LELO dildo – Bedste i test

93

LELO laver sexlegetøj i høj kvalitet med fokus på den æstetiske oplevelse såvel som det helt funktionelle i designet. Med øje for detaljer, flotte former og ergonomiske løsninger kan du vide dig helt tryg med et stykke legetøj fra LELO.

Med en LELO dildo får du derfor ikke bare et stykke sexlegetøj, men et lækkert stykke design, der er udviklet specifikt til at give dig den bedste oplevelse.

Hvis du er på udkig efter en lækker LELO dildo, så kan du med fordel læse denne anmeldelse af de 6 bedste dildoer fra LELO.

Bedste… Prismaskinen
lelo dildo elise 2 Testvinder Tjek pris
lelo dildo soraya Begyndere Tjek pris
lelo dildo liv 2 Prisvinder Tjek pris

LELO Soraya Opladelig Dobbelt Vibrator – Bedste til begynderen

lelo dildo sorayaSe prisen her →

Med både målrettede klitorisvibrationer og stimulerende g-punkts stimulering er denne opgradering af en rabbit-vibrator lige sagen. LELO Soraya byder på brugervenligt design og kraftfulde vibrationer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Ind- og udvendig stimulering
 • 6 forskellige vibrationsmønstre og 8 hastigheder
 • Ergonomisk og elegant design

Ulemper:

 • Lidt svær at rengøre

Om LELO Soraya Opladelig Dobbelt Vibrator

Denne elegante rabbit-vibrator byder på både ud- og indvendig stimulering i flot design.

Med et brugervenligt håndtag kan du let tage styringen over denne LELO dildo med klitoris vibrator. Selve dildoen er udformet, så den let rammer dit sensitive g-punkt.

Via de 3 knapper på det ergonomisk udformede håndtag kan du styre de 6 forskellige vibrationsmønstre og 8 hastigheder.

Soraya er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone, der er silkeblødt at røre ved. Den har en totallængde på 22 centimeter, og den ergonomisk udformede klitorisdel er 6,9. Denne LELO dildo har en max. diameter på 2,2 centimeter.

Opladning

Dildo kan genoplades ved hjælp af det medfølgende oplader. På en fuld opladning får du op til 4 timers brugstid.

LELO Elise 2 Opladelig Dildo Vibrator – Testvinder

lelo dildo elise 2Se prisen her →

Med en klassisk dildo kan du let både stimulere dig selv indvendigt og bruge den mod klitoris. Denne dildo kaldet Elise fra LELO har en kraftig vibrator. Dildoen er udformet, så den stimulerer dit g-punkt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Klassisk og elegant dildo med krumning
 • 8 vibrationsmønstre og 5 forskellige hastigheder

Ulemper:

 • Bred diameter på 4 centimeter

Om LELO Elise 2 Opladelig Dildo Vibrator

Denne LELO dildo kaldet Elise rummer to kraftige vibratormotorer. Du kan fornøje dig via knapperne nederst på dildoen. Der er i alt 8 forskellige vibrationsmønstre at lege med, der kan sættes til 5 forskellige vibrationsstyrker.

Selve dildoen er lavet i ftalatfri medicinsk silikone, der er fast, fleksibelt og blødt på en og samme tid. Med en let krumning giver denne dildo god mulighed for at stimulere dit g-punkt. Dildoen har en længde på 22 centimeter, og den er 4 centimeter over det bredeste sted.

Opladning

Med denne dildo følger et opladerkabel til USB. En fuld opladning tager cirka 2 timer. På en fuld opladning kan denne LELO dildo holde strøm i op til 4 timer.

LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator – God til g-punktet

lelo dildo gigiSe prisen her →

Vil du jagte den berygtede g-punktsorgasme, eller vil du gerne have et stykke kvalitetslegetøj til indvendig stimulering, er Gigi 2 god. Dens særlige design giver målrettet stimulering af g-punktet med gode vibrationer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God til begyndere
 • Målrettet g-punktsstimulation
 • 8 vibrationsmønstre

Ulemper:

 • Meget glat

Om LELO Gigi 2 Opladelig G-punkts Vibrator

Gigi 2 er oplagt til dig, der er vild med g-punktsstimulering. Den særlige krumme udformning med markeret tip gør det let at ramme plet.

Den indbyggede vibrator giver hele 8 forskellige vibrationsmønstre. Gigi 2 er meget lydsvag, så du diskret kan lege. Derudover har dildoen en tastelås, så du ikke ubevidst kommer til at tænde for vibratoren, hvis du har den med i tasken.

Dildoen er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone, og den har en meget begyndervenlig diameter på 3,3 centimeter. Den totale længde er 16,5 centimeter.

Opladning

Denne LELO dildo har et genopladeligt lithium-batteri, der let oplades med det medfølgende USB-kabel. På en fuld opladning kan du lege i 4 timer.

LELO Liv 2 G-punkts Vibrator – G-punktsvibrator til begyndere

lelo dildo liv 2Se prisen her →

Liv 2 er en g-punktsvibrator til hende, der nyder en lille, men effektiv vibrator. Selve dildoen har en let krumning, der gør det nemt at ramme g-punktet.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Målrettet g-punktsstimulation
 • Slankt design
 • 5 forskellige vibrationsmønstre og 6 hastigheder

Ulemper:

 • Svært at komme til knapperne under brug

Om LELO Liv 2 G-punkts Vibrator

Denne Liv 2 LELO dildo er designet, så den let rammer g-punktet. Dens slanke design med en diameter på 2,9 til 3,5 centimeter gør denne dildo meget overskuelig. Den har en længde på 17, 4 centimeter og er lavet i ftalatfri plast og silikone.

Denne LELO dildo har en indbygget vibrator, der styres med knapper nederst på dildoen. Der er 5 forskellige vibrationsmønstre og 6 hastigheder at vælge mellem. Vibratoren er lydsvag, så den ikke generer, når du leger.

Opladning

Denne dildo er genopladelig med det medfølgende USB-kabel. En fuld opladning giver 4 timers sjov brugstid.

LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator – Spændende stimulering

lelo dildo monaSe prisen her →

LELO Mona Wave byder på helt nye fornemmelser, når dit g-punkt stimuleres. Der er nemlig oveni vibrationer også bløde, bølgende bevægelser, der masserer dig indvendigt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Særlig bølgende indvendig massage
 • 10 forskellige indstillinger

Ulemper.

 • Larmer lidt ved kraftige indstillinger

Om LELO Mona Wave Dual-action G-punkts Vibrator

Prøv noget helt nyt med Mona Wave’s særlige bølgende bevægelser, der masserer dig indvendigt. Oveni får du en vibrator, der gør oplevelsen endnu mere nydelsesfuld. Der er 10 forskellige stimuleringer at vælge mellem på de 5 knapper.

Denne LELO dildo har en længde på 19,5 centimeter i en flot bølget facon. Dildoen er lavet i ftalatfri ABS-plast og silikone.

Opladning

På en fuld opladning har du 2 timers sjov med denne genopladelige LELO dildo.

Du kan læse en endnu større anmeldelse af denne LELO Mona Wave lige her.

LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator – Kraftigste vibrator

lelo dildo ina 2Se prisen her →

Det er svært ikke at holde af en rabbit-vibrator. Denne Ina 2 fra LELO er en yderst flot rabbit, der giver både indvendig stimulering og kraftige klitorisvibrationer. Vælg denne, hvis du elsker masser af kraftige vibrationer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Både ind- og udvendig stimulering
 • Kraftig vibrator
 • 6 forskellige mønstre og 8 vibrationshastigheder

Ulemper.

 • Lidt svært at komme til knapperne under brug
 • Ikke vandtæt

Om LELO Ina 2 Opladelig Dobbelt Vibrator

Ina 2 fra LELO er en dildo med masser af vibrationer til det sensitive klitorisområde. Dildoen har en klitorisstimulator, der har en længde på 6,2 centimeter. Denne er yderst fleksibel, så den let slutter til din krop, når du bruger denne LELO dildo.

Vibratoren er en meget kraftig motor, der giver 6 forskellige mønstre og 8 forskellige vibrationshastigheder at vælge mellem. Du kan kombinere dem på kryds og tværs. På håndtaget er 4 knapper, der kontrollerer de mange muligheder.

Opladning

Opladningen af denne genopladelige LELO dildo foregår med den medfølgende USB-oplader. Når batteriet er fuldt opladet, er der 4 timers brugstid.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here