Kæreste spil – De 7 bedste 

121

Om du er ny i et forhold eller allerede har tilbragt flere år med den bedre halvdel, så kan et godt kæreste spil altid tænde ekstra op under parforholdet. Der er de seneste år kommet mange nye kæreste spil på markedet og derfor har vi udvalgt de 7 bedste til dig og din partner. På den måde kan I udvælge det eller de kæreste spil, som matcher jeres specielle præferencer og temperamenter.

Vi har spillet os i gennem de fleste spil på markedet og har udvalgt det bedste spil til prisen, det bedste sex spil til begynderne og de mere erfarne, de ekstra frække par spil og nyhederne, som intet par med respekt for hinanden bør leve uden. Du kan også se hele udvalget af erotiske spil her. Hvad I vælger er op til jer, så læs med og find netop de par spil, som vil kunne tænde op under en måske halvkedelig hverdag.

 

Testvinder – Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil på Dansk

Monogamy Testvindende Erotisk Brætspil på Dansk

Tjek prisen her

Hvis du eller din partner har besluttet jer for, at kun det bedste er godt nok for jer og jeres parforhold, så kan vi varmt anbefale dette kæreste spil, som nok skal få blusset op under jer og sexlivet.

Med Monogamy bliver I udfordret med sjove og sexede scenarier, som vil afsløre nye spændende sider af jer selv uanset om I mødtes i sidste uge eller sidste årti. Her er der rigeligt med frække afsløringer om din bedre halvdels pirrende fantasier. Fantasier, som du med garanti ikke kendte til. Og det bliver endnu mere frækt, når vinderen skal gøre fantasien til virkelighed i soveværelset. Eller køkkenet. Eller måske på jobbet.

Spillet er udkommet i en ny version på dansk og har flere gange vundet prisen for årets bedste parspil. Derfor tøver vi ikke med at anbefale Monogamy, som er specielt lavet til par, som ønsker at udvikle og forbedre deres romantiske og sensuelle forhold.

Fordele:

 • Nyudviklet udgave på dansk
 • 100 spillekort til ham og hende
 • 50 fantasi kort
 • Timevis af sensuel underholdning

Ulemper:

 • Kan tage lidt tid at komme rigtigt i gang

 

Prisvinder – Erotic 4 Real Brætspil på Dansk

erotic 4 real frække oplevelser

Tjek prisen her

Leder du efter et godt og ikke mindst prisvenligt alternativ til spilaftenen, som samtidigt kan tænde godt op under jer begge to, så er det Erotic 4 Real brætspillet, du og din partner skal kigge efter. Dette erotiske brætspil er en rigtig god måde at åbne op for hinanden, kreativiteten og ikke mindst lysten.

Dette samlivs- og erotiske spil handler dog ikke kun om at tilfredsstille hinandens lyster med nye og spændende fantasier (selvom spillet også sagtens klarer det). I Erotic 4 Real er der også spørgsmål om følelser og moral, så I kan komme endnu tættere på hinanden både fysisk og følelsesmæssigt.

Her er der ingen tabere eller vindere ud over parforholdet, da I får mulighed for at være åbne og ærlige over for hinanden på en spændende og sensuel måde. Vi anbefaler Erotic 4 Real til parret, som ikke kun ønsker fræk sex, men også at komme endnu tættere på hinandens følelsesliv.

Fordele:

 • 120 samlivsspørgsmål
 • 120 erotiske spørgsmål
 • Sjovt og lærerigt
 • Spillet er på dansk

Ulemper:

 • Kan tage lang tid

 

Begynder – BODY ADVENTURE PARTY

BODY ADVENTURE PARTY

Tjek prisen her

Hvis du og/eller din partner er lidt grønne i forhold til kærestespil, men alligevel synes at det ville være lidt lækkert at krydre samlivet med nogle nye smagsnuancer, så er det Body Adventure Party, som I skal prøve.

Her er der intet bræt, ingen regler og ingen grænser. I stedet får I seks terninger, som sammen udgør de ting, som I kan gøre ved og med hinanden. Der er to røde, som bestemmer HVAD, du skal gøre. Der er to blå, som bestemmer, hvad du skal gøre det med og endeligt to grønne terninger, som fortæller, hvor du skal gøre det.

Lad de frække tilfældigheder råde og kast dig og din partner ud i nye spændende og ikke mindst vanvittig frække situationer. Terningernes kombinationer er næsten uendeligt, så der er rig mulighed for at fræk eftermiddag. Samtidig er Erotic 4 Real hurtigt at gå til, så I ikke spilder tiden, når lysten melder sig. Og så er spillet ikke begrænset til to spillere.

Fordele:

 • Hurtigt at gå til
 • 6 terninger
 • Varierer sexlivet på en hurtig og fræk måde

Ulemper:

 • Ikke så dybt som andre kærestespil

 

Den frække – FIFTY DAYS OF PLAY – GAME

fifty days of play erotisk spil

Tjek prisen her

Er I klar på lidt ekstra smæk på parforholdet? Fifty Days of Play kærestespillet er garanti for fræk forføring af din kæreste og dig selv. Når vi fortæller, at inspiration til dette kærestespil kommer fra ’Fifty Shades of Grey’ film trilogien, har du en god fornemmelse for, hvad der er i vente. Og hvad din kæreste kan forvente.

Spillet kommer med 50 forskellige hemmelige konvolutter med udfordringer, som giver dig og din kæreste mulighed for at udforske hinanden i stigende niveauer. Der er 5 forskellige niveauer, som rangerer fra jomfruelig hvid over til grå og videre til forførende sort. Farven på konvolutten bestemmer, hvor uskyldigt eller frækt indholdet er og terningen afgør, hvilken farve konvolut, du eller din partner skal trække.

Hvis I er til et lidt mere kinky par spil, så er der her rig mulighed for at eksperimentere med dominans, hengivenhed, romantik og erotik.

Fordele:

 • Meget varieret
 • 50 frække udfordringer
 • 5 erotiske niveauer
 • Inspireret af ’Fifty Shades of Grey’-trilogien
 • Flere timers leg

Ulemper:

 • Man skal være klar på at blive domineret
 • Spilleregler på engelsk

 

Nyhed – A Year of SEX Spillekort

a year of sex spillekort

Tjek prisen her

Har du og din partner ramt lidt af en mur i soveværelset, når det kommer til sexstillinger? Er missionærstillingen blevet den foretrukne, når det endelig er tid til erotik? Har I brug for lidt ekstra inspiration, når det kommer til kreativiteten? Så er dette spillet til jer.

A Year of Sex er helt perfekt til jer, som er kørt lidt træt i de samme stillinger og tantekyssene eller bare ønsker at prøve nogle nye måder at nyde hinanden på. Med 50 spillekort og 3 forskellige kortspil er der inspiration nok til hele året.

Med udgangspunkt i den ældgamle indiske instruktionsmanual, Kama Sutra, giver A Year of Sex parspillet inspiration til et utal af nye stillinger. Der er en grund til, at Kama Sutra har været relevant i flere årtusinder. Her er der nok at gå i gang med, når I skal krydre sexlivet. Spillet har fem sværhedsgrader, som rangerer fra 1 til 5.

Fordele:

 • 54 SEX! kort
 • Hurtigt at gå til
 • Inspiration til nye sexstillinger
 • Masser af illustrationer

Ulemper:

 • Nogle af stillingerne kræver en vis fleksibilitet
 • Spillekortene på engelsk

 

Den erfarne – YOU & ME – GAME

You & Me Erotisk spil

Tjek prisen her

Har I allerede prøvet lidt af hvert, når det kommer til kæreste spil? Måske er I klar til at opgradere sexlivet og ikke mindst afprøve ny frække måder at komme tættere på hinanden på? Så er dette parspil til jer. You & Me spillet har udelukkende fokus på dig og din partner og jeres intimitet og nydelse.

Kæreste spillet består af hele 90 sensuelle kort, 8 specialkort,  2 jokerkort, 1 terning og 1 timeglas. Sammen med jeres kreativitet vil spillet være med til at bringe jer tættere på hinanden.

Spillet tager ikke kun udgangspunkt i erotikken, men sørger også for, at I ikke går følelsesmæssigt tomhændede fra legen. Terningerne bestemmer, om det er dig eller din partner, som skal modtage den fulde opmærksomhed. Hvis du er den heldige, så kan du vælge, hvordan det skal foregå. Jo frækkere udfordring du stiller, jo flere point får du. Dette er spillet for jer, som ønsker et endnu hedere sexliv, men også elsker at spille taktisk.

Fordele:

 • 90 spillekort til ham og hende
 • Fokus på både erotik og følelser
 • Mange timers fræk underholdning

Ulemper:

 • Spillereglerne er på engelsk
 • Henvender sig primært til heteroseksuelle par

 

Den smarte – Dialogspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet

Dialogspillet Bedre Kommunikation I Parforholdet

Tjek prisen her

Dette er kæreste spillet for jer, som har helt styr på erotikken, men måske gerne vil komme lidt tættere på hinanden. Dialogspillet er som sådan ikke et erotisk spil, men i stedet en måde at komme endnu nærmere hinanden igennem samtalen. Og det skader jo heller ikke erotikken.

Med helt op til 360 spørgsmål får du og din partner rigtig gode muligheder for at bringe varmen og nærheden tilbage i forholdet. Dialogspillet er udviklet til parterapi, men har også vist sig at være fantastisk til kommunikation i forholdet.

I spillet er der 60 kort, som kommer ind på så forskellige emner som kærlighed, familie, job, parforhold, drømme og værdier. I kommer som endnu tættere på hinanden og udvikler en gensidig respekt, som også kan bringes ind i soveværelset.

Fordele:

 • Bringer varme og nærhed tilbage i forholdet
 • 360 spørgsmål
 • Åbner op for nye sider af hinanden

Ulemper:

 • Ikke et erotisk spil

 

Derfor skal du vælge et kæreste spil

Der kan være flere grunde til, at du og din partner skal vælge et kæreste spil. Vi mener dog, at I skal vælge et kærestepil, fordi det kan gøre underværker for jeres parforhold og for jeres fælles nydelse. Et frækt kærestespil er fantastisk måde at komme tættere på hinanden, både kropsligt og følelsesmæssigt.

Desuden er udvalget af par spil efterhånden så stort, at der er noget for enhver smag. Om du ønsker et spil, som krydrer aktiviteterne under dynen eller styrker dit forhold er op til dig. Heldigvis er der spil, som kan gøre både det ene og det andet. Og så er der de kærestespil, som gør begge dele.

Som vores udvalg af de ovenstående bedste 7 parspil viser, så kan kærestespil være uendelig forskellige. Derfor er det vigtigt, at du og din partner for talt om, hvad I ønsker at opnå. Og så er der jo ingen der siger, at man ikke kan have flere forskellige slags kærestespil. Det er faktisk bare at komme i gang med at prøve og se hvilke spil, der fungerer bedst for jer.

Til nybegynderne

Er I helt nye, når det kommer til kæreste spil, kan det hele måske godt virke lidt skræmmende og overvældende. Men tag det helt roligt. Der findes par spil, som er rigtig gode til at komme i gang med legen – både før, under og efter.

Med Body Adventure Party kan I hurtigt komme i gang med at prøve spillet og hinanden af. Her er der ingen kort og komplicerede regler, som først skal læres. I stedet kaster I tre terninger, som fortæller jer hvad, hvordan og hvorhenne, I skal lege med hinanden. Vi anbefaler Body Adventure Party til nybegynderne eller dem, som bare vil i gang med det samme.

Til de erfarne

Er parspil overhovedet ikke ukendt land og længes I bare efter at blive udfordret på hinanden, er der heldigvis et væld af kæreste spil. Med det klassiske og populære You & Me-spillet er der lagt i ovnen til timevis af frækt samvær og nærvær. Her er der et kvalitetsprodukt, som er afprøvet af mange par, så du er sikker på, at det virker.

Hvis det skal være en lille smule mere kinky, så anbefaler vi Fifty Shades of Play. Her får I muligheder for at kaste jer ud i dominante og submissive roller, som nok skal få temperaturen til at stige. Dette kæreste spil er baseret på Fifty Shades of Grey-trilogien, så du er sikker på, at det bliver hedt.

Det bedste

Uanset om du er ny udi kærestespil, har prøvet det en gang eller to, eller er på udkig efter noget ny inspiration, så anbefaler vi varmt Monogamy. Der er en grund til, at det er kåret til årets parspil flere gange. Med 100 spillekort både til ham og hende er der ingen grænser for, hvad I kan finde ud af om hinanden.

Erotic 4 Real er bestemt også et godt og frækt alternativ, når I skal vælge et rigtig godt par spil. Her er det ikke kun det erotiske, som er i front. Også dine og din partners følelser bliver sat i spil, så I kan blive endnu mere forbundne og det skader bestemt heller ikke sexlivet. Dette spil er for jer, som ønsker det bedste kærestespil, som både gør noget for lagengymnastikken, men også nærheden i parforholdet.

Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here