Gratis dating – Oversigt over de bedste

246

Der findes mange muligheder for, at du uanset køn, alder og bopæl kan komme i kontakt med andre singler i dit nærområde – og endda ganske gratis. Der findes utrolig mange gratis dating sider uden betaling du kan gøre brug af, dog er den generelle tommelfingerregel, at du får mest ud af din kærlighedssøgen, hvis du betaler dig vej til alle sidernes features.

Ingen danske datingsider er fuldstændig gratis, ofte skal man betale for at kunne skrive til eller modtage beskeder fra andre. Det er dog altid muligt at oprette en profil på en 100 % gratis datingside – du skal bare vide hvor du finder dem.

Herunder ses 9 muligheder for at finde en gratis date allerede i dag – for overskuelighedens skyld er disse forskellige gratis datingsider i Danmark inddelt i forskellige kategorier. Held og lykke med din søgen.

Bedste 100% gratis dating sider:

Som tommelfingerregel findes der i realiteten ikke noget, der kan betegnes som værende 100% gratis dating sider. Dette betyder dog ikke, at du skal opgive håbet om at finde dit livs store kærlighed. Hvad dette betyder er blot, at du nemt og hurtigt kan oprette en gratis profil på alle de danske dating sites, men at der vil være en form for brugerbetaling, hvis du ønsker at bruge din profil til fulde.

I Danmark findes der dog to datingsider, der kan betegnes som værende næsten 100 % gratis – disse er dating.dk og single.dk, der er kendt for at være landets mest benyttede datingsider. Du kan nemt finde det du søger på disse datingsider.

Dating.dk

Dating.dk

Dating.dk er et af Danmarks mest brugte gratis datingsites danmark, hvor flere end 40.000 medlemmer er online hver eneste dag. Dette betyder naturligvis, at du har alle de bedste forudsætninger for at finde en gratis date i løbet af ingen tid.

Dating.dk er en gratis dating side, hvor du får meget mere end du regner med som medlem. Udover pointen om at komme i kontakt med en masse nye og spændende mennesker, er der også ekstra features, der sikrer at du ikke keder dig, mens du venter på svar.

På Dating.dk kan du benytte sidens væg, læse dit daglige horoskop, lede efter events som andre brugere har oprettet i dit nærområde, læse artikler og brevkasse indlæg fra både professionelle kærlighedscoaches og sidens egne brugere.

Også på dating.dk er der desværre intet, der hedder 100 % gratis dating sider – du kan oprette en profil kvit og frit, men vil blive bedt om at betale et abonnement, når du vil i gang med at bruge datingsidens mange features og sende beskeder til andre.

Det er lidt nemmere for kvinder at være medlem på dating.dk, da man kan give abonnementer til andre profiler – dog er det oftest kvinderne der scorer disse fordele.

Single.dk

Single.dk

På Single.dk er der gratis daten til alle – du kan oprette en brugerprofil kvit og frit og bruge timevis på at bladre igennem de mere end 200.000 medlemmer. Ofte er det dog kun en lille procentdel på ca. 10 %, der er online på daglig basis, dette giver dig dog stadig masser af muligheder for at møde nye spændende mennesker og måske endda også kærligheden.

Igen må det slås fast, at datingsider uden betaling ikke findes på de danske domæner – sådan var det for blot 5 år siden. Men i takt med at dataloven strammes og hjemmesiderne ikke længere får samme reklamedeals fra store virksomheder, må man se i øjnene at man må betale sig fra at bruge sidens mange delelementer, hvis man vil finde kærligheden.

Single.dk kan ikke kun bruges på computeren, men findes også som en app til din smartphone for at gøre gratis dating endnu nemmere for dig. Single.dk markedsfører sig selv med at være en gratis dating side, der har gratis oprettelse og overskuelige priser for resten af indholdet på siden.

Derudover siges det, at man på single.dk kan finde den helt store kærlighed, da brugerne af denne side generelt er mere seriøst og åbne omkring, hvad de virkelig søger. Dette betyder naturligvis også, at man hurtigt selv kan komme lidt på glatis, hvis ikke man sørger for at holde de rette kort tæt på kroppen.

Til de voksne:

Der er ingen grund til at lade sig skræmme af navnene på de nedenstående gratis datingsider. I datingverdenen bliver man betegnet som værende senior så snart man runder de 40 år. Dette skal dog ikke sammenlignes med det danske udsagn om at være fyrre, fed og færdig – da det oftest er på disse sider, at der er størst succes for at finde det man søger.

Der findes mange lykkelige par, der har fundet hinanden på sider såsom 40plus, senior.dk og 50plusmatch og be2. Den bedste fordel ved at ligge i seniorgruppen er naturligvis, at de månedlige abonnementer er billigere end hvis man bruger de mere normale datingsider, der er åbne for alle – derudover er procentdelen af seriøse brugere også større på disse følgende sider.

40plus.dk

40plus

Her er der tale om gratis dansk dating til den store guldmedalje. Du kan i løbet af blot 2 minutter have oprettet en gratis profil, hvilket betyder at du kan begynde at lære hjemmesiden at kende og tjekke den ud inden du beslutter dig for, om du ønsker at gøre din profil til en betalingsprofil.

40plus.dk tilbyder gratis dating for voksne, dog er der også her tale om et betalingsabonnement, hvor du skal betale et månedligt beløb for at kunne skrive med andre brugere og modtage deres beskeder. Der er dog visse fordele ved at vælge 40plus.dk fremfor andre datingsider – denne fordel kommer til udtryk både i forbindelse med den månedlige pris for abonnementet, der er lavere end standarden, samt udvalget af andre medlemmer.

På 40plus.dk finder du gratis dates hurtigere end lynet slår ned. Dette skyldes naturligvis, at man på denne hjemmeside skal være fyldt 40 år for at blive medlem. Der findes naturligvis nogle enkelte falske profiler af yngre medlemmer, der har sneget sig ind på siden, da der ikke føres nogen decideret kontrol med brugernes konkrete alder.

Gratis netdating defineres ved at man kan oprette en gratis profil på en hvilken som helst given hjemmeside, dog er det i langt de færreste tilfælde fuldstændig gratis at bruge de danske datingsites. På 40plus.dk vil du opleve, at du skal have en betalingsprofil for at bruge eventsiden, sidens grupper og forum.

Denne datingside er meget nem at finde rundt på og har derfor høj kundetilfredshed. Du ønsker selv hvornår du ønsker at gå fra en gratis datingprofil til en betalingsprofil, hvilket giver dig mange muligheder for at surfe rundt på siden.

Senior.dk

senior dk

Senior.dk er en gratis datingside er for alle folk fra 50 år og opefter. Mange personer i denne aldersgruppe har fundet nye forhold på denne datingside, der bliver betegnet som en af de bedste og mest seriøse datingsider i Danmark.

Der findes mange profiler på denne datingside, der dog ikke leder efter kærligheden, men som også bruger den for at finde nye bekendtskaber og søge venner på tværs af landet. Dette betyder naturligvis, at du skal være fuldstændig klar i spyttet, når du skriver din profiltekst på denne datingside, da dette vil hjælpe andre brugere med at forstå dig som person og virkelig kunne se, hvorfor du er en del af denne datingside.

Dette er også en af landets bedste datingsider grundet dens forhold af mænd og kvinder. Dette er en af de eneste sider i Danmark, hvor der er næsten ligeså mange mænd som der er kvinder. Oftest ser man ellers, at kønsfordelingen er forskudt og at der derfor er en overflod at mandlige brugere.

Gratis dating for voksne er perfekt for dig, der gerne vil undersøge mulighederne for at finde en ny partner, en god ven eller nye online samtalepartnere. På denne datingside kan du nemt og hurtigt oprette en gratis profil, der sikrer at du kan bruge lidt tid på at finde rundt på siden og se, hvilke muligheder du har for at komme i kontakt med nye mennesker.

Dette er også en af landets billigste datingsider til online dating, da du for under 3 kroner om dagen kan få en betalingsprofil, der gør det muligt for dig at komme i kontakt med brugere på tværs af landet. Tonen herinde er fuld af respekt og åbenhed samt ærlighed er i højsædet når der kommunikeres mellem de forskellige profiler.

Også på denne side er det muligt at falde over en falsk profil med en yngre bruger, der udgiver sig for at være ældre end 50 år. Derfor bør du altid beskytte dine private oplysninger og aldrig oplyse andre brugere om, at du f.eks. skal ud og rejse.

50plusmatch.dk

50plusmatch

Her er der tale om gratis dansk dating når det er bedst. Mange tusinde brugere har oprettet en profil på 50plusmatch og flere hundrede har fundet kærligheden med en partner, de ellers ikke ville have mødt i dagligdagen.

50plusmatch.dk har en af landets højeste succesrater når det kommer til at finde kærligheden. Dette skyldes naturligvis den åbenhed og ærlighed, der kommer med alderen når man bruger gratis dating online. Det er muligt at få en sludder for en sladder og der er ikke samme antal af falske og useriøse profiler som man ser på nogle af de gratis dating sider danmark, der henvender sig til de mere yngre brugere.

På hjemmesiden findes der en fane, der hedder Things2share – her kan alle emner og debatter diskuteres, hvilket kan hjælpe dig i din søgen efter dit livs kærlighed, der har samme holdninger som dig selv. Derudover bruger denne datingside en række online spil, der gør det muligt for dig at deltage i nogle online fællesskaber, hvor du kan hygge dig, bruge en masse tid og naturligvis føre samtaler med andre brugere undervejs.

Der er gratis tilmeldning på denne hjemmeside, hvilket gør det muligt for dig at browse rundt på siden for at lære den bedre at kende inden du optimerer din profil til en betalingsprofil. Gratis dating danmark er kun en saga blot, hvilket betyder at du uanset hvilken datingside du ønsker at bruge, bliver nødsaget til at betale et månedlig abonnement for at kunne bruge sidens mange forskellige facetter og naturligvis også for at komme i kontakt med andre brugere.

Be2.dk

Be2

Be2.dk er en forholdsvist ny datingside for aldersgruppen 40+, der ønsker at finde nye venner og kærlighed på nettet. Du kan her hurtigt oprette en gratis dating chat, dog skal du selv have betalingsabonnement for at kunne bruge siden til fulde.

Det er vigtigt at huske på, at der ikke findes noget der hedder gratis datingsider i danmark – det er naturligvis muligt at oprette gratis profiler på alle datingsider, dog vil det være nødvendigt at foretage en betaling, hvis du ønsker at bruge hjemmesidens mange features.

Det er f.eks. ikke muligt at kunne skrive eller kommunikere med andre brugere, hvis du ikke har en betalingsprofil. Fordelen ved at være i seniorgruppen er dog, at betalingsprofilerne bliver billigere. Dette skyldes bl.a. at der er flere seriøse medlemmer på datingsiderne samt at succesraten er højere, hvilket betyder flere reklamemuligheder for datingsiderne.

Be2.dk har dog et lidt blakket ry for nogle, især hvis man lytter til trustpilot – dog er det vigtigt, at du selv sørger for at skaffe dine egne erfaringer, når du vælger at bruge et gratis dating site. Det er utrolig nemt at komme i gang med netdating gratis – dog skal du som sagt være forberedt på at der vil komme noget brugerbetaling hen ad vejen.

Gratis Fræk Dating:

Sexdating er blevet en ting, man ikke kan komme udenom uanset hvilken datingside man benytter sig af. Dog findes der nogle særlige datingsider, der har specificeret sig i sexdating og fræk dating. Disse er ofte lidt dyrere at bruge en de normale sider, hvilket dog skyldes at der tages særligt højde for sikkerheden, da der ofte bliver udvekslet frække og intime billeder.

Du skal være helt klar på, hvor dine grænser går og hvad du tænder på, hvis du bevæger dig ind på disse datingsider. Folk er meget lige på og går hårdt til den for at få fingrene i din krop og dine frækkeste fantasier – tør du?

Scornu.com

scor.nu

Er du ude efter en fræk omkring netdating gratis, er dette stedet for dig. Det tager kun et minut at oprette en gratis profil, hvilket giver dig mulighed for at snuse til, hvad hjemmesiden kan. Gratis netdating eksisterer ikke længere – hvilket naturligvis også er gældende for scornu.com, hvor du skal have en betalingsprofil for at kunne kommunikere med sidens øvrige brugere.

Scornu.com er en seriøs sexdatingside, hvilket betyder at langt de fleste brugere ved, hvad de er kommet for og ikke er blege for at fortælle dig, præcis hvor, hvornår og hvordan de ønsker at gøre brug af din krop. På trods af at der er tale om en betalingsside, kan du hurtigt skaffe en gratis date.

Med dette menes der naturligvis at du slipper for at betale for sex og generelt for en dyr date, da det hele handler om sex. Oftest fungerer denne side på en måde, hvor du og en kommende sexpartner skriver sammen i noget tid før I vælger at mødes.

Der kan naturligvis opstå forhindringer, hvis den seksuelle gnist ikke er der med det samme, dog er det i langt de færreste tilfælde, at dette sker. På scornu.com kan I udveksle både frække fantasier, intime billeder og meget andet, der sikrer at jeres seksuelle drive er i sync når I mødes.

Man skal dog passe lidt på med at sende nøgenbilleder og intime detaljer til alle og enhver, da der på disse sider ofte er en stor andel falske profiler. Dog er det forholdsvist nemt at lure disse af, da billederne ligner noget fra modeblade og profilteksten enten er ikke-eksisterende, eller fuld af udenlandske stavefejl.

Leder du efter en hurtig og fræk sexdate er dette en af de bedste gratis dating sites danmark. Du vil hurtigt finde flere tusind medlemmer, der hungrer efter din krop og som ikke er bange for at komme ud med deres egne seksuelle fantasier og frække lyster.

Sexhunt.dk

Sexhunt

Søger du en fræk date, en gratis date eller vil du bare være en del af Danmarks bedste gratis dating side – så skal du et smut forbi sexhunt.dk. Her bliver der ikke lagt fingre imellem, men derimod er der fri leg på tværs af seksuelle retninger, fantasiudveksling og frække sexdates.

Du kan naturligvis selv bestemme om du ønsker en fræk date IRL, eller om du blot leder efter nogle at dele dine frække fantasier med online – det er dig der bestemmer hastigheden og du kan altid lukke en chat ned og blokere brugeren, hvis dine grænser overskrides i et tempo du ikke synes er behageligt.

Det tager mindre end 2 minutter at oprette en gratis profil på denne datingside – dog er der ikke længere noget, der hedder gratis dating site. Ønsker du at bruge hjemmesiden fuldt ud, er det nødvendigt at betale for et abonnement, der gør det muligt for dig at kunne skrive til andre brugere og kunne læse dine modtagne beskeder.

Du skal naturligvis være opmærksom på, at der på denne type sider er nogle falske profiler, der misbruger din tid, tillid og seksuelle lyster – derfor er det en god mulighed at bede om nogle specifikke billeder af den anden bruger, inden snakken går i gang for alvor.

Der er mulighed for gratis dating online på denne side – dog er det ikke så gratis som det lader til. Sexhunt.dk er en af de mere dyre hjemmesider, dette skyldes dog at prisen er til for at skræmme de useriøse brugere væk.

Gratis Casual Dating:

Hvis du aldrig har prøvet online dating før, eller blot ønsker lidt tidsspilde, kan du med fordel gøre brug af casual dating såsom denne nedenstående datingside. Her er der ingen faste regler eller forventninger til dig fra andre brugere, da det handler om at browse og finde ud af, hvad man søger.

Det eneste, der kræves af dig er at du er åben og ærlig og ikke mindst respektfuld overfor de andre medlemmer. Hvis du overholder disse krav, kan du nemt og hurtigt finde en uforpligtende snak eller date med folk i dit nærområde.

C-date.dk

c-date

Denne datingside, c-date.dk, er en af de helt nye upcommere på markedet for gratis dating danmark. Hver eneste dag er der mere end 20.000 medlemmer online, hvilket sikrer at du nemt og hurtigt kan komme i kontakt med nye mennesker.

Kønsfordelingen mellem de forskellige profiler er her nogenlunde lige, hvilket betyder at der ikke er en skævvridning mellem antallet af kvindelige og mandlige brugere. Dette sikrer at du, uanset dit køn, vil have mulighed for at finde dét du søger.

Hver eneste dag er der mere end 10.000 aktive samtaler om dagen, og du kan blive en del af statistikken ved at oprette en gratis profil på c-date.dk. Hjemmesiden fører dagligt en masse statistikker over, hvad der foregår på hjemmesiden samt overvågning af deres medlemmers lykke og succeser. Naturligvis med brugernes tilladelse.

Dette betyder at man kan se, hvordan succesraten ændres for hver måned man går ind på hjemmesiden. I skrivende stund ligger succesraten på 72 %, hvilket betyder at 72 ud af 100 mennesker har fundet dét de søgte ved at bruge c-date.dk.

C-date.dk er en alsidig datingside, der kan bruges til lige hvad du ønsker. Du kan bruge den til både at finde andre sjove mennesker og danne nye venskaber på tværs af landet, du kan lede efter kærligheden i dit nærområde eller du kan finde en fræk og forførende sexdate.

Mange af brugerne fortæller, hvordan de er kommet i kontakt med ligesindede brugere, der har samme ønsker og forventninger som dem selv. I størstedelen af disse samtaler, handler emnet dog om uforpligtende dates, sexdates og fantasiudvekslinger, hvilket man skal være opmærksom på, hvis man seriøst går efter at finde den eneste ene.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here