Klitoris dildo – Bedste i test

124

Vil du gerne have et stykke sexlegetøj med chance for at komme i den syvende himmel? Med en kombineret klitorisvibrator og dildo er der god orgasmegaranti for kvinder. Nyd den indvendige stimulering af dit g-punkt, mens klitoris også får en kærlig behandling med en vibrator.

Der findes mange forskellige slags sexlegetøj til kvinder på markedet og heriblandt også klitoris dildoer. Hvis du leder efter det perfekte stykke sexlegetøj, kan du læse denne anmeldelse af de 7 bedste produkter til stimulering af klitoris.

Sinful Rabbit Vibrator Original – Testvinder

kanin klitoris dildo

Tjek prisen her

I denne test vinder Sinful Rabbit Vibrator Original. Det skyldes både det gennemførte design og den målrettede indvendige og udvendige stimulering, som denne klitoris dildo tilbyder. I april 2016 vandt denne klitoris dildo også prisen som den bedste rabbit-vibrator i Ekstrabladet.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Prisvindende rabbit-vibrator
 • Målrettet ind- og udvendig stimulering
 • Fremstillet i ftalatfri og latexfri TPR

Ulemper:

 • Ikke vandtæt

Om Sinful Rabbit Vibrator Original

Som vinderen af prisen for den bedste rabbit-vibrator er denne klitoris dildo fra Sinful et godt valg.

Indvendigt rummer dildoen 3 kugler, der roterer og stimulerer din skedevæg. Udvendigt sidder den lille kanin og vibrerer mod klitoris. Der er i alt 6 forskellige rotationsprogrammer og 6 forskellige vibrationsprogrammer at vælge mellem. Du styrer let dildoen via de 4 knapper.

Dildoen er fremstillet i TPR i allerhøjeste kvalitet og helt fri for ftalater og latex. Den har en totallængde på 26 centimeter og en max. diameter på 4 centimeter.

Dildoen bruger 4 styk AA-battier, der ikke følger med produktet.

Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator – Bedste til begynderen

sort klitoris dildo

Tjek prisen her

Kvinder over hele verden elsker rabbit-vibratoren, fordi den giver både ind- og udvendig stimulering. Denne klitoris dildo fra Sinful byder på de karakteristiske stimulerende vibrationer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God til begyndere
 • Både ind- og udvendig stimulering
 • Kurvet design

Ulemper

 • Larmer lidt

Om Sinful Power Bunny Opladelig Rabbit Vibrator

Skal der være dobbelt op på stimulering, så er en rabbit-vibrator svaret. Denne klitoris dildo fra Sinful giver både indvendig stimulering med den kurvede dildodel og en kraftig vibrator ved klitoris.

Vibratoren byder på 2 forskellige hastigheder og 5 vibrationsmønstre. Den oplades let med det medfølgende kabel til USB.

Dildoen har en totallængde på 21 centimeter, hvoraf de 9,5 kan indføres. Diameteren er over det bredeste sted 3,5 centimeter.

Sinful Opladelig Power Bullet Vibrator – Bedste til prisen

genopladelig klitoris dildo

Tjek prisen her

Denne lille bulletvibrator skal du ikke lade dig narre af. Den rummer nemlig en intens motor, der giver kraftige vibrationer, så det snurrer helt ud i fingrene.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Lille og kraftig bulletvibrator
 • Fremstillet i ftalatfri og latexfri ABS-plast
 • Genopladelig

Ulemper

 • Fuld opladning giver 45 minutters brugstid

Om Sinful Opladelig Power Bullet Vibrator

Med denne bulletvibrator er det nemt at nå det ønskede klimaks. Med en længde på 7,6 centimeter og en diameter på 2 centimeter er det en lille og praktisk størrelse.

Du får 3 forskellige vibrationsniveauer og 7 forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem.

Bulletvibratoren er lavet i ftalatfri og latexfri ABS-plast, så du kan trygt bruge den.

Du oplader let denne vibrator med det medfølgende USB-kabel. En fuld opladning tager 120 minutter, og så er der en brugstid på 45 minutter.

Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator – Bedste design

fleksibel klitoris dildo

Tjek prisen her

Denne POM klitorisvibrator er smuk i sit enkel design, men lad ikke udseendet narre, for den har masser af power. Designet så den ligger perfekt i hånden, kan du let nyde vibrationerne.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Ergonomisk elegant design
 • 5 vibrationsniveauer og 5 mønstre
 • Fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone

Ulemper

 • Kun til udvendig stimulering

Om Dame Products POM Fleksibel Klitoris Vibrator

Med sine 8,2 x 5,5 centimeter er denne lille Pom vibrator den perfekte klitorisvibrator for dig, der elsker et elegant og gennemført design. Den er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone og byder på 5 forskellige vibrationsmønstre og 5 forskellige vibrationsniveauer.

Designet er lavet, så klitorisvibratoren ligger perfekt i hånden under brug. POM kan tages med i bad og er 100% vandtæt.

Du oplader let vibratoren ved hjælp af det medfølgende magnetiske USB-kabel.

Foretrækker du en mere målrettet stimulering af klitoris, kan du også tage et kig på klitoris stimulatorer.

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator – Ekstra rillet klitoris dildo

rillet klitoris dildo

Tjek prisen her

Med ekstra stimulerende rillet struktur kan Fun Factory’s Tiger med garanti få dig i stødet. Den er oplagt til dig, der gerne vil have en fyldig dildovibrator, der stimulerer klitoris.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Rillet design for ekstra nydelse
 • 12 forskellige vibrationsniveauer
 • Genopladelig vibrator

Ulemper

 • Løber hurtigt tør for strøm

Om Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator

Kan du lide at blive fyldt ud med masser af tekstur, så byder Fun Factory på begge dele. Med en rillet overflade er denne klitoris dildo en oplevelse.

Til at stimulere klitoris direkte har Tiger G5 en forhøjning ved roden, så du kan få både ind- og udvendig glæde af de 12 vibrationsniveauer.

Dildoen er udført i ftalatfri medicinsk silikone, og den er blød og fleksibel i brug. Du kan let tage den med i bad, da produktet er 100% vandtæt.

Når du skal oplade denne vibrator, foregår det let via den medfølgende USB-oplader.

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Prisvinder

dobbelt klitoris dildo

Tjek prisen her

Du kan forvente kraftige vibrationer med denne Miss Bi klitoris vibrator fra Fun Factory. Med et genopladeligt batteri er der til mange timers sjov med denne elegante vibrator.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Prisvindende klitoris dildo
 • Ergonomisk udformet til ind- og udvendig stimulation
 • Fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone

Ulemper

 • Meget bred dildo

Om Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator

Ergonomisk udformet til at ramme både klitoris og det sensitive g-punkt i skeden slår Miss Bi to fluer med ét smæk. Dildoen vandt i 2016 en Red Dot pris for bedste design.

Der er to vibratorer, der sender vibrationer til både den særligt designede dildo og den lille klitorisvibrator. Håndtaget i bunden gør det let at styre dildoen under brug og komme til de 3 knapper.

Denne klitoris dildo er fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone, og den er vandtæt, hvis du vil have den med i badet. Opladning foregår via det medfølgende USB-kabel.

Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig – elegant klitoris dildo

lilla klitoris dildo

Tjek prisen her

Denne rabbit-vibrator fra Velve Riva giver stimulerende nydelse både ind- og udvendigt. Udover vibrationer byder denne klitoris dildo også på en pirrende varmefunktion.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Spændende varmefunktion
 • Fremstillet i ftalatfri silikone

Ulemper

 • Knapperne kan være svære at nå under brug

Om Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig

Den ergonomiske udformning på Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator rammer målrettet både de indre og ydre lystpunkter. Der er 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem på de 5 knapper.

Dildoen har en totallængde på 21 centimeter, og max. diameteren er 3,5 på det bredeste sted.

Som en spændende ekstrafunktion kan denne klitoris dildo varme op til 37 til 39 grader, så den bliver ekstra stimulerende varm mod huden. Dildoen er lavet i ftalatfri silikone, og den er helt vandtæt.

Du slipper helt for batterier, da denne dildo er genopladelig med det medfølgende magnetiske USB-stik. En fuld opladning giver 60 til 90 minutters brugstid alt efter dit valg af vibrationsmønster.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here