Interview med Laura fra Laurasunivers.dk

728

1.   Vil du kort introducere dig selv, til de læsere der ikke måtte kende dig?

Ja da. Mit navn er Laura, jeg er 29 år gammel og arbejder til daglig som erotisk blogger på min blog laurasunivers.dk. Jeg har haft bloggen siden 2012 hvor det hele startede som et lille frirum, hvor jeg kunne skrive nogle erotiske beretninger, fra mit eget spændende singleliv. I dag er bloggen en af Danmarks mest populære erotiske blogs, og jeg har netop sagt mit job op, for at arbejde som blogger på fuldtid.
– Noget jeg aldrig havde regnet med, kunne lade sig gøre, da jeg startede bloggen tilbage i 2012.

 

2.   Du blogger tit om meget personlige ting, blandt andet omkring din fyring og generelt omkring dit liv. Er det noget du gør dig nogle overvejelser om, om du har lyst til at dele inden du sætter dig til tastaturet?

Jeg er ikke blevet fyret, men valgte at opsige mit job. Jeg har valgt, at blogge delvist anonymt, netop for at kunne skrive, hvad jeg har på hjertet. – Både når det går godt og når det går dårligt. Jeg tænker ikke altid inden jeg sætter mig ved tastaturet og det er med vilje. Noglegange er det bare rart for mine læsere, at læse nogle upolerede dagbogsindlæg mellem alle de ’fine artikler’.

 

3.   Hvorfor startede du med at blogge, og har du overvejet at stoppe nogensinde?

Jeg har overvejet at stoppe flere gange og én af gangene, gjorde jeg det også. Jeg lukkede min blog og tog en pause fra alt skriveriet. Jeg syntes, det var umotiverende, at lægge så meget arbejde i det, og få så lidt igen. En dag åbnede jeg dog min mailadresse, som var tilkoblet bloggen, og her kunne jeg ellers læse den ene mail efter den anden, fra tidligere læsere, der savnede mig. Det motiverede mig og jeg begyndte at blogge igen. Jeg besluttede mig for, at hvis jeg gik igang igen, skulle jeg være sikker og gå all-in – for mine læseres skyld. Det gjorde jeg i den grad. Jeg tror jeg brugte 13 timer dagligt på bloggen. Ikke bare på at skrive, men på alt det, der også skal gøres udenfor bloggen, for at skabe interesse og traffik.

 

4.   Hvad er det mest givende ved at have Laurasunivers.dk, hvornår er du gladest for det?

Jeg er mest glad, når mine læsere skriver til mig, at jeg har inspireret dem eller blot skriver for at anerkende mit arbejde. Det skal dog ikke være nogen hemmelighed, at indtjeningen på bloggen også har meget at sige ift. motivation, men det hænger jo også sammen med, at jeg netop kan blogge så meget som jeg gør, fordi jeg ikke behøver at tjene pengene ind et andet sted.
Jeg oplever ind i mellem, at jeg modtager en donation til en kop kaffe og det varmer mig, at jeg kan sidde og nyde en kop kaffe, som jeg har fået som anerkendelse af mit arbejde. Når alt kommer til alt, er det mine læsere der holder gang i bloggen. Uden dem, gad jeg ikke at skrive, det siger selvfølgelig sig selv. Og når så jeg bliver anerkendt, giver det da humøret og motivationen et løft J

 

5.   Selvom du måske ikke er så glad for fjernsyn, hvad er så din yndlingsserie og din yndlingsfilm?

Jeg er ret stor fan af film der sætter de små grå på arbejde. Gerne med et uforudsigeligt twist. Jeg er også ret vildt med Saw-filmene. Derudover, er jeg nok mest til Dokumentarer. Jeg er ikke til reality, meeeen jeg må ærligt indrømme, at jeg nok engang i mellem er kommet til at se Forside Fruerne…. Og så snakker vi ikke mere om dét! ;D

 

6.   Nu til de sidste spørgsmål, som måske (op til dit svar) går tættere på noget frækt. Hvis du skulle nævne 1 ting du ville ønske du havde lært din nuværende kæreste noget før, eller noget i burde have prøvet sammen noget tidligere, hvad skulle det så være?

Nu lyder det meget cheasy, men skal jeg være helt ærlig, har han overrasket mig i sengen fra dag 1. – Det må være alt den porno 😉 Han har altid været rigtig hurtig til, at opfange hvad jeg kan lide og har aldrig været bange for, at prøve noget nyt, selvom vi måske ikke altid lige har drøftet det først. Det handler om at turde, at prøve sig forsigtigt frem – Og noglegange knap på forsigtigt 😉 Vi er begge meget eventyrlystne, så jeg har faktisk aldrig nået at savne noget…

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here