Udseende betyder mere og mere i vores samfund, hvilket også betyder, at det er nemmere for ens selvværd at falde. Det skyldes både den voksende narcissisme, men også de sociale medier, der lægger mere og mere fokus på individets udseende frem for udmærkelser og personlige egenskaber, der gør individet til sin egen person.

Hvis du har oplevet, at dit selvværd er faldet, så handler det blot om at få vendt rundt på det hele igen. Det kan du gøre ved at ændre dit hår, få ordnet dine negle, måske tage en dag i spa – eller også kan du kigge under tøjet på dig selv.

Undertøj kan gøre en kæmpe forskel, når det kommer til selvtilliden og selvsikkerheden. Et pænt sæt kan få dig til at føle dig sexet, så din selvtillid ryger i vejret før du har nået et se dig om.

Vil du mærke denne følelse af selvtillid, der fylder din krop fra inderst til yderst, så kan du anskaffe et sæt sexet undertøj, der inkluderer gennemsigtige trusser og som kan få din partner helt op at ringe – og hvis ikke du har en partner, så kan du aftale en uforpligtende date med en sød mand eller kvinde, som du kan overraske med en happy ending.

Testvinder – Cottelli Bundløs G-streng i rød

rød gennemsigtig trusse

Tjek prisen her

En af dine muligheder når det kommer til frække gennemsigtige trusser der skal skyde din selvtillid i vejret er denne Cottelli Bundløse G-streng i rød. Rød er den mest sexede farve, når det kommer til undertøj, hvilket skyldes tvetydigheden i, at den både betyder kærlighed, men også fare.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 100% polyester
 • Fås i størrelserne S, M, L og XL
 • Rød

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Skal håndvaskes. Må ikke bleges, stryges eller tørres i tørretumbler

Den gennemsigtige trusse er bundløs, hvilket giver din partner fri adgang, men det er også en invitation, de ikke kan modstå, hvilket overlader alt kontrollen til dig. Dette vil uden tvivl bringe din indre sexede, men også stærke gudinde frem, så din selvtillid vil få et løft, du aldrig glemmer.

Designet er feminint, og g-strengen gør, at du kan have den på under alle typer beklædningsdele, uden at andre kender til din lille hemmelighed.

Mest Solgte – Rimba – Mini Tanga Trusse

gennemsigtig mini tange trusse

Tjek prisen her

Er du til den minimalistiske stil, hvor det er din krop, og tanken om denne, der vækker din partners interesse, fremfor typen af undertøj, som du har på? Så er det lige netop en gennemsigtig trusse som denne Tanga Trusse, du skal have på i byen, når du er ude med din partner.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 100% polyamid/nylon
 • Fås i farverne rød, sort og hvid samt med leopardprint

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Fås kun i one size

Denne sexede gennemsigtige trusse er fremstillet i et frækt design, der består af så lidt stof som overhovedet muligt. Linningen er nemlig kun en tynd strop, hvis udelukkende funktion er at holde på trussen, mens trussen er gennemsigtig, hvis du vælger en blondemodel i enten sort, rød eller hvid – alt efter om du går efter det sexede, farlige eller uskyldige. Du kan yderligere vælge en model, hvor stoffet er i et frækt leopardprint og ikke er gennemsigtigt.

Trussen kan ikke ses gennem tøjet, så det er kun din partner der kender din hemmelighed, hvis du vælger at tage den på i byen, men ellers er den også ideel at kombinere med andet lingeri.

Den Billige – Rimba – Sorte blonde hotpants

sort gennemsigtig blondehipster

Tjek prisen her

Mindre stof er ikke nødvendigvis lig med en frækkere trusse. Hvis du er typen, der går med undertøj af praktiske årsager, men alligevel har lyst til at forkæle din partner med en fræk gennemsigtig trusse, så er denne hotpant i blondestof lige netop den, som du skal have fingrene i.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 90% nylon og 10% spandex
 • Fås i farven sort

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Fås kun i one size

Hvis du normalt bærer praktisk undertøj uanset lejligheden, så har du en oplagt mulighed for at overraske din partner – ikke nødvendigvis fordi de har manglet at se blonder på din krop, men blot fordi de vil få en overraskelse, som de aldrig glemmer igen.

Denne blondetrusse vil fremhæve din numse og få dine ben til at virke lange og flotte grundet den lige overskæring over benene. Du vil ikke mærke, at du har dem på, og så er blonden en sikker vinder, når det kommer til et par gennemsigtige trusser, der ikke skal ses under tøjet.

Nyhed – Nortie Malin Bundløs Orgasme Perle G-streng

gennemsigtig perletrusse

Tjek prisen her

Køber du undertøj for at forkæle dig selv og ikke for at forkæle din partner? Eller måske vil du blot forkæle jer begge på en gang. Uanset hvad er en gennemsigtig trusse som denne til dig, der selv vil forkæles – og så kan tanken måske også hjælpe din partner lidt på vej.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 90% polyamid og 10% elastan
 • Fås i størrelserne S/M og L/XL
 • Fås i farven sort

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Vaskes ved 30 grader i en vaskepose

Med disse gennemsigtige trusser kan du forvandle en helt almindelig, kedelig tirsdag eller torsdag til en dag fyldt med orgasmer. Denne g-streng er ikke blot forførende af udseende, men også af funktion. Den giver nemlig sensuelle orgasmer til den, der bærer den, da den har en indsyet perlerække i det gennemgående og åbne bundløse snit. Dermed pirre og stimulerer den dig hver eneste gang, du bevæger dig.

Hvis ikke dette er nok, så kan du slutte dagen eller aftenen med en happy ending med din partner, da denne jo også har fri adgang.

Bedste Anmeldelser – Dreamgirl Bundløs Hipster i Sort

sort gennemsigtig blondetrusse

Tjek prisen her

En misforstået idé, hvad angår frækt og sexet undertøj, er, at det skal være en g-streng. Hader du følelsen af at have en g-streng på, så behøver du ikke lide, hverken for at du selv føler dig sexet, eller for at din partner synes, du er sexet. Du kan nemlig sagtens være sexet og bære en hipster model.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 90% nylon og 10% spandex
 • Fås i S, M og L, 1x/2x, 3x/4x
 • Fås i farven sort

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Håndvaskes ved 30 grader

Denne frække hipster trusse i blonde er ikke som alle de andre trusser i hipster model – den er nemlig bundløs. Det vil sige, at ikke nok med at den er fremstillet i et frækt og smukt blondemateriale, så har både du og din partner fri adgang til dine intime områder, hvilket nok skal sætte tankerne i gang.

Trussen er behagelig at have på grundet den bløde kvalitet, og så har den røde satinsløjfer, der vejer op på den uskyldige konto, uden at du mister det sexede udtryk. Fuldend trussen med et par selvsiddende strømper og en sød bh, og send din partner i den syvende himmel – uden en g-streng.

Den Smarte – Allure Sweet Heavens Bundløs Trusse

gennemsigtig sort trusse

Tjek prisen her

Denne gennemsigtig trusse er ligesom den forrige ikke en g-streng, hvilket blot skyldes, at g-strengen ikke nødvendigvis er frækkere end så mange andre former for undertøj. Denne forfører nemlig din partner via de smukke blonder og den anderledes bindedetaljer, der giver associationer med bondage og hede aftener.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 90% polyester og 10% elastan
 • Fås i farven sort

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Fås i one size
 • Skal håndvaskes i koldt vand

Trussen er som sagt fremstillet i et smukt blonde materiale, der vil forføre din partner, men de gemmer på en hemmelighed mere end blot dine intime dele – det vil nemlig vise sig, at de intime dele ikke er så langt væk, når det kommer til stykket.

Trussen er nemlig bundløs, hvilket giver din partner direkte adgang – giv ham et praj, når I er ude, og lad tankerne gøre det af med ham, indtil I når hjem igen. Det er kun deres fantasi, der sætter grænser for, hvilken retning aftenen skal udvikle sig i.

Til Førstegangskøberen – Cottelli Bundløs Blonde Hipster

bundløs gennemsigtig trusse

Tjek prisen her

Hvis din partner ikke skal nære den mindste tvivl til, hvilken type trusser du har på, når du smider tøjet, så er dette trussen til dig. Trussen er perfekt til den romantiske aften, der ender ud i en happy ending, hvor din partner får sig en glædelig overraskelse.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 90% polyamid og 10% elastan
 • Fås i størrelserne S, M, L og XL
 • Fås i farven sort

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Skal håndvaskes i koldt vand

Den bundløse blonde hipster trusse er fremstillet i smukke blomster blonder, hvilket giver dig en sensuel følelse, samt får dig til at føle dig ekstra sexet. Trussen kombinerer det søde med det sexede, da de sorte sløjfer giver uskyldige associationer, som din partner ikke vil kunne stå for.

Den bundløse effekt er ikke kun synlig på forsiden af denne trusse, men den ses også bagpå, hvor den indrammer din numser til perfektion, og hvor det strengede look giver hede tanker. Brug trussen i byen, giv din partner et praj og lad tankerne få frit løb – udnyt den lette adgang, når I rammer hjemmet igen.

Populær i Udlandet – Obsessive Blackbella Trusser

sorte gennemsigtige trusser

Tjek prisen her

Mangler du trussen, der passer til både hverdagsbukserne, kjolen og en aften på sofaen? Så er dette den rette trusse til dig. Disse trusser er klassiske, elegante og et must-have i enhver kvindes lingeriskuffe.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 95% polyamid og 5% elastan
 • Fås i størrelserne Small/Medium, Large/X-Large
 • Fås i farven sort

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Ingen skjulte detaljer

Trussen har det bedste fra begge verdner, når det kommer til g-strenge og hipstertrussen: Den har nemlig usynligheden, som er fordelen ved en g-streng, samt den brede elastik for oven, der gør den ekstra komfortabel på hofterne. Kun halvdelen af dine baller bliver vist, hvilket gør den velegnet til den blufærdige kvinde.

Den er dog også velegnet til kvinden, der vil vise sig frem i soveværelset, da den smukke blondedetaljer bagpå drager opmærksomhed til din numse, samt får den til at se fyldigere ud. Kombinér trussen med en sød bh og nogle selvsiddende strømper og se din partner falde på knæ.

Den Frække – Cottelli G-streng med Perlesmykke

gennemsigtig g-streng

Tjek prisen her

Vil du forføre din partner til bristepunktet og lade dem dåne over dit æstetiske undertøj, så er dette g-strengen til dig. Denne adskiller sig fra de andre, den lader ikke praktikalitet stå i vejen for dens udtryk – den går i stedet hele vejen på det æstetiske plan.

Fordele ved de gennemsigtige trusser:

 • Fremstillet i 100% polyamid
 • Fås i S/M og M/L
 • Fås i farven sort

Ulemper ved de gennemsigtige trusser:

 • Skal håndvaskes

G-strengen er anderledes og åben fortil og meget dekorativt udsmykket i form at et smukt perlesmykke, der dækker de intime områder. Den består kun af et tyndt elastikbånd, der holder det æstetiske smykke på plads.

Dette er uden tvivl en g-streng, der vil sende din partner direkte i den syvende himmel, og den passer perfekt til en forførende og lidenskabelig aften, der står i kærlighedens navn.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here