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Afslappende rejseform
 • Mulighed for at opleve nye steder sammen

Ulemper:

 • Ikke for dem, der bliver søsyge.

Derfor skal du give hende et mini cruise i gave

Et mini cruise er en oplagt gave til hende, der elsker at rejse med skib. På bølgen blå vil I kunne nyde de afslappede omgivelser, mens I transporteres til nye rejsemål.

I romantisk gave til hende er et mini cruise oplagt som en fødselsdagsgave eller som fejringen af en fælles mærkedag. Giver du hende gaven lidt tid i forvejen, eller kan du booke dagen uden, at hun bliver mistænksom, kan I måske endda tage af sted på en helt særlig dato.

 

 

15. Special Brunch for to

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Brunch er en fantastisk afslappende måde at starte dagen på. Midt mellem morgenmad og frokost kan I nyde en fælles brunch med en speciel brunch for to.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • I får en fælles oplevelse sammen
 • Lækker brunch-menu for to

Ulemper:

 • Ikke oplagt til hende, der ikke spiser morgenmad.

Derfor skal du give hende brunch for to i gave

Som romantisk gave til hende er en brunch for to oplagt til parret, der nyder lange weekendmorgener. Med en brunch kan I tage det helt stille og roligt, mens I nyder lækker mad.

En brunch for to er god at have i baghånden, hvis du har glemt en romantisk gave til hende på en særlig mærkedag. Derudover får du også selv glæde af gaven, når du tager med din elskede ud at spise.

 

 

16. Faldskærmsudspring

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Elsker din kvinde fart over feltet og adrenalin? Så kan du overraske med en helt særlig romantisk gave til hende: et faldskærmsudspring.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Giv din kvinde en oplevelse for livet
 • Mulighed for at krydse en stor ting af på bucket-listen

Ulemper:

 • Kræver mod fra hendes side.

Derfor skal du give hende et faldskærmsudspring i gave

For mange står et faldskærmsudspring på deres liste over ting, de vil nå, før de dør. Det er derfor en oplagt romantisk gave til hende, der gerne udfordrer sig selv.

Et faldskærmsudspring kræver, at din kvinde er modig, men så er der også rig mulighed for, at du giver hende en af hendes største oplevelser. Det er nemlig et vildt og intenst eventyr, når man kaster sig ud og falder gennem luften.

 

 

17. Hot stone massage

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Trænger din kære til at blive forkælede og slappe helt af? Så er en afslappende Hot stone massage en velmenende romantisk gave til hende.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Dejlig afslappende massage
 • Effektiv med varme sten

Ulemper:

 • Din kvinde skal kunne lide at blive masseret.

Derfor skal du give hende Hot stone massage i gave

Med en Hot stone massage giver du en romantisk gave til hende, der løsner op i alle hendes spændte og ømme muskler. De varme sten er med til hurtigt at gøre musklerne bløde og medgørlige under massørens erfarne hænder.

Hvis det er muligt, kan I booke en par-massage, så I kan være sammen, mens I nyder en dejlig massage med varme sten.

 

 

18. Chokolademassage

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Udover at løsne op i ømme muskler, så er chokolademassage rigtig godt for din kvindes hud. I romantisk gave til hende kan du derfor overraske med en chokolademassage som et anderledes bud på forkælelse.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Lækker massage med chokolade
 • Chokolade blødgør og fugter huden

Ulemper:

 • Ikke for hende, der ikke bryder sig om massage.

Derfor skal du give hende chokolademassage i gave

Chokolademassage lyder måske lidt griset, men det er en fantastisk romantisk gave til hende, der nyder at blive forkælet. Chokoladen har nemlig mange gode og gavnlige virkninger, der sammen med en dyb massage får løsnet hendes spændte muskler.

Chokolade virker beroligende på huden, og den giver masser af god fugt, der blødgør huden, når den masseres ind i bløde strøg.

 

 

19. Welness og spa dagture

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Tag din kære med på en romantisk wellness og spa dagstur. Her kan I nyde en dejlig wellness-dag, hvor I bare skal fordybe jer i jeres tosomhed.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Rig mulighed for en fælles oplevelse
 • Afslappende wellness

Ulemper:

 • Kræver I kan transportere jer selv til stedet.

Derfor skal du give hende wellness og spa dagture i gave

Giv en wellness og spa dagstur i romantisk gave til hende, der trænger til at slappe helt af i afslappende omgivelser. Det kan blive en dejlig afslappet tur for jer begge, hvor I kommer helt ned i gear og nyder tosomheden sammen.

 

 

20. Vinsmagning

Romantiske gaver til hende

Tjek udvalget her

Tag ud sammen med din kvinde og drik dejlig vin på en rigtig date. Med vinsmagning som romantisk gave til hende kan du byde på en dejlig aften, hvor der er rig mulighed for at udveksle sjove historier og lange blikke.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Hyggelig aften med vinsmagning
 • Mulighed for en dejlig date sammen

Ulemper:

 • Ikke til hende, der ikke drikker vin.

Derfor skal du give hende vinsmagning i gave

Elsker din kvinde vin? Hvorfor så ikke tage ud sammen til en vinsmagning, hvor I kan nyde lækker vin og hinandens selskab. Giv en vinsmagning i romantisk gave til hende, der holder af et godt glas og en dejlig aften med sin mand.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here