Mystim – Her er de bedste elektro sex produkter fra det kendte mærke

64

Hvad er elektro sex? Tænker du måske. Elektro sex kaldes også e-sex, e-stim (elektro stimulering) og så videre. Det går i al sin enkelthed ud på at stimulere sig selv og hinanden med elektriske impulser, hvilket kan være en pirrende oplevelse.

Mystim er et tysk kvalitetsmærke indenfor sexlegetøj til både alene leg og leg i parforholdet. Noget af det de er kendt for, er deres udstyr til elektro sexleg.

Prøv det af – måske bliver du helt elektrisk.

 


Mystim Tension Lover Digital Elektro Sex Apparat

Tjek Prisen Her

Mystim Tension Lover er det perfekte startsted for dig, som har lyst til at eksperimentere med elektro sex. Den udsender blide og bløde elektriske impulser, som pirrer og stimulerer de fleste områder af din eller din partners krop.

Impulserne føles som en mellemting mellem varme vibrationer og en elektrisk summen i huden.

Tension Lover har to udgange/kanaler, så du kan sætte flere elektroder til på samme tid. De to drejejul styrer hvor kraftige de elektriske impulser er. De lyserøde knapper bruges til at styre hvilken rytme, der skal pulseres i (kaldet ”mode”), og i hvor lang tid (kaldet ”time”), styre rækkevidden (”width”), og hastigheden (”rate”) af de impulser apparatet sender af sted.

De medfølgende elektroder kan bruges mindst 10 gange, blot du husker at tørre dem af med en fugtig klud efter hver brug. Du kan med fordel bruge den klæbende gel som købes separat for at forlænge elektronernes levetid.

 


Vær opmærksom på stikket

Ønsker du at benytte tilbehør fra andre producenter til dette elektro apparat, skal du lægge mærke til hvilket stik tilbehøret kommer med. Til Mystim Tension Lover kan du bruge tilbehør med rundstik, og de medfølgende tilslutingsledninger muliggør at bruge tilbehør med 2 mm hun-stik.

Husk altid at gå stille frem da Tension Lover kan udgive meget stærke elektriske impulser.

Mystim Tension Lover pakken består af en opbevaringskuffert, som indeholder:

 • Digitalt elektro apparat med to udgange, som passer til rund-stik
 • 4 elektro pads, med 2 mm hun-stik udgang
 • 2 tilslutningsledninger; rund-stik og 2 mm han-stik
 • 1 9V batteri
 • Brugervejledning på engelsk, tysk, fransk og spansk.

 

Mystim Pure Vibes Analog Elektro Sex Apparat

Tjek Prisen Her

Mystim Pure Vibes er den analoge pendant til Tension Lover. Begge standardapparater er nemme at bruge, men er du helt novice, kan du med fordel starte med Pure Vibes.

Pure Vibes har mange af de samme funktioner som Tension Lover. Den største forskel er, at Pure Vibes er et analogt apparat, hvorimod Tension Lover er digitalt.

Du kan også benytte 3. parts tilbehør til Mystim Pure Vibes, så længe du sikrer dig, at tilbehøret har de rette stik. Eller at tilbehøret kan konverteres ved hjælp af ”Adapter Mystim”. Det meste elektro sex legetøj vil have påskrift om, hvilke elektro sex apparater de passer til.

Mystim Pure Vibes pakken består af en opbevaringskuffert, som indeholder:

 • Analog elektro apparat med to udgange, som passer til rund-stik
 • 4 elektro pads, med 2 mm hun-stik udgang
 • 2 x tilslutningsledninger; rund-stik og 2 mm han-stik
 • 1 9V batteri
 • Brugervejledning på engelsk, tysk, fransk og spansk

 


Mystim elektro sexlegetøj

Med i ovenstående pakker får du alt, hvad du behøver for at komme i gang. Men du kan også vælge at udvide med nogle af de mange ekstra tilbehørsprodukter, som passer til både Pure Vibes og Tension Lover. Tilbehøret kan ikke stå alene. Du skal med andre ord bruge enten et Tension Lover eller et Pure Vibes apparat, for at kunne benytte nedenstående tilbehør (sælges separat).

 

Mystim Magic Gloves

Tjek Prisen Her

Som navnet antyder, er dette elektro handsker til brug med et elektro sex apparat. Handskerne bruges til at give hinanden stimulerende massage og berøringer overalt på kroppen.

Pakken indeholder:

 • 1 par elektro handsker
 • 5 par isolerende vinylhandsker – disse bæres under elektro handskerne, så dine hænder isoleres mod strømmen
 • 1 adapter der passer til 2 mm stik

 

Mystim Charming Chuck

Tjek Prisen Her

Elastiske elektro bælter til penis. De sættes rundt om penis, penisglans eller kuglerne, som så stimuleres med elektriske impulser. Charming Chuck er elastiske og justerbare, og kan justeres fra ganske lille og op til en omkreds på 40 cm. Betjeningen er nem (og effekten stor) så gå forsigtigt frem og få en unik oplevelse.

Pakken indeholder:

 • 2 stk bælter som sættes til 2 mm hun-stik på dit elektro sex apparat.

 

 

 

 

Mystim Barry Bite

Tjek Prisen Her

Elektro Klemmer kan sættes til brystvorter, skamlæber eller andre steder, hvor du ønsker elektrisk stimulans. Der er ikke nogen forbindelse mellem klemmerne, og du kan derfor fint bruge begge klemmer på samme tid. Gå forsigtigt frem, da de kan udlede stærke elektriske impulser.

Pakken indeholder:

 • 2 stk klemmer som sættes til rundstik i dit elektro sex apparat.

 

 

Mystim Rodeo Robin

Tjek Prisen Her

Elektro Penisringe består af 2 styks gummiringe, der kan justeres i størrelsen med en plastikklemme. Penisringene kan hver især justeres op til en omkreds på 37 cm. Brug begge på samme tid, eller nøjes med en enkelt og få en pirrende oplevelse.

Der medfølger en ledning med to udgange, og du vælger selv om du vil tilslutte begge udgange til kun den ene ring, eller en til hver ring. Dermed får du stor variation i hvordan du stimuleres.

Pakken indeholder:

 • 2 stk justerbare penisringe i gummi.
 • 1 stk ledning med 2 stk udgange til forbindelse til dit elektro apparat.

 

Mystim Elektroder Selvklæbende 4 stk

Tjek Prisen Her

Ekstra elektroder svarende til de elektroder der medfølger til henholdsvis Mystim Tension Lover og Mystim Pure Vibes elektro sex apparater. Hver elektrode kan bruges ca. 10 gange, når blot du husker at rengøre elektroden efter brug med en fugtig klud. Er klæbeevnen ved at forsvinde, kan du udvide elektrodernes levetid med Mystim selvklæbende gel til elektroder, som købes separat.

Pakken indeholder:

 • 4 stk selvklæbende elektroder.

 

Mystim Slim Finn Elektro Urinrørs Pen

Tjek Prisen Her

Mystims mindste urinrørsdilator. Slim Finn er 15 cm lang og 0,6 cm i diameter, og indføres i urinrøret, hvorefter du slutter det til dit elektro sex apparat for en intens oplevelse i særklasse.

Da Slim Finn er i håndpoleret medicinsk aluminium, kan du ydermere eksperimentere med temperaturer ved enten at lægge den i køleskabet eller på radiatoren inden indførelse.

Pakken indeholder:

 • 1 stk Slim Finn urinrørsdilator med rundstik

 

Mystim Pubic Enemy No. 2

Tjek Prisen Her

Dette elektro kyskhedsbælte til penis bringer dominansleg og elektro sex sammen i en højere enhed. Kyskhedsbæltet holder penis indespærret, så længe nøglebæreren ønsker det. Elektroimpulser kan sendes langs de strømførende overflader, eller I kan vælge ydermere at benytte den medfølgende urinrørsdilator for en pikant tvist, der får dig i stødet.

Pakken indeholder:

 • 1 kyskhedsbælte til penis
 • 1 justerbart bagstykke
 • 1 låsestykke
 • 3 spacere
 • 10 navneskilte
 • 1 hængelås i metal – medfølgende to nøgler
 • 5 engangshængelåse af plast
 • 2 prøver på glidecreme
 • 1 opbevaringsæske

 

Mystim Pure Pete

Tjek Prisen Her

Denne elektro glansring er lavet i medicinsk silikone, og er til dig, der ønsker ekstra stimulans på penishovedet. Den strømledende silikone Pure Pete er lavet af, giver en helt unik følelse, når de elektriske impulser rammer din glans. Ringen kan indstilles i størrelsen, så den passer perfekt til netop dig.

Pakken indeholder:

 • 1 Pure Pete Elektro Glansring
 • 1 elektrodekabel til Mystim elektro apparater
 • 1 opbevaringsæske

 

Mystim Booty Garland

Tjek Prisen Her

Analkæden i str small er en 30 cm lang analkæde med 4 kugler på hver 3 cm i diameter. Booty Garland skal tilsluttes et elektro sex apparat som Tension Lover, Pure Vibes eller den trådløse Mystim Cluster Buster, som alle sælges separat.

Pakken indeholder:

 • 1 Booty Garland analkæde i medicinsk silikone med 2mm bipolar stik.

 

Mystim Don Juan Elektro Vaginal og Anal Probe

Tjek Prisen Her

Denne stimulator er lavet til brug i anus eller vagina. Den tilsluttes til dit elektro apparat, og giver dig sensuel og intens elektrisk stimulans. Don Juan er udformet i plast og stål, og de to stålområder på Don Juan skal røre ved din krop, for at stimulansen kan overføres til dig.

Pakken indeholder:

 • 1 Don Juan electro vaginal og anal probe med 2mm hunstik

 

Mystim Little John

Tjek Prisen Her

Elektro Analplug fremstillet i håndpoleret aluminium. Little John har en sort markering, som afgrænser plus og minus delen på pluggen. For at du kan mærke de elektriske impulser, skal både plus og minus røre din krop. Det vil sige både delen over og delen under den sorte markering skal være i kontakt med din krop, før du kan mærke noget. Gå forsigtigt frem, for Little John kan afgive stærke impulser.

Pakken indeholder:

 • 1 Little John med rundstik.

 

Mystim Jane Wonda

Tjek Prisen Her

Dobbelt Elektro Bækkenbundskugle fremstillet i medicinsk silikone. Brug den til at opnå dybere orgasmer samt til at træne dit bækkenbund med den indbyggede EMS (Elektrisk Muskel Stimulation) træning. En stærk bækkenbund afhjælper og forebygger ikke bare inkontinens, men giver også stærkere orgasmer.

Pakken indeholder:

 • 1 Jane Wonda Dobbelt Elektro Bækkenbundskugle i medicinsk silikone med 2 mm bipolar stik.

 

Mystim Cluster Buster

Tjek Prisen Her

Her er tale om et E-stim sæt, som frigør dig fra begrænsningerne af dit standard elektro apparat. Cluster Buster er ikke begrænset af antallet af porte og udgange på dit elektro apparat, da den er trådløs, og kan sættes til en helt klynge af sexlegetøj, hvis det er det, du ønsker. Du kan tilkøbe ekstra Sultry Sub modtager enheder og udvide legen i det uendelige.

Pakken indeholder:

 • 1 Cluster Buster strømboks med fjernbetjening.
 • 1 Sultry Sub modtager enhed.
 • 1 kabel til brug mellem modtager og sexlegetøjet.
 • 1 bi-polar elektro pad.
 • 1 dobbelt USB laderkabel til fjernbetjening of modtager.

 

Mystim Othello Oval

Tjek Prisen Her

Elektro Dildo udført i poleret aluminium. Det giver mulighed for at køle eller opvarme Othello Oval inden brug, som giver en ekstra dimension til legen. Den sættes til dit elektro apparat og kan give meget kraftige elektriske impulser. Gå derfor forsigtigt frem med Othello. Du vil opdage en sort markering mellem de to ovaler på dildoen; disse markerer overgangen fra plus- til minusdelen på dildoen. For at kunne mærke de elektriske impulser, skal begge dele være i kontakt med din krop.

Pakken indeholder:

 • 1 Othello Oval elektro dildo med rundstik.

 


Mystim Tilbehør

Mystim Selvklæbende Gel til Elektroder forbedrer forbindelsen mellem elektroderne og kroppen, og sørger for den optimale oplevelse med elektroderne. Gelen forlænger levetiden på dine elektroder, som dermed kan bruges op til 10 gange, hvis du husker at rengøre elektroderne med en fugtig klud efter hver brug. Tuben indeholder 50 ml gel.

Tjek Prisen Her

Mystim Kabel 160cm er ekstra lange og robuste kabler til dit elektro sex apparat. Brug dem til at udvidde rækkevidden. Der er 2 stk kabler i pakken.

 

Tjek Prisen Her

Adapter Mystim laver et rundstik om til et 2 mm hunstik. En adapter til hvis stikket på dit sexlegetøj ikke passer i eksisterende udgange på dit elektro sex apparat.

Tjek Prisen Her

 


Enkeltstående e-stim sexlegetøj

Mystim og andre producenter har dog også legetøj, som ikke er afhængige af et separat elektro sex apparat. Disse kan bruges på egen hånd, og kan være en udmærket indgang til elektro sex, hvis du er i tvivl, om det er noget for dig.

 

Mystim Sizzling Simon E-Stim Vibrator

Tjek Prisen Her

Mystim Sizzling Simon er et enkeltstående e-stim apparat. Med Sizzling Simon skal du altså ikke bruge et separat elektro apparat også. Simon har både vibrationer og e-stimulering. Du styrer dermed selv, om du vil bruge den som almindelig vibrator, som e-stim apparat, eller om du vil kombinere de to til en lækker og intens oplevelse.

Vibratordelen har 8 forskellige vibrationsmønstre, og 5 forskellige intensitetsniveauer. E-stim delen har 5 forskellige programmer og hele 10 forskellige intensitetsniveauer.

Oveni dette får du med Sizzling Simon også et bækkenbundstræningsprogram. Og så oplades den nemt med det magnetiske ladekabel.

Pakken indeholder:

 • 1 Sizzling Simon e-stim vibrator.
 • 1 magnetisk ladekabel.
 • 1 opbevaringstaske.

 

Kink The Stinger Elektro Stav

Tjek Prisen Her

Kink The Stinger er en elektro stav, der sætter gang i din elektrosex og dominansleg. Du bruger Kink The Stinger til at pirre og straffe din parnter. Både lyd og visuelt indtryk er på pletten med en synlig gnist og den helt rigtige lyd.

Kink giver en kildrende fornemmelse og mild til medium smerte – alt efter hvor den bruges og din smertegrænse. Har din partner været en slem, slem dreng? Giv ham den behandling han har fortjent med Kink The Stinger.

Stødet opstår ved at skabe en elektrisk ladning mellem de to poler i enden. Den er sikker at bruge, og er også god til nybegyndere indenfor elektrosex og dominans.

Hold den væk fra vand og undlad at bruge den på gravide, personer med hjerteproblemer, eller lignende alvorlige sygdomme, og brug den ikke ved hudlidelser.

Bruger 2 x AA-batterier (medfølger ikke).

Pakken indeholder:

 • 1 Kink The Stinger elektro stav

 

ElectraStim Jack Socket Electro Stroker

Tjek Prisen Her

Den prisvindende ElectraStim Jack Socket er et elektro masturberingsapparat, som giver dig de kraftigste orgasmer, du nogensinde har oplevet, og bliver din foretrukne onanipartner.

Jack Socket stimulerer dine nervebaner, så musklerne trækker sig sammen. Så intens en stimulering kan være smertefuld og pirrende på samme tid, uanset om du bruger Jack Socket alene eller sammen med en partner. Du kan ydermere klemme om den for en mere intens oplevelse.

Inderdelen er lavet, så det føles blødt og naturligt i Fanta Flesh. Jack Socket er åben i begge ender, så du kan blive stimuleret langs hele skaftet. Yderdelen er lavet i medicinsk silikone.

Jack Socket skal sættes til et elektro sex apparat som for eksempel Mystim Pure Vibes eller Tension Lover.

Den vandt prisen for det mest innovative, nye produkt ved ETO Awards i 2016.

Pakken indeholder:

 • 1 ElectraStim Jack Socket
 • ElectraStim Conductive Gel 60 ml
 • Electratim vandbaseret glidecreme 7,5 ml.

 

Mystim Electric Eric E-Stim Vibrator

Tjek Prisen Her

Electric Eric var den første dildo vibrator, som også havde e-stimulering for endnu større nydelse.  Kombinationen af de to former for stimulering var ukendt på markedet da Electric Eric blev lanceret, og det resulterede i en Erotixxx Award for det mest innovative produkt i 2014.

Du vælger selv, om du vil benytte den som en klassisk vibrator, som e-stim apparat, eller om du vil kombinere de to typer impulser for en helt unik oplevelse.

Vibratordelen har 8 forskellige vibrationsmønstre og 5 intensitetsniveauer. E-stim delen har 5 forskellige programmer og 10 intensitetsniveauer. Der er derfor rig mulighed for at få en helt særlig oplevelse hver gang. Derudover er der et program til bækkenbundstræning.

Electric Eric er vandtæt og genopladelig.

Pakken indeholder:

 • 1 Mystim Electric Eric e-stim vibrator
 • Opbevaringstaske
 • Magnetisk USB lade-kabel
 • Prøver på glidecreme og elektro-gel.

 

Mystim Twisting Tom Elektro sex Prostata Stimulator

Tjek Prisen Her

Mystim Twisting Tom er en elektro sex prostata stimulator til dig, der gerne vil have elektrisk stimulation i anus. Twisting Tom skal derfor sættes til et elektro sex apparat for at udleve sit fulde potentiale.

Twisting Toms udformning og det hårde indre giver dig den nødvendige faste og effektive stimulation af prostata, du skal bruge for at opnå prostata orgasmer. Den bløde overflade i medicinsk silikone gør Twisting Tom blød og glidende at indføre. Husk dog at bruge en vandbaseret anal glidecreme, for kroppen danner ikke selv glidemidler i anus. Desuden forstærkes din oplevelse med glidecreme.

Mystim har designet Twisting Tom ud fra deres Flex & Stay princip, som gør, at du kan bøje og forme Twisting Tom til den form, du ønsker. Det vil sige, at du kan skræddersy din oplevelse og få Twisting Tom til at passe til netop din unikke anatomi. Den er desuden udstyret med en stopper, så den bliver, hvor den skal. Stopperen masserer, og stimulerer samtidigt dit mellemkød.

Twisting Tom passer både til Pure Vibes og Tension Lover.

Pakken indeholder:

 • 1 Mystim Twisting Tom elektro sex prostata stimulator i medicinsk silikone.

 

Kinklab Neon Wand Elektro sex Violet Wand Kit

Tjek Prisen Her

Neon Wand fra Kinklab er en elektro sex stav med forskellige hoveder til pirrende fetish lege.

Med Neon Wand skabes en elektrisk afladning hen over din hud. Den justeres trinløst fra blid til en langt mere intensiv og varm oplevelse. De 4 medfølgende hoveder giver alle en forskellig oplevelse og stimulering. Du kan desuden vælge, om din Wand skal lyse lilla eller rødligt ved brug.

Et kompakt lille sæt der er nem at bruge selv for nybegyndere indenfor elektro sex. Den trinløse justering gør det meget nemt at finde et niveau, der passer netop dig og din partner.

Vil du øge intensiteten kan du smøre kroppen ind i massageolie, inden du bruger Neon Wand på den. Og det er jo altid lækkert med en god massage.

Neon Wand bør ikke bruges, hvis du eller din partner har pacemaker eller andre metal elementer i kroppen.

Pakken indeholder:

 • 1 Klinklab Neon Wand i plast og glas.
 • 4 hoveder – deriblandt Violet Wand hoved.

 

Nalone Electro Wand Massager Vibrator

Tjek Prisen Her

Nalone Electro Wand Massager Vibrator er en lækker vibrator med en elektrisk hemmelighed. Vibratordelen har to motorer fordelt på skaft og hoved til lækker vibrerende stimulering af klitoris. Derudover gemmer den på  Electro Magnetic Pulse-teknologi, hvor mikro strømstød vil pirre din hud.

Skaft og hoved har begge 7 vibrationsmønstre.  Electro Magnetic Pulse-teknologien har 3 intensitetsniveauer. Du kan nyde dem hver for sig eller alle 3 samtidigt. Silikonen den er lavet af, er silkeblød. Nalone Electro Wand er desuden vandtæt, lydsvag og genopladelig, og er dermed den perfekte partner til din nydelsestid.

Pakken indeholder:

 • 1 Nalone Electro Wand Massager Vibrator fremstillet i ABS og silikone.
 • USB-kabel til opladning.

 


En afsluttende bemærkning

Med elektro sex opfordrer vi til at udvise rettidig omhu og gå forsigtigt til værks. Noget af dette legetøj kan afgive forholdsvist kraftige elektriske impulser, og det kan være yderst smertefuldt, hvis du ikke følger brugsvejledningen. Kan du ikke mærke stimulans fra lave indstillinger så tjek, at udstyret sidder som det skal, at du har både plus og minus delen siddende korrekt og så videre.

Det frarådes personer med pacemaker eller andre hjerteproblemer at eksperimentere med elektro sex uden forudgående medicinsk rådgivning og godkendelse af din læge. Elektrosex frarådes ligeledes gravide.

Sørg desuden altid for at rengøre legetøjet efter anvisningerne i brugsmanualen efter brug. Det forlænger levetiden, og forebygger hudirritation.

Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here