Rabatkode: Belugi 20% rabatkupon – Find 20% rabat i dag til Belugi.dk

Er du på udkig efter rabatkoder eller kuponer til Belugi, så er du kommer til det rigtige sted. Denne side bliver løbende opdateret, du vil altid kunne finde en rabatkupon til Belugi.dk her på siden. Du klikker blot på linket og så kommer du direkte til Belugi’s hjemmeside.

belugi rabatkode rabatkupon til belugi.dk20%
Rabatkode: Belugi 20% Rabatkupon, KLIK HER

Rabatkuponen til Belugi giver i dag 20% rabat og gælder på alle varer, klik blot på linket og gå direkte til sexshoppen Belugi.dk. Så finder du hurtigt ud af at Belugi er enormt billig.

Faktisk har de senest fået prisen som den absolut billigste sexshop i Danmark, køber du sexlegetøj hos Belugi til rabatpriser vil du spare op til 69% i forhold til hvis du købte fuldstændig sammenligneligt (100% ens) sexlegetøj på den dyreste sexshop.

Det kan derfor med stor garanti betale sig at besøge Belugi i dag og spare penge når du køber voksent legetøj til natbordsskuffen.

Hvem er Belugi?

Belugi.dk er på én og samme tid både en af Danmarks nyeste Sexshops og allerede én af Danmarks største! Det er praktisk talt umuligt at komme uden om Belugi, hvis du er på udkig efter Sexlegetøj. Og hvis du er på udkig efter gode tilbud og store rabatkuponer så tør jeg godt æde min hat på at du faktisk ikke slipper uden om en af Belugi’s fantastisk rabatkoder i forløbet.

Belugi er startet af Mik Oddershede og Marie Oddershede, som er et par. Mik Oddershede er tidligere modtager af op til 4 Gazelle priser og har derfor kompetencerne til at drive en forretning. Sammen med hans Kone Marie Oddershede, professionel sexolog, danner disse sammen et fænomenalt makkerpar. Sammen er det næsten forudsigeligt at de kommer til at ryste godt og grundigt i markedet til fordel for forbrugeren.

Faktisk kører de som tidligere fortalt priserne helt i bund, hvilket selvfølgelig betyder at det også indbefatter rabatkoder på diverse produkter på deres hjemmeside Belugi.dk

Selskabet som er holdingselskab på driftselskabet har faktisk en imponerende egenkapital på 9 millioner kroner, så der er rigeligt kapital at disrupte markedet med.