En prostata dildo er nærmest uundværlig, når du først lige har prøvet en. Den giver nemlig en fuldstændig fantastisk stimulering af prostata og selvom du normalt ikke er til analsex eller anal stimulering, så burde du give dig selv den mulighed at prøve alligevel.

Der er en god grund til at bruge en prostata dildo, for udover at den giver en stimulering som du aldrig har prøvet før, så kan den også udløse en fuldstændig fantastisk og meget intens orgasme. De findes i mange forskellige varianter og der er både en til dig, der er ny og til dig der er mere erfaren. Leg med den alene eller sammen med en partner og tag dit sexliv til et helt nyt niveau.

Loving Joy Curved Silikone Dildo 12 cm – bedst i test

Loving Joy Curved Silikone Dildo 12 cm

Tjek prisen her

Den bedste i test er denne kurvede dildo. Den har sin krumme form af en helt bestemt grund. Grunden er den at den enormt præcist kan ramme prostata, som det hele handler om. Den er lavet forholdsvist anonymt og ligner derfor ikke nødvendigvis en penis. Det er der mange mænd, der er glade for, især hvis de ikke normalt beskæftiger sig med den slags sexlegetøj.

Den er med sugekop hvilket lægger op til virkelig frække lege, både alene og sammen med en partner. Det betyder, at du kan sætte den fast på alle hårde overflader, hvilket især er frækt, hvis du leger alene. Den kan også sættes fast i badet, hvis du leger derude. Den kan også bruges strap-on sex, hvis I har en harness til den.

Fordele:

 • Virkelig fin form
 • Lækkert materiale
 • Stor størrelse

Ulemper:

 • Uden vibrator
 • Måske en smule stor til nybegynderen

 

Sinful Curved Vibrerende Prostata Massager – Bedste med vibrator

Sinful Curved Vibrerende Prostata Massager

Tjek prisen her

Det er ikke uden grund at denne prostata vibrator fra Sinfuls eget mærke er den bedste med vibrator. Den giver nemlig en helt fantastisk stimulering af prostata. Den er bøjet i spidsen, hvilket gør at den rammer meget præcist, som man også kender fra sexlegetøj til kvinder, der skal ramme G-punktet.

Funktionen er nemlig lidt den samme. Den har et ekstra stimulerings punkt, der nænsomt og lækkert stimulerer og masserer mellemkødet, hvilket er virkelig dejligt. Der er desuden en vibrator i, med hele 5 forskellige hastigheder. Dermed skal du stort set ikke selv bruge nogle kræfter på at bruge den.

Aftagelig vibrator

Noget af det lidt specielle ved denne vibrator er, at vibratoren er aftagelig. Der er tale om en form for bullet vibrator, som let kan pilles ud. Hvis man vil bruge den uden vibrator, så anbefales det dog stadig at den sidder i, men at man blot slukker den.

Leger du sammen med en kvinde i dobbeltsengen, kan du også overraske hende ved at bruge bullet vibratoren på hende. Den fungerer nemlig også rigtig godt som en klitoris vibrator – hvilket hun helt sikkert vil blive meget glad for.

Fordele:

 • Lækkert materiale
 • Ergonomisk fremstillet
 • Lækre vibrationer med 5 forskellige hastigheder

Ulemper:

 • En smule stor til en nybegynder
 • Bruger batterier

 

Sinful Rebel Dual Vibrerende Prostata Massager – Bedste til begynderen

Sinful Rebel Dual Vibrerende Prostata Massager

Tjek prisen her

Tag ikke fejl af denne lidt vilde prostata dildo. Den er nemlig helt fantastisk. Den er særlig god til nybegyndere, da den er let at bruge. selvom den ser lidt voldsom ud, så skal man ikke afholde sig fra at prøve den. Den er med vibrator og kan derfor give de mest fantastiske orgasmer.

Der er desuden også et ekstra stimulerings stykke, der stimulerer mellemkødet, hvilket er med til at gøre oplevelsen ekstra lækker. Den har hele 7 forskellige hastigheder og den er nem at betjene, selv under brug. materialet er i en lækker og glat silikone, hvilket gør at den glider let og ubesværet hen over huden.

Fordele:

 • Let at bruge
 • Fin størrelse
 • Lækkert materiale

Ulemper:

 • Med batterier (selvom, at de medfølger)

 

Dr. Joel Kaplan Prostate Massager – Bedste til prisen

Dr. Joel Kaplan Prostate Massager

Tjek prisen her

Du får utrolig meget for pengene, når du køber denne prostata dildo. Der er tale om en meget simpel vibrator, men det betyder ikke at den ikke virker. Sommetider er det bare rart at bruge et stykke sexlegetøj, som ikke er så avanceret. Sådan er det helt sikkert med denne.

Hovedet på dildoen eller spidsen er bøjet, hvilket gør at den let og meget præcist rammer prostata. Den er lavet i et ABS materiale, hvilket gør den rigtig lækker at bruge. Den er desuden vandtæt og kan derfor let tages med i bad, hvis det skal piftes lidt op. Den har trinløse vibrationsniveauer, så du kan få forskellige former for stimulering.

Fordele:

 • Simpelt design
 • Trinløse vibrationsniveauer
 • Rimelig stor størrelse

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Måske mest til den erfarne bruger

 

Sinful Penisring med Prostata Stimulator – Bedste med pensiring

Sinful Penisring med Prostata Stimulator

Tjek prisen her

Hvorfor ikke kombinere alle de positive effekter fra en penisring med en prostata stimulator. Har du ikke prøvet en penisring før, så skal du helt sikkert gøre det. For den kan gøre noget ganske særligt for dig. Den sidder stramt om penis og dermed kan den skabe en mere fyldig og en længerevarende erektion.

Sammen med en prostata stimulator, så kan du få den vildeste oplevelse. Når du både bliver stimuleret for og bag, så bliver det nemlig noget ganske særligt. Den kan både bruges under sex med en partner, men også til onani. Stimulatoren bevæger sig efter dine bevægelser og dermed mærker du dens fantastiske stimuleringer.

Fordele:

 • Penisring og prostata stimulator i én
 • Lækkert silikone materiale
 • Rigtig god både til onani og sex med en partner

Ulemper:

 • Uden vibrator

 

Aneros HELIX SYN Trident Prostata Stimulator

Aneros HELIX SYN Trident Prostata Stimulator

Tjek prisen her

Prostata dildoen fra Aneros er virkelig fantastisk. Den er skabt, så den rammer prostata og den kan bruges håndfrit. Det betyder at du kan koncentrere dig om at stimulere andre steder på kroppen eller måske en partner. Den kan nemlig også sagtens bruges under sex med en partner.

Den stimulerer også mellemkødet, hvilket er en erogen zone, som man ofte kan glemme. Den er rigtig god til både nye og mere erfarne brugere, da den fungerer rigtig godt. Den er ikke så stor, men det kan der også være noget lækkert ved. Den er 10,2 cm lang og 2,7 cm bred på det bredeste sted. Dermed kan de fleste være med.

Fordele:

 • Skabt til at ramme prostata meget præcist
 • Fin størrelse
 • Især god til nyere brugere

Ulemper:

 • Uden vibrator

 

Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm – Til den erfarne

Kink The Perfect P-Spot Dildo 23 cm

Tjek prisen her

Denne prostata dildo er bestemt ikke til begyndere. Den er nemlig båd stor og voldsom. Dette r en sugekop dildo på hele 23 cm, hvor du kan indføre 17,8 cm. Der er altså tale om en meget stor dildo. Du skal derfor have tålmodighed, når bruger den. Og ikke mindst en stor portion glidecreme.

Den er 5 cm i diameter, hvilket også er ret meget. Hvis du har mod på det og ønsker at eksperimentere lidt, så er den helt bestemt et virkelig godt valg. Den er krum, hvilket gør at den masserer prostata. Du kan også bruge den håndfrit, hvis du bruger sugekoppen. Den kan sættes fast på alle hård og glatte overflader.

Brug den som strap-on

Det kan være enormt frækt, hvis du leger alene, da du så har hænderne fri til at stimulere andre dele af kroppen. Det er også muligt at bruge den som strap-on, hvis man leger med en kvindelig partner. Det kræver dog en harness, hvilket nemt tilkøbes.

Fordele:

 • Fine detaljer
 • Ekstra stor størrelse
 • Med sugekop

Ulemper:

 • Ikke for begyndere

 

Power Probe Prostata Vibrator

Power Probe Prostata Vibrator

Tjek prisen her

Vibratoren her har to forskellige vibrationsniveauer, hvilket betyder at du kan tage din prostata stimulering til et helt andet niveau. Den er vandtæt, så du kan tage den med i bad, hvis du for alvor trænger til at stresse af efter en lang dag.

Der er en god grund til at den er formet som den er. Den lille spids rammer nemlig prostata og giver derfor en fantastisk stimulering, hvilket kan lede til den vildeste orgasme. Vibrationerne hjælper helt sikkert til, når man gerne vil i orgasme himlen.

Brug den alene eller sammen med en partner

Et stykke sexlegetøj som dette kan du både bruge til onani og sammen med en partner. Det er enormt lækkert og ikke mindst frækt at bruge sexlegetøj, når man leger i dobbeltsengen. Din partner kan bruge den på dig eller han eller hun kan se, hvordan du selv tilfredsstiller dig selv – muligheder er der nok af.

Fordele:

 • God til den ikke så erfarne
 • Lækkert materiale
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Bruger batterier

 

Aneros VICE 2 Fjernbetjent Prostata Stimulator – Med fjernbetjening

Aneros VICE 2 Fjernbetjent Prostata Stimulator

Tjek prisen her

Prostata dildoen her fra Aneros er en opgradering af den prisvindende oprindelige udgave. Den har fjernbetjening, hvilket er virkelig lækkert både når man leger alene, men også sammen med en partner. Overlad den til din partner eller tag sagen i egen hånd og mærk vibrationerne.

Den er skabt fuldstændig perfekt til at stimulere anus og ikke mindst prostata. Der er desuden også et stimulerings punkt, der masserer mellemkødet. Det giver en virkelig dejlig følelse og mellemkødet er jo også en erogen zone, hvilket man nogle gange glemmer.

Hele 72 forskellige kombinationer

Vibrationernes hastighed og intensitet kan indstilles, så der findes hele 72 forskellige kombinationer. Det er helt vildt og du finder med garanti en masse, som også kan tilfredsstille dig. Særlig smart er det, når man bruger fjernbetjeningen, da man så er fri for at skulle trykke på legetøjet, imens det er i brug.

Fordele:

 • Elegant og eksklusivt design
 • Med fjernbetjening
 • Genopladelig

Ulemper:

 • I den dyre ende af prisskalaen

 

You2Toys Twister Prostate Vibrator

You2Toys Twister Prostate Vibrator

Tjek prisen her

Denne prostata dildo ligner på mange måder en rabbit dildo, som kvinderne bruger. Der er nemlig lånt nogle virkelig fine og effektive detaljer derfra. Denne dildo vibrerer nemlig ikke kun, den roterer i skaftet. Det giver en helt anden, men virkelig god stimulering. Den har 5 forskellige vibrations muligheder, så du finder let den, der gør mest for dig.

Den er rillet ned ad siden, hvilket stimulerer anus åbningen. Der er virkelig tænkt over detaljerne. Hovedet er rundt, hvor de fleste andre er mere spidse. Det gør at det ikke føles for spidst mod endetarmen eller prostata. Den er også vandtæt, så du kan sagtens tage den med i bad efter en lang og hård dag.

Fordele:

 • Lækre materialer
 • Fin størrelse
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Bruger batterier

 

Fun Factory DUKE Opladelig Prostata Vibrator

Fun Factory DUKE Opladelig Prostata Vibrator

Tjek prisen her

Fun Factory er kendt for at skabe nogle helt fantastiske produkter til både mænd og kvinder og denne prostata dildo er ingen undtagelse. Der er nemlig tænkt over enhver detalje. Den er formet, så den let og ubesværet rammer prostata og den anden del masserer mellemkødet.

Motoren i denne DUKE er kraftig og har hele 6 forskellige hastigheder. Den er genopladelig, så du slipper for irriterende batterier. Den er fremstillet i silikone, men i en blødere version, så den kan bevæge sig efter dine bevægelser.

Fordele:

 • Lækker at bruge
 • Føles lækker mod huden
 • Hele 6 forskellige hastigheder

Ulemper:

 • I den lidt dyrere end af prisskalaen

 

NMC Tentacular Tease Prostata Massager – Til den kinky

NMC Tentacular Tease Prostata Massager

Tjek prisen her

Leder du efter noget ud over det sædvanlige og er du lidt kinky, så skal du se nærmere på denne. Der er nemlig tale om en form for blækspruttearm. Spidsen vibrerer og giver dermed en virkelig lækker stimulering på prostata. Mellemkødet bliver også masseret imens, hvilket er virkelig skønt.

Den er let at betjene, da den betjenes i toppen af tentaklen. Her er 10 forskellige vibrationsmønstre, der er med til at gøre hele oplevelsen til noget særligt. En prostata dildo som denne er måske ikke for alle, men for dig der gerne vil eksperimentere og prøve nye ting af, så er den virkelig et forsøg værd.

Fordele:

 • Kinky
 • Detaljer der stimulerer anus
 • 10 forskellige vibrationshastigheder

Ulemper:

 • Måske mest til den erfarne bruger

 

Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager

Sinful Rippled Vibrerende Prostata Massager

Tjek prisen her

Denne vibrator kan let forveksles med en proptrækker, men den er altså til prostata stimulering. Den er fremstillet, så den meget effektivt kan ramme prostata. Den har 5 forskellige vibrationsniveauer, som let betjenes i bunden, hvilket gør det let at skrifte også under brug.

Fordele:

 • Ergonomisk efter kroppen
 • Lækkert materiale
 • God til både mindre og mere erfarne

Ulemper:

 • Bruger batterier

 

Anal Fantasy Elite Opladelig P-Spot Milker Prostata Massager

Anal Fantasy Elite Opladelig P-Spot Milker Prostata Massager

Tjek prisen her

Oplev de vildeste orgasmer med denne prostata dildo. Den har en vibrator med hele 9 forskellige programmer. Den er lavet i silikone og ABS. Den er genopladelig så du slipper for batterier.

Fordele:

 • Ergonomisk udformet
 • Med vibrator
 • Der medfølger lidt rengøringsspray, afslappende creme og glidecreme

Ulemper:

 • Mest til den lidt erfarne bruger
Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here