OhMiBod er et mærke inden for sexlegetøj, der tilbyder innovative designs og høj kvalitet. Produkterne er perfekte til par, der har lyst til at eksperimentere og pifte stemningen i soveværelset lidt op. Her har vi samlet 12 produkter fra mærket, som kan være med til at give dig en enestående, seksuel oplevelse.


OhMibod vibratorer

Vibratorer kommer i forskellige udformninger, men de har alle det tilfælles, at de kan hjælpe dig til at opnå seksuel nydelse. Mange vibratorer har forskellige styrker og vibrationsmønstre, så det kan være en god idé at udforske de forskellige programmer, som en vibrator har. Hvad, der tænder netop dig, er en individuel sag. Her giver vi dig tre bud på gode vibratorer:

OhMiBod LoveLife Cuddle G-punkts Vibrator

 

OhMiBod LoveLife Cuddle G-punkts Vibrator

Tjek Prisen Her

LoveLife Cuddle G-punkts Vibrator er en dildo vibrator, der er designet til at stimulere dit g-punkt. Vibratoren har en diameter på 2-3 cm og er dermed en forholdsvist smal vibrator. Derfor er den ideel for dig, der ønsker at udforske dit g-punkt og lære dig selv bedre at kende.

Vibratoren har 7 forskellige hastigheder, så du nemt kan tilpasse vibrationerne efter, hvad du finder behageligt. Ved hjælp af knapperne på vibratoren kan du nemt skifte mellem vibratorens vibrationsprogrammer og skrue op og ned for vibrations styrke. Dermed har du rig mulighed for at eksperimentere med vibratoren og dit g-punkt og finde et vibrationsprogram, der fungerer for dig. Du oplader G-punkts vibratoren ved hjælp af en medfølgende USB-oplader. Du skal altså ikke bekymre dig om batterier.

Egenskaber ved OhMiBod LoveLife Cuddle G-punkts Vibrator:

 • Lavet i ABS-plast og kropsvenlig silikone
 • Vandtæt
 • Op til 2 timers brugstid
 • 2,5 timers ladetid
 • 7 forskellige hastigheder
 • Medium lydniveau
 • 16 cm lang (12 cm indføres)
 • 2-3 cm i diameter

OhMiBod Esca2 App-Styret Vibrator Æg

OhMiBod Esca2 App-Styret Vibrator Æg

Tjek Prisen Her

Esca2 App-Styret Vibrator Æg er en vibrator, der er formet som et æg. Ægget indføres i skeden og kan indstilles til mange forskellige variationer af vibrationer, der er målrettet til at stimulere dit g-punkt.

Ægget kan forbindes til den gratis app OhMiBod REMOTE App, hvorfra æggets vibrationer kan styres. Vibrator ægget er ideelt til par, da kontrollen over vibratoren kan overlades til din partner. Dermed kan I sammen lege og udforske. Ved hjælp af appen kan I anvende vibratoren sammen, uden at afstand skal være en hindring. Appen kan nemlig bruges med både Wi-Fi og Bluetooth, så alt, I behøver, er en forbindelse. Så kan legen gå i gang. Du kan oplade dit vibratoræg ved hjælp af det medfølgende USB-kabel. Du er dermed sikret en nem opladning, der ikke kræver udskiftning af batterier.

Egenskaber ved OhMiBod Esca2 App-styret Vibrator Æg

 • Lavet i ABS-plast og medicinsk silikone
 • 3,3 cm i diameter på det bredeste sted
 • 18,5 cm (10-14 cm indføres)
 • Kompatibel med IOS 10+ og Android 5.0+
 • Kan forbindes til app gennem Wi-Fi eller 3G/4G/LTE

Kiiro OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

Kiiro OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

Tjek Prisen Her

Fuse Rabbit Vibrator er en dildoformet vibrator, der indføres i skeden. Vibratoren er designet til at give dig både vaginal stimulation samt stimulering af klitoris. Du opnår dermed en pirrende og unik stimulering ved hjælp af denne vibrator. Du kan nemt variere den stimulering, vibratoren giver dig, ved langsomt at lade den trænge længere og længere ind skeden.

Vibratoren kan anvendes solo eller parres med en app, der giver dig og din partner mulighed for at have langdistancesex. Ved hjælp af appen kan du endda parre din vibrator med Fleshligt Launch, Kiiroo Onyx Masturbator eller Kiiroo Onyx 2 Masturbator VR-briller, der alle sælges separat. Det giver både dig og din partner mulighed for at mærke hinandens bevægelser samt styre hinandens stimulering. Ved hjælp af appen kan I desuden anvende video chat og dermed være lidt tættere på hinanden undervejs.

Egenskaber ved Kiiro OhMiBod Fuse Rabbit Vibrator

 • Lavet i silikone
 • Måler 18 x 3,4 cm
 • Kan forbindes til Android og iOS via FeelConnect App
 • Genopladelig
 • Touch sensitiv

 


OhMiBod klitoris vibratorer

En klitoris vibrator er designet til at stimulere kvindens klitoris. Mange kvinder oplever, at de har svært ved at få orgasme ved penetrering, og det problem kan en klitoris vibrator være med til at løse.

En klitoris vibrator kan anvendes under sex, men den kan også anvendes udelukkende til stimulering af klitoris, uden at dette behøver at kombineres med vaginal indtrængning. Her giver vi dig tre forslag til klitoris vibratorer:

 

OhMiBod Club Vibe ll Trådløs Klitoris Vibrator

OhMiBod Club Vibe ll Trådløs Klitoris Vibrator

Tjek Prisen Her

Club Vibe ll Trådløs Klitoris Vibrator er en testvindende vibrator, du nemt kan have med dig på farten. Vibratoren er lille og kan derfor nemt placeres i dine trusser, uanset om du sidder derhjemme, eller om du er ude at spise eller i biografen med din partner. Vibratoren styres ved hjælp af en fjernbetjening, og du har derfor mulighed for at overlade fjernbetjeningen til din partner, som derved kan styre vibrationerne i din vibrator. Fjernbetjeningen kan bruges på en afstand op til 10 meter.

Klitoris-vibratoren har 5 forskellige vibrationsmønstre, så du finder nemt et mønster, der pirrer dig. Den har desuden en specialindstilling kaldet music mode, som matcher vibrationerne i din vibrator med udefrakommende lyde. Vibratoren kan altså indstilles til at vibrere i takt med for eksempel musik eller stemmer.

Egenskaber ved OhMiBod Club Vibe ll Trådløs Klitoris Vibrator:

 • Lavet i medicinsk plast
 • Medfølgende one size blondetrusse i bomuld (str. 36-42)
 • Medium lydniveau
 • Genopladelig
 • 2-3 timers ladetid
 • Op til 2 timers brugstid
 • 5 vibrationsniveauer samt music mode
 • Styres af fjernbetjening på op til 10 meters afstand

OhMiBod Lightshow App-styret Klitoris Vibrator

 

OhMiBod Lightshow App-styret Klitoris Vibrator

Tjek Prisen Her

Lightshow App-styret Klitoris Vibrator er en vibrator, der er designet til stimulering af klitoris ved hjælp af en app. Vibratoren er udstyret med LED lys, som blinker i takt med vibrationerne, så du kan opnå en ekstra fræk og sjov leg under dynerne. Du kan putte vibratoren i dine trusser eller sætte dig oven på den og nyde godt af dens mange forskellige vibrationsmønstre og vibrationsniveauer.

Du kan styre klitoris-vibratoren manuelt og dermed selv have fuld kontrol over, hvilke vibrationer vibratoren giver dig. Alternativt kan du overlade styringen til din partner. Vibratoren kan nemlig styres via appen OhMiBod REMOTE, der er kompatibel med iOS og Android. Vibratoren er lydsvag, og du kan derfor også putte vibratoren i trusserne, når I skal ud at spise eller i biografen.

Egenskaber ved OhMiBod Lightshow App-styret Klitoris Vibrator:

 • Lavet i silikone
 • Måler 9,5 x 4,4 x 1,3 cm
 • Genopladelig
 • Kompatibel med iOS 10+ og Android 5.0+
 • Fjernbetjent via app
 • Trådlås via Bluetooth, WiFi eller 3G/4G/LTE
 • Op til 8 meters rækkevidde via Bluetooth
 • Kan anvendes langdistance via Wi-Fi forbindelse
 • Op til 1 times brugstid

OhMiBod Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibrator

OhMiBod Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibrator

Tjek Prisen Her

Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibrator er en fjernbetjent vibrator, der er designet til stimulering af klitoris. Vibratoren har 5 forskellige vibrationer, hvilket giver dig rig mulighed for at finde et vibrationsmønster, du synes særligt godt om. Desuden kan du indstille klitoris-vibratoren til music mode. Gør du det, vil vibratoren vibrere i takt til udefrakommende lyde. Du kan for eksempel lægge vibratoren i dine trusser, når du skal i byen, og dermed få den til at vibrere i takt til musikken. Den kan også vibrere i takt til stemmen fra din partner. Indstillingen fungerer ved hjælp af en mikrofon i fjernbetjeningen, som du derfor skal have med dig, når du bruger vibratoren.

Klitoris-vibratoren er genopladelig og oplades ved hjælp af et medfølgende USB-kabel. Selv når fjernbetjeningen sidder til opladning, kan vibratoren stadig anvendes. Dermed risikerer I ikke at måtte stoppe midt i jeres leg, hvis fjernbetjeningen løber tør for strøm. Vibratoren og fjernbetjeningen kan nå hinanden inden for en rækkevidde af 6 meter.

Egenskaber ved OhMiBod Club Vibe 3.0 Trådløs Klitoris Vibrator:

 • Lavet i medicinsk silikone og ABS-plast
 • Genopladelig
 • Medium lydniveau
 • Medfølgende blondetrusse i bomuld
 • 5 vibrationsniveauer samt music mode

OhMiBod bækkenbundstrænere

Der findes mange kvinder, der helt ufrivilligt lider af dryp. Hvis du ønsker at komme inkonsistensen til livs, kan en bækkenbundstræner være en rigtig god idé for dig at investere i. En bækkenbundstræner hjælper nemlig med at forebygge inkonsistens og styrke din bækkenbund, men den kan også være med til at styrke din sexlyst. Både sexeksperter, gynækologer og jordemødre anbefaler bækkenbundstræning. Her giver vi dig to bud på gode bækkenbundstrænere:

 

OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner

 

OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner

Tjek Prisen Her

 

Lovelife Krush Bækkenbundstræner er en prisvindende bækkenbundstræner, der er designet til at styrke din bækkenbund og give dig masser af nydelse. Via Bluetooth kan du tilslutte din bækkenbundstræner til en app på din smartphone. Appen hedder TASL og kan downloades gratis fra Appstore eller Google Play. I appen finder du både programmer til træning af din bækkenbund samt programmer til mere frække og sensuelle lege. Bækkenbundstræneren kan nemlig vibrere på flere forskellige måder, så du nemt vil opnå nydelse, mens du anvender den.

I bækkenbundstræneren sidder der en indbygget sensor, som registrerer din styrke i bækkenbundsmusklerne. Med udgangspunkt i denne data udvikler bækkenbundstræneren individuelle træningsprogrammer til dig. Træneren måler blandt andet din muskelkontrol, din udholdenhed samt din evne til at klemme sammen om bækkenbundstræneren.

Egenskaber ved OhMiBod Lovelife Krush Bækkenbundstræner:

 • Lavet i silikone
 • 8 cm lang
 • Diameter på 3,5 cm på det bredeste sted
 • Genopladelig
 • Fjernbetjent via app
 • Trådløs via Bluetooth med rækkevidde på 8-9 meter

OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler

 

OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler

Tjek Prisen Her

 

LoveLife Flex Bækkenbundskugler er et sæt af prisvindende knibekugler. Sættet består af 3 kugler, der varierer i både størrelse i vægt, og det er derfor ideelt til dig, der gerne vil træne din bækkenbund, men sætter pris på variation i din træning.

Når du vil træne din bækkenbund med LoveLife Flex bækkenbundskugler, skal du starte med at føre den største kugle op i skeden. Her skal du klemme sammen om den i 5 sekunder og derefter holde 5 sekunders pause, hvor du slapper helt af i din bækkenbund. I takt med at dine bækkenbundsmuskler bliver stærkere, kan du anvende den lille kugle. Denne føres op i skeden, hvor du skal klemme omkring den i 10 sekunder efterfulgt af 10 sekunders pause. Når din bækkenbund er styrket yderligere, kan du anvende de to sammenhængende kugler. De er sværere at holde på plads og giver dig derfor den størst mulige udfordring.

Egenskaber ved OhMiBod LoveLife Flex Bækkenbundskugler:

 • Lavet i medicinsk silikone
 • Vandtæt
 • 3 kugler i forskellig vægt og størrelse
 • Vægt på henholdsvis 35 g, 45 g og 82 g
 • Diameter på henholdsvis 3,2 cm og 2,8 cm
 • Snor på 9 cm

 


OhMiBod butt plugs

En butt plug er en type af sexlegetøj, som anvendes analt. Butt plugs fås i mange forskellige former, størrelser og designs, og du har derfor rig mulighed for at finde en butt plug, der opfylder dine seksuelle ønsker. Både mænd og kvinder kan finde seksuel nydelse ved at anvende butt plugs, og legetøjet kan både anvendes i forbindelse med onani og sex. Du får her et overblik over tre forskellige butt plugs:

 

OhMiBod Lovelife Dare Curved Pleasure Butt Plug

 

OhMiBod Lovelife Dare Curved Pleasure Butt Plug

Tjek Prisen Her

Lovelife Dare Curved Pleasure Butt Plug er en ergonomisk designet analplug, der giver dig mulighed for at udforske dig selv og eksperimentere med anal stimulation. Det ergonomiske design gør anvendelsen af butt pluggen nem, og du opnår derfor nemt nydelse med denne butt plug.

Butt pluggen er udformet med en buet ende, der stimulerer områderne i og omkring din anus. Denne butt plug er ideel til nybegynderen, der endnu ikke er bekendt med anal stimulation. Butt pluggen måler nemlig kun 11 cm, hvoraf 7 cm kan indføres i anus. For enden af pluggen sidder et hjerteformet håndtag, der bidrager til, at du nemt kan anvende pluggen. Samtidig fungerer det som en stopklod, så butt pluggen ikke glider længere op, end det er meningen.

Egenskaber ved OhMiBod Lovelife Dare Curved Pleasure Butt Plug:

 • Lavet i medicinsk silikone
 • Vandtæt
 • 11 cm lang (7 cm indføres)
 • Diameter på 2,5 cm på det bredeste stykke
 • Hjerteformet håndtag, der hjælper dig til nemt at anvende butt pluggen

OhMiBod Lovelife Explore Pleasure Butt Plug

 

OhMiBod Lovelife Explore Pleasure Butt Plug

Tjek Prisen Her

Lovelife Explore Pleasure Butt Plug er en analplug, der stimulerer dine følsomme områder i anus. Denne butt plug er rigtig god til nybegyndere, da den ikke er særligt stor sammenlignet med andre butt plugs på markedet. Analpluggen måler 9 cm, hvoraf 6 cm kan indføres.

For enden af butt pluggen sidder et hjerteformet håndtag, der fungerer som både håndtag og stopklods, så du nemt kan indføre butt pluggen i anus og ligeså nemt trække den ud igen. Du kan derfor roligt slappe af og føle dig tryg, når du anvender denne butt plug. Butt pluggen har en rund spids, der gør den nem at indføre. Samtidig er den runde spids med til at stimulere dig analt og give dig en behagelig oplevelse under brug.

Egenskaber ved OhMiBod Lovelife Explore Pleasure Butt Plug:

 • Lavet i medicinsk silikone
 • Vandtæt
 • 9 cm lang (6 cm indføres)
 • Diameter på 2,5 cm på det bredeste stykke
 • Hjerteformet håndtag, der sikrer nem anvendelse og fungerer som stopklods

OhMiBod Club Vibe 3.OH Hero Vibrerende Butt Plug

 

OhMiBod Club Vibe 3.OH Hero Vibrerende Butt Plug

Tjek Prisen Her

Club Vibe 3.OH Hero Vibrerende Butt Plug er en genopladelig butt plug med indbygget vibrator, der kan give dig en rigtig fræk og dejlig oplevelse. Butt pluggen styres ved hjælp af en fjernbetjening, som du eventuelt kan overlade til din partner. Dermed overlader du kontrollen over din nydelse og skal blot slappe af.

Butt pluggen kan indstilles til at stimulere dig på tre forskellige måder, nemlig Tease, Groove og Club Mode. I Groove Mode finder du 5 forskellige vibrationer. I Tease Mode kan du eller din partner selv styre intensiteten af vibrationerne ved hjælp af fjernbetjeningen. Endelig kan du i Club Mode indstille pluggen til at vibrere i takt til musik eller stemmer, der opfanges via mikrofonen i fjernbetjeningen.

Egenskaber ved OhMiBod Club Vibe 3.OH Vibrerende Butt Plug:

 • Lavet i medicinsk silikone og ABS-plast
 • Genopladelig
 • Lavt lydniveau
 • 5 vibrationsniveauer
 • Virker ved op til 6 meters rækkevidde mellem butt plug og fjernbetjening

 


OhMiBod penisring

En penisring er et sexlegetøj, hvis primære formål er at forlængere mandens erektion og udskyde hans orgasme. Den påføres på penis ved roden, hvorfra den delvist lukker for blodgennemstrømningen til penis. Nogle penisringe fås desuden med indbygget vibrator, hvilket kan være med til at gøre nydelsen i soveværelset endnu større for både dig og din partner. Her får du vores bedste bud på en god penisring:

 

OhMiBod LoveLife Share Luksus Penisring Med Vibrator

OhMiBod LoveLife Share Luksus Penisring Med Vibrator

Tjek Prisen Her

LoveLife Share Luksus Penisring Med Vibrator er en prisvindende penisring, der nemt hjælper dig og din partner til at opnå større nydelse under sex. Penisringen bidrager nemlig til, at hans erektion holder længere, samtidig med at den indbyggede vibrator stimulerer hendes klitoris. Sammen opnår I endnu større nydelse end tidligere.

Penisringen har 7 forskellige vibrationsprogrammer. Du kan nemt skifte imellem dem og finde et program, der fungerer for dig og din partner. Penisringen er desuden lydsvag, så du skal ikke bekymre dig om at blive forstyrret af dens lyd, mens I er i gang i soveværelset. Penisringen er genopladelig, og den lades op ved hjælp af det medfølgende USB-kabel.

Egenskaber ved OhMIBod LoveLife Share Luksus Penisring Med Vibrator:

 • Lavet i kropsvenlig silikone
 • Måler 6,5 x 2,5 x 6,5 cm
 • Genopladelig
 • 2,5 timers ladetid
 • Op til 1 times brugstid
 • 7 vibrationsniveauer
 • Lydsvag
 • Én knap

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here