Hvis du gerne vil købe My Size kondomer, så skal du tage et kig på nedenstående forhandlere:

 

 

Når man har sex skal det selvfølgelig føles godt. Det skal være behageligt og nydelsesfuldt. Det går ikke, at der er faktorer der gør, at man ikke kan slappe af. I så fald skal man i hvert fald identificere disse faktorer således, at man kan slappe mere af. En ting, der kan gøre, at det kan være svært at slappe af er, at man har fået et kondom på i forkert størrelse. Det kan hurtigt gøre, at man ikke kan slappe så meget af. Og for den anden part i sexakten er det også tydeligt. For hvis den ene ikke kan slappe af, så vil det også være meget svært for den anden. Derfor er det bedre, at man sørger for at have nogle my size kondomer, som helt sikkert passer så godt, at man ikke kommer i problemer når det kommer til størrelsen.

My size kondomer i syv størrelser

Når du finder nogle helt almindelige kondomer online vil du formentligt først se de helt almindelige. Den helt almindelige standardstørrelse passer da også de fleste. Derfor vælger man at producere flest af dem. Dog kan det også være, at man har en meget lille eller en meget stor penis. Er det tilfældet siger det sig selv, at man ikke blot kan købe en pakke med standard størrelse kondomer. Her skal man ud i nogle særlige kondomer. Det at finde nogle kondomer i den rette størrelse har my size kondomer gjort meget nemmere. Det er nemlig et brand, som har stor respekt for, at mænd ser forskellige ud. De ved, at det er bedst hvis man har et kondom på der passer perfekt. Både hvis kondomet er lidt for stort og lidt for lille kan det være til stor gene. Derfor er det altid bedre, at man finder sin størrelse og på den måde får de rette kondomer.

Med my size kondomer kan du være sikker på, at du finder nogle, som du kan tage på og nyde at have på. Mange, der har prøvet denne type af kondomer siger faktisk, at de efterfølgende har glemt, at de havde kondom på. Det skyldes, at det sidder så godt. Grunden til, at rigtig mange mænd ikke kan lide at have kondom på er faktisk blot, at de aldrig har oplevet at have et kondom på der passede perfekt. Netop derfor er det godt at købe my size kondomer. De har gjort, at langt flere rent faktisk bruger kondom. Det er med til at gøre, at man undgår langt flere former for seksuelt overførte sygdomme. Det gør også, at man undgår at få børn hvis ikke man ønsker det.

Du finder selv størrelse på my size kondomer

Hvis du hører om my size kondomer kan det være, at du straks ligner et spørgsmålstegn. Du får at vide, at der findes syv forskellige størrelser på de givne kondomer. Dernæst står du og overvejer hvilken størrelse du mon er. Det kan være næsten umuligt at beslutte sig for uden videre. Alle kender nogenlunde deres størrelse i forhold til andre mænd. Det gør det dog ikke nødvendigvis nemmere at bestemme, hvorvidt man er en 1, 2, 3, 4, 5, 6 eller 7. Der er dog en meget simpel måde, hvorpå man kan finde ud af hvilken størrelse man er. Man kan nemlig blot hive målebåndet frem.

De fleste fyre kender længden på deres penis. Man er ikke ret gammel før man finder et målebånd frem og måler sin penis. Det er en interessant ting at vide, hvorfor det er noget man kan være meget optaget af. Det er dog slet ikke sikkert, at man som voksen kan huske hvor stor ens penis er. Derfor handler det blot om at finde et målebånd. Når man har et tal kan man kigge på pakken med my size kondomer. Her vil der nemlig stå nogle forskellige størrelsesintervaller. Så kan man ud fra denne oversigt se, hvor man selv placerer sig.

Giv My size kondomer i gave

Har man en kæreste, der brokker sig over, at han ikke kan lide at bruge kondom, så kan man tage sagen i egen hånd. For man kan vælge at give ham nogle my size kondomer. Det kræver selvfølgelig, at man kender hans størrelse. Men det kan man sagtens finde ud af. Man kan blot gøre det til en del af et forspil at måle hans penis.

Dernæst kan man gå online og bestille de my size kondomer der passer til ham. På den måde er der ingen undskyldning. Især hvis han tidligere har sagt, at kondomer altid er for store eller klemmer for meget. Hvis størrelsen på de rigtige my size kondomer er den rette, bør han nærmest ikke kunne mærke kondomet når det er på. De fleste my size kondomer er lavet af latex og har naturligvis en meget høj kvalitet.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here