Hvordan bruger man en dildo – Hvad kan man bruge som dildo? Find svaret her.

2429

Jeg hedder Lise Petersen og er fast tilknyttet denne side som blogger. Min primære opgave er, at besvare de mest stillede spørgsmål, som vi får tilsendt af jer. I dette indlæg vil jeg belyse to forskellige spørgsmål, som er yderst relevante, og som mange piger i bund og grund er i tvivl om, men ikke tør rette henvendelse til forældre/veninder og lignende – derfor vil vi med denne brevkasse besvare disse spørgsmål:

________________________________________________________________________

1. Hvordan bruger man en dildo?

Det korte og upræcise svar er, at en dildo anvendes blot ved, at indsætte den i pigens skede. Du tager altså en dildo, her kommer mange yngre piger til, at tage en agurk/squash eller lignende fra mor og fars køleskab, fordi man ikke lige har andet til rådighed. Det vil vi dog på det kraftigste fraråde, og i stedet få anskaffet en ordentlig via nedenstående forhandler – da man kan komme til at få rifter eller anden skade.

Når man har sin dildo smører man den ind i lidt glidecreme, og herefter skubber man den ind i skeden og kører den herefter frem og tilbage for at stimulere vaginaen. Tempoet og dybden bestemmer du selv, da det er en smagssag. Dog vil du relativt hurtigt finde ud af hvad du synes er det bedste.

Et andet godt råd er naturligvis at se lidt videoer på nettet eller lignende før man kaster sig ud i det, og hvis du er havnet her, så er du allerede godt på vej. Vores erfaring fortæller os, at hvis du først ser hvordan andre gør det, jamen så er du ligeledes i stand til selv, at finde frem til hvorledes man gør rigtigt. Alternativt kan du ved hjælp af nedenstående link se hvorledes en dildo ser ud, sådan at du kan finde dig til rette med det.

Man kan som sagt få dildoer i forskellige størrelser alt afhængigt af hvad man ønsker.

Find din nye Dildo, Klik Her

________________________________________________________________________

2. Hvad kan man bruge som dildo? 

Som kort nævnt ovenstående, så anbefaler vi naturligvis har du anskaffer en ordentlig dildo, som er produceret af folk med forstand på det. Derfor har vi af nedenstående link henvist til vores bud på danmarks bedste forhandler nemlig Sinful og Sexshop – de har et bredt udvalg i alle prisklasser således alle befolkningsgrupper kan være med.

Det er ikke smart at anvende andet end dildoer, som er produceret til formålet da man naturligvis kan få skader, géner eller hvis ens krop ikke kan tåle den fremmede genstand man stikker op dvs. (agurk, squash, fjernbetjening mv.).

Ved at købe en rigtig dildo vil du være sikker på, at du får et produkt du kan være tryg ved, og som du ikke vil blive generet af.

Find din nye Dildo, Klik Her

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here