Lær alt om elektrosex

198

Elektrisk seksuel stimulation eller e-stim er noget, du kan bruge som par, men det kan også virke for en enkelt person.

Det er en seksuel form, hvor du ved hjælp af stødgivende apparater stimulerer kønsdelene. Her sidder der nemlig mange nerver, som du ved at bruge elektricitet kan stimulere nok til at opnå en orgasme. Du skal dog ikke lade dig afskrække af ordet ’elektricitet’. Elektrosex er ganske sikkert at dyrke.

Det er dog vigtigt, hvis du er nysgerrig på at prøve det, at du tænker over det og anskaffer dig nogle nødvendige ting. Først og fremmest skal du have et stødgivende e-stim apparat for overhovedet at få de nødvendige elektriske impulser. Disse apparater og andet legetøj kan du blandt andet finde under Elektrosex legetøj.

Derudover er det også vigtigt, at du sætter dig ind i, hvad der er sikkert, og hvad der bestemt ikke er sikkert. Selv om det ikke er decideret farligt, er der stadig nogle ting, du skal være opmærksom på.

Har du først en forståelse for det, er det ikke så svært at komme i gang med at dyrke elektrisk seksuel stimulation.

 

Hvad er elektrosex og e-stim sexlegetøj?

E-stim sexlegetøj eller apparater er nødvendige at have, da det er ved hjælp af dem, at du pirrer kroppens erogene zoner. Det foregår kort fortalt på den måde, at legetøjet sender bløde elektriske impulser rundt i din krop og mere specifikt dine nerver. Legetøjet har både en positiv pol og en negativ pol. Det er imellem disse poler, at de elektriske impulser rejser. Når du sætter apparatet til kroppen, foregår denne rejse igennem din krop og når på den måde ind til dine nerver. Impulserne hjælper dig med at udsende stoffet endorfiner, som giver dig en følelse af lykke og velvære.

 

Bestem selv intensiteten

Elektrosex bruger du dermed til at opnå glæde og orgasmer. Du kan selv bestemme frekvensen og dermed intensiteten på e-stim sexlegetøjet. For eksempel kan du ved en lav frekvens nyder impulserne i flere timer, hvis du har lyst til det. Det er samtidig også legetøj, som du kan bruge alene, men også sammen med din partner. Derudover kan du finde legetøj, der sørger for en udvendig eller en indvendig stimulation. Det er derfor helt op til at beslutte, hvad du finder mest tiltrækkende.

 

Et det din første gang?

Det kan i starten lyde voldsomt at skulle have elektriske impulser igennem sin hud og nerver, men det er helt ufarligt. Samtidig styrer du også intensiteten selv. Inden du prøver elektrosex for første gang, er det dog altid en god ide at lære at bruge apparatet før brug på kønsdelene. Det er for eksempel en god ide at øve sig i hånden først, så du får en ide om, hvad apparatet helt præcist gør ved dig. Ved den laveste frekvens bør du kunne mærke en svag kilden. Derefter kan du placere elektroderne i håndfladen, men sørg for, at de rører meget af din hud. Herefter kan du tænde for apparatet og langsomt skrue op for frekvensen.

 

Tag kontrollen

Det er dig selv, der styrer intensiteten, så du kan selv stoppe, når det begynder at blive ubehageligt på dig. Det gælder om at prøve sig frem med elektrosex. Det kan du også gøre ved at ændre elektrodernes placeringer eller vælge andre områder. Du skal blot huske ikke at have noget metal på hånden og slukke for apparatet, inden du fjerner elektroderne.

 

Sådan bruger du elektroderne

Når du har eksperimentet på hånden, er du måske klar til at prøve  apparatet på andre dele af kroppen. Det kan være forskelligt fra person til person, hvor det er mest stimulerende. Som mand kan det være pirrende at placere elektroderne på hver side af penissen – for eksempel på glansen og i bunden. Du kan også prøve at sætte elektroderne på penissen og på ballen under elektrosex. Det vigtigste er, at du har det behageligt. Det betyder også, at det er underordnet, om du ligger ned eller sidder op. Du skal blot skrue op og ned for at finde den helt perfekte intensitet for dig. Vær dog opmærksom på, at penissen godt kan stoppe med at være erigeret på grund af de elektroniske impulser. Hertil kan du benytte en penisring.

 

Fif: Placér elektroderne her!

Som kvinde kan det være rart, hvis du har elektroderne på bækkenbunden eller på skamlæberne. Hvis du til gengæld gerne vil stimulere klitoris eller din vagina, er det vigtigt at være lidt forsigtig, da disse områder er meget følsomme. Sæt derfor en elektrode på låret også.

Under elektrosex er det også muligt at have fuldbyrdet samleje eller bruge andet sexlegetøj imens. For nogle par er det også stimulerende at bruge e-stim apparatet på samme tid. Her er det en god ide at sætte en elektrode på låret og en på brystvorten. Det er dog vigtigt, at I er bevidste om reglerne for elektroder nær hjertet. Når I har fundet den rette intensitet for jer begge, kan I begynde at kæle for hinanden.

 

Husk din sikkerhed

Det kan godt være. At elektrosex ikke er farligt, men der er alligevel nogle sikkerhedsforanstaltninger, som du bør gøre dig.

 • Brug aldrig apparatet på hovedet, da det kan gå ind og forstyrre andre impulser i hjernen.
 • Undgå at sætte elektroder nær hjertet. Du kan godt bruge dem på brystvorterne, men her er det vigtigt, at du bruger elektroder, hvor både den positive og negative pol er samlet i den samme. Hvis du sætter forskellige poler på hver brystvorte, kan den elektriske puls forstyrre din hjerterytme.
 • Undgå muskelkramper og eventuel kvælning ved ikke at bruge elektroderne på halsen.
 • Har du pace maker eller metal implantater, skal du altid snakke med din lege inden elektrosex.
 • Du må ikke være gravid, når du bruger apparatet.
 • E-stim apparater må kun anvendes på rask hud og holdes væk fra børn.
 • Du må ikke have apparatet i nærheden af sprængstoffer eller lignende.

Hvis du følger de angivne råd, er det ikke farligt. Derudover kan du også finde råd til, hvordan du bruger e-stim på sensitiv hud.

 

E-stim på sensitiv hud

Hvis du har følsom hud, kan du ved elektrosex prøve disse forskellige råd:

 • Du bør ikke barbarer områderne, hvor elektroderne skal placeres, men det kan være nødvendigt at klippe lidt af hårene.
 • Skyld eventuelt områderne inden brug. Når elektroderne kommer af, kan du igen skylde med mild sæbe og vand. Husk at tørre områderne bagefter og brug gerne creme. Føles din hud irriteret, bør du kontakte din læge.
 • Brug ikke elektroderne på i forvejen skadet eller irriteret hud.
 • Undgå at trække elektroderne over huden, da stramninger kan medføre hudproblemer. Tape eventuelt ledningerne til, så de ikke bliver hevet i.
 • Del ikke elektroder med andre.

 

Lyt ikke til fordommene, men prøv det selv

Med disse simple råd burde du være klar til at prøve elektrosex. Mange fordomme går på, at denne form for sex kun er sadomasochister, men det er ikke tilfældet. De elektriske impulser giver dig ikke smerte på en lav frekvens, men derimod en følelse af lykke. Hvis du gerne vil have det mere smertefuldt, kan du eksperimentere med elektroderne. En anden fordom er, at du vil få konstante orgasmer. Det er desværre heller ikke tilfældet, men de elektriske impulser kan hjælpe dig godt på vej.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here