Guide: sådan får du større bryster uden brug af silikone og plastikkirurgi

138

Er du en af de kvinder, der undgår at stå nøgen foran spejle? Pakker du dig selv ind i for store hætte- og striktrøjer for at skjule din barm?

Vil du kun have sex med din partner under dynen med lyset slukket? Har du i dine teenageår proppet sportsbh’en med vat og kyllingebryster?

Du er ikke alene med disse tanker, faktisk findes der utrolig mange kvinder på planeten, der er kede af deres barmstørrelse og facon.

I Danmark er det de færreste kvinder, der på naturligvis kommer over den gennemsnitlige C-D bh-skål. Dog behøver du ikke ty til plastikkirurgi for at få en naturlig større barm. Læs denne guide og se, hvad du selv kan gøre for at opnå en brystforstørrelse.

[Video Guides]

Hvilke muligheder er der for at få en naturligt større barm?

Hvordan får man større bryster?

Glem alt om plastik, filler og silikone – du kan sagtens gå en størrelse eller to op i bh-skål ved blot at bruge naturens egne midler og metoder. Det er ingen hemmelighed, at det kommer til at kræve meget mere tid og indimellem også frustration at få naturligt større bryster – til gengæld er det i længden billigere end at gå til en kirurg og lade ham svinge kniven over din krop. Læs mere om det her.

Som udgangspunkt har du disse metoder at ty til, hvis du naturligt ønsker at forstørre din barm;

  • Cremer
  • Kosttilskud
  • Træning/motion
  • Elektrostimulering
  • Brystmassage
  • Hormonterapi

Alle disse muligheder ligger åbne for dig, hvis du er villig til at bruge lidt tid og en smule penge på dig selv, dit selvbillede og ikke mindst din selvtillid. For kvinder er det oftest i forbindelse med deres hår, bryster og øvrige kurver, at det feminine og smukke sidder.

 

Cremer, kosttilskud og motion er den nemmeste vej til større bryster

Kvinde med store bryster

Der findes mange naturlige fødevarer og olier, der er videnskabeligt beviste i forbindelse med brystforstørrelse. De mest kendte fra planteriget er bukkehorn, kava, fennikel, vilde Yams og savpalme. Disse findes derfor som hovedingredienser i mange af de brystcremer, olier og kosttilskud man kan købe online.

Derudover finder man også ingredienser som hyaluronsyre og kollagen i de brystforstørrende cremer, da disse to ingredienser trænger dybt ind i brystvævet og hjælper til i processen omkring cellefornyelse og opstramning af det nuværende væv.

Kosttilskud i forbindelse med brystforstørrelse indeholder de førnævnte plantebaserede ingredienser og har derudover også en lang række af planteøstrogener i sig. Dette vil hjælpe med et indvendigt boost, der øger kroppens fokus på celledannelse i brystregionen.

For at holde styr på brysternes form og skabe de bedste rammer for at cremer, olier og kosttilskuddene virker, bør man supplere med regelmæssig motion og fysisk træning af især overkroppen. Udover at holde dig i form og måske hurtigere nå en stram og toptunet krop, kan du ved træning af brystmuskulaturen løfte dine naturlige bryster lidt op ved både at stramme den øvre og nedre brystmuskulatur op – prøv f.eks. bryst pres og armbøjninger. Læs mere om dine muligheder her.

Elektrostimulering – en vej til større og mere naturlige bryster

Apparater i denne kategori kan du oftest bruge i hjemmet efter en kort vejledning fra din egen læge eller apoteker. Ved at øge blodcirkulationen til brystet vil der ske en genaktivering af cellefornyelsen og den naturlige hormonproduktion, der findes sted i ens bryster.

For at få det bedste resultat med elektrostimulering i forbindelse med brystforstørrelse, bør du anvende produktet 20-30 minutter om dagen ca. 5 gange om ugen. Du vil ikke mærke nogen smerter under brug, men kan opleve at dine bryster bliver en smule ømme ved hårdhændet behandling i de efterfølgende uger efter en endt behandling.

Det er værd at huske på, at apparater i denne kategori ikke er vidundermaskiner. Din kropsform er som udgangspunkt forudbestemt fra fødslen af, grundet dine gener, dog kan du sagtens gøre noget ved din bryststørrelse, ligesom man kan blive tyndere eller tykkere med årene. Dog bør du konsultere din læge eller spørge dig frem hos forhandleren af produktet for at høre, hvilke forventninger du kan have – nogle kvinder vil kunne gå to størrelser op i bh, hvorimod andre måske kun opnår en enkelt skålfornyelse.

Med brystmassage kan du og din partner begge bidrage til at du opnår større bryster

Brystmassage er oftest den naturlige behandlingsform, der bliver overset, da mange kvinder ønsker en brystfornyelse ”her og nu” a la brystkirurgi, hvor man lægges i narkose og vågner op med større meloner på brystkassen.

Brystmassage er noget du kan gøre selv, eller lade din partner gøre for dig. Det koster ikke noget, andet end en mild fugtighedscreme og lidt ekstra tid. Du behøver derfor hverken fancy cremer, specielle olier eller at proppe dig med kosttilskud og hormoner for at afprøve brystmassage.

Ligesom de elektrostimulerende behandlinger, vil en brystmassage øge blodtilførslen til dine bryster og derved genaktivere de cellefornyelser og frigivelse af hormoner, der sker naturligt i dit bryst. Ved massage øges kroppens niveau af prolaktin, der ligesom østrogen er et hormon, der hjælper til i fornyelsen og produktionen af celler i særligt brystvæv og brystvorterne.

Det kan tage lang tid at opnå en naturlig større barm med brystmassage. Du må derfor ikke give op, men i stedet blive stædig og gentage massagerutinen hver eneste dag. Involver gerne din partner i dette som en del af forspillet, han eller hun vil elske at komme nærmere din krop og du kan samtidig styrke din selvtillid og dit selvværd ved at lade din partner skubbe blidt til dine tidligere grænser.

Få en større barm naturligt med hormonbehandlinger

Mange kvinder tager allerede hormonbehandling uden at vide, at det også påvirker brysternes størrelse. Prævention i form af f.eks. p-piller og hormonspiraler frigiver nogle koncentrationer af østrogen i kroppen, der går direkte i brystvævet og kan give større bryster. Der findes dog mange bivirkninger ved p-piller og det anbefales derfor ikke altid, at man bruger disse som et præparat udelukkende for brystforstørrelsens skyld.

Man kan med hjælp fra egen læge få en såkaldt progesteronbehandling. Dette er ligesom østrogen et kvindeligt kønshormon, der udover at have en effekt på mindre bryststørrelser også hindrer en overvækst af livmoderslimhinden. Ligesom P-piller anbefales det heller ikke at progesteronbehandlinger bruges udelukkende i forbindelse med brystforstørrelse. Dette skyldes naturligvis, at der er tale om et rigtigt medicinsk præparat, der er fremstillet til at holde kroppen ved lige i en bestemt henseende – brystforstørrelsen er blot en ønskelig bivirkning for nogle kvinder.

Hvorfor er det bedre at få større barm naturligt?

få større barm naturligt

Der kan være mange risici forbundet med ønsket om at få større bryster. Nogle kvinder frygter plastikkirurgi med god grund, da silikoneimplantater kan lave kapseldannelse, hvilket betyder at man efter nogle få måneder eller flere år ender med to kuglerunde kanonkugler, der er hårde som sten og er yderst smertefulde.

Derudover er der andre farer ved plastikkirurgi som mange kvinder tager højde for inden de lægger sig under kniven. Man skal under fuld narkose for at få foretaget et brystløft eller en brystforstørrende operation. Der findes dog mange mennesker, der ikke kan tåle narkosen og derfor aldrig vågner op igen. Derudover kan man opleve infektioner i operationsarret eller at der på et tidspunkt går hul på implantatet.

At få en plastisk operation er naturligvis den nemme løsning for mange kvinder, man betaler et beløb i prisklassen mellem 30-60.000 kroner og får derved større bryster i løbet af nogle få timer på operationsbordet.

Dog er det langt mere sikkert at få et naturligt bryst ved brug af de metoder og teknikker, der er beskrevet i denne guide. Det er noget mere tidskrævende og man kan opleve perioder af forskellige længde, hvor man ikke kan se nogen fremskridt. Dog skal man ikke give op på en naturlig behandling og brystforstørrelse – husk på at kroppen skal danne nye celler for hver eneste millimeter, hvilket er dén proces, der tager tid. Læs mere om en naturlig barm her.

Bør jeg kontakte min egen læge inden jeg forsøger mig med at få større bryster naturligt?

Du bør altid kontakte din læge, hvis du planlægger et forløb, der på længere sigt vil ændre på din krop og din kropsbygning. Dette gælder både i forhold til hård fysisk træning, indtagelse af kosttilskud og eventuel brug af cremer og olier, hvis du i forvejen lider af forskellige allergier.

Din læge kan henvise dig til specialister, der har stor indsigt i de specifikke produkter, der findes på markedet i de forskellige kategorier. Du kan derfor altid søge råd og vejledning hos professionelle, hvilket ikke alene kan lede dig i den rigtige retning, men også guide dig til forskellige sammensætninger og brug af flere produkter på en gang.

Da de fleste cremer, olier og kosttilskud består af naturlige ingredienser, kan du med fordel starte med disse, hvis du er ked af størrelsen på din naturlige barm. Det eneste du her skal tage højde for, er om du har nogle kendte allergier mod ingredienserne. Du skal derudover også huske på, at de naturlige stoffer i disse produkter bedst kommer til deres ret, hvis brystmusklerne og vævet stimuleres gennem fysisk træning. Der er intet, der ligger dig til hindring for at få en større barm – du kan begynde allerede i dag.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here