Oppustelig gagball – Bedste i test

79

Med en gagball er det let at lukke munden på en ulydig eller højlydt partner. Det kan derfor være et stykke legetøj, der får legen til helt nye højder.

Med en oppustelig gagball kan du tage legen med kontrol og dominans endnu længere. Du kan nemlig fylde munden på din partner helst og aldeles.

Hvis du er på udkig efter en oppustelig gagball til dine lege, så kan du med fordel læse denne test. Du får nemlig gennemgået 4 forskellige produkter, så du kan vælge den rigtige oppustelige gagball.

Master Series Inhibitor Oppustelig Butterfly Gag – Bedste gag til prisen

master series inhibitor oppustelig butterfly gag

Tjek prisen her

Denne Inhibitor Oppustelig Butterfly Gag giver rig mulighed for at eksperimentere med kontrol. Den pustes let op, så din partners mund er fyldt ud.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God til avancerede BDSM-lege
 • Pustes let op med den lille bold
 • Sikkerhedsventil

Ulemper:

 • Kan ikke spændes fast til hovedet.

Om Master Series Inhibitor Oppustelig Butterfly Gag

Dette er en oppustelig gagball fra master Series, der producerer sexlegetøj til BDSM.

Denne udgave af en oppustelig gagball kan pumpes op ved hjælp af den lille bold, der sidder i en slange fra masken. Gaggen er lavet i latex og plastik.

Når den oppustelige gagball ikke er fyldt med luft, har den en længde på 3,2 cm. Efter den er pustet op, får denne gag en længde på 7,6 cm.

Husk at have helt tjek på din partner, når du leger med en gag. Det er vigtigt, at de kan få vejret ordentligt med næsen, når munden er fyldt ud. Derfor har denne gag også en sikkerhedsventil, så luften hurtigt kan blive lukket ud.

Oppustelig SM Gag – Bedste gag til begynderen

oppustelig sm gag

Tjek prisen her

Med en oppustelig gagball er det let at dominere din partner under leg. Denne gag pustes let op ved hjælp af slangen fra gaggen med en lille bold.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Sort oppustelig gagball
 • Fremstillet i 100% naturlatex
 • Bestem selv, hvor stor den skal blive

Ulemper:

 • Vær opmærksom på, om du eller din partner har latex-allergi.

Om Oppustelig SM Gag

Du puster let denne gag op ved hjælp af den lille bold, der hænger fra en slange. Når du pumper gaggen op, vil du langsomt kunne øge størrelsen. Du bestemmer nemlig helt selv, hvor stor den skal ende med at blive.

Denne gag er fremstillet i 100% naturlatex, og den er helt sort. Når den ikke er pustet op, har den en længde på 7,5 cm, der i oppustet tilstand bliver 8 cm. I diameter øges denne gag fra 3 til 4 cm efter oppustning.

Denne gag er oplagt til bindelege, hvor din partner i forvejen er hjælpeløs.

Latexa Oppustelig Knebel – Bedste gag til rollespil

latexa oppustelig knebel

Tjek prisen her

Denne gag er en oppustelig udgave, der visuelt ligner en stor sut. Du puster den let op ved hjælp af den lille bold, der hænger fra gaggen.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Oppustelig latex gag
 • Pustes let op med den lille bold
 • Ligner en sut

Ulemper:

 • Kan ikke spændes fast om hovedet.

Om Latexa Oppustelig Knebel

Dette er en oppustelig gagball i flot og pirrende latex. Visuelt er denne gag udformet som en kæmpe sut. Det betyder også, at den er oplagt til jer, der leger med rollespil.

Du lukker let munden på din partner ved at puste denne gag op. Den lille bold gør det let at justere størrelsen på gaggen.

Gem gerne et par tryk på bolden, til legen for alvor er begyndt, da det kan være meget pirrende at puste en gag lidt ekstra op undervejs.

Skulle du få akut behov for at lukke luften ud af denne gag, så gøres det let ved hjælp af en ventil, der sidder på siden af bolden.

Master Series Silencer Oppustelig Silikone Penis Gag – Bedste gag til den erfarne

silencer inflatable locking silicone penis gag

Tjek prisen her

Leder du efter en gag, der kan spændes fast? Så er en oppustelig gagball fra Master Series sagen. Denne sidder nemlig på et hovedtøj, der giver endnu mere kontrol.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God til den erfarne
 • Oppustelig gagball udformet som en minipenis
 • Smart låsemekanisme i hovedtøj

Ulemper:

 • Ikke for begyndere.

Om Master Series Silencer Oppustelig Silikone Penis Gag

Selve den oppustelige gagball er udformet som en minipenis med markeret penishoved. Den lille dildo kan opnå en længde på 5,8 cm, og en diameter på 3,8 cm, når den er fuldt oppustet. Husk ikke at puste gaggen mere op, end den er beregnet til.

Denne gag sidder på en læderrem, der fungerer som hovedtøj. På den måde får du endnu mere kontrol med din partner, når I leger med en oppustelig gagball. Læderremmen kar justeres fra en omkreds fra 40 cm til 53 cm.

Denne gag kan låses, så din slave ikke selv kan tage den ud eller af under leg. Det kræver derfor også, at du har fuld kontrol og er god til at aflæse din partner, når I leger.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here