Hvad gør en penisring? – Alt du skal vide

313

Penisringen hører måske til blandt de mere udbredte og velkendte former for sexlegetøj. Mange har hørt om penisringen, men det er ikke alle, der har stiftet personligt bekendtskab med den, og det er heller ikke alle, der helt er klar over, hvad penisringens formål egentlig er. Hvad er en penisring? Hvad gør en penisring? Hvorfor penisring? Og hvilken penisring skal man vælge?

Alle disse spørgsmål får du besvaret i denne artikel, som giver dig al den info, du har brug for om netop penisringe.

Hvad gør en penisring?

Penisring, p-ring, pikring. Kært barn har mange navne. Således optræder penisringen også forskellige steder under forskellige navne, men hvilken effekt har en penisring? Penisringen har i alle tilfælde den samme primære funktion – nemlig at sikre en hårdere og mere længerevarende erektion.

En penisring er en lille ring, der som regel består af et fleksibelt gummiagtigt materiale – som regel silikone, fordi det er sikkert at bruge i kontakt med huden, holdbart og føles blødt og behageligt mod huden. Ringen skal placeres om roden på penis, hvor den fleksible pasform skal sikre, at den sidder stramt nok til at forhindre blodet i at løbe så hurtigt fra penis igen.

Når en mand får en erektion, finder det som bekendt sted ved, at store mængder blod samles i penis, hvilket gør den hård og stiv. Når erektionen forsvinder igen, er det fordi, blodet forlader penis, så den efterlades blød og slap.

Mange mænd oplever, at blodet forlader penis en anelse hurtigere, end de kunne have ønsket sig, hvilket derved giver en kortere erektion. I det hele taget er det nok de færreste mænd, der ville takke nej til en hårdere og mere længerevarende erektion, og det kan penisringen hjælpe med at sikre.

Penisringens grundlæggende funktion er som sagt nemlig at sikre, at blodet i penis har sværere ved at løbe væk igen. Det sikrer, at erektionen varer længere. Det sker ved, at ringen strammer om roden på penis og derved om blodårene, så blodet ikke kan løbe tilbage igen.

Det kan måske lyde en anelse farligt i nogles ører, men det er som udgangspunkt ikke farligt at bruge en penisring. Det er dog vigtigt, at man sørger for ikke at have ringen på for længe af gangen, da det naturligvis ikke er sundt at forstyrre blodets naturlige flow i længere tid.

Derfor anbefales det som udgangspunkt, at man ikke bærer en penisring mere end en time ad gangen. Overholder du dette, kan du dog få meget glæde af den særlige penisring effekt.

Hvorfor penisring?

Når det kommer til spørgsmålet ”Hvad gør en penisring?” er svaret altså, at den sørger for en mere længerevarende erektion, som samtidig også er hårdere. Det er derfor heller ikke svært at besvare spørgsmålet ”Penisring – hvorfor?”.

Du skal vælge at prøve en penisring, hvis du kunne være interesseret i en hårdere erektion, der varer længere. En længerevarende erektion kan både være til glæde for dig selv og din partner, da det kan give anledning til mere nydelse og en højere grad af intensitet.

Du kan både vælge at bruge din penisring alene i forbindelse med hyggelige stunder på egen hånd, eller du kan bruge din penisring sammen med din partner, som med garanti også vil sætte pris på den effekt.

Forskellige typer af penisringe

En penisring er ikke bare en penisring. Der findes nemlig mange forskellige typer af penisringe, som selvfølgelig alle har det primære formål at skabe en længerevarende og hårdere erektion, men som også kan have en lang række af andre funktioner.

Eksempelvis findes der penisringe i forskellige tykkelser, med forskellige teksturer og af forskellige materialer. Nogle penisringe kommer i et strækbart materiale i en standardiseret størrelse, mens andre kan justeres i størrelsen.

Kunne du tænke dig at få en idé om, hvilke forskellige typer af penisringe, der findes, kan du læse vores guide til de 10 bedste penisringe. På baggrund af guiden kan du måske også få en idé om, hvilken type af penisring, der er noget for dig, og som du kunne tænke dig at prøve.

Er du nybegynder kan det være en god idé at starte med at vælge en penisring i et forholdsvis simpelt design uden for mange andre forskellige funktioner. På den måde kan du stifte bekendtskab med penisringens effekt uden at lade dig distrahere af vibrationer, forskellige teksturer og lignende.

Prøv at tilføje nogle gode vibrationer

Finder du, at en penisringen fungerer godt for dig, kan du altid på et senere tidspunkt udvide din horisont og prøve flere forskellige varianter med forskellige funktioner: For eksempel en penisring med vibrator.

Bruger du din penisring sammen med en partner, vil vedkommende eksempelvis med stor sandsynlighed sætte pris på vibration. Er din partner en kvinde, kan I vælge en penisring med en særlig klitoris stimulator, som stimulerer hendes klitoris, mens I har sex.

Penisringe, der er værd at anbefale

Som nævnt findes der mange forskellige typer og varianter af penisringe på markedet. Har man ikke før stiftet bekendtskab med penisringe, eller har man i det hele taget ikke den store erfaring med sexlegetøj, kan det være svært at vide, hvilken variant man skal vælge, og hvad man skal kigge efter, når man vælger en penisring.

Derfor får du her nogle af vores bedste anbefalinger af penisringe, som med garanti kan tilføje en ny dimension til dit og din partners sexliv. Vi har rangeret anbefalingerne i tre forskellige kategorier for at gøre det nemmere for dig: Testvinderen, den mest solgte og den billige variant.

Testvinder: Sinful Extra Thick Silikone Penisring Sæt 3 stk

Sinful Extra Thick Silikone Penisring Sæt 3 stk

Tjek Prisen Her →

 

Markedet for sexlegetøj er kæmpestort, og det samme er udvalget. Også når det kommer til penisringe, er der enormt mange forskellige modeller og varianter at vælge imellem. Et godt pejlemærke, når man køber sexlegetøj – hvad end det er en dildo, en penisring eller noget helt tredje – er at kigge efter produkter, som har vundet i test.

Ønsker du dig en penisring, hvor du ved, at du får et produkt af høj kvalitet, der virker som det skal, så skal du vælge dette sæt af penisringe fra Sinful. I sættet får du tre forskellige penisringe i forskellige størrelser. Penisringene er af blød silikone, som føles behageligt mod huden og måler henholdsvis 3,3 centimeter, 3,7 centimeter og 4,2 centimeter i diameter.

Det fleksible materiale gør desuden, at ringene kan strækkes. Det giver mange variationsmuligheder – dels kan du vælge forskellige grader af stramhed om roden på penis, men du kan også vælge at bruge penisringene på nye og anderledes måder, der kan optimere deres effekt. Prøv eksempelvis at montere en penisring om testiklerne og se, hvad der sker.

Fordele:

 • Tre forskellige størrelser
 • Blød silikone
 • Flere variationsmuligheder
 • Testvinder
 • Egnet både til nybegyndere og erfarne brugere

Ulemper:

 • Der er ikke meget dårligt at sige om dette sæt af penisringe

Mest solgte: Baseks Funny Bunny 10 Functions Penisring

Baseks Funny Bunny 10 Functions Penisring

Tjek Prisen Her →

Et andet godt pejlemærke, når du vælger sexlegetøj, kan være, hvad andre forbrugere har købt. Vælger du et produkt, som mange andre har valgt og været glade for, er chancen for, at du også bliver det, stor.

En populær penisring blandt forbrugerne er denne vibrerende sag fra Baseks. Selve penisringen er af blød, strækbar silikone og måler 3,1 centimeter i diameter. På penisringen er der monteret en lille vibrator med en særlig klitoris stimulator, så både bæreren af ringen og dennes partner får glæde af vibrationerne.

Vibratoren har hele ti forskellige vibrationsfunktioner, hvilket giver mulighed for masser af variation og stimulering.

Fordele:

 • Af blød silikone
 • Strækbart materiale
 • Vibrator
 • 10 vibrationsfunktioner
 • Klitorisstimulator

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge som nybegynder

Den billige: Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Tjek Prisen Her →

Er du og din partner interesseret i at prøve en penisring, men er I ikke helt sikre på, at penisringen er noget for jer, kan I starte med at investere i en mere budgetvenlig variant.

Selvom denne vibrerende penisring fra Sinful umiddelbart har en højere pris end de to andre penisringe, skal dette ses i lyset af, hvad du får for pengene. Denne penisring er nemlig meget avanceret, kommer med en kraftig og intens vibrator og kan bruges på en række forskellige måder.

Selve penisringen er af blød silikone og måler 3,5 centimeter i diameter. Materialet er strækbart, så penisringen passer de fleste. På ringen er der monteret en vibrator, som giver mulighed for stimulering af både ringens bærer og dennes partner afhængigt af, hvordan ringen bæres.

Vibratoren har hele ti intense vibrationsfunktioner. Der er her tale om et produkt af meget høj kvalitet, som bestemt er pengene værd.

Fordele:

 • Vibrator
 • 10 vibrationsfunktioner
 • Flere anvendelsesmuligheder
 • Af blød og strækbar silikone
 • Genopladelig

Ulemper:

 • Kan være svær at bruge som nybegynder
 • Standardiseret størrelse, som muligvis ikke passer alle
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here