King Cock – De bedste dildoer i test

82

King Cock dildoer bruges som en erstatning for tissemænd.

Hvis man er single og gerne vil tilfredsstilles, kan man købe en king cock dildo og klare det selv. Den kan også sagtens bruges, hvis man er i et forhold, for at tilføje lidt ekstra til sexlivet. Der findes mange forskellige king cock dildoer.

De har forskellige farver, former og størrelser, mange af dem, har endda en vibrator installeret, for at give brugeren ekstra nydelse.

På de fleste af de realistiske king cock dildoer, inklusiv de 4 jeg har testet, er der en ret kraftig sugekop i bunden. Så de kan sættes fast på glatte overflader, f.eks. en stol, gulv eller væg. Derudover passer de også til Harness, der gør, at du kan fastgøre dildoen på dig selv.

 

Stadig i tvivl?

Se udvalget af king cock dildoer her →

 


 

King Cock Realistisk Dildo 17,5 cm

“TESTVINDEREN”

King Cock Realistisk Dildo 17,5 cm

Tjek prisen her

Fordele

 • Den er lavet i noget blødt, men hårdt materiale, som får dildoen til at glide nemt ind og ud.
 • Den kan bruges i et harness
 • Længden, 17,5 cm, er et meget passende længde, når den fastgøres på væggen
 • Der er gjort en del ud af detaljer, som blodårene og pikhovedet
 • Den kan bruges anal og vaginalt
 • Sugekoppen er ret kraftig, brug eventuelt lidt vand, for at gøre den mere kraftig
 • Den er nem at holde ved

Ulemper

 • Materialet lugter ret kraftigt i starten
 • Logoet ødelægger lidt designet

Anmeldelse

Denne dildo er lavet i pvc, som gør den rimelig naturlig at holde ved, og gør at den også er nem at indføre, selv uden glidecreme glider den nemt frem og tilbage. Den er 17,5 cm lang og har en tykkelse på 4,1 cm.

Den har tydeligt markerede blodårer hele vejen ned af skaftet, hvilket giver den et meget realistisk udseende. Derudover er der også meget tydeligt lavet et pikhoved, som også får den til at ligne den rigtige tissemand

Én ting, jeg synes der er lidt negativt ved dette produkt, er at logoet ”Pipedream”, står meget tydeligt på dildoen, og det gør for mig, at den bliver lidt mindre realistisk at se på. Men det er jo heldigvis ikke udseendet alt kommer an på.

Min personlige oplevelse

Jeg havde ikke selv forventet særlig meget af denne, da den virker ret tynd, men jeg fandt hurtigt ud af, at det faktisk er den bedste af de 4. jeg har testet. Materialet er helt perfekt, det føles virkelig realistisk, når den bliver brugt.

Sugekop delen fungerer rigtig godt som håndtag, den er nem og blød at holde ved, så den er nem at håndtere.

Jeg synes personligt at den er lidt for lang, med sine 17,5 cm, men det er kun, hvis man selv holder den, da man så skal være opmærksom på, ikke at trykke den for langt ind. Længden er derimod meget passende, når den sættes fast på vægge og gulv, da det jo oftest kræver lidt mere længde, da man ikke altid kan stå helt op af væggen.

Ved første øjekast virker den lidt tynd, men jeg synes bestemt ikke at det gør noget, når man er i gang. Jeg følte mig stadig godt fyldt ud, og jeg savnede bestemt ikke mere tykkelse.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne dildo til folk der ønsker sig en naturlig dildo, folk som måske allerede har prøvet andre mere budgetvenlige dildoer, der ønsker at opgradere. Den ligger lidt henne imod den dyre ende, men den er helt sikkert pengene værd.

Det siger andre kunder

Andre tidligere brugere har vurderet, at den er lidt for lang, og lugter fælt af plastik i starten. Men af positive ting, skriver de, at den er god at holde ved, både for én selv, men også for partneren og at den føles meget realistisk. Derudover roser de den kraftige sugekop, som forhindrer dildoen i at falde ned og rykke sig.

Opsummering

Som tidligere beskrevet, så forventede jeg ikke særlig meget af denne dildo, da jeg synes den virkede lidt for tynd, men jeg blev overrasket, fordi den er faktisk rigtig god. Den har en meget passende længde, når den fastgøres til væggen i bruseren. Den føles virkelig realistisk, når den er indeni mig.

Sugekoppen er virkelig kraftig, så man skal ikke bøvle med at sætte den fast hele tiden. Den lugter ret meget, lige når man åbner den, men det forsvinder efter et par vaske, så det gør ikke noget.

Alt i alt, er jeg faktisk ret glad for den, det eneste minus, er logoet der ødelægger designet lidt, men det er ikke noget man tænker over, når man først er i gang.

 


 

King Cock Realistisk Dildo 12,5 cm.

“TIL BEGYNDEREN”

King Cock Realistisk Dildo 12,5 cm.

Tjek prisen her

Fordele

 • Lavet i PVC, som giver dildoen en meget realistisk følelse. Og gør også at den er nem at føre ind og ud
 • Den er fleksibel, på den måde, at den kan bøjes lidt
 • Den ser realistisk ud, på grund af de markerede blodårer og det pæne pikhoved
 • Størrelsen er perfekt til når man bruger hænderne til at bevæge den
 • Den er kompatibel med Harness
 • Den kan bruges vaginalt og analt
 • Sugekoppen er virkelig kraftig
 • Nem at holde ved

Ulemper

 • Logoet på bunden, ødelægger det realistiske udseende

Anmeldelse

Denne realistiske dildo har en indførbar længde på 12,5 cm lang og er 3,5 cm bred på det bredeste sted, som er nede ved roden. Den er lavet i PVC, som er et lækkert materiale, når vi snakker dildoer.

Den føles virkelig behagelig både at røre ved og have inden i sig. Den har meget realistiske blodårer og pikhovedet er også designet rigtig godt. Logoet: ”Pipedream”, som der står i bunden, ødelægger dog det ellers meget realistiske design, men det er til at leve med.

Den har en ret kraftig sugekop, der nemt kan sættes fast på glatte overflader, f.eks. bruservæggen eller en bordplade, den kan faktisk også sættes fast i panden. Den er nem at holde ved, når den bruges, enten af dig selv eller din partner. Ligesom de fleste andre af de realistiske dildoer, er denne dildo også kompatibel med et Harness.

Min personlige oplevelse

Denne dildo var den af de 4, som overraskede mig mest. Jeg havde kun dårlige forventninger til den, inden jeg testede den. Men den viste sig at være virkelig god, og er nok den jeg kommer til at bruge mest i fremtiden.

Det der gjorde at jeg tænkte negativt om den, var blandt andet størrelsen. Jeg har altid tænkt, at jo større penis, jo bedre. Så da jeg så denne lille dildo, med sin længde på 12,5, tænkte jeg med det samme, at den nok var den dårligste, fordi jeg måske slet ikke ville kunne mærke den. Derudover synes jeg at den virkede lidt for slatten, til at den ville kunne komme ordentlig ind uden at bøje. Men det viste sig, at jeg tog fuldstændig fejl af den.

Det der gør den så god, er først og fremmest materialet, PVC, Det føles virkelig dejligt når den bliver ført ind og ud. Selvom jeg ikke brugte glidecreme, kørte den gnidningsfrit frem og tilbage. Derudover var længden virkelig passende til mig, når jeg brugte hånden til at holde ved den.

Tykkelsen var jeg også meget positiv over, den passer helt perfekt til mig. Længden passer dog ikke så godt til at sætte fast på væggen, da den har lidt svært ved at nå ind i mig. Det er den føles lidt slatten, gør faktisk også noget positivt. Den føles meget mere realistisk, fordi den kan bukke og dreje inde i hullet, hvilket også giver meget mere realistisk følelse, end en dildo, der er fuldstændig hård og stiv.

Anbefalet til

Jeg vil mene, at denne dildo er god til piger, som ikke før har prøvet dildoer, men som går med tanken om at prøve. Den ligner næsten en tissemand og føles som en, så ved at starte med denne, bevæger man sig ikke alt for langt væk fra den virkelige tissemand.

Derudover vil jeg også mene at størrelsen er rigtig god, fordi den er meget normal størrelse i forhold til tissemænd, så det vil være godt at starte med den, frem for nogle større og mere ekstreme dildoer.

Denne dildo vil også være rigtig god i et parforhold, med en mand der kommer, før kvinden føler hun er færdig, fordi så kan han enten varme hende op med denne dildo eller færdiggøre hende med den, så begge parter får det optimale ud af sexlivet.

Opsummering

Denne meget realistiske dildo er virkelig god, den er nok mest henvendt til begyndere, men mig er rimelig erfaren bruger af sexlegetøj, nyder også virkelig godt af den. Den føles realistisk på grund af PVC materialet, og den ser realistisk ud med detaljerede blodårer og det fine pikhoved.

Sugekoppen virker virkelig godt, men jeg synes den er bedst at bruge med hånden, hvor den os er dejlig at holde ved. Størrelsesmæssigt er den helt perfekt både længde og tykkelse, selvom den ikke ser ud af så meget. Jeg synes den er helt fantastisk og jeg kommer fortsat til at bruge den en del, både alene og med partner.

 


 

Willie City Classic Lover Realistisk Curved Dildo 20 cm

“PRISVINDEREN”

Willie City Classic Lover Realistisk Curved Dildo 20 cm

Tjek prisen her

Fordele

 • Den er kompatibel med Harness
 • Der er sugekop på
 • Kuglerne kan bruges som håndtag

Ulemper

 • Den bøjer for meget
 • Materialet glider ikke så godt igennem åbningen

Anmeldelse

Denne dildo har en indførbar længde på 17 cm og har en bredde på 4 cm. Den har meget tydelige blodårer og der er gjort en del ud af pikhovedet, for at få den til at se realistisk ud. Den har et sæt kugler i bunden, for at gøre udseendet mere realistisk.

Den skiller sig ud fra mange af de andre dildoer, fordi den bøjer. Den er bøjet med henblik på, at ramme noget godt inde i skeden. Krumme pikke kan enten være dårligt, fordi den har svært ved at komme ordentligt ind og ud af skeden, men modsat kan det også være rigtig godt, fordi den kan ramme spottet perfekt oppe i skeden, så jeg er spændt på, hvordan denne krumme dildo klarer sig.

Den er lavet i materialet TPC, hvilket gør at den føles meget mindre realistisk end de realistiske dildoer, der er lavet i PVC, så det bliver os spændende at mærke om det gør en forskel

Dildoen er udstyret med sugekop, så den kan sættes fast på glatte overflader og den er kompatibel med Harness

Min personlige oplevelse

Jeg synes personligt at den bøjer for meget, jeg har svært ved at føre den frem og tilbage i skeden, fordi den bøjer så meget. Derudover er jeg ikke så vild med materialet, den glider ikke let frem og tilbage, som jeg gerne vil have en dildo gør. Så det er ikke en særlig behagelig følelse at bruge den, derudover synes jeg heller ikke, at den rammer noget godt, som jo egentlig nok er meningen med at lave dildoen krum.

Udseende mæssigt er der gjort en del ud af detaljerne, men jeg synes at blodårene er blevet lidt for tydeligt, og markante, det ser lidt for voldsomt ud. Men ingen pikke er ens, så den kan jo godt være realistisk alligevel.

Kuglerne er meget faste og hårde, og jeg tænker personligt at det kunne være meget lækkert, hvis man kan få hele roden ind og åbningen så bliver mødt at de kugler, så der er lidt stimulation på ydersiden, men den er for lang tid, at jeg kan få den så langt ind, så de har ikke gjort nogen forskel for mig. Men kuglerne kan bruges til at holde i, af enten én selv eller af partneren, fordi de er meget faste, så man kan få et ordentligt greb om dem.

Anbefalet til

Jeg er jo ikke selv så stor fan af denne dildo, men jeg tænker at mere erfarne dildo brugere, måske kan få glæde af den. Den har et flot udseende, og hvis man bruger noget glidecreme og øver sig lidt i at finde en ordentlig teknik, kan man sikkert sagtens få det til at føles behageligt og måske få den til at ramme g-punktet helt perfekt.

Det siger andre kunder

Andre brugere har sagt, at den er for stor og krummer for meget til at det bliver behagelig oplevelse og så ville hun os nyde, hvis man kan mærke bollerne, når man støder den ind, hvilket man jo ikke kan.

Opsummering

Dildoen er flot lavet, med blodårer og et fint pikhoved, men jeg synes personligt ikke, at den ser realistisk ud, blodårene er lidt for markante og pikhovedet er lidt for aflangt. Derudover føles den heller ikke realistisk på grund af materialet den er lavet af.

Det føles ikke behageligt at bruge den i skeden, både på grund af materialet, der ikke glider så let, men også på grund af bøjningen, som gør det svært at få den ordentlig ud og ind, især når man ikke har fundet en ordentlig teknik til det.

 


 

Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm

“DEN STORE”

Willie City Classic Lover Realistisk Dildo 23,5 cm

Tjek prisen her

Fordele

 • Blodårene og pikhovedet er flot lavet
 • Der er sugekop på, så den kan sættes fast på glatte overflader
 • Kan bruges med Harness

Ulemper

 • Materialet glider ikke let ind og ud af skeden
 • Det skinnende udseende, gør at den ikke ser realistisk ud

Anmeldelse

Denne dildo har en indførbar længde på 17,5 cm og en bredde på 4,7 cm. Den er lavet i PVC, men der er vidst et lag af noget andet yderst, da den skinner en del mere end de andre 2 dildoer, jeg har testet, som også var lavet i PVC.

Der er gjort meget ud af detaljerne på den, der er meget tydeligt blodårer i forskellige størrelser, som får den til at se lidt realistisk ud, også pikhovedet er meget detaljeret, det har endda en rødlig farve.

Der er monteret sugekop på, så den kan sættes på glatte overflader, og den kan bruges i et Harness.

Min personlige oplevelse

Denne dildo var den af de 4, som jeg havde forventet mest af, fordi den er ret stor, så jeg tænkte at den kunne fylde mig helt ud på en god måde. Derudover skinner den meget, så jeg troede, at den ville glide nemt ind og ud af skeden, fordi den ville være glat. Men den er ikke så god til mig, som jeg havde håbet.

Den glider overhovedet ikke nemt ind og ud, materialet er ikke særlig godt til det, den sætter sig bare fast. Den har nogle fine og hårde kugler, som jeg gerne vil føle på ydersiden af skeden, når jeg støder den ind, men den indførbare del er for lang, så jeg mærker slet ikke kuglerne. Men kuglerne er til gengæld gode at holde ved, når man bruger den.

Jeg kan godt lide designet på dildoen, de flotte blodårer og det fine rødlige pikhoved, dog er jeg ikke så vild med det skinnende udseende, som ikke ser så realistisk ud.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale denne til erfarne dildo brugere. Den er ret stor, både længde og bredde, så det er ikke lige en man starter med som ny bruger, men erfarne brugere kan sikkert få meget god nytte af den.

Opsummering

Personligt synes jeg ikke så godt om den, men det skyldes med størrelsen, som er alt for stor til mig, og det gør det ikke lettere, at dildoen er lavet i noget materiale, som ikke glider særlig nemt ind og ud. Men jeg tror til gengæld, at piger der normalt bruger lidt tykkere dildoer end mig, vil få meget glæde af den, da den er ret stor, men stadig har en nogenlunde realistisk størrelse. Den er meget flot lavet, jeg er især vil med, at pikhovedet er blevet gjort rødligt og skinnende

 


 

KONKLUSION

Efter endt testning er jeg blevet en del klogere på, hvad man skal lægge mærke til og gå efter ved de realistiske dildoer. Først og fremmest, vil jeg lægge mærke til materialet, de er lavet i. Begge de to King Cock dildoer jeg testede, er lavet i noget virkelig godt materiale, de glider nemt ind og ud, og det føles meget realistiske både når jeg holder ved dem, men også inden i mig.

De er begge lavet i et materiale, der hedder PVC, men det er den sidste på 23,5 cm også, men den gled ikke lige så nemt frem og tilbage, som de 2 andre. Så man skal være opmærksom på, at selvom der står at de er lavet i samme materiale, kan de sagtens føles forskelligt.

Det næste jeg vil tænke over, er størrelsen. I forhold til pikke, har jeg altid gået efter, at jo større, jo bedre. Men det kan man ikke gå efter når det gælder dildoer, for de findes jo i meget forskellige størrelser, og selvom de ser små ud på billederne, kan de sagtens være ret store. Den lille på 12,5 cm, forventede jeg intet af, fordi den så så lille ud, så jeg ville sikkert ikke engang kunne mærke den. Men det viste sig jo, at den faktisk var den helt perfekte størrelse. Den så bare lille ud, fordi de andre var noget større.

Sugekopperne på de alle 4, har været rigtig rart, fordi man kan sætte dem fast på ting og bruge kroppen til at glide frem og tilbage på den, og så har man hænderne fri til andre ting. Derudover er sugekopperne også behagelige og nemme at holde ved, hvis man bruger hænderne til at føre den frem og tilbage.

Det er os dejligt, at de alle er kompatible med Harness, så man har flere muligheder med den samme dildo.

Jeg håber dette har givet dig lidt klarhed, i forhold til hvad der er godt og skidt indenfor realistisk dildoer, men meget af det, er min personlige mening, og bare fordi jeg synes noget er godt eller skidt, er det jo ikke sikkert, at du synes det samme er godt eller skidt.

Så begiv dig ud i det, og prøv det på egen krop. Jeg er sikker på, at du ikke vil fortryde købet af sådan en lækker sag, for mange af dem, er faktisk ret frække, og kan gøre mange gode ting for dig.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here