Penis piller – De bedste penis tilskud til forøget virilitet

216

Hvilken mand drømmer ikke om stærk seksuel energi? Virilitet er en vigtig størrelse for mange mænd. Det betyder også, at svækkes viriliteten, går det for mange mænds vedkommende ud over selvtilliden, følelsen af at slå til og ikke mindst følelsen af at være en mand.

Oplever du, at din virilitet er svækket? Så er der heldigvis hjælp at hente. Der findes nemlig midler, der kan øge og styrke netop viriliteten. Det kan eksempelvis være i form at tilskud.

I denne guide finder du de bedste tilskud – eller såkaldte penis piller – til styrkelse af viriliteten.

Testvinder – Viaman Viper PRO

viamin viper pro

Tjek prisen her

Viaman Viper PRO er et kosttilskud baseret på naturlige ingredienser, som fremmer blandt andet energi og koncentration. Alt i alt er der tale om et produkt, som effektivt fremmer din virilitet og gør, at du kan yde mere i intime stunder.

Fordele:

 • Effektivt produkt
 • Baseret på naturlige ingredienser
 • Indeholder blandt andet koffein, zink og B-vitaminer
 • Styrker energiniveau og koncentration
 • Modvirker træthed
 • Tag blot en enkelt kapsel 30-40 minutter inden intimitet
 • Intet behov for at huske piller hver dag
 • Uden recept
 • Ingen bivirkninger.

Ulemper:

 • Kræver, at du ved, hvornår du skal være intim.

Hvis du vil styrke din seksuelle præstation, er Viaman Viper PRO et af de bedste svar på markedet. Viaman Viper PRO er et tilskud til mænd baseret på naturlige ingredienser. Du får altså alle naturens bedste ingredienser til at fremme virilitet samlet i en lille kapsel. Ingredienserne omfatter blandt andet koffein, som både bidrager positivt til dit energiniveau og styrker din fysiske og mentale præstation; zink, som bidrager til den normale kognitive funktion og styrker koncentrationen og forskellige B-vitaminer, som giver energi og modvirker træthed.

Kapslerne er effektive og enkle at bruge. Tag blot en enkelt kapsel 30-40 minutter inden intimitet og mærk dens effekter, når du har mest brug for dem. Der er altså ikke brug for at huske at tage tabletter eller kapsler flere gange om dagen hver dag. Til gengæld er det dog nødvendigt at vide, at du skal være intim med en partner med ned til en halv times varsel for at kunne få glæde af kapslens virkning. Er du og din partner til meget spontan sex, kan det tænkes, at andre penis piller end Viaman Viper PRO vil fungere bedre i dit tilfælde.

Det er ikke nødvendigt med recept for at anvende disse penis piller. Og da pillerne er baseret på naturlige ingredienser, har de heller ingen bivirkninger.

Tjek altid ingredienslisten for eventuelle allergener, inden du tager et kosttilskud som Viaman Viper PRO. Bemærk, at dette produkt er forbeholdt mænd over 18 år.

 

Til begyndere – G-Max Power Kapsler

gmax power caps penis piller

Tjek prisen her

En ny og forbedret version af de populære penis piller. Pillerne er baseret på naturlige ingredienser, der fremmer virilitet, potens og ikke mindst udholdenhed. Med disse piller kan du yde dit absolut bedste i intime stunder.

Fordele:

 • Ny og forbedret formel
 • Styrker virilitet, potens, lyst og udholdenhed
 • Afhjælper træthed og styrker dig både fysisk og psykisk
 • 1 af sin slags i Storbritannien
 • Baseret på naturlige ingredienser
 • Ingen bivirkninger
 • Med en lang række aktive ingredienser – heriblandt panaz ginseng og kanelbark
 • Ingredienser udvalgt fra hele verden
 • Tag blot en enkelt kapsel 45 minutter inden intimitet
 • Kan købes uden recept.

Ulemper:

 • Kræver, at du kan forudse, hvornår du skal være intim.

G-Max Power Kapsler er en ny og forbedret udgave af den populære penis pille. Denne variant er blevet tilpasser yderligere efter brugernes behov, så den nu i endnu højere grad end før frembringer og styrker den mandlige virilitet. Styrk din potens, lyst og udholdenhed, så du kan yde dit absolut bedste i intime stunder.

Kapslerne består af en særlig sammensætning af naturlige ingredienser i form af urter, som tilsammen styrker dig både fysisk og psykisk, giver ny energi og styrker din potens med piller. Ingredienserne er nøje sammensat til at modvirke de faktorer, som hyppigt nedsætter mænds virilitet. Ingredienslisten omfatter blandt andet de aktive ingredienser Panax Ginseng, wolfberry og kanelbark. Ingredienserne er indsamlet fra hele verden for at kunne sikre, at den bedste effekt og det bedste samlede resultat opnås.

Eftersom produktet er baseret på naturlige ingredienser har det ingen bivirkninger. Det betyder, at du frit kan benytte det uden at bekymre dig om de bivirkninger, der i mange tilfælde følger med brug af lignende medicinske midler med samme eller lignende effekter.
Pillerne er helt enkle at bruge. De skal blot tages på tom mave sammen med et glas vand 45 minutter inden, du ønsker at mærke deres effekt. Det anbefales dog, at du ikke tager mere end en enkelt kapsel inden for samme døgn. Det er desuden vigtigt, at du ikke tygger på kapslen, når du indtager den. I det pillerne blot skal tages 45 minutter inden intimitet, er der heller ikke her behov for at huske at tage pillerne på et bestemt tidspunkt hver dag. Er du den glemsomme type, eller ønsker du ikke nødvendigvis at tage et kosttilskud som dette på daglig basis, er G-Max Power Kapsler altså et godt og oplagt valg.

Er du og din partner glade for meget spontant sex, hvor det ikke nødvendigvis kan forudsiges, at intimiteten melder sig 45 minutter, inden lysten opstår, kan en anden type af penis piller muligvis være et bedre valg.

Alle disse positive egenskaber har medvirket til at gøre disse kapsler til nummer 1 af sin slags i Storbritannien, hvor rigtig mange mænd har haft gavn har deres berigende effekter.

 

Prisvinder – TestRX

testrx penis piller

Tjek prisen her

Et kosttilskud af naturlige ingredienser. Baseret på urter, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Pillerne indeholder flere ingredienser, som har til formål at sikre et stabilt niveau af den mandlige kønshormon, som er essentielt for virilitet.

Fordele:

 • Kosttilskud baseret på naturlige ingredienser
 • Med urter, vitaminer, mineraler og aminosyrer
 • Skaber et sundt niveau af det mandlige kønshormon i kroppen
 • Øger potens og sikrer, at du kan præstere
 • Indeholder en lang række nøje udvalgte aktive ingredienser
 • Med blandt andet D-vitamin, B-vitamin og bukkehorn
 • Ingen bivirkninger
 • Tages to gange dagligt.

Ulemper:

 • Kræver, at du husker at tage kapslerne hver dag.

Et kosttilskud til mænd baseret på urter, vitaminer, mineraler og aminosyrer. Disse penis piller indeholder alt det, du som mand kan have brug for, hvis du vil opretholde eller opnå en sund og stabil virilitet.

Pillerne er med sin imponerende ingrediensliste designet specifikt til at skabe sunde niveauer af det mandlige kønshormon i kroppen. Det gøres først og fremmest ved hjælp af kapslernes indhold af zink. Det giver en sund potens og sikrer, at du kan præstere, når du hygger dig mellem lagenerne med en partner. Ud over zink indeholder kapslerne desuden ingredienser som D-vitamin, der beriger dig med kraft, styrke og energi ved at styrke kroppens knogler; B-vitamin, som styrker fokus, præstation og koncentration; og bukkehorn, som ligeledes medvirker til at fremme det mandlige kønshormon. Dette er blot et udsnit af de aktive og virkningsfulde ingredienser, disse TestRX kapsler indeholder. Ingredienserne er nøje sammensat for at opnå en optimal virkning.

Når pillerne indeholder flere ingredienser, som har til formål at styrke tilstedeværelsen af de mandlige kønshormon i kroppen, skyldes det, at det pågældende hormon blandt andet er kendt for at spille en afgørende rolle for mandens reproduktionsvæv. Hormonet synes i øvrigt at have indflydelse på størrelser som lyst, drive og sædproduktion. Det giver derfor sig selv, at et fornuftigt og stabilt niveau af det mandlige kønshormon er essentielt for at opretholde virilitet og potens.

Ligesom de øvrige penis piller på denne liste, er TestRX et kosttilskud baseret på naturlige ingredienser. Det gør, at kapslerne ingen bivirkninger har. Er du bekymret for de bivirkninger, der ofte er forbundet med indtagelse af medikamenter med samme eller tilsvarende virkninger, er dette derfor endnu en god grund til at vælge TestRX i stedet.

For at opnå kapslernes virkning skal du tage to kapsler om morgenen og to kapsler om eftermiddagen. Tag gerne kapslerne sammen med et måltid og et glas vand. At du skal tage kapslerne på denne både, betyder, at effekten er tilstedeværende hele tiden. Det betyder, at du altid kan have glæde af kapslernes effekt. De er derfor særligt godt egnet til dig, der nyder spontan intimitet, og som ikke nødvendigvis kan forudse et bestemt tidsrum i forvejen, at en intim stund er under opsejling.

Ulempen er modsat, at du her skal kunne huske at tage pillerne af to omgange hver dag.

Det anbefales som altid, at du læser listen over ingredienser igennem, inden du anvender dette produkt. Som nævnt har produktet ingen bivirkninger, eftersom det er sammensat af naturlige ingredienser, men det kan indeholde allergener. Har du allergier, bør du derfor læse ingredienslisten ekstra grundigt igennem inden brug.

Det er desuden vigtigt at fremhæve, at dette produkt er tiltænkt mænd over 18 år. Er du under 18 år, anbefales det således som udgangspunkt ikke, at du anvender dette produkt.

Læs hele anmeldelsen af TestRX her

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here