Ny samarbejdspartner hos Eroti.dk

112

Hos eroti.dk leder vi hele tiden efter nye samarbejdspartnere og da vi kiggede på udvalget af sexlegetøj og frækt lingeri hos belugi.dk blev vi meget overrasket. Vi havde surfet rundt på nettet for at se, om der var nogle interessante udbydere af sexlegetøj, som vi endnu ikke havde som samarbejdspartnere hos Eroti.dk.

Vi noterede os, at belugi.dk reklamerer med, at de er kåret til Danmarks Billigste Sexshop. Og hos eroti.dk sammenlignede vi nogle priser, for at se om den påstand holdt stik. Vi kunne godt se, at Belugi.dk er rigtig konkurrencedygtige og med et enormt udvalg af sexlegetøj og frækt lingeri.

Vi tog derfor kontakt til www.belugi.dk og fik os en længere samtale om et eventuelt samarbejde til gavn for brugerne af eroti.dk. Direktør Mik Oddershede fra Belugi foreslog, at eroti.dk kunne linke til Belugi, når det er relevant for deres læsere. Hvis du f.eks. sidder og læser en anmeldelse af et specifikt produkt, er det naturligvis relevant, at du med et klik kan købe produktet. Og helst i den sexshop hvor det er billigst!

Vi kiggede også lidt på udvalget hos Belugi.dk. Og der blev vi meget positivt overraskede. Først og fremmest har de alle de store mærker som f.eks. LELO, Satisfyer, Fun Factory, Fifty Shades of Grey og Pjur. Faktisk fortale Mik Oddershede, at de har 170 mærker, og at de som hovedregel køber alle nye varer hjem fra disse mærker. ”Vi sælger rigtigt meget til let bondage, leg og pirring – og selvfølgelig rigtig meget Fifty Shades of Grey”, ”men også meget lingeri”, fortalte Mik Oddershede. Derudover har de rigtig mange sexdukker og masturbatorer til mænd. ”Og naturligvis har vi lige præcis den dildo, vibrator og glidecreme, der passer til enhver kvinde – så der er noget for alle”, fortalte Mik Oddershede.

Hos eroti.dk er vi derfor glade for og stolte af, at vi har indgået et samarbejde med belugi.dk til gavn for vores brugere. Vi ser frem til at test og anmelde en masse produkter fra belugi.dk og så håber vi, at I som brugere vil overveje at foretage jeres næste handel af sexlegetøj eller frækt lingeri hos belugi.dk – vi kan i hver fald garantere for, at de er meget konkurrencedygtige på pris og så har de et kæmpe udvalg. Derudover er det nogle rigtigt kompetente, søde og behagelige mennesker, der arbejder hos belugi.dk.

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here