Ny dokumentarserie søger medvirkende!

58

Er du træt af sumfundets sociale normer når det kommer til kvinder og sex?
Ny dokumentarserie søger medvirkende!

 

Koncern TV- og Filmproduktion udvikler lige nu et nyt tv-program om kvinders seksualitet. Vi søger unge kvinder der ser det som en naturlighed at dyrke deres seksualitet. KKvinder som er trætte af at ligge under for snævre seksualnormer, der dikterer hvordan man skal se ud og opfører sig for at blive taget alvorligt som kvinde. Kvinder der elsker sex og ikke gider at skamme sig over deres begær og som følger sine lyster.

 

Kan du spejle dig i ovenstående og har du lyst til at høre mere om projektet, så skriv gerne en mail til på peri@koncern.dk

 

De bedste hilsner Pernille, Koncern TV.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here