Penis Extender – Den bedste i test

169

Fik til opgave at teste denne Penis Extender. Og gik åbent ind til det, og har nu testet den i Ca. lidt over en måned hver eneste dag, for også at få et brugbart resultat ud af det.

Og jeg må sige at jeg var lidt skeptisk omkring produktet da jeg først så det, det så besværligt ud og som om det ikke er behageligt. Men som altid går jeg åben ind og prøver noget nyt.

Og må sige at mine fordomme holdte slet ikke stik! Der gik lidt tid de første par gange med at lære den at kende, men ellers derefter gik det super nemt! Og den er super behagelig at have på!

Penis Extender – Male Edge

Penis Extender

Tjek prisen her

Fordele:

 • Nem at bruge
 • Lille pose med til transport
 • Virker til de fleste
 • God pris
 • Gode resultater
 • Dansk produceret
 • Reservedele kan købes
 • Nem rengøring

Ulemper:

 • Kunne måske være mere holdbar (kun plastik)
 • Tager lidt tid at lære og kende

Penis Størrelse

Med en mindst længde på 4.5cm og maks 23,5cm og det er fra roden af din penis til til området bag hovedet, vil denne penis extender helt sikkert passe til de fleste.

Så er din penis mellem de tal jeg har skrevet her vil du sagtens kunne bruge extenderen. Og som jeg ser det, tror jeg godt man faktisk endda kan være mindre for at bruge den.

Brugen af penis extender

Male edge penis extenderVil man forsøge at få sig en større penis med sådan en extender som denne, skal man helt sikkert gå ind i det med super meget tålmodighed. Det er noget som tager tid, og der skal ligges en del timer i det. Se længere nede i min test hvad mine personlige resultater er efter en måneds brug.

Måden jeg brugte den på var simpelthen bare at ligge mig ind i sengen før senge tid Og tage den på og indstille den som de anbefaler, og se lidt fjernsyn samtidig. Så går timerne hurtigt, og en penis bliver større, hvad er der ikke at elske?!

Her er nogle steps til hvordan jeg selv brugte denne penis extender.

 1. Find ud af hvad du skal lave mens den skal bruges, ligger du bare, skal du ud og gå, eller måske sove. Men jeg fandt det nemmeste ved at ligge mig ned.
 2. Vær afslappet og følg instruktionerne. Tag extender på ned over penis, og adskil fordelen fra underdelen ved at klikke dem fra hinanden.
 3. Lig underdelen ned og fokuser på for stykket med gummiremmen på. Sæt gummi remmen ned over penis og spænd remmen lige under hovedet ( glansen ).
 4. Tag nu underdelen og indstil stængernes længde, ved at dreje dem, også kan man indstille længden og dreje dem tilbage igen.
 5. Efter tilpasningen er vi nu klar til at sætte for stykket sammen med bunden. Dette gør du ved at simpelt klikke dem sammen igen.
 6. Øg trækkraften ved at skubbe den forsigtigt frem til man hører nogle klik.
 7. Det er super vigtigt at følge deres anvisninger til brugen af produktet. For selvfølgelig vil man gerne have hurtige resultater, men man bliver nødt til at gå langsomt frem her! Brug dette skema til at til rettesnor for at starte godt ud ! Jo længere tid du har brugt den, jo mere kan man øge trækkraften på den.

Der følger en super god guide med til hvordan man skal gøre og hvordan du henholdsvis sætter den på og bruger den, det gjorde jeg.

Den kan bruges som jeg gjorde, i sengen mens man så lidt fjernsyn, har tilmed også brugt den under madlavning hvor jeg havde løstsiddende tøj på. Så den kan bruges de fleste steder, den er fleksibel og kan pege ned af eller op af.

Har læst nogle som også brugte den om natten mens de sov, men det kræver at man ikke bevæger sig meget under søvn. Men prøv dig frem og se om det kunne virke for dig!

Videoguide:

Hvad får du med i æsken?

Man får sin penis extender i en lille fed æske, super lækker kvalitet! Selve extenderen ligger i en lille pose man kan opbevare den i, eller tage den med på ferie osv. Ud over det får man en ”lineal” med, som kan foldes sammen og ud. Samt et ekstra spænde,  også er der selvfølgelig instruktioner med.

Man kan også gå ind på nettet, hvor der er en komplet følge guide som man kan følge. Som fortæller hvor tit man skal bruge den og i hvor mange timer osv.

Størrelsesguide

Vedligeholdelse

Penis Extenderen er super nem at vedligeholde, rent faktisk kan den sættes i opvaskemaskinen og lade den klare det for dig.

Jeg gjorde selv følgende, skilte for stykket fra bundstykket og gjorde den ren med vand og sæbe i vasken. Dette bør gøres efter hver brug, det gjorde jeg i hvert fald så den altid var klar og ren.

Dem som der bruger Male Edge, forlænger i gennemsnit deres penis med 28% og omkredsen af penis med 19%. Internationale undersøgelser viser også at resultaterne fra det er permanent forlængelse.

Mine personlige resultater

Jeg har nu brugt den hver dag ( stort set ) i lidt over en måned. For at se om jeg kunne levere nogle brugbare resultater af det til anmeldelsen.

Og jeg kan helt sikkert se lidt forskel på før og nu. Min penis er Ca vokset med 2-3mm og tykkelsen er også steget en smule, så det hjælper det også på! Ja det lyder måske ikke af meget, men når man tænker på at man bare kan tage den på og lave hvad man vil så synes jeg det er super godt.

Jeg er faktisk blevet rigtig glad for den, og jeg vil fortsætte med at bruge den i fremtiden indtil man nu synes det er nok.


OPSUMMERING

Vil du gerne have en større og tykkere penis, så er Male Edge penis extender helt sikkert et produkt for dig. Bliv ikke skræmt af at det tager lang tid, for det er det værd i enden.

Og du kan altid have den på der hjemme og der lyster dig. Jeg var selv skeptisk men blev helt vildt overrasket over den. Når den en dag er brugt op kunne jeg sagtens se mig selv købe en ny.

Specifikationer

MATERIALE: Kvalitetsplast.
FTALATFRI: Ja.
LATEXFRI: Ja.
BRUGERMANUAL: Engelsk
DIAMETER PÅ RING VED PENISROD: 4,6 cm.
LÆNGDE: Male Edge kan strækkes til 23,5 cm, minimum længde er 4,5 cm. (fra roden af penis til området bag glansen).

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here