Hvis du gerne vil købe RFSU kondomer, så skal du tage et kig på nedenstående forhandlere:

 

 

Du kender måske oplevelsen af at stå i supermarkedet, apoteket eller et helt tredje sted og føle sig fuldstændig overvældet af alle de forskellige brands, og ikke mindst typer, af kondomer. Man kan ofte føle, at valget er lidt hip som hap og blot gribe den nærmeste pakke for derefter at skynde sig videre. De færreste kender i virkeligheden til disse brands og fortjener derfor at dykke ned i rfsu for at forstå, hvorfor netop denne virksomhed skiller sig ud fra andre.

Rfsu har kæmpet for kropsrettigheder siden 1933

Det kan komme som en uforudset overraskelse, at der ligger en dybere filosofi bag noget så basalt som et kondomfirma, men vi lærer trods alt noget nyt hver dag. Rfsu beskriver sig selv som ’’en partipolitisk og religiøst uafhængig non-profit organisation’’, som kæmper for at oplyse om sex og samliv samt fjerne eventuelle fordomme herom. Virksomheden har eksisteret i over 80 år, siden den blev startet af en norsk præstedatter ved navn Elise Ottesen Jensen. Elise oplevede konsekvenserne af at vokse op i en tid uden præventionsmidler; hun havde 16 søskende og eksempelvis måtte en af hendes søstre bortadoptere et barn, da hun blev uønsket gravid som teenager. Elise drømte om en verden, hvor alle børn der fødes, er ønskede, hvilket også er et af de budskaber, som rfsu kondomer hjælper med at sprede i dag. Rfsu sælger derfor kondomer såvel som andre sexrelaterede produkter for at kunne finansiere dette oplysningsarbejde. Hvem havde troet, at man kunne bidrage til velgørenhed ved at købe kondomer?

Mange forskellige varianter

God samvittighed er dog ikke den eneste gode grund til at købe rfsu kondomer, for tilmed har de også et ekstraordinært udvalg af produkter. Blot i kondomafdelingen finder man mere end 10 forskellige varianter – alt fra ’thin’ til ’tight’ til ’grande’. Og har du nogensinde hørt om ’Power Boost’ kondomer før? Der er helt sikkert noget til enhver smag, bogstaveligt talt, da man også har muligheden for at vælge både vanilje, jordbær samt flere. Det kan være helt uoverskueligt at skulle forsøge sig på at ramme plet mellem alle disse forskellige typer, men der er rfsu så geniale, at de har valgt at lave en ’Mixed’ pakke, som indeholder hele seks forskellige slags kondomer, så man har mulighed for at finde sin helt personlige favorit.

Rfsu specialiserer sig selvfølgelig ikke udelukkende i kondomer, men har også et bredt udvalg i kategorier som bl.a. glidecreme, intimpleje, graviditetstestere, intimbarbering og sexlegetøj.

Genert type? Bestil online!

På trods af, at kondomer er en fuldstændig almindelig og endda sundhedsbeskyttende ting, krummer størstedelen af personer alligevel tæer og sveder lidt ekstra, når de lægger en pakke kondomer op på kassebåndet. BT har kåret kondomer som en af de ting, vi danskere er mest flove over at købe i supermarkedet. Flere undersøgelser viser endda, at dette i nogle tilfælde er en af grundene til, at folk vælger at have ubeskyttet sex. Dette gælder især de unge, som tilsyneladende frygter et par røde ører mere end de frygter kønssygdomme. I dag lever vi heldigvis i en tid, hvor der næsten ikke findes det, man ikke kan bestille online – rfsu kondomer er naturligvis ingen undtagelse. En enkelt søgning i Google og et par få klik, så er kondomerne hurtigt på vej. Udover at spare sig et par røde ører, har online bestilling også den fordel, at man kan skabe bedre overblik over varianterne samt tage sig tid til at læse eventuelle informationer om de forskellige typer. Pakkerne leveres oftest dag til dag og sendes altid i en diskret indpakning, så ingen grund til at være nervøs for, hvem der skulle tage imod pakken eller kigge dig over skulderen.

Sex skal være for alle

Oplysning og uddannelse omkring sex er en af de ting, du bidrager til, når du køber rfsu kondomer. Arbejdet finder både sted på det lokale niveau såvel som i det nationale og internationale. Rfsu fremhæver at sex og samliv er helt essentielt i en persons liv, hvorfor de kæmper for at nedbryde eventuelle fordomme samt sprede viden om seksuel sundhed. Virksomheden er en af de eneste, hvis ikke dén eneste, non-profit kondomvirksomhed. Alt overskuddet fra produktsalget går således til seksualundervisning samt oplysning i hele verden. Rfsu kører flere kampagner og har bl.a. været synlige på Roskilde festival i kondomkostumer for at promovere beskyttet sex blandt de unge. På hjemmesiden finder du også adskillige artikler om seksuelle spørgsmål samt en forklaring af de forskellige kønssygdomme samt alle eksisterende præventionsmidler. Vidste du f.eks. hvordan en vaginalring fungerer? Eller en slikkelap? Ikke overraskende konkluderes der dog, at kondomer er og bliver det eneste præventionsmiddel, som også beskytter mod seksuelt overførte sygdomme. Men hey, så er det heldigt, at du nu ved, at du næste gang kan vælge rfsu kondomer og derved støtte en god sag på samme tid.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here