Køb et sex æg her – Slip kontrollen og giv dig hen

790

Er dit sexliv gået i stå, eller søger du og din partner nye intense oplevelser sammen?

Så har jeg svaret på dine bønner; ét sexæg.

Er du typen der altid gerne vil have kontrollen, have styring på tingene? Nu er det tid til at give slip og give dig hen i ren og skær nydelse, uden at røre en fingere selv, uden at vide hvad der kommer til at ske. Tanken kan virke skræmmende men også ret ophidsende.

Svaret til dette er et vibrerende sexæg. Til alle jer der allerede ved hvilken fantastisk hed oplevelse det kan være eller alle jer der har et, men aldrig helt har vidst hvordan man fik den bedste oplevelse ud af det. Eller jer der netop nu sider og tænker ” Hvad pokker er et sexæg?” her har i svaret!

Find sex æg diskret og billigt, Klik her

 

Hvad er det?

Sexægget er bedre kendt som et vibrations æg. Den fås i mange udgaver, former og farver, den findes som trådløst og med ledning, samt forskellige niveauer af vibrations muligheder! så alt efter hvilken oplevelse du går efter kan du opnå den ved at investere i netop det stykke legetøj. Jeg vil våge påstå at det netop, er dette legetøj som kan fuldende din hemmelig skuffe i soveværelset.

 

Hvordan bruger du et sexæg?

Kvinden sætter det op i vagina, og giver sin partner remoten. Så er i klar til en hed aften ude. Din partner kommer til at styre vibrationerne du får, på den måde kan du se det som et forspil, man senere kan tage med sig hjem.

 

Din partner har magten i hånden, så spørgsmålet er, om du er klar til at slippe din kontrol, og overgive dig til vibrationerne?

Det der gør netop dette stykke legetøj piv frækt er at det er diskret, samt det er let at tage med sig. Fx hvis du og din partner skal ud og spise på en restaurant, eller i skal en tur i biografen, du kan give dig helt hen og overgive dig til din partners magt, det er netop ham/hende der styre showet, hvor lidt og hvor meget der skal skrues op på remoten.

Hvis du derimod ingen partner har, men leger med fantasien om at onanere ude i offentligheden, værsgo her har du også løsningen på det problem, du kan udleve dine diskrete hemmelighed, og få en fræk oplevelse af det. Det kan fx også være netop du mangler lidt spænding på din dag på kontoret, så kunne dette også være den perfekte mulighed for dig. 

Find sex æg diskret og billigt, Klik her

 

Hvad får man ud af at bruge sexægget?

Det er i og for sig selv et rigtig godt spørgsmål, men man opnår spænding samt klimaks, og det er helt sikkert en individuel oplevelse af sexægget fra person til person.

Min egen erfaring med sexægget er helt igennem fantastisk, den lever op til mine forventninger, både det med den er lille og diskret, samt spændingen ved at overgive mig fuldt ud til min partner. Tanken om at side ude, og vide at det her er mig og min partners hemmelighed, er så ophidsende.

sex æg med vibrator

Designet af sexægget?

Som skrevet tidligere findes sexægget i forskellige udgaver, former, farver samt forskellige former for vibrations niveauer. Ægget er lille og diskret og kan sagtens tages med dig rundt, remoten dertil er også i et lille frækt design. Ægget er rigtig godt for dem der vil øge niveauet af spænding der hjemme, et lille frækt instrument. Hvis du ikke har dette stykke legetøj liggende i din skuffe, er her i hvert fald en rigtig varm og hed anbefaling fra mig af

Min egen erfaring med sexægget er helt igennem fantastisk, den lever op til mine forventninger, både det med den er lille og diskret, samt spændingen ved at overgive mig fuldt ud til min partner. Tanken om at sidde ude, og vide at det her er mig og min partners hemmelighed, er så ophidsende.

Find sex æg diskret og billigt, Klik her

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here