En Loving Joy dildo er en kvalitets dildo, som kommer i mange forskellige udgaver. Der er sagt med andre ord, noget for enhver smag. Loving Joy e ret kendt mærke, der har stor erfaring med at lave dildoer, der både egner sig til onani og til fræk sex med en partner.

Uanset om du er begynder eller mere erfaren, så finder du helt sikkert en Loving Joy dildo, der falder i din smag. De kommer i mange forskellige farver, faconer og med og uden vibrator. Se også vores andre tests her dildoer her.  Læs med og bliv inspireret til din næste dildo.

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra -TESTVINDER

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Xxtra

Tjek prisen her

Du kender sikkert eller har hørt om en rabbit vibrator før? Hvis ikke, så har du noget rigtig godt i vente. Med en rabbit vibrtor, og i særdeleshed med én som denne fra Loving Joy, så får du er vibrator dildo, der kan sende dig direkte i himlen. Der er ikke overladt noget til tilfældighederne og alle detaljer er skabt, så de stimulerer dig bedst muligt.

Det særlige ved en rabbit dildo er, at den stimulerer dig to steder på én gang. Udover at den stimulerer dig indvendigt, så har den et ekstra stimuleringspunkt i form af noget der ligner to små kaninører – deraf navnet. De stimulerer klitoris imens du bruger den – virkelig lækkert.

Roterende skaft

I selve skaftet sidder to rækker med kugler, der roterer, når du har tændt vibratordelen. Det gør at du bliver stimuleret på en anden og virkelig lækker måde indvendigt, samtidig med at du tydeligt kan mærke vibrationerne på samme tid. Vibrationerne gør også, at ørerne vibrerer og det mærkes meget tydeligt på klitoris.

Der er i alt 12 forskellige vibrationsniveauer, så du kan skrue op og ned, som det passer dig. Det er desuden let at betjene den, også under brug. Der er nemlig et godt ”håndtag” i bunden af dildoen, så du kan håndtere den både, når du leger alene og sammen med en partner.

God til både begyndere og mere erfarne brugere

En dildo af denne type er meget populær både hos begyndere og hos de mere erfarne kvinder. Den er nemlig meget alsidig og jo mere man bliver bekendt med den, jo flere forskellige måder kan man bruge den på. Spidsen af dildoen kan nemlig vinkles meget præcist, så du meget effektivt kan ramme G-punktet, hvilket give ren helt særlig og lækker orgasme.

Fordele:

 • Flere forskellige former for stimulering på samme tid
 • Hele 12 forskellige vibrationsniveauer
 • God til både begyndere og mere erfarne

Ulemper:

 • Bruger batterier
 • Stor, hvis man skal have den med på farten

 

Loving Joy Opladelig Power Bullet Vibrator – PRISVINDER

Loving Joy Opladelig Power Bullet Vibrator

Tjek prisen her

Lad dig ikke narre af den lille størrelse. En bullet vibrator behøver nemlig ikke at være større, da dens eneste formål er at stimulere klitoris. En lille Loving Joy dildo som denne er helt uundværlig som kvinde. Hvis du føler dig i stødet, men ikke har så meget tid, så kan denne lille, men meget effektive vibrator hjælpe dig med at få en orgasme på nul komma fem.

Hvad er en bullet vibrator?

En bullet vibrator er ikke som andre dildoer eller vibratorer. Det er nemlig en lille vibrator, hvis eneste formål er at stimulere udvendigt på klitoris. Du kan naturligvis sagtens bruge den til indvendig stimulering, men grundet dens størrelse, så er det ikke så effektivt.

En bullet vibrator, som denne fra Loving Joy, er lille og kompakt og derfor meget let at have med i tasken. Hvis du skal besøge en flirt eller en partner, så kan den uden problem være i tasken. Den findes i to forskellige farver, så du kan få den, som passer bedst til dig.

Lille og effektiv

Idet den skal stimulere klitoris, så er det vigtigt at den er lavet i et behageligt materiale. Det er den naturligvis og den har en PU overflade, der sikrer at den glider let og ubesværet over huden. Du risikerer derfor hverken rifter eller andre gener.

Den har hele 20 forskellige vibrationsniveauer, hvilket er meget af en så lille og bullet vibrator. Du kan derfor nemt regulere, hvordan tempoet skal være, for at det er allerbedst for dig. Brug den sammen med en partner og tag jeres forspil til et helt nyt niveau.

Fordele:

 • Genopladelig
 • Fås i flere farver
 • Hele 20 forskellige vibrationsniveauer

Ulemper:

 • Kun til udvendig stimulering
 • En smule dyr ift. andre mærker

 

Loving Joy Dua Opladelig 2-i-1 Vibrator

Loving Joy Dua Opladelig 2-i-1 Vibrator

Tjek prisen her

En Loving Joy dildo som denne har det hele! Ved hjælp af en skruefunktion, så kan du nemlig skifte skaftet ud og dermed har du to forskellige stykker sexlegetøj. Det ene er en uundværlig magic wand massager og den anden er en rabbit vibrator.

Det er et genialt stykke sexlegetøj, hvor man ikke behøver at gå ud og investere i for forskellige, men i stedet blot kan skifte den øverste del. Den er desuden lavet i et lækkert silikone materiale og findes i en flot bordeaux farve, som nok flader i de flestes smag.

Hvad er en magic wand?

En magic wand er den store udgave af bullet vibrator. Det er en særdeles kraftig vibrator og er beregnet til klitoris stimulering. Den har et stort hoved, og det er derfor virkelig behageligt at bruge den. Den kan både bruges alene og sammen med en partner.

Både magic wand delen og rabbit delen fungerer rigtig godt og det er lækkert at begge dele medfølger, så man kan kaste sig ud i noget forskelligt, alt efter hvilket humør man er i.

Fordele:

 • Der medfølger både en magic wand og rabbit
 • Vandtæt
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Kun en knap til at betjene hastigheden på

 

Loving Joy Curved Silikone Dildo 12 cm

Loving Joy Curved Silikone Dildo 12 cm

Tjek prisen her

Denne Loving Joy dildo er rigtig god til både begynderen og til ham eller hende, der gerne vil eksperimentere med anal stimulering. Den kan nemlig bruge til begge. Den har en sugekop, hvilket betyder, at du kan bruge den håndfrit.

Sæt den fast på alle hårde og faste overflade og brug den, som du har lyst til. Hænderne kan du bruge til noget andet, da du ikke skal holde dildoen med dem. Den har en perfekt krumning og den rammer derfor enten prostata eller G-punktet meget effektivt. Se også andre populære dildoer her.

Fordele:

 • Sugekop
 • God størrelse til begynderen
 • Kan bruge til både anal- og vaginalsex

Ulemper:

 • Uden vibrator
 • Ikke så stor til den meget erfarne bruger

 

Loving Joy Super Gybrator Roterende Dildo Vibrator

Loving Joy Super Gybrator Roterende Dildo Vibrator

Tjek prisen her

Er du til sexlegetøj, der ligner den ægte vare, så er denne Loving Joy dildo lige noget for dig. Den har tydelige åre ned ad skaftet og ikke nok med, at det ser utrolig frækt ud, så er de også med til at stimulere dig ekstra indvendigt. Den har kugler og er generelt meget naturtro.

Den har en vibrator og den kan styres ved hjælp af en fjernbetjening. Den er desværre ikke ledningsfri, hvilket er ærgerligt. Den har også en sugekop, så du kan koncentrere dig om noget andet.

Fordele:

 • Sugekop
 • Kan bruges som strap-on
 • Med vibrator

Ulemper:

 • Der er ledning på fjernbetjeningen
 • Bruger batterier

 

Realistisk Dildo 18 cm

Realistisk Dildo 18 cm

Tjek prisen her

Denne meget realistiske dildo har en sugekop. Det betyder at du kan stimulere andre dele af kroppen i stedte for at holde om dildoen, hvilket især er praktisk, når du leger alene. Tag den f.eks. med i bad og sæt den på væggen. Lad dig penetrere og sæt dig i en doggy style og få det bedste ud af din dildo.

Den er hele 18 cm og du bliver derfor fyldt godt ud. Det realistiske udseende underbygges af de tydelige blodårer, der er op ad skaftet og det fyldige hoved. Det er alt sammen med til at give en helt fantastisk indvendig stimulering.

Fordele:

 • Realistisk udseende
 • Sugekop
 • Vandtæt

Ulemper:

 • Uden vibrator
 • Mest til den erfarne bruger

 

Klassisk Dildo 20 cm

Klassisk Dildo 20 cm

Tjek prisen her

En dildo behøver ikke altid at kunne så meget. En simpel version med et simpelt design kan helt sikkert også noget. Sådan en dildo er denne. Det er en helt klassisk dildo, der giver en fantastisk stimulering. Den har et tydeligt og stort penishoved og tydelige blodårer ned ad skaftet. Den er hele 20 cm lang og alt efter, hvor erfaren du er, så kan du indføre stort set det hele.

Den er fremstillet i TPE, hvilket er et fleksibelt, og alligevel stift materiale. Derfor kan du blandt andet bruge den til en effektiv g-punktsstimulering.

Fordele:

 • Simpelt design
 • Tydelige markeringer

Ulemper:

 • Uden vibrator
 • Uden sugekop

Loving Joy Oppustelig Dildo 15 cm

Loving Joy Oppustelig Dildo 15 cm

Tjek prisen her

Vil du fyldes helt op, så er denne Loving Joy dildo lige noget for dig. Den er oppustelig, hvilket sikrer en helt unik følelse. Den er lavet i et lækkert silikone materiale, så den glider let og ubesværet over huden. Brug dog altid en vandbaseret glidecreme sammen med, for at sikre en endnu bedre oplevelse.

Du pumper den op ved hjælp af en håndpumpe. Det er let at pumpe luft ind i den, og lige så let at få luften ud igen. Pump den op lige så stille og hav god tålmodighed. En dildo som denne er nok mest til den erfaren bruger, som gerne vil udfordre sig selv lidt. Det er især sjovt at bruge den sammen med en partner.

Fordele:

 • Lækkert silikone materiale
 • Bliv fyldt helt ud

Ulemper:

 • Nok mest til den erfarne bruger
Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here