Hvis du gerne vil købe King Size kondomer, så skal du tage et kig på nedenstående forhandlere:

 

 

Kondomer har eksisteret i mange år, og der er mange danskere som flittigt benytter sig af det i forbindelse med samleje. Det er vigtigt at man beskytter sig selv således, at der ikke opstår en uønsket graviditet. Det kan være svært at træffe et valg for begge partere, da det bl.a. kommer an på om det er et engangsknald, om man er kærester og meget andet. Kondomer er næsten 100% sikre, men der vil altid være en minimal risiko for at kondomet sprænger eller glider af. Der findes mange kondomer på det danske marked som du kan købe til dig og din partner. Find nogle gode kondomer allerede i dag, så I er sikre på at have nogle på lager.

 

Sidder kondomet ordentligt?

De traditionelle kondomer på det danske marked fungerer som en onesize model, så derfor er det ikke sikkert at denne model passer til alle mænd. Du vil med garanti kunne mærke om kondomet fungerer på dig eller ej. Hvis kondomet strammer og føles ubehageligt at have på, så kan det være tegn på, at den ikke passer i størrelsen. Meningen er at kondomet skal være behageligt at have på, så du kan nyde hvert et sekund af samlejen. Der findes forskellige butikker som sælger king size kondomer således, at du kan finde en model der passer.

 

Køb king size kondomer

King size kondomer har en længere længde, bredde samt ekstra plads omkring penishovedet i forhold til almindelige kondomstørrelser. En normal standard størrelse er på 52-53 mm i diameter, hvor king size kondomerne kan have en diameter på 69 mm. Alle king size kondomer er CE-mærkede, hvilket betyder, at de lever op til EU`s sikkerhedskrav. På denne måde er kondomerne sikre at bruge, og du skal ikke bekymre dig om kondomet har tilsat farlige stoffer. Du skal være opmærksom på at king size kondomer kan fås i mange størrelser, og derfor bør du prøve at måle kønsorganet for at finde ud af hvilken størrelse der vil passe dig bedst.

 

Hvor skal de købes henne?

Der findes flere online hjemmesider som forhandler king size kondomer. Det eneste du skal gøre, er at finde en hjemmeside som har de produkter som du gerne vil have. Når du har gennemført dit køb, så vil du efter få dage få leveret dine varer. Hjemmesider, der forhandler kondomer, er gode til at sende produkterne i neutral emballage således, at ingen har en ide om hvad du har købt. Dette er især en god ting hvis du bor sammen med nogen, som ikke behøves at vide du har købt kondomer. Det gode ved at købe kondomerne online er at du kan købe dem lige når det passer dig. Du kan sidde derhjemme og bestille dem. Dermed har du bedre tid til at læse om de enkelte produkter for at blive klogere på hvilke kondomer, som du skal prøve.

 

Hvad består kondomer af?

Langt de fleste kondomer er lavet af latex, da dette materiale har været det mest udbredte i mange år. Nogle hjemmesider vælger ikke at forhandle king size kondomer i latex, da der er risiko for en allergisk reaktion. Det skyldes at nogen mennesker er allergiske overfor latex og dermed vil slå ud efter at have haft kondomet på. Det kan give kløe og irriteret hud et stykke tid. Derfor skal du bl.a. være opmærksom på hvilket materiale som kondomet er lavet af. Der latexfrie kondomer, så hvis du vil være sikker på ikke at have en risiko for at slå ud, så skal du vælge denne model. Mange king size kondomer er meget tynde, da et tyndere kondom er med til at gøre nydelsen hos manden bedre. Det skyldes at manden vil have en bedre føling.

 

Andre egenskaber

Et kondom er ikke bare et kondom, da der findes mange modeller på markedet. King size kondomer kan købes med forskellige egenskaber og farver. Nogle modeller er smurt med en stimulerende gel, der er med til at øge følsomheden i kvindens kvindelige kønsorgan. Andre modeller har tilsat smag således, at kondomet giver smag af f.eks. jordbær, vanilje eller chokolade. Det er kun fantasien der sætter grænser. Derfor bør du afprøve nogle forskellige varianter for at blive klogere på hvilken sexoplevelse kondomet kan give dig og din partner.

 

Kondomet skal være behageligt at have på

Det er genetikken der bestemmer hvor stort det mandlige kønsorgan bliver. Det er vigtigt at du finder et kondom, der passer til din størrelse. Kondomet skal sidde ordentligt, så du kan nyde samlejet fuldt ud. Det kan være en god ide at købe et par forskellige størrelser, hvis du gerne vil afprøve hvilken model, der sidder bedst på dig. Når du først har fundet den rette model af king size kondomet, så kan du købe en masse. Der findes ofte gode tilbud på internettet, hvor det bedst kan svare sig at du køber et bestemt antal. For en god ordensskyld bør du tjekke udløbsdatoen på kondomerne når du modtager dem for at være sikker på, at de fungerer optimalt.

 

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here