Hvis du gerne vil købe Potus kondomer, så skal du tage et kig på nedenstående forhandlere:

 

 

At have sex er naturligvis en dejlig ting. Det bør det i hvert fald være. Hvis det af den ene eller anden grund ikke er vidunderligt, så bør man overveje hvorfor det ikke er det. For stort set alle kan få et dejligt sexliv, hvis de blot snakker med deres partner om hvad de kan lide. Det er selvfølgelig også vigtigt, at man tager en snak om hvad man ikke kan lide. Kun hvis man sørger for at have en rigtig god kommunikation omkring samleje kan man få det bedste ud af det. Desværre sker det af og til, at et samleje kan blive afbrudt lidt pludseligt. Hvis en mand får udløsning meget hurtigt, kan det betyde, at samlejet er slut. Sådan behøver det dog ikke være. For bare fordi, at en mand får udløsning, betyder det ikke, at han kan give en anden mand eller en anden kvinde udløsning efterfølgende. Sådan er det dog desværre ofte. En ting man kan gøre hvis en mand får meget tidlig udløsning er, at man kan anskaffe sig nogle bedøvende potus kondomer. Det er et helt særligt kondom, som gør, at manden kommer senere.

Potus kondomer er meget populære

Der er mange, der ser det som noget skamfuldt at komme for hurtigt. For det, at man får en meget tidlig udløsning, er selvfølgelig med til at gøre, at den man er sammen med, ikke får så meget ud af hele akten. Uanset om det er en kvinde eller en mand man er sammen med, vil vedkommende formentligt ligge eller sidde tilbage og være lidt uforløst. For det kan være, at den anden part kun troede, at man var kommet til forspillet. Måske var man først lige blevet våd og det er selvfølgelig en skam. Netop derfor er det en god ide at gøre noget ved det hvis man har for tidlig udløsning. Man kan købe nogle potus kondomer med varmende eller kølende effekt, som er med til at gøre, at hele akten varer lidt længere.

En ting man også kan gøre, er at snakke om det. Desværre er der mange mænd der har en tendens til at føle en stor skam når det kommer til for tidlig udløsning. De går rundt og ser det som noget meget skamfuldt, som de er alene med. Selvom de har en kæreste, der er forstående, kan det endda være, at de slet ikke kan snakke med deres kæreste om det. Her er kommunikation vejen frem. For kæresten synes nok bare det er synd og ønsker blot at finde en løsning på problemet. Og her kan det være, at man kan give nogle potus kondomer af høj kvalitet.

Aftal at købe Potus kondomer

Har man en kæreste med et problem med for tidlig udløsning skal man passe på hvad man gør. Man skal nærme sig emnet med meget stor forsigtighed. Det kan nemlig hurtigt blive set som et angreb, hvis man nævner det. Dog er man også nødt til at nævne det, hvis der skal gøres noget ved problemet. Som kæreste har man måske lyst til at prøve nogle Potus kondomer, som man har hørt om. Mere specifikt har man lyst til at prøve nogle Potus kondomer med bedøvende effekt. Det er dog ikke nødvendigvis en god ting at give uden videre. For har man aldrig snakket om problemet med for tidlig udløsning er det en ting, som man skal blive enige om. Ellers kan det ende med, at han bliver ked af det og trist hvis han får foræret nogle Potus kondomer, som skal gøre, at han kan holde længere. For så finder han ud af, at hans egne usikkerheder også er noget der går dig på.

Der er dog en ting man kan gøre. Man kan købe nogle Potus kondomer og ikke nævne, at det er Potus kondomer med forlængende funktion. Man kan også sige, at man har fået nogle helt særlige Potus kondomer af sin veninde eller ven. Dernæst kan man sige, at man ikke helt hvad det er for nogle Potus kondomer, men at de skulle være helt specielle. Her ved man selvfølgelig godt, at det er Potus kondomer med en forlængende effekt. Det kan være, at ens kæreste så tager dette bedøvende kondom på og kan vare i meget længere tid.

Potus kondomer virker så snart, man tager dem på

Når du køber nogle Potus kondomer vil du finde ud af, at det kun er når de er i kontakt med huden, at de virker. Idet de ikke længere er i kontakt med huden, virker de nemlig ikke længere. Men idet de kommer i kontakt med hud, er de med til at bedøve huden. Det gælder naturligvis også fingrene.

Så hvis du eller han har bedøvende kondom på kan det være, at man ikke skal begynde at røre ved penis. For så vil ens hænder også blive følelsesløse. Det kan også føles mærkeligt at give oralsex når man har de Potus kondomer på, hvorfor det er noget man ikke nødvendigvis skal gøre sig i.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here