Undertøj fra Marlies Dekkers – føl dig fræk i hverdagen

40

Undertøj og lingeri er noget, de færreste kan få for meget af. Det hjælper på selvtilliden, det hjælper os med at føle os frække, og det hjælper med at gøre en kedelig grå onsdag aften lidt mere sexet end de andre. Det er noget vi alle bruger, og det er noget vi alle er vilde med at trække i – om end det er til ære for en særlig udkåren eller blot for vores egen skyld og vores egen selvsikkerhed.

Lingeri kommer i mange forskellige farver og former, og der findes tonsvis af forskellige slags – hvis du ville, kunne du få lingeri til enhver lejlighed og stadig have noget i overskud – det er dog alt for dyrt og også en smule unødvendigt.

Mængden af lingeri kan derfor godt være en anelse uoverskueligt, netop fordi der skal være noget til enhver smag og enhver lejlighed. Derfor kan det være rart at få et lille udvalg, der peger en i en særlig retning – og det får du her. Her er nemlig et lille udvalg af lingeri, der alt sammen har det tilfælles at det er fyldt med remme og det er frækt.

MARLIES DEKKERS PARIS PUSH-UP BH RØD

Marlie dekkers paris push up bra red

Tjek prisen her →

 

Marlies dekkers paris push-up bh er en lækker push-up bh i rød, der får dig til at føle dig både fræk og sexet om end der er nogen, der skal se dig i den, eller om det blot er til egen fornøjelse.

Marlies dekkers bh’en har skulderstropper, der kan reguleres og en lukning bag på. Den er super komfortabel og smuk at se på.

Push-up effekten kommer fra de vatterede skåle, og komplimenteres af det smukke design, der dannes af remmene, der krydser over brystet.

Marlies Dekkers Bh’en er fremstillet i 90% polymid og 10% elastan, og er egnet til alle, der vil bære en sexet hemmelighed under tøjet.

Bh’en er desuden en del af Marlies dekkers outline online, så du kan købe den på nettet og prøve den i trygheden af dit eget hjem, fremfor i et prøverum i en butik, hvor du skal bestemme dig nu og her. Du har et helt års returret, og hvis du køber for mere end 250 kr., så får du endda gratis fragt.

Hvis du er heldig, kan du fange bh’en ved et af Marlies Dekkers udsalg og spare, så du kan købe endnu mere lingeri, der kan styrke din selvtillid.

Fordele

·       Marlies dekkers paris push-up bh i rød fås i et stort udvalg af størrelser efter både kopstørrelse og omkreds.

·       Marlies dekkers paris push-up bh i rød har justerbare stropper, så den passer til alle størrelser.

Ulemper

·       Marlies dekkers paris push-up bh i rød kan udelukkende købes via nethandel – bh’en kan altså ikke prøves på før køb.

·       Farven på Marlies dekkers paris push-up bh i rød gør, at den ikke kan bruges under alle slags toppe.

 

MARLIES DEKKERS LEADING STRINGS BH SORT

Marlie dekkers leading stripes black

Tjek prisen her →

 

Marlies Dekkers Leading Strings bh i sort er en lækker balcony bh, der giver dig et ekstra selvtillidsboost, når du tager tøjet af.

Marlies Dekkers Bh’en er elegant, sexet og fræk grundet den sorte farve, det skinnende materiale og de smukker bindinger, der pryder skålene og skaber et smukt look, der tiltrækker opmærksomheden fra din eneste ene.

Bh’en lukkes bag på og skulderstropperne kan justeres, så den passer langt de fleste kropstyper. Derudover er den vatteret, så dine brystvorter ikke kan ses igennem, og du derfor ikke skal bekymre dig om det, hvis du blot har en tynd t-shirt uden over.

Denne bh er ligeledes en del af Marlies dekkers outline online, så du kan købe den på nettet og prøve den i trygheden af dit eget hjem, fremfor i et prøverum i en butik, hvor du skal bestemme dig nu og her. Du har et helt års returret, og hvis du køber for mere end 250 kr., så får du endda gratis fragt.

Fordele

·       Marlies dekkers paris push-up bh i sort fås i et stort udvalg af størrelser efter både kop og omkreds.

·       Marlies dekkers paris push-up bh i sort har justerbare stropper, så den passer til alle størrelser.

Ulemper

·       Marlies dekkers paris push-up bh kan udelukkende købes via nethandel – bh’en kan altså ikke prøvet på før køb.

·       Materialet, som Marlies dekkers paris push-up bh er fremstillet i er ikke angivet.

MARLIES DEKKERS PARIS SHORTS RØD

Marlie dekkers paris shorts red

Tjek prisen her →

 

Marlies Dekkers Paris Shorts i rød er en lækker trusse, der kan bruges til en rød bh og endda matches med bh’en fra samme serie, så looket bliver endnu mere frækt og sexet. Den røde farve er ekstra sexet, fordi den tit associeres med noget farligt, men samtidig er farven for kærlighed. Hvis du træder frem i dette røde sæt, er du sikret en varm og ønsket reaktion fra din udkårne.

Trussen har brede sider og smukke remme på bagsidens øverste kant, så din eneste ene får et lille smugkig, men du stadig kan bevare hemmeligheden. Det en smuk detalje, der gør trussen ekstra fræk, og får den til at adskille sig fra den normal shorts trusse.

Pasformen er flot og upåklagelig og trussen er behagelig at have på.

Trussen er ligesom bh’erne en del af Marlies dekkers outline online, så du kan købe den på nettet og prøve den i trygheden af dit eget hjem, fremfor i et prøverum i en butik, hvor du skal bestemme dig nu og her. Du har et helt års returret, og hvis du køber for mere end 250 kr., så får du endda gratis fragt.

Fang trussen på et af Marlies Dekkers udsalg, så du kan spare lidt ekstra, og få råd til endnu mere lingeri, der kan få dig til at føle dig sexet med og uden tøj.

Fordele

·       Marlies Dekkers Paris Shorts i rød matcher bh’en fra samme serie i samme farve.

·       Marlies Dekkers Paris Shorts har diskrete, sexede detaljer bag på, der gør trussen ekstra fræk og flot.

·       Marlies Dekkers Paris Shorts fås i flere størrelser, så den passer alle kropstyper.

Ulemper

·       Marlies Dekkers Paris Shorts kan udelukkende købes via nethandel – trussen kan altså ikke prøves på før køb.

·       Materialet, som Marlies Dekkers Paris Shorts er fremstillet i, er ikke angivet.

 

MARLIES DEKKERS PARIS SHORTS SORT

Marlie dekkers paris shorts black

Tjek prisen her →

 

Marlies Dekkers Paris Shorts i sort er endnu en trusse, der vil få dig til at føle dig sexet. Hvis ikke den røde farver er det, der klæder dig bedst, så er dette trussen for dig. Sort er en klassisk farve, og får dig til at se sofistikeret ud, samtidig med den er alsidig på den måde, at den passe til enhver af dine sorte bh’er – her er den ovenstående fra samme serie selvfølgelig inkluderet.

Trussen er den samme som ovenstående blot i en anden farve, hvilket betyder at siderne ligeledes er brede, og den har den samme detalje med remmene på bagsiden af trussens øverste kant.

Pasformen er som sagt flot og upåklagelig, samtidig med at trussen er behagelig at have på.

Denne trusse er ligesom bh’erne og den anden trusse en del af Marlies dekkers outline online, så du kan købe den på nettet og prøve den i trygheden af dit eget hjem, fremfor i et prøverum i en butik, hvor du skal bestemme dig nu og her. Du har et helt års returret, og hvis du køber for mere end 250 kr., så får du endda gratis fragt.

Fordele

·       Marlies Dekkers Paris Shorts i sort Matcher bh’en fra samme serie i samme farve, men kan bruges til bh’er i andre farver også.

·       Marlies Dekkers Paris Shorts har diskrete, sexede detaljer bag på, der gør trussen ekstra fræk og flot, og får den til at adskille sig fra den normale sorte shorts trusse.

·       Marlies Dekkers Paris Shorts fås i flere størrelser, så den passer til alle kropstyper.

Ulemper

·       Marlies Dekkers Paris Shorts kan udelukkende købes via nethandel – trussen kan altså ikke prøves på før køb.

·       Materialet, som Marlies Dekkers Paris Shorts er fremstillet i, er ikke angivet.

 

MARLIES DEKKERS PARIS STRING RØD

Marlie dekkers paris string underwear red

Tjek prisen her →

 

Hvis shorts trussen ikke er noget for dig, er denne Marlies Dekkers Paris String trusse det måske i stedet. Den har ligeledes den smukke røde farve, er vil gøre din udkårne ellevild, samtidig med, at du vil føle dig ekstra fræk i dit lingeri. Match den med bh’en i samme serie og farve, og så har du en sikker og fræk vinder til dit stævnemøde.

Trussen har et flot design bag på, da den er dekoreret med remme, der matcher remmene på bh’en. Det gør trussen ekstra fræk og får den til at adskille sig fra din normale g-streng. Fordelen ved en g-streng er desuden, at den ikke kan ses under et par stramme jeans, hvorimod kanten fra shorts trussen måske har nemmere ved at blive synlig igennem stoffet.

Pasformen er flot og upåklagelig, hvis du er til en g-streng, der sidder lavt på hoften, og den er behagelig at have på.

G-strengen er ligesom bh’erne og shorts trussen en del af Marlies dekkers outline online, så du kan købe den på nettet og prøve den i trygheden af dit eget hjem, fremfor i et prøverum i en butik, hvor du skal bestemme dig nu og her. Du har et helt års returret, og hvis du køber for mere end 250 kr., så får du endda gratis fragt.

Fordele

·       Marlies Dekkers Paris String trusse i rød matcher bh’en fra samme serie i samme farve.

·       Marlies Dekkers Paris String trusse har diskrete, sexede detaljer bag på, der gør den ekstra fræk og flot.

·       Marlies Dekkers Paris String trusse fås i flere størrelser, så den passer alle kropstyper.

·       Da Marlies Dekkers Paris String trusse er en g-streng, kan trussekanten ikke ses under et par stramme jeans.

Ulemper

·       Marlies Dekkers Paris String trusse kan udelukkende købes via nethandel – trussen kan altså ikke prøves på før køb.

·       Materialet, som Marlies Dekkers Paris String trusse er fremstillet i, er ikke angivet.

 

MARLIES DEKKERS PARIS STRING SORT

Marlie dekkers paris strings black underwear

Tjek prisen her →

 

Marlies Dekkers Paris String findes selvfølgelig også i sort, da det igen er en klassisk farve, der passer til bh’er i alle farver, og den røde farve simpelthen ikke passer til alle hudtoner. Derudover er der selvfølgelig også bare nogen, der ikke bryder sig om stærke farver, og i så fald er denne trusse også til dig. Trussen kan som sagt matches med alle bh’er, men ligesom den forrige, passer den perfekt til bh’en fra samme serie, da detaljerne af remme passer sammen.

Trussen har nemlig det samme flotte design bag på, der får den til at adskille sig fra din normale og velkendte sorte g-streng. Remmene gør den ekstra fræk og smuk at se på, så du kan føle dig selvsikker og sexet, når du smider tøjet. Samtidig er g-strengen som sagt optimal under et par stramme jeans, da du ikke kan se trussekanten gennem stoffet.

Denne G-streng er ligesom den anden g-streng, bh’erne og shorts trussen en del af Marlies dekkers outline online, så du kan købe den på nettet og prøve den i trygheden af dit eget hjem, fremfor i et prøverum i en butik, hvor du skal bestemme dig nu og her. Du har et helt års returret, og hvis du køber for mere end 250 kr., så får du endda gratis fragt.

Fanger du trussen ved et af Marlies Dekkers udsalg, så kan du spare en masse på undertøj, så du kan købe endnu mere lingeri, der får dig til at føle dig fræk, sexet og selvsikker.

Fordele

·       Marlies Dekkers Paris String trusse i sort matcher bh’en fra samme serie i samme farve, men kan bruges sammen med bh’er i andre farver også.

·       Marlies Dekkers Paris String i sort har diskrete, sexede detaljer bag på, der gør den ekstra fræk og flot, og får den til at adskille sig fra den normale sorte g-string trusse.

·       Marlies Dekkers Paris String fås i flere størrelser, så den passer til alle kropstyper.

·       Da Marlies Dekkers Paris String er en g-streng, kan trussekanten ikke ses under et par stramme jeans.

 

 

 

Ulemper

·       Marlies Dekkers Paris String kan udelukkende købes via nethandel – trussen kan altså ikke prøves på før køb.

·       Materialet, som Marlies Dekkers Paris String er fremstillet i, er ikke angivet.

Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne-sorello@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here