Brevkasse: Hvordan finder man en kæreste?

340

Kære brevkasse

Jeg er en trediveårig pige, der bor på Nørrebro i København. Jeg har et, eller faktisk to, ret simple spørgsmål til jer: hvorfor kan jeg ikke finde en kæreste, og hvordan og hvor finder jeg en sød kæreste? Det er måske lidt mange ting at spørge om på én gang, men jeg tænker, at de måske hænger sammen.

Lidt om mig først. Jeg bor alene i en fin lejlighed, og det går generelt godt i mit liv. Jeg har et rigtig spændende job på en avis, som jeg nyder rigtig meget, og hvor jeg bruger meget af min tid. Derudover dyrker jeg ofte cross-fit, og jeg ses ofte med venner og veninder. Generelt er jeg meget ude, og bruger ikke særlig meget tid på sofaen.

Mangler en kæreste

Jeg er rigtig glad for mig selv og det sted, hvor jeg er nu. Jeg føler, at jeg har styr på mig selv, min krop og mit professionelle liv. Men der mangler altså noget, for nu har jeg efterhånden været single i fem år. Det er ikke fordi, at der ikke har været nogen mænd.

Jeg er forholdsvis tit på date, og jeg møder tit mænd i byen. Det er da også tit blevet til flere dates i streg, og jeg har også tit haft mænd med hjemme. Men det udvikler sig aldrig, og forholdet stopper efter kort tid. Det når sjældent til et punkt, hvor hverken han eller jeg er følelsesmæssigt involveret. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvad jeg gør forkert. Og nu føler jeg efterhånden, at savnet efter en kæreste er begyndt at fylde ret meget i mit liv.

Hvad gør jeg galt?

Det jeg gerne vil spørge jer om, er i bund og grund: hvorfor har jeg ikke en kæreste? Er det mig, der er noget galt med, eller er det bare svært for alle? Det virker til, at mange andre har succes med at danne par, så hvorfor ikke lige mig? Og hvordan møder man en sød kæreste i en stor by som København, hvor alle virker til at have så travlt?

Som sagt er jeg glad for mit liv, så jeg har ikke specielt meget lyst til at lave vildt meget om på det, bare for at gøre plads til en mand. Men jeg er selvfølgelig villig til at kigge indad for at kunne finde den person, som skal have denne helt specielle plads i mit liv. Jeg kan mærke at ensomheden melder sig mere og mere, og det biologiske ur er da også begyndt at tikke for mig.

Jeg håber virkelig, at I vil hjælpe mig!

Hilsner fra

Den ensomme københavner

hvordan finder jeg en kæreste

Kære ensomme Københavner

Vi får her i brevkassen rigtig mange lignende breve fra folk, som stiller nogle af de samme spørgsmål som dig: Hvordan finder man en kæreste? Hvorfor har jeg ikke en kæreste? Og du må endelig ikke gå og tænke, at det er dig, som der er noget galt med.

Selvom det kan virke som om, at alle dine venner er i forhold, så er der altså rigtig mange på din alder, som er singler. Det gælder især i de store byer, så du har ret i, at det kan være svært i en by som København. Selvom du ikke skal ændre på dig selv, så er der dog en masse ting du kan gøre.

Gør plads i dit liv til at møde en kæreste

Du fortæller selv, at du har travlt og er glad for dit liv. Du fortæller også, at du derfor ikke er særlig interesseret i at lave om på det. Og det er både dejligt og vigtigt, at du har det sådan. For at kunne indgå i en kærlig relation med andre, er det nemlig først og fremmest vigtigt, at du kan holde af dig selv.

Men dating er noget, der kræver både tid og dedikation. Selvom du gerne vil køre videre med dit liv på præcis samme måde som før, så er du nødt til at acceptere, at du skal gøre plads til en eventuelt ny mand i dit liv. Det kræver tid, og det kræver energi. Og det er derfor noget, som du skal prioritere i forhold til det liv, du lever nu.

Målret din søgning efter hvordan man får en kæreste

Før du kan gøre alt dette, så skal du selvfølgelig lige find din kommende partner først. Og dette er også en af de ting, som du i dit brev giver udtryk for kan være rigtig svært. Og ikke underligt, for at finde en kæreste kræver timing og held.

Der er heldigvis rigtig mange ting, du kan gøre for at målrette din søgning. Går du lidt mere hårdnakket efter at finde en kæreste, så er der også større chance for, at du har heldet med dig. Her er det ikke nok at kigge på én sød mand hen over baren i byen eller lade en ven sætte en blind date op.

Sådan finder du en kæreste

Integrer ham i dit liv

I en by som København er der mange, der leder efter en kæreste. Det er således ikke svært at finde en sød fyr, der drømmer om en kæreste. Men det er svært at finde én, som du er kompatibel med, og som du kan opbygge et stærkt bånd til. Én ting er således at finde ud af hvor og hvordan du finder den kommende kæreste – noget andet er at holde på ham.

Her er det enormt vigtigt, at han er en af dine første prioriteter, hvad end du kan lide det eller ej. Og det er vigtigt, at du forsøger at integrere den nye mand i dit liv. Lad ham møde dine venner og din familie, del dine hemmeligheder med ham, og gør det samme i forhold til hans verden.

Find en kæreste på nettet, som svar på hvor du finder en kæreste

Du lyder til, at du har prøvet dig ad med mange af de konventionelle metoder for at finde kærligheden. Så hvorfor ikke prøve noget, der er lidt mere vildt? Et rigtig godt bud for en ung kvinde som dig kunne for eksempel være at lede efter kærligheden på nettet. Du kan blandt andet læse vores anbefaling af de bedste dating sider.

Her er der rigtig mange forskellige måder at lede efter kærligheden på. Der er de gratis apps, som er en lidt mere hurtig og direkte måde at møde på. Her er det dog ikke altid, at folk leder efter et forhold. Tit handler det også meget om sex – også kaldet sexdating. På online datingsider kan du til gengæld oprette en profil, og her kan du nemt komme til at møde ligesindede.

Vær ærlig, når du dater online

Internettet er en nem og effektiv måde at finde mænd på. Men du skal også være meget opmærksom på, hvilket signal du gerne vil sende, og hvem du leder efter. For eksempel er det en god idé at være helt ærlig om, at du leder efter en kæreste. Det kan spare dig for meget tid og meget hjertesorg.

Og så skal du huske, at dating aldrig er nemt. Hvis det kræver mange forsøg og mange spildte timer, så er det ikke din skyld. Det er en del af livet, at kærlighedens vej aldrig er let. Du lyder dog som en tjekket kvinde med styr på tingene, så mon ikke, at kærligheden og drømmemanden venter lige om hjørnet?

Held og lykke fra brevkassen

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here