Der er noget helt utroligt ironisk ved sex.

Desto mere du har af det, desto mere har du lyst til det. Alligevel, desto mere du har det, desto hurtigere begynder du at kede dig med det. Variation er hemmeligheden til livet, og når det kommer til soveværelset (eller badeværelset, spillerummet eller baghaven for den sags skyld), er det netop denne hemmelighed, der altid mangler!

Der er meget, som du kan gøre for at krydre lidt på dit sexliv. Fra ekstra ting til ekstra mennesker, der er massevis af muligheder. Alligevel er det de værktøjer, der er mest praktiske, der er de bedste. Og når man snakker om praktisk, er der intet bedre sexlegetøj end det, du allerede har i huset. Som man siger, det, du søger, søger dig.

Her er der 15 hverdags- og husholdningsting, der kan udgøre sig for fantastiske orgasmegaranterende sexlegetøj. Du vil aldrig se på disse ting med de samme øjne!

1. Tape

Begræns ikke denne ofte ignorerede husholdningsgenstand til pap og papir. Når du er i humør til at blive bundet fast, kan tape bruges som ganske gode håndjern. Alternativt er det også godt til at straffe den submissive, hvis de er slemme. En hurtig klæb på og riv af rutine kan tæmme selv den vildeste mand eller kvinde.

Hvis du hellere vil købe den ægte vare og undgå at skulle have tapen hevet af håndleddene igen, så kan du købe bondage reb, tape beregnet til formålet, håndjern og meget mere, som du kan få fingrene i her.

2. Is

Det er måske iskoldt, men der er intet som is til at gøre det hedt i soveværelset.

Brug det til at glide over din partners erogene zoner, eller tag det i munden og slik forsigtigt din partner over hele kroppen. Men den bedste måde at bruge det på er til oral sex. En isterning i munden, når du går ned på ham? Damer, det er den bedste måde at sørge for, han husker dig for evigt.

3. Paletkniv

Hvem siger, at det kun er piske, der kan gøre jobbet ordentligt? Hvis du er i humør til noget spanking, kan du simpelthen gå ud i køkkenet og få fat i din paletkniv. De bedste resultater kommer med dem fremstillet i silikone eller gummi, men selv en gammeldags paletkniv i træ kan gøre underværker.

Dette er især et træk, der er brugbart hos denne gruppe mennesker, der søger lidt ekstra i sexlivet og gerne inddrager træk fra BDSM eller andet lidt vildere sex.

De bedste steder at spanke med den, spørger du måske? Lår og numse.

4. Et håndklæde vædet i varmt vand

Nogle gange fortjener selv forspil lidt ekstra anstrengelser.

Når du masserer din partners ædlere dele, kan du yderligere brug et håndklæde, som du har vædet i varmt vand til at glide over huden. Hvis du vil give lidt mere til tricket, kan du også klemme lidt af vandet ud af håndklædet imens. Denne er kendt for at kunne få alle op at køre – især kvinder.

5. Vaskemaskine

Hvis du udelukkende har brugt din vaskemaskine til at vaske tøj, er det på tide at opgradere din maskine.

For kvinder er vaskemaskinen den ultimative maskine til tilfredsstillelse. Tænd for den, sæt dig ovenpå den og lad vibrationerne og bevægelserne tage dig med i den syvende himmel. Og når det er jer begge to, brug den som base med nogle sneakers indeni, da dette vil få den til at hoppe en anelse mere, hvilket giver en ekstra effekt.

6. Mobiltelefonen

Enhver mobil vibrerer, ikke?

Alternativt findes der en masse forskellige apps med forskellige vibrationsintensiteter, som du kan downloade gratis. Du kan enten indsætte den (med et beskyttende lag udenom) eller gnide den mod din hud. Valget er dit, men slutresultatet er det samme.

7. Bananskræl

Hvem sagde, at det kun er kvinder, der kan nyde en moden banan?

For mænd er en bananskræl det ultimative onani-ærme. Spis bananen og lav et hul i enden af den tomme bananskræl. Glid den over din manddom og mærk, hvordan teksturen føles ganske familiær. Og behagelig. Virkelig rart.

8. Smør

Når det bliver brugt rigtigt, kan smør bruges til at syde soveværelset til.

Skær en skive eller et stykke (hvad end der behager din smag) og smør det på din partners følsomme steder. Placer din mund, der hvor du placerede smøren og sørg for, at smøren smelter og løber ned af din partners krop.

 9. Hoved massør

Hovedet? Sikkert…

Hvis du ikke allerede har tænkt på alle de sexede ting, som du kan gøre med det, så kom i gang med det samme. Alt, der kan vibrere, er den nemmeste måde at tilføje lidt ekstra til soveværelset. De små hår på en børste vil få din partner til at stønne, hvis du bruger dem de rigtige steder. Glem ikke at bruge den bumpede side også.

Olie

10. Olie

Kokosolie, oliven olie, mandel olie – valget er dit.

Du kan dog også se de bedste erotiske massage olier her.

For bedre resultater, så brug en stor mængde. Begynd med fødderne og bevæg dig langsomt op ad læggen, bag knæene, indvendigt på din partners lår, og så kender du vist resten. Skynd dig ikke. Tag dig god tid og mærk, hvordan din partner bevæger sig under din berøring. Det skal nok blive hedt hurtigt.

11. Slips/strømpebukser/tørklæde

Alt, der er langt, vil kunne bruges. Virkelig.

Du behøver ikke bruge en masse penge og købe et lækkert bind til at dække over øjnene, hvilket alligevel vil blive kedeligt i længden. Brug i stedet enten slips, strømpebukser og bh’ers til at binde din partner. Efter det, så kan du læne dig tilbage og se, hvordan du gør det hedt.

12. Vaseline

Det bliver måske en anelse slimet og glat, men det er hele pointen.

Bortset fra de mange almindeligt kendte måder, hvorpå vaseline kan bruges, er det åbenbart også godt og behageligt for de ædlere dele. Faktisk så er det den bedste glidecreme, der findes. Kom i gang med det med det samme.

13. Bælte

En lang læderstrop burde få jer op at gøre ganske udmærket.

Du kan binde din partner med den, hvis I ikke har noget imod lidt BDSM, eller du kan bruge den til at spanke. Hvis du er dominant, er der ingen grænser for, hvor meget sjov du kan have med dette ene objekt.

14. Bruserhoved/sprøjtestråle

Vand er din bedste ven.

Hvor kvinder har brugt bruserhoveder til at opnå klimaks siden tidernes morgen, så er det nu på tide at det smarte værktøj, bliver brugt på to måder. Med det rigtige tryk og den rigtige vinkel kan du give din partner en orgasme uden lige. Og du kan skifte mellem tunge og bruserhovedet for ekstra nydelse til din partner.

15. Nutella

En smule chokolade bør klare jobbet.

At gøre sig sexet med lidt chokolade er ikke alles kop te. Men når du først har smagt på den bittersøde oplevelse, som det kommer med, bliver det pludseligt et must-have i soveværelset. Sørg for at træne din tunge op til det eventyr, der venter den forude.

Nutella

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here