Handjob: Sådan giver du det bedste & frækkeste | KOMPLET guide

875

Drømmer du om at give et godt handjob, men ved du slet ikke, hvordan du skal gribe det an?

Så får du her en guide til at give det bedste handjob, og hvilket udstyr der er godt at bruge.

Udover dine hænder selvfølgelig.

Men først. Video Guides! For hvordan skulle du ellers kunne lære det ordentligt?

VENT! Inden du begynder at se video-guides til, hvordan du giver det bedste handjob, så har jeg noget til dig!

Hvis du vil give et handjob, som ingen andre har givet ham før, så er det desværre ikke nok med “bare” hænderne længere.

Det helt nye er at købe disse tenga æg og en god glidecreme.

Hvis du VIRKELIG vil spice det op, så kan du også købe denne fantastiske pocket pussy til at give ham handjobs med

Video guides:

 

Guide til at give det bedste handjob


Step-guide: 10 trin der gør dig til handjobmester med det samme:

  1. Glidecreme er vigtigt! Brug det eller en anden form for smørelse. Det er vanvittig ubehageligt at få et tørt handjob.
  2. Kig på ham. Se hvad han reagerer på. Spørg ham eventuelt direkte. Gør så mere af det han godt kan lide.
  3. Indtag en god stilling. Få også ham til at indtage en god stilling. Komfort er vigtigt, så sørg lige for, inden du går rigtigt i gang, at han ligger godt og at du sidder, står eller ligger i en god position.
  4. Få et godt greb. Hverken for hårdt, men heller ikke for blødt. Du kan typisk hen mod ejakulation/orgasme klemme lidt hårdere.
  5. Start langsomt ud. Så du ikke bliver træt og hans pik ikke når at blive følelsesløs.
  6. Varier håndbevægelserne. Op og ned bliver relativt hurtigt kedeligt. Den bruger han på livet løs selv, så den kender han. Brug gerne nogle andre.
  7. Stimuler ham andre steder i mens: Kuglerne, brysterne, lårene, maven, rectum eller andre steder.
  8. Stil generelt spørgsmål: Før, under og efter.
  9. Ros hans penis. Den SKAL få at vide, at den er stor og du næsten ikke kan gabe over den. Og du må meget gerne fortælle ham, hvor frækt du synes det er, at have ham i munden.
  10. Lad være med at jage løs på penis efterfølgende. Giv ham lidt ro efterfølgende. Det er ikke altid det du har mest lyst til, men hvis du skal gøre det perfekt for ham, så vil han typisk ikke nusse helt vildt efterfølgende.

Den avancerede video guide til det ultimative handjob:

 

 

Find den bedste glidecreme her

Hvis du gerne vil bruge glidecreme, mens du giver et handjob, så er der mange forskellige på markedet. Du kan finde den bedste glidecreme, så du er helt sikker på, at du får en. Der rent faktisk fungerer, og som er rigtig god at bruge. Det er bare vigtigt at bruge en form for glidecreme, fordi ellers kan det hurtigt blive tørt. Og så kan det ende med at gøre meget ondt på din partner.

Derfor kan det være en god idé at købe en glidecreme, så du altid har muligheden for at bruge den. Det er også noget, som I kan bruge ved samleje, så det er noget, I begge to kan få brug af. Det er ikke noget, der er pinligt. Det er noget, der bliver brugt, for at I begge to kan få mere nydelse. Så det er rigtig vigtigt at tænke over det, når I skal bruge glidecreme.

 

Dette sexlegetøj er godt til handjobs

Det er altid godt med et helt klassisk handjob, men hvis det er noget, som I har gjort rigtig mange gange. Så kan det nemt gå hen og blive kedeligt. Derfor kan det være en god idé at tænke over. Hvad for noget sexlegetøj I kan bruge i forbindelse med handjobs, for at gøre det mere spændende for jer begge to. Du vil jo nok gerne give din kæreste den bedst mulige form for nydelse, og derfor kan det være en god idé at kigge på forskellige sexlegetøj. Såsom en pocket pussy.

Det er et sexlegetøj, som ligner en fisse, men som kan bruges over penis, i stedet for din hånd. Det er noget, som du kan bruge i samarbejde med din hånd. Så du kan skifte lidt mellem en pocket pussy og mellem din hånd. Det er bare noget, som vil give din kæreste ekstra meget nydelse. Og som vil gøre oplevelsen lidt sjovere og anderledes for ham.

 

Du kan også

Der er også endnu en ting, som du kan gøre brug af, og det er en blowjob maskine. Den kan give din partner en følelse af, at det er en blanding mellem et blowjob og et handjob. Det er jo ekstra meget nydelse til ham, og hvis du gerne vil overraske ham lidt. Så kan du jo give ham bind for øjnene. På den måde ved han ikke, hvad der foregår. Og han har fuld fokus på nydelse og på hvor dejligt det er. Alt det du gør for ham.

Du kan sagtens give et handjob uden brug af noget andet, end din egen hånd. Det er helt sikkert også noget, som vil have ham en masse nydelse. Dog for at gøre det mere spændende hen ad vejen. Så kan I altid gøre brug af sexlegetøj, for at tænke ud af boksen. Det er helt op til jer, men der er altid muligheden for det. Hvis det er noget, I har lyst til.

handjob guide

 

Dette trick skal du kende, når du giver et handjob

Der findes mange forskellige gode råd til at give det bedste handjob, og der findes mange kloge mennesker, der har udtalt sig om, hvordan du skal give det bedste handjob. Heldigvis er mænd forskellige, og derfor er det ikke det samme, som alle synes. Det er så vigtigt, at du holder øje med, hvad din mand virkelig godt kan lide, fordi så kan du lære at blive bedre for hver gang, du giver ham et handjob.

På den måde gør du heller ikke bare det samme hver gang, men du sørger for at holde det spændende og gøre noget ekstra for ham, så han får virkelig meget nydelse hver eneste gang. Det er her, det er rigtig vigtigt, fordi det viser, at du sætter hans nydelse frem for alt, og at du virkelig gerne vil tilfredsstille ham på den bedste mulige måde, hvilket han nok helt sikkert sætter stor pris på.

Dette handjob trick bør du kende

Et trick, som ikke mange bruger, er at bruge begge hænder. Hvem siger, at et handjob kun skal gøres ved brug af én hånd? Det kan give ham ekstra nydelse, at du en gang imellem bruger to hænder, og at du måske skifter lidt, i stedet for at det bare er én hånd, der kører op og ned. Her handler det om at vise, at du har lyst til at give ham nydelse, i stedet for bare at ligge ved siden af og se en film, mens du giver ham et handjob.

For det er ikke det mest spændende for dig, fordi du ikke skal gøre andet end at arbejde. Derfor er det så vigtigt, at du viser ham, hvor meget du gerne vil det, og hvor lækker og fræk du synes han er. Det kan du gøre ved at bruge begge hænder og ved at skiftes mellem din hånd og din mund. Gør det spændende for ham, men også for dig selv. Det er jo en oplevelse, som I skal dele sammen, og ikke kun en oplevelse for ham, selvom han er i fokus. Hvis du vil prøve noget lidt anderledes, kan du hjælpe ham med at bruge en blowjob maskine.

Frækt handjob

 

Derfor skal du ikke være nervøs over at give et handjob

Føler du dig en smule nervøs over at skulle give et handjob, fordi du ikke helt ved, hvad du skal gøre af dig selv? Så skal du altså slet ikke bekymre dig. Det er ikke noget, som du skal synes er akavet, så længe du husker på, at det er en fælles oplevelse for jer, selvom han er i fokus. Du skal huske, at det er en form for forspil, så du skal bare se det som ekstra nydelse, at du kan gøre noget godt for din mand. Hvis du er nervøs for, om du gør det godt nok eller om du gør det rigtigt, så skal du tænke på, at din man bare er glad, fordi du rører ved ham, så derfor skal du ikke overtænke situationen.

Det kan godt være akavet nogle gange, når det kommer til sex og sexlegetøj, men så længe I har et smil på læben, så skal alting nok gå. Det er jo jer to, som skal give hinanden nydelse, og så kan I jo tage det ét skridt ad gangen.

Ingen grund til at være nervøs

Der er ingen grund til at være nervøs, du skal bare nyde at du har en dejlig mand, som har lyst til dig, og som du også har lyst til. I skal være nysgerrige overfor hinanden og prøve en masse ting af, som kan give jer begge to nydelse.

Det er det, et forhold handler om, og det er det, sex handler om. At skabe intimitet, og at give hinanden nydelse. Det er en god idé, hvis du blot tænker på dette, når du skal give din kæreste et handjob, fordi det er jo bare det, det handler om. Du behøver slet ikke at være nervøs, og du behøver slet ikke at overtænke det. Du skal egentlig bare nyde det og nyde jeres sexliv, og hvad det måtte bringe. For når du gør noget godt for ham, så gør han også noget godt for dig, som du kan sætte pris på.

 

Opsummering:

Har du altid været lidt nervøs, når det kommer til sex, og ved du ikke helt, hvordan du skal blive bedre? Det kan være, at du altid har tænkt på, at du gerne vil give et handjob, men at du ikke helt ved, hvordan du skal bære dig ad. Her kan du heldigvis finde den guide til. Hvordan du giver det bedste handjob, og hvad for noget udstyr du sagtens kan gøre brug af. Gor at give en endnu bedre oplevelse til fyren.

Der findes mange måder at gribe et handjob an på, og det kommer meget an på, hvem der er din partner. Og hvad din partner godt kan lide. Der er jo mange forskellige præferencer. Så derfor er det en god idé, at du altid ligger mærke til. Hvad din partner godt kan lide, så du kan bruge det fremadrettet.

Det kan altid være lidt akavet at starte et handjob. Fordi der skal fumles med bukser, underbukser og så videre. Men det handler om, at du gør det med selvsikkerhed. Fordi jo mere selvsikker du virker, jo bedre kommer det til at virke overfor din partner. Der er mange, der tror, at det er godt at holde meget fast omkring penis. Men dette er ikke sandt.

Den er meget følsom. Så prøv dig frem med grebet og se. Hvor fast din partner godt kan lide det. Her er det naturligvis vigtigt, at du bruger en form for glidecreme. Så det ikke bliver for tørt, fordi det kommer til at gøre ondt på din partner. Og det ønsker du jo bestemt ikke. Det er vigtigt, at du giver ham nydelse, og ikke gør ham ondt.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here