Kom godt i gang med elektrosex

198

Ordet kan lyde farligt. Det har noget med elektricitet at gøre, og er det ikke skadeligt at få stød? Jo, det kan være farligt at påføre sig selv elektricitet, men det er det ikke i dette tilfælde. Denne form for fetish kaldes også elektrisk seksuel stimulation eller blot e-stim og er en pirrende og spændende stimulation af din krops erogene zoner. Det betyder, at du ikke skal være bange for at få stød på den der hårrejsende måde. Det eneste, du skal være bange for, er de mange dejlige orgasmer, der venter forude. Elektrosex udstyr kan både nydes alene, men det kan også bringe dig og din partner tættere på hinanden og måske endda løfte jeres sexliv.

Selv om e-stim ikke er farligt, er det dog stadig en god ide, at du sætter dig godt ind denne form for sex. Hertil er det nødvendigt, at du får en god forståelse for, hvad der er sikkert, og hvad der potentielt kan være skadeligt. Der er trods alt stadig tale om at sende elektriske impulser igennem kroppens nerveender. Ved at sætte dig grundigt ind i det først, får du den bedst mulige start, når du sætter strøm til dit sexliv. Og heldigvis er det nemt at sætte sig ind i og komme i gang med.

 

Hvad går elektrosex ud på?

Elektrisk seksuel stimulation er egentlig ganske enkelt, når du først kommer i gang. Det er en måde, hvorpå du kan stimulere dine kønsdele og andre erogene zoner eller måske ligefrem din partners. Stimulationen opstår, hvis du for eksempel bruger et elektro apparat, hvor de elektriske impulser rejser mellem en positiv pol og en negativ pol hen over kroppen. På den måde pirrer du nerveenderne på en dejlig måde med impulserne. Det kan samtidig hjælpe din hjerne med at sende stoffet endorfin ud i din krop, hvorved du opnår en følelse af lykke. Fordi du selv styrer intensiteten på impulserne, kan du dermed sagtens finde nydelse ved at prøve elektrosex. Det betyder også, at du ikke skal bekymre dig om smerte eller at få stød, hvis du ikke ønsker det. Du styrer det nemlig helt selv.

Som sagt kan sexformen bruges alene eller sammen med din partner. Det kan samtidig være værd at prøve, hvis du normalt har svært ved at få en orgasme. Du kan bruge elektro apparatet i og omkring skeden og dermed sende impulser ud i de følsomme nerveender.

 

Få de rigtige e-stim apparater

Hvis du synes, at elektrisk seksuel stimulation lyder spændende, er det nødvendigt, at du anskaffer dig det rigtige udstyr først. Du kan nemlig finde forskellige former for e-stim sexlegetøj. Legetøjet skal du bruge til at sende impulserne igennem din krop. Du kan både få elektrosex apparater til udvendig stimulation og til indvendig stimulation. Ved det meste sexlegetøj kan du som sagt styre impulserne ved at skrue op og ned, indtil du rammer den ønskede intensitet og frekvens. Det betyder, at du selv kan styre, hvor ondt det eventuelt skal gøre, eller hvor pirrende det blot skal være.

Svag intensitet vil give dig en let og kildende følelse, der minder om en elektrisk summen igennem nerverne. Derimod vil en højere intensitet føles mere markant, og følelsen kan sammenlignes med en varmende vibrator eller som prikkende stød på det område, hvor apparatet er påført.

 

Du kan finde et bredt udvalg af e-stim sexlegetøj

Når du har sat dig ind i, hvordan elektrosex fungerer og rådene om, hvor du med fordel kan stimulere din krop, er det bare med at komme i gang. Der findes på marked i dag et hav af e-stim produkter at vælge imellem, som kan få dig i stødet. Før at du kan finde det rette valg for dig, bør du dog overveje:

  • Om du gerne vil have en udvendig stimulation eller en indvendig stimulation.
  • Om der er nogle bestemte muligheder, du gerne vil have med dit nye sexlegetøj.

Disse overvejelser kan nemlig havde stor betydning for, hvad der er det rigtige valg af sexlegetøj for dig. Hvis du har tænkt over det på forhånd, kan du derfor også have nemmere ved at udvælge, hvad du gerne vil købe. Som sagt findes der nemlig i dag mange muligheder, hvis du er nysgerrig og i stødet.

 

Find den rette intensitet med en e-stim dildo

En e-stim dildo er et godt sted at starte, hvis du er nybegynder til elektrosex. Her får du nemlig den indvendige stimulation, og samtidig slipper du for at bøvle med avancerede apparater, ledninger og andet udstyr, idet disse dildoer ikke skal tilsluttes et apparat for at lede strømmen videre og over i din krop. Samtidig er dildoerne også genopladelige, hvilket er super nemt og praktisk. I stedet for at holde styr på for meget kan du derfor læne dig tilbage og prøve den elektriske stimulans i ro og mag.

Idet dildoerne som regel også har to funktioner: vibration og udsendelse af elektro stimulation, kan du også bruge de to funktioner hver for sig eller på samme tid. Hvis du derfor ikke bryder dig om elektrosex alligevel, har du derfor stadig en udmærket dildo efterfølgende. På den måde er en dildo en oplagt mulighed for dig at prøve elektrisk seksuel stimulation af på uden, at du eventuelt mister penge på det. Finder du derimod ud af, at det er lige dig, kan du investere i andre og mere avancerede e-stim produkter.

 

Elektrobox med elektroder

Hvis du derimod er mere nysgerrig på udvendig stimulation, er det ofte muligt at finde et godt og forholdsvist billigt elektrosæt at starte med. Her kan du få en elektrobox og fire elektroder. Elektroderne kan placeres de fleste steder på kroppen for at skabe stimulans. Når du bevæger dig ud i at benytte dig af elektroder under elektrosex, er det dog vigtigt, at du læser rådene for brug først. For eksempel må du ikke sætte elektroderne på hovedet eller halsen. Du må derimod gerne bruge dem på brystvorterne, men her skal du være opmærksom på ikke at sætte en positiv pol på den ene brystvorte og en negativ pol på den anden. Strømmen går nemlig fra den ene pol til den anden og dermed gennem hjertet, hvilket kan forstyrre din hjerterytme.

 

Elektro apparater og mulighed for forskelligt udstyr

De førnævnte eksempler på muligt sexlegetøj kan være udmærkede steder at starte, hvis du ikke har prøvet elektrosex før eller ikke er så tryg ved det endnu. Men hvis du gerne vil have mere frihed og flere muligheder, når det kommer til at bruge forskelligt sexlegetøj, er det også muligt at investere i et elektro apparat. Hertil er det nemlig muligt at købe det sexlegetøj, du gerne vil have. I nogle tilfælde kan du også bruge sexlegetøjet på samme tid. På den måde kan du for eksempel lettere veksle mellem elektroder, dildoer og penisringe.

Hvis du skal ud for at købe et elektroapparat til elektrosex, kan det være en god ide at undersøge:

  • Hvor simpelt apparatet er at anvende.
  • Hvor meget forskellige sexlegetøj du kan tilslutte apparatet på samme tid.

Derudover er det også altid en god ide at se efter, hvorvidt stikket på sexlegetøjet passer i elektro apparatet. Det har nemlig afgørende betydning for, hvorvidt legetøjet kan sluttes til apparatet med kabler.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here