Onani chat – Bedste sider at finde partnere til online chat og onani

68

Du behøver ikke finde dates, tage i byen eller invitere en sexpartner hjem til dig for at få spænding og pirrende oplevelser. På nettet finder du sex og onani chats, hvor du kan skrive med mænd eller kvinder fra Danmark og andre lande.

Der er flere platforme at gøre brug af, og det er som udgangspunkt gratis at oprette en basisprofil. Hos de fleste websider får du forskellige valgmuligheder for aktiviteter. Her vælger du selv, om du er til dates eller uforpligtende chats.

Herunder finder du de bedste sider på nettet, hvor du kan finde partnere til onani og anonym chat.

Sexhunt.dk – for dig, der vil have mange profiler at onani chatte med

lesbisk dating på sexhunt

Opret dig gratis her

Sexhunt.dk er iblandt de mest fremadstormende datingsider, hvor du kan oprette en gratis og anonym profil, der matcher dine ønsker og lyster. I forbindelse med profiloprettelsen skal du angive, hvad du er til. Her kan du vælge sex chat som primær kategori. Det er til din fordel at lave en profil ud fra dine lyster. Du får større chancer for at finde et match, som deler samme lyster og fantasier som dig i forhold til onani chat.

Du kan lave din profil anonymt, så du har din identitet beskyttet.

Dette kan være en fordel for dig, for hvem det er første gang, du vil i gang med at være aktiv på datingsider.

Sexhunt.dk har mange brugere, der er jævnt fordel mellem begge køn.

Når du har gennemført oprettelsen af din profil, kan du gå i gang med at søge efter kvinder eller mænd, du kan sex chatte med. Du kan kontakte andre profiler, som du finder spændende og interessante og chatte med dem via kommunikationsplatformen på Sexhunt.dk.

Fordele og ulemper:

 • Der er mere end 200.000 brugere på platformen
 • Det er nemt og enkelt at oprette en anonym og gratis profil
 • Det kræver betalingsmedlemsskab for at få ekstra fordele i forhold til at opsøge profiler

Sexymeets.club – for dig, der tænder på mænd eller kvinder fra andre nationaliteter

sexymeets.club

Opret dig gratis her

Er du til et mindre forum, kan Sexymeets.club være den rette platform for dig. De forskellige datingsider henvender sig til forskellige målgrupper. Sexymeets.club er for dig, der er til sexede chats og intime kontakter.

Platformen er en af de mindre på det online datingmarked, hvilket kan være en ulempe. Når du skal finde det rette sted til onani chat, kan det være en fordel at vælge en side, som har mange profiler og brugere. Her er der flere mænd og kvinder at vælge imellem og kunne chatte med.

Det er dog nemt at oprette dig som bruger på siden. Du behøver ikke oplyse dit rigtige navn, da du kan nøjes med dit brugernavn.

En yderligere fordel ved platformen er, at den er international. Tænder du på mænd eller kvinder fra bestemte nationaliteter, kan du specifikt søge efter dem. Sexymeets.club findes som datingside i mere end 20 forskellige lande.

Fordele og ulemper:

 • Nem og hurtig oprettelse med gratis profil
 • Du kan komme i kontakt med mange profiler fra forskellige lande
 • Du kan forblive 100% anonym i din profil
 • Iblandt de mindre udbredte og kendte datingsites for onani chats

Scornu.com – for dig, der vil hav fuld diskretion med din profil

scornu forside

Opret dig gratis her

På Scornu.com får du masser af muligheder for at komme i kontakt med mænd eller kvinder, der også tænder på onani chat. Denne platform er det perfekte sted at møde nye mennesker, mens du kan forblive 100% anonym. Scornu.com lægger vægt på diskretion og sikkerhed, og der bliver løbende ført kontrol med profilerne på siden, så du er garanteret de bedste oplevelser med andre mænd eller kvinder.

Den helt store fordel ved datingsiden er, at den kan downloades som app på din tablet eller Smartphone. Dermed har du altid adgang til frække, sexede og pirrende chats, uanset hvor i verden du befinder dig.

Det er gratis at oprette en profil på Scornu.com, og du behøver hverken indtaste adresse eller region.

Du kan løbende ændre din profil.

Der er forskel på, hvad vores fantasier og lyster er. De udvikler sig med tiden, og derfor har det stor betydning at kunne lave en profil, der kan laves om og redigeres. Du kan starte med onani chat, eller du kan bruge det som supplement, mens du dater og ses med andre.

Det er 100% op til dig, hvad du søger efter på Scornu.com, hvor du finder en god fordeling af mænd og kvinder.

Fordele og ulemper:

 • Du er garanteret 100% sikkerhed og diskretion
 • Det er gratis at oprette en profil
 • Findes som app til mobil og tablet
 • Siden henvender sig både til par og singler
 • Du har ikke mulighed for at gøre sex eller onani chat til et valg i forbindelse med profiloprettelse

Erox.dk – for dig, der vil finde frem til de bedste online dates

Erox forside

Opret dig gratis her

På Erox.dk tilbydes der frække oplevelser for singler, par og dig, der ønsker en affære. Som voksen-datingside finder du alt, du har brug for.

Du får mere end blot adgang til masser af spændende profiler, når du selv opretter dig som bruger på Erox.dk. Du får også et højt serviceniveau, når du vælger denne side til onani chats.

Du kan gå på opdagelse iblandt inspirerende artikler, der kan pirre dig eller hjælpe dig på vej med at lave den mest interessevækkende profiltekst.

Du kan selektere i din søgning, hvis du specifikt ønsker at komme i kontakt med brugere fra bestemte områder i Danmark. Og du kan lave filtrering på alder. Dette har stor betydning for de mange mennesker, som tænder på at date enten mænd eller kvinder, der er væsentlig ældre eller yngre end én selv.

Der er med andre ord masser af muligheder for, at du kan nøjes med én side i form af Erox.dk, når du vil have frække chats eller dates.

Fordele og ulemper:

 • Det er gratis at oprette anonym profil
 • Det er hurtigt og nemt at komme i gang
 • Du kan filtrere dine søgninger, så du får match, der passer perfekt til dine ønsker
 • Siden har mere end 220.000 profiler

VictoriaMilan.com – for dig, der vil have en hemmelig affære at onani chatte med

Victoria milan forside

Opret dig gratis her

Den store fordel ved de mange datingsider er, at du kan vælge de, som er mest relevante for dig. Er du i forhold, og savner du spænding og frække oplevelser, kan VictoriaMilan.com være det helt rette sted for dig. Denne side henvender sig til gifte folk, og du kan derfor være 100% sikker på, at der er stort fokus på anonymitet og diskretion.

Når først du har oprettet en gratis profil, kan du begynde at udforske de mange muligheder for at opsøge mænd eller kvinder på siden. Disse er som udgangspunkt selv i forhold. Laver du profil på en side, hvor der både er singler og par, kan du komme ud for problemer i forhold til, at du er gift. Det kan være, hvis vedkommende du sex chatter med, vil ses med dig i virkeligheden, eller at den anden part ikke har forståelse for din situation.

På VictoriaMilan.com møder du andre mennesker, som har samme formål som dig – uforpligtende chats, frihed, anonymitet og ingen krav eller forventninger.

Datingsiden findes i mange lande, hvilket er med til at afspejle dens popularitet. På verdensplan er der mere end 6,2 millioner brugere online.

Fordele og ulemper:

 • Du er sikret diskretion og anonymitet
 • Du kan onani chatte med brugere i hele Skandinavien
 • Siden henvender sig specifikt til personer, der er gift eller er i forhold

Cdate.dk – for dig, der ønsker en sikker og brugervenlig side at oprette profil hos

C date forside

Opret dig gratis her

Det kan være med til at skabe tryghed og sikkerhed, når du vælger en datingside, der vægter service og brugervenlighed. Det gør Cdate.dk. Andre af de store websites har mange afdelinger i flere lande, og får du brug for hjælp, skal du kontakte en udenlandsk kundeservice.

Cdate.dk er en simpel og brugervenlig side, der kan være den rette for dig, som er mindre erfaren med de mange digitale løsninger og mobile enheder. Teksten på hjemmesiden står på dansk, og du får god hjælp til at oprette din gratis profil, så du kan starte dine chat eventyr.

Sex og onani chat er en fri, nem, uforpligtende og perfekt måde at få ekstra spænding på, når du har lyst, og når du ønsker at være anonym.

Det kan være en god idé at bruge tekstrubrikken på din profil til kort at beskrive dig selv, og hvad du er ude efter. På denne måde slipper du for at bruge tid på kontakter, som har andre lyster og ønsker end dig.

Fordele og ulemper:

 • Fokus på brugervenlighed
 • Du får adgang til flere tusinde, danske profiler som bruger
 • God fordeling af mænd og kvinder
 • God platform til sex og onani chat

Diskretvoksenflirt.com – for dig der søger modne mænd og kvinder

Diskret voksen flirt forside

Opret dig gratis her

Den store fordel ved denne datingside er, at den tydeligt henvender sig til dem, der er på udkig efter frække dates – enten i virkeligheden eller på chat. På de største datingsider kan du både søge efter sexpartenere, engangsknald, affærer eller sex chats. På Diskretvoksenflirt.com er det betingelsen fra starten af, at du søger det pirrende, forbudte og frække, og at du er til den modne aldersgruppe.

Siden er nem at finde rundt på, og du kan hurtigt lave en profil, så du kan søge efter de rette mænd eller kvinder, der vil sex chatte med dig.

Uanset om du har erfaring eller ej med online dating, kan du få gode oplevelser med Diskretvoksenflirt.com. Det tager ikke mere et par minutter at komme godt i gang med at søge efter spændende mænd eller kvinder på siden.

Fordele og ulemper:

 • Det er nemt og enkelt at oprette en gratis profil
 • Siden henvender sig til de modne aldersgrupper
 • Datingsiden kan downloades som app til mobil og tablet
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here